Bilar - Fika - Strul och en häääärlig kram

Mycket meka blir det.............igår fixade jag och Dahlberg min startmotor och lite annat pyssel. Det känns så bra att få lite ordning på den. Den är nu rosapimpad och mer blir det. Alltid retar det någon. Sen gav sig Dahlberg på volvon som strulat en tid. Det gick - japp - tillslut så blev det som det skulle. Det tog många timmar och inte förrän halv 2 var vi klara. Jag hade trevligt - jättetrevligt och den där kramen jag fick den gjorde susen. TACK hjärtat!
Åkte sen och hämtade lilla S och det var bra, hon sköter sig.
Sen hade jag tänkt att köra lite folk men polisen var ute och stoppade mig två gånger under 200 meter så jag åkte hem.
Idag har jag träffat folk, lämnat tillbaka fågeln jag passat och sen åkte Dahlberg och jag till Tumba för Dahlberg skulle hjälpa Grodan med hans bil. Det gick jättebra med en del strul som det alltlid blir.

Tog en macka på stan och sen hem - japp - låst men lilla S kom så det löste sig.
La en ansiktsmask och sjönk ner i badet när telefonen ringde. Strul med en bil. Men lagom som jag satt på mig kläder löste det sig så jag behövde inte åka.

Nu ska jag lägga mig och titta tv. Ska jobba imorgon.
Min vän som mår dåligt vill skriva ut sig från sjukhuset - det är inte bra. Det får bli lite mess nu ikväll så får vi se om jag kan övertyga. Det är ett hästjobb att försöka må bra så det är inte så lätt att stanna kvar i allt tungt.

Imorgon blir det hemma kväll med städa och fixa. Ligger lite efter känner jag.

Tack!



Nu är julafton snart över. Det blev en trevlig dag med trevliga människor.
Oskar - min systerson - vilken otroligt socialt trevlig kille och fantastisk människa!!!
Malin - otrolig värdinna, lugn och har koll i alla lägen - fakiskt en förebild för mig.
Alla andra som var där - trevliga okomplicerade människor. Skönt för mig kan jag säga.

Faktiskt lite avundssjuk på den där julmysiga känslan det gav att sitta där i ett helt hem.
Man ska inte bli sentimental och önska sig en massa men fakutm är att jag VILL ha tillbaka mitt hem!!
Jag vill ha tillbaka mitt liv - det jag hade förut för inte så länge sen. Får det kanske en dag igen. Men när man är i det så här som idag då längtar man.

Nu på kvällen var jag ute hos stora S och lämnade paket. Han blev glad -han är så fantastisk! Roligare kille får man leta efter. Han ville köra lite bil - det fick han så klart - han tycker det är kul när däcken skriker lite!! Hahaha generna går i direkt nedstigande led. Bra där!

Hemma igen var det tvättstugan och vänner - det är trevligt. Thomas, Mårten och Dahlberg kom. TACK för det killar!  Ni är alla viktiga för mig och jag är glad att ni finns i mitt liv.
Thomas hade köpt julklapp till både mig och lilla S. Genomtänkta och fina allihop!
Genomgående tema i mina julklappar i år var att jag ska ta hand om mig själv. Kanske ska jag det. Den allra bästa julklappen har jag nog gett mig själv!!!!!!!!!!!!! Jag har gått upp en del i vikt!!!! YES! Det är på väg att bli bättre. Tack gode Gud för det. Jag är på G. Målvikten på 55 till sommaren känns inte omöjlig längre.

Lilla S åkte till sina kompisar i Salem. Det är hon värd. Jag sitter nu själv och dricker ett glas vin och njuter av Carolas skönsång. Riktigt nice.

Fick ett mess av Kermit - det betydde en massa. TACK hjärtat.
Nu snart är det sova som gäller.
Vi hörs en annan dag - imorgon är en annan dag.  :)

Saknar dig!!

Idag är det julafton. En tid när man bryr sig om dom man tycker mycket om lite extra. Det är en fin tradition tycker jag. En tid när man tänker på andra och försöker vara en extra god människa.

Idag ska jag först hämta en kompis som verkligen är en av dom som behöver lite extra. Men först ner på stan och säga hej till en vän.  En som betyder en massa för mig för att han är så genuin. Det är inte många som är.
Sen ska jag fira jul med lilla S och min systerdotter och hennes stora stora familj. Det blir trevligt.

Senare ska jag vara hemma och njuta av stillhet och god mat och gott vin. ( jo jag är lite tokig för jag ska ha tvättstuga också)

Det sämsta för mig är att i natt vaknade jag och insåg att jag förlorat något viktigt. Jag hade i mitt liv något som var så viktigt för mig och som gjorde mig så glad och hel. Av olika skäl - en del jag inte kan förstå så blev personen tvungen att välja och valde väl bort mig för att det var tvunget. Det är så synd och jag saknar det enormt. Funderar och klurar på hur jag ska få tillbaka det.

Nu är det alla fall jul och jag fick igår av en mycket god vän en korg med skiva vin ost och en present. Presenten ska jag öppna sen men skivan var Carola - tänk vad Mårten vet och tänker!! Tack du underbara.

Stillheten sänker sig i mitt hus och jag önskar alla mina nära en härlig dag!
Ja Roger - jag ska skriva oftare -  kommer tillbaka snart. Stor kram till dig som är fantastisk på att hitta bra musik!!!

RACE

Idag har jag tvättstugan. Ska städa lite här hemma också. Det är alltid skönt att få lite gjort.

Det är kallt ute - så idag blir det inne med  film och fixahemma aktiviteter. Ska ev.åka till Älsvjö senare.
Nästa vecka blir det fullt. Skaffa bil, köpa julklappar, jobba ska man nog hinna också.

På fredag åker jag på en resa -ska bli skönt att komma härifrån - resa förresten - det blir mycket av det nu ett tag framöver.

Igår hämtade jag stora S som mådde som man gör när man inmundigat en och annan centiliter för mycket.
Inte så söt. Men det gick bra. Själv fick jag några centilter men för få för att sova som jag önskat. Ja ja.
Lillal S var i högform och flaxade med kompisar och bara var. Det är härligt att se henne glad.

Satt och hetsade lite med kompisar och sen raggade vi tag i några som ville köra race.
Sagt och gjort så stod vi där och försökte komma igång då gick ena bilen sönder - jag tyckte synd om honom det är ju inge kul - ettt rör med lite tur annars är det lådan - det såg inte bra ut med olja över hela Moraberg.

Det blev ett ganska jämt lopp mellan kvarvarande bilar - men erfarenhet tog priset - det var jämt jo då men självklart satt jag i vinnarbilen. Hahaha kul så faktiskt.

Nu är det tvättis igen så får vi se om man hinner skriva lite till sen.
Såååååååå jävla irriterande tangenter bara.


Oj oj oj NU vet jag

Vad jag vill ha i jul.................jo jag fick frågan idag.

Har klurat som fan.

Jag vill ha uppskattning - jag vill räknas och jag vill vara omtyckt för den jag är.

Det är sådana där konstiga saker man önskar när man är gammal.

Lite omöjlgt  men en önskan i juletider - det är ju ändå tiden för mirakel.

Fy fan säger jag - JA fy fan!

Nu känner jag bara att jag måste få säga en sak!

FY FAN!!!!!!!!!!!!!!

Det finns dom som är så blinda! Hur fan kan man inte se? Hur fan kan man inte förstå??

Ja jag vet inte. Faktiskt inte alls.

Fast när jag tänker efter. Jag är nog en av dom. Jo en av dom blinda som inte ser det uppenbara rakt framför mig och när jag ser det blundar jag!
Dum är man - men en del mer än andra.

Jag är snäll och gör det jag gör för att jag älskar - vilkorslöst. DET gör man inte hur som helst.

Det är nog det jag blir galen på.
Folk som tror dom vet fast dom inte har en aning eller folk som har något bra och inte tar hand om det.
Dra åt helvete med er.
Eller som i låten "hotningar" med Keffat Liv
Fy fan säger ja - ja fy fan!

Ensam är stark?? Jo men fan så ensam........

Måndag morgon.......................
Är trött för jag sov inte bra - inte bra alls. Får alla fall en del gjort och det är väl bra.

Sitter och klurar på middagar, tomtekläder till lilla S, möte för stora S och pengar pengar pengar.
Det är verkligen ett svårt kapitel det där med pengar.

Får körkortet tillbaka nästa vecka men fick idag klart för mig att jag måste se till att göra ett nytt körkort! Fan vilka idiotiska regler!!!!! That is EU for you. GREAT - not so much.

Idag ska jag ordna med en sak som jag beslutat mig för. Jag ska urarva mig! Ja det innebär att jag avsäger mig alla anspråk på arv - från min pappa. Det är nog efter moget övervägande det bästa jag kan göra.

Fick i helgen också av en vän information kring händelser vid min skilsmässa. Inga roliga saker, och ja det är länge sen men den typen av information störde mig och jag måste klura lite för att lägga det åt sidan. Ingenting jag tänker agera på men reagera måste jag nog - för mig själv alla fall. Konstigt vad människor är kapabla till i affekt!!!
Men som sagt inget att lägga tid och energi på jag har så många andra saker jag behöver ta itu med.

Snart är det jul. Hur bra är det? Jo jättebra för det innebär nyår och snart vår....................haha ja lite tidigt att önska vår men man ska se saker från den ljusa sidan!  :)

Nu - jobba, posten, handla, fixa julkläder till lilla S, middag, diska och ta tag i saker..........Jo rå  - jag kan själv!

De e inge vidare - å andra sidan - de e inte mkt som e nå vidare nuförtiden

Idag är det söndag. Vaknade tidigt som vanligt och gjorde mig frukost till nyheter. Det är så nice, lite tända ljus och mys. Bestämde sedan att jag skulle sortera tvätt och fixa lite hemma.

Kl tolv träffade jag en kompis och vi åkte gemensamt till stan för lunch med ytterligare vänner. Ja, det ser ut att kunna bli vänner alla fall. Det var första gången jag träffade dom och dom var kanontrevliga.

Innan på dagen pratade jag med lite folk på msn. Bland annat en kille som står inför ett stort steg. Han gör säkert det som är rätt och bra för honom så det löser sig fint. Det verkar vara en mycket bra kille även om jag inte riktigt känner honom - än. Hoppas jag ska få göra det.

Nu har jag ätit och tagit en promenad. Strax börjar en film. Ska se den från sängen.

Det är lite spänt läge här hemma och jag vet inte varför. Kan inte ta tag i det själv heller för jag tror inte det är läge för det.

Men men.

Livet går vidare även när det inte går nå vidare.

Lite om allt o inget

Idag är det torsdag, tiden flyger iväg. Jag vaknade i morse med en känsla av lycka! Låg där och kände mig varm och nöjd. Efter en liten stund slog verkligheten sin lov i min hjärna och jag insåg ................... det var inte så.
Inge vidare sätt att vakna på men dagen har dock blivit riktigt bra!

Jag var på möte med lilla S och det var fruktsamt. Vi har planering och är i goda händer det känns riktigt bra.
På jobbet har jag fått en massa gjort och känner att jag är i fas. Det tog tid att komma ifatt efter Irlandsresan.
Idag har jag gjort i ordning pärmarna för 2008 så jag ligger lite före. Nice  :)

Ikväll hoppas jag innerligt att bilen blir såld så jag får lite cash! Blir galen av att leva i denna ständiga brist på pengar. Igår var det lite städa, stryka och fixa hemma och det är alltid skönt.

Till helgen är det den förbannade Salemsdemonstrationen så det blir till att underhålla lilla S hemma.
Har tänkt baka julpynta och göra lite roliga saker. Demonstrationen är så fel!

Fick en förfrågan om nyårsfest.! Kul kan det bli - vi får se vad som händer.

Kermit fick lite julgranskulor och grantoppspynt att sätta på och i bilen! Det blev jättefint! En massa inspiration för mig om hur jag ska fixa till min bil sen. Jag har många tankar och idéer beroende på färg, modell och så på bilen.

Ska fixa det och sätta in bilder här sen.

Idag hände det som jag längtat efter länge! Jag ska få åka upp och hälsa på hundarna!!!!! Den 28/12 åker lilla S och jag för en kram och puss stund med mina älskade hundar!!! Jag kan inte nog beskriva hur glad jag är och hur kul det ska bli. Konstigt att det är så viktigt för mig än - ett och ett halvt år efter dom flyttat. VARJE dag saknar jag dom.

Mer om allt senare..........

RSS 2.0