Det verkar som mitt lösen spridit sig.

Ny dag! Snart nytt år. Känns helt okej. Jag ska verkligen ta det easy idag för att inte få så mycket ont framåt kvällen.

Satt och tittade på min statistik..................blir väldigt fundersam! Jag VET vilka jag gett mitt lösen till och hur många. Det är ca 11 st. Hur kan jag då ha 17 unika besökare??????????????????????????????

Det verkar som om mitt lösen spridit sig. Egentligen är det helt okej ja lite beroende på vem som har det ju. Hur fan får man koll på det? Det finns ju en väldigt god anledning till att jag lösenskyddat min blogg. Nu verkar det inte som om det är någon av dom som inte ska ha mitt lösen fått tag i det men å andra sidan hur vet jag?

Så det jag nu skulle vilja är att ni som läser min blogg, skriv en kommentar och berätta om vem ni (om någon) lämnat mitt lösen till. Eller om du är en av mina läsare och inte fått lösen av mig så bara berätta vem du är så jag vet. Jag är inte sur eller så men behöver veta.
Ellerhur?

Allt är inte vad det ser ut att vara!

Nu är dagen slut............... Jag ska lägga mig men kom på något viktigt:

Allt är inte vad det ser ut att vara!

Du måste titta hela vägen
Du måste våga SE, det som är inte det du vill att det ska vara
Du måste vara ärlig mot andra men mest och alltid mot dig själv
Du kan inte ändra på den du är, du kan inte ändra på människor i din närhet.

Jag ser och jag gissar att jag har rätt.
Det som är det är och det som måste bli det blir. Förr eller senare............

Just nu ser det kanske inte ut så men .............allt är ju inte va det ser ut att vara!
Ellerhur?

Ont så jag gråter

Nu har jag varit hos pappa och ätit och fixat inför imorgon. Det var en jättegod middag med fisk, pressad potatis och grönsaker. Åkte förbi O'learys på vägen hem där det satt några kompisar.  Men jag har så ont i min mage och arm att jag bara åkte hem. Nu ska jag lägga mig på soffan.

Har så ont så jag gråter lite faktiskt. Känns löjligt men det är inte klokt vad det gör ont. Naturligtvis har jag tagit tabletter men det hjälper inte alls.
Hade tänkt att göra en utvärdering av året och delge lite tankar inför nästa år men jag orkar inte. Tar det imorgon
Ellerhur?

Ambulans

Sov rätt illa och vaknade tidigt av att jag hörde lilla S som inte mådde alls bra. Ringde pappa senare och han kom inte ur sängen idag! Jag ilade dit och pratade med sjukvården. En ambulans kom dit men pappa vägrade åka med, ja ja han är så envis. Vi fick upp honom och med massor av tabletter och värmedyna så får blir han bättre bara han rör sig lite.

Jag skulle städa hos pappa idag och det tar tid eftersom jag var själv och där är så stort. Jag har nu varit och handlat vår nyårsmat. Jag ska äta HUMMER!! Det är en av mina absoluta passioner. Helt klart.
Strax ska jag duscha och sen blir det apoteket åt pappa och sen hem till honom för att äta mat med Lina och Jeppe. Lilla S mår skit verkligen - jag hoppas att hon blir piggare till imorgon stackarn.

Jag har en massa körningar imorgon - blir kanon. Förra nyår ramlade det ju på riktigt ordentligt så jag hoppas på samma iår. Ikväll blir det nog lugnt. Jag har inga planer, jag hade det med dom snöade inne. Jävla skit.

Men jag har en plan som började forma sig i huvudet när jag var i Härnösand och igår när jag kollade på film så insåg jag att den är vattentät. 2009 blir kanon och jag hoppas att jag kommer kunna skriva mer om det här senare. Men som allt som är riktigt bra kan det ta lite tid och som alltid - worth waiting for!

Stora S är lite som han är just nu och jag har en massa oro för honom. Men det kanske blir ett bra nyår trots allt. Jag får väl hålla ögonen öppna.
Ellerhur?

82,2år!!!

Gjorde precis ett ålderstest...............jag kommer bli 82,2 år!! Wow..........!
Känns ju bra. Så nu kan jag fixa till allt som behövs för resten av mitt liv. Jag tror jag ska boka en fest till min 80 års dag men jag får be mina vänner göra testet så jag vet om jag ska skicka inbjudan till dom också
Ellerhur?

Pappa

Vilken dag! Gick upp och gjorde ett ärende och åkte sen till Sergels Torg för en intervju om ett jobb. Bra intervju - nu står förhoppningarna högt. Åkte sen till Salem för en fika med underbara Reneé. Hon är klok rolig och bra den tjejen. Därefter blev det hemfärd och då fick jag klart för mig att pappa har ryggskott. Hoppsan hejsan. Hem och byta om från intervjukläder och sen till pappa och köra honom till akuten. Lämnade honom kort där och handlade hem åt honom det han behövde ha, jag hade lilla S och Kenneth med mig och vi åt på stan.

Tillbaka till akuten och sen se till att pappa kom hem och ur kläderna. Jag ringde berörda systrar och fixade till så pappa har allt han behöver för att klara natten. Nu sitter jag här och vill GÖRA något. Det är ju kallt som fan ute så det är ingen höjdare att gå ut. Det får bli något hemma tror jag.

Jag har en kompis som heter Annika, hon pluggar till läkare i Uppsala, vi pratar inte så ofta och ses ännu mindre.Hon var jättebra och tog reda på en massa åt mig när mamma var sjuk. Hon brukar ringa ibland och lätta sitt hjärta för mig.  Idag ringde hon men jag hade inte tid. Ska ringa henne imorgon och ta mig god tid för hon hade lite att prata om.

Nu blir det något annat.
Ellerhur?


Road Trip

Lång lång dag. Hamnade i Härnösand! Jo det blev så. Jag har verkligen fått tid att tänka och vara. Gråtit en massa men ändå mått bra. Jag har lyssnat på bra musik som påminnt, uppmuntrat och gett mig insikt. Helt enormt skönt att få sitta i bilen och bara åka åka åka. Jag tänker som bäst där. Efter kvällen igår behövde jag det. Överhuvudtaget har jag en del att klura på och det är skönt i bilen.

Hade en trevlig fika i Sundsvall och sen började färden hem. Inte lika lätt. Jag ser faktiskt inte så bra i mörkret - lärorikt.

Fick ett sms som fick mig på gott humör men det mynnade ut i ingenting. Fast det gör inget. Jag har verkligen varit ifred idag och behövde varenda stund.

Nu har jag ont som FAN i kroppen - stel av allt bilkörande, tilltuffsad av att brottas med vildsint son och inte har jag ätit som jag ska idag heller, det blir lätt att man bara kör och kör. Det blev ju ändå över 100 mil idag!! Nu är jag hemma och här är lika tyst som när jag gick tidigt i morse. Har precis gjort en överföring av pengar som jag lovat. Imorgon är det intervju och annat på agendan.

Nu ska jag ta mig en smörgås - och njuta av stillheten efter en härlig Road Trip.
Nästa gång blir det Skåne igen...........
Ellerhur?

Låt från min Trip idag.....



Bra låt från min Trip idag....... Underbar låt! Kalas låt!! För att den är så vacker! För att den säger allt! Ellerhur?

Bort

Ska sätta mig i bilen..............Skiter i det här en stund.
Nu måste jag bort
Ellerhur?


Gråta och sova

Körningarna gick bra............men

Vidrig kväll..............kan inte säga annat. Min son i fullt esse!
Jag är så besviken, ledsen och arg. Men kanske allra mest frustrerad. Mitt i allt kaos var jag tvungen att ta i på ett sätt som definitivt inte var bra för min arm. FAN vad ont jag har nu. Dessutom är min mage i uppror.... det sliter drar och värker. Jag backar inte och gör allt jag kan för att göra rätt och skydda honom (ibland från sig själv)  Fan fan fan!

Jag är inte sån så jag sitter här och låtsas att allt är så jäääääääävla bra  och sockersött. Är jag arg så är jag. Tänker inte sitta här och spela något spel och bara låtsas...........livet är upp och ner som en bergochdalbana. Jag gillar bergochdalbanan fast det är jobbigt när man inte är i form.  Just nu är jag ledsen mest. Slagsmål och fylla. Nej jag vill inte - inte igen. Ska gråta och sova.
Ikväll kändes det som några år tillbaka i tiden - all over. Rysningar i hela kroppen Jag blir dessutom så rädd så  fruktansvärt rädd.
Ellerhur?


Spännande - Trevligt - Kul -Skönt - Lyckad

Trevlig och spännande dag - vi åkte till Kista och åt lite. Det var trevligt. Sen blev jag stoppad av polisen som började kolla legitimation på min passagerare.............det var spännande.

Nu har jag varit hemma lite och tagit det lugnt. Min mage är helt klart inte nöjd om man så säger. Satt och pratade lite allmänt och gjorde mig iordning lite. Lugn förkväll. Det var trevligt. Sen somnade lilla S och Kenneth så då blev det tyst här hemma , då tog jag bilen och åkte en liten sväng. Hämtade sedan Ida, Alex, Kukis och Fiffi i Salem och körde dom till Vårsta. Ska hämta dom sen.

Nyss ringde Kenny King och ville att jag ska köra en kille till Nacka sen. Guldkörning för bra pengar. Kul kul. Så det blir lite vila. Jag sitter och dreglar på fina bilar på blocket och bilder jag har och har fått. Längtar till januari så jag får köpa MIN bil. Ska bli så jävla skönt och framför allt roligt. Ska hitta en riktigt fin och bra som är värd att lägga lite tid energi och pengar på.

Det ser jag fram mot.............bara smärtan släpper någongång! Vad är det för skit? Jag blir galen.

Pratade med stora S - han hade lite folk hemma, någon tjej tror jag. Hon vinner inte VM i kanon i mina ögon då hon gjort märken  på min son och dessutom hälsar hon inte när jag träffat dom. Jag VET att jag är kritisk men vad fan!? Endast det BÄSTA till mina barn..........väluppfostrad och artikulerad kan man väl för farao ställa som minimikrav? När vi pratade stora S och jag så sa jag efter en stund........ -Hur mycket har du druckit? Då sa min son: Ja lite vin. Jag sa: Jag HÖR det. Då svarar han min underbara unge: Ja men va fan jag har lagt ner att försöka mörka för dig för det går ju aldrig alla fall!! Ärlig är bra - i min värld är det så. Även om jag VET att han blåser mig eller försöker ibland så är det dom här stunderna när vi har kontakt och ärlighet som jag känner att jag är lyckad i min uppfostran - lite alla fall.

Ellerhur?

Så är det ju...

Nu var det lördag och idag vill jag göra något kul. Ska väcka lilla S och Kenneth strax och få dom med på något.
En roadtrip typ.......inge vidare med golfen men va fan är målet trevligt så blir det en höjdare.

Vi får se vad det blir och sånt gillar jag. Lite som Emil i Lönneberga.
När någon frågar honom om hans hyss.

De vet en inte förr'n efteråt!! säger Emil...........
Och så är det ju....man vet inte förrän efter om det var bus, roligt, trist eller vad
Ellerhur?


Fan sånt är kul!!

Hoppsan.................fan vad kul och busigt det blir ibland..............

Vi satt här och pratade om allt och inget. Så kom vi, jag, lilla S och Kenneth på att vi måste bli av med granen för den barrar................ vad gör man då? Jo vi ställde ut den i hissen.

                                            
                   
Fan sånt är kul!!
Ellerhur?

Vin Dansa Prata Hatad

Så där ja! Hemma efter en härlig kväll! Det blev verkligen trevligt och kort kan det skrivas som:

Lite med betoning på lite vin
Dansa
med betoning på mycket
Prata med massa olika folk med betoning på olika ( folk som suttit på kåken i 8 år, ett par callgirls, en advokat, en egenföretagare, en helvild tjej, en gammal klasskompis, en sköterska från Mininmaria, ett gäng från min tonårstid, en raggarkille från street tiden, en heroinist som nu är fri och ett par slem)
Blivit hatad av Mårtens tjej som inte känner mig alls  med betoning på hatad

Riktigt roligt är att jag inte betalat mer än inträde för resten blev jag bjuden på. Helt okej kväll faktiskt.
Nu ska jag prata lite med min dotter och sen är det sängen som gäller.

Det är verkligen trevligt med olika människor - jag gillar människor. Olikheter är bra...........
Ellerhur?

Trevligare

Nu har jag ätit mat och det känns okej. Jag har ont men det är överlevnadsbart.

Lilla S och Kenneth stannar nog här och tar det lugnt, jag pratade med stora S och han var och shoppade i stan han.
Just nu tittar jag på Dr Phil, handlar om ouppfostrade barn eller föräldrar med problem............jag vet inte vilket som är vad. Klart är att föräldrarna äger problemet. Jag har alltid sett det så och därför också tagit på mig ansvaret när mina barn gjort saker eller betett sig illa. Hur som - det man ser är att det GÅR att lösa. Om man bara tar på sig ansvaret hur tungt och illa det än känns. Vi föräldrar är ledare och dom som ska visa vägen för våra barn. Det är aldrig försent att leda och visa sina barn att man älskar dom. Nääääääääää jag sitter inte här och säger att jag är så jävla bra själv men det jag kan se och känna är att min filosofi är rätt och ger resultat. Visst det finns en massa saker jag kunde gjort annorlunda så det inte blivit på si eller så sätt men när problemet är ett faktum är jag inte den som inte löser det och gör om och gör rätt. Känns ju rätt skönt. Det viktiga är ju inte att dina barn VERKAR göra och vara rätt utan att dom känner förtroende för dig och att dom är ärliga människor. Då tror jag dom har störst chans att lyckas.

Hoppsan så djupt!!!

Om en stund ska jag göra mig iordning. Jag hittade jättefina underkläder på stan, det är ju alltid trevligare och roligare att gå ut när man känner sig lite iordning. Snygg blir man inte längre men iordning och det räcker.
Ellerhur?


Bättre

Ja bättre är det alla fall i magen idag. Har sovit länge och ska nu äta frukost. Får ju se hur det mottas där nere.
Helt otroligt tur..........inatt när jag lagt mig. Då fick jag sms från min vän - tack  tjejen. Precis vad jag behövde!

Med lite tur från min mage så kan jag åka till stan och köpa strumpor och hållare till min klänning sen.
                            

Vill så gärna komma med ikväll. Jag behöver komma iväg och få tänka på annat.
Ellerhur?

Blir lite rädd

Ja förmiddagen blev så där.......jag har ont i magen och det blev värre och värre under dagen. Jag var hos pappa en stund och jag fick provköra Priusen - trevlig liten bil.

Efter det har jag legat hemma och har så ont så jag vet inte var jag ska ta vägen. Helt sjukt. Kramper i magen så jag är hur låg som helst.
Jag tog mig samman och körde till Donken så lilla S och Kenneth fick mat. Sen blev det vila vila vila. Sen tänkte jag att jag MÅSTE göra något så vi gick på bio. Det var väl så där - filmen var bra - Yes man. Och det är ju så att jag kan lika gärna sitta i en biograf och ha ont som hemma så.

Nu ska jag lägga mig och hoppas jag blir bättre imorgon för jag ska ju bort på kvällen i mina fina stövlar och klänning. Ska försöka se om jag får i mig en macka utan att magen blir helt i uppror.
Just nu känns det inte som om jag ska kunna göra något alls - jag har ont så jag nästan gråter faktiskt.
Skulle vilja ringa ett samtal för lite sympati men avstår för det är nog inte läge. Tyvärr.

Jag gillar inte att ha så här ont, jag har som stora S ganska hög smärttröskel men det gör ONT just nu och har ju gjort ett tag. Blir lite rädd.. Känner mig lite liten faktiskt. Behöver min vän
Ellerhur?

Klart nöjd

Idag är det sol!! Dessutom är det så att vi går mot ljusare tider även om det inte märks riktigt än. Men bara tanken är underbar.

På dagen igår var vi i Hölö, det är hur fantastiskt som helst. Min syster Maria, Karolina o Jeppe, Malin är nämnligen utan inbördes rangordning HELT enorma på att laga mat. Sjukt gott alltid blir det.
Maria hade gjort knäckebröd...........det är det godaste jag vet. Sen fanns där en paj som jag älskar och sill av olika sorter som var godare än det mesta. Jeppe och Lina hade gjort egen snaps men den smakade jag inte.

När vi var mätta som bara den åkte vi därifrån och lilla S och jag åkte till Stockholm - jag var tvungen att ha tabletter till min värk. Det gick  inte längre bara. Men trevlig tur med min dotter. Sedan hem och så öppnade vi julklappar. Lilla S fick jättebra saker och hon var klart nöjd.

På kvällen kom Mårten och han hade klappar med sig han med. Vi satt sedan och spelade "Alias" - jättekul ordförklaringsspel. Vi åt lite godis och drack lite gott vin. Riktig julkväll. Det blev sent men det kan det få bli på julen.

Jag fick ett sms igår som gjorde mig glad....................tänk vad något litet kan göra stor skillnad!

Idag ska jag hem till pappa och städa sen ska jag till Lina och låna en kavaj.
Lugn dag alltså. Det blir väl lite god mat och så ikväll med ..............men jag får uppdatera senare
Ellerhur?

Julafton

GOD JUL!!

Idag är det julafton och jag gissar och känner att det blir en trevlig dag.

Ska strax åka med stora S till Älvsjö han ska ta sig till sin pappa.
Innan så ska jag ge honom lite tejp så han kan packa in sina julklappar som han har fixat.

Kl ett bär det av till Hölö och sen ska vi hem här i lugnet. Så skönt, vi hade jättetrevligt igår kväll, spelade kort och spel och satt och pratade lite allmänt bara. Det blev många glada skratt.

Jag fick möjlighet att dela ut ett par av mina julklappar igår och det blev uppskattat. Jag fick faktiskt julklapp själv igår. Uppskattat verkligen.

Fortfarande ont ont i axel och mage men det får jag tänka på en annan dag.
Ellerhur?

Check

Helt underbar dag!
Koll på läget och lugn - nice det är!!!!

Gran - check
Skinka - check
Sill - check
Lax gånger 2 - check
Köttbullar (egna såklart) - check
Prinskorv - check
Systemet - check
Julklappar - check (alla genomtänkta och BRA)
Städat - check
Stearinljus i hela huset - check
Fixat mig själv - check........typ det är som det är

Hade jag inte haft så fruktansvärt ont så hade jag varit mer än nöjd. Men man får ta det som det är.
Nu ska jag strax smaka av maten, träffa stora S och sedan blir det en lugn kväll............ Kanske spela lite kort sen, det är ju kul
Ellerhur?


Jag har mitt lugn

Nu har jag tittat på nyheter 7 gånger och bläddrat mellan programmen på kanalerna. Det ena programmet fånigare än det andra...............ja jag låter grinig men lite får jag det för jag har så ont.
Jag har gjort ett körschema för att få in allt idag och det ser bra ut.  Det enda som är synd är att jag som ÄLSKAR att köra bil önskar att jag slapp idag. Det kommer göra ont, nåväl det får gå helt enkelt.

Senare blir det som sagt julmatslagning. Det är jättekul och brukar ju bli så gott. Mina köttbullar är rätt okej faktiskt. När det dessutom står en gran här, pepparkakshus och massa levande ljus då blir det pricken över i:et med os från god mat. Mums att få avsmaka sen. Nåväl, nu blir det ut i bland stressade människor som rusar utan mål. Jag har mitt lugn och det lär jag behöva idag.


Ellerhur?


Inge vidare

Jag kan inte sova

Jag har så väldigt ont i min arm och min mage

Inge vidare
Ellerhur?


Full koll på läget..........

Ganska tungt att jobba idag,sent och så fruktansvärt ont i kroppen. Hur som, när jag kom hem hade lilla S fixat tvätten så jag bara kunde stryka duken och lägga på den i köket igen. Nu är all tvätt sorterad och inlagd.
Imorgon blir det tidigt upp för jag ska hänga på låste kl 10 på IKEA. Hela dagen är bokad på massa saker och bland annat ska jag med pappa till läkaren kl 13.

Lilla S ska köpa sina julklappar och jag ska fixa mina sista också.

Fattar inte hur jag ska kunna sova med den smärtan jag har just nu - inga tabletter hjälper. Det får bli en runda på apoteket imorgon också. Ska se om jag kan hitta någon billig men bra svart kavaj...........fan också. Men jag vill absolut ha. Dessutom måste jag hitta svarta strumpor med hög svart spets.........och en hållare till strumporna. För hur snyggt är det om dom ramlar ner?? Inte alls va.

Skinkan, köttbullarna och resten av maten ska jag också hinna göra klart men jag har full koll på läget och känner ingen stress så det kommer bli fino fino. På kvällen blir det nog avsmakning av maten tror jag. Det är nästan bästa julmaten.

I år känns det extra bra, för jag känner att jag fixat julklappar som är bra och genomtänkta. Mottagarna kommer bli nöjda och det är ju det som räknas.
Ellerhur?


Sagt upp sig

Vaknade tidigt trots att jag somnade sent som attan. Nåväl det blev en morgon med tv och ta det lugnt. Min arm och mage har nog sagt upp sig helt. Gör jätteont.

Jag har alla fall lyckats söka 7 jobb idag med så jag känner att jag ligger i fas. Snart är det intervju i Stockholm och jag önskar hett och innerligt att jag hittar något närmare innan. Vore ju kul att ha ett jobb som drar igång i början av januari. Men det är nog att hoppas för mycket.


Idag blir det tvätta och träffa pappa. Annars blir det lugnt. Packa in julklappar och så förstårs.
Nu ska jag göra mer kaffe och väcka lilla S och Kenneth.

Åka och träffa Ingela tror jag................hon jobbar nog.
Ellerhur?


Fin-fint!

Hoppsan hejsan vilken dag!! Åkte till skogen och på vägen dit såg vi en kille med en Audi som åkt av vägen. Han var okej men stod jävligt illa till ute på åkern, bärgaren lär ju få jobba lite med det diket som var. Hur som vi fick till en kanonbrasa att grilla korv i! Det var mysigt och gott.

Åkte sen och duschade och hämtade sedan stora S så han fick köra lite. Det blev en härlig tur, jag var tvungen att skälla lite på honom först för att han bara börjar varje mening och sms till mig med: kan jag få..............har du?...............men när det var ur vägen hade vi trevligt och han hämtade kompisar och sen for vi hem till honom. När jag lämnat dom blev det lite egen kvalitetstid som jag älskar i bilen. Lite här och lite där.

Nu kom jag för en stund sedan hem och jag, lilla S och Kenneth ska äta mat och bygga ett hus av pepparkaka!!!
Jag har hällt upp ett glas vin, en Rioja! Så gott..........sedan blir det lite bygga och snacka skit med ungdomarna.

Börjar bli lätt uppskruvad över svart kavaj..............fan det blir nog väl kallt utan. Sen vill jag komma på något bra att göra med håret..........
 
Härlig dag för mig idag. Jag har bytt lakan så jag ska lägga mig ikväll i ett hav av rosa...........det blir ju fin-fint!
Ellerhur?

Grilla korv i skogen

Idag tänder vi fjärde ljuset.............det närmar sig jul på riktigt nu men tittar man ut så ser det allt annat än jullikt ut.
Vi tar och gör en picknic i skogen idag. Skönt att komma ut och jag älskar att grilla korv i skogen. Det blir jag lilla S och Kenneth.

Jag ska hem och duscha sen så man inte luktar brandrök..................

Jagar letar och  frågar efter en svart kavaj.............att det ska vara så svårt? Jag får väl köpa en men det känns som om det är onödiga pengar. Ska se om jag kan flirta med Ingela så kanske hon kan fixa mina naglar............?? Har jag tur så kommer hon ju ändå hit den dagen. Det vore ju kul att vara lite extra fin.
Det känns som om det är viktigt att göra saker för min egen del just nu. VEM vet när man får chansen till något riktigt kul igen? Livet är föränderligt - det har jag lärt mig det här året.

NU skogen! Frisk luft och härligt.
Jag ska förresten sluta röka. Japp!!! NU har jag bestämt mig. Det är bara jag som vet när och var och hur. Det är inget nyårslöfte. Bara för att jag ska må bättre. Jag tror dessutom att jag kan gå upp några kilo i vikt av det...........Inte fel.
Ellerhur?

Julstämmning - Jamie - Och någon

Hektsk dag. Åkte och bogserade en bil och sen blev det lite julhandel. Pratade i telefon med Erika och fick prata ur mig lite. Sen hem och hämtade lilla S och Kenneth, vi handlade mat och jag köpte lite mat till stora S, han har det tungt på pengafronten.
Efter handling bestämde vi oss för att "busa" lite så vi åkte och hämtade en gran. Det var jättespännande!!! Det blev en liten liten till stora S också. Jag tror att Kenneth skrattade åt mig för jag blev alldeles uppspelt och tyckte nästan att det var för spännande...........

Nu står den här - granen - med  ljus och hjärtan! Jättefint.
Mårten kom förbi med lite mer julstämmning, han är så snäll. Han skulle med en kompis till Stockholm så jag körde upp dom till Stureplan. Lilla S hade lagat mat och när jag var hemma igen åt vi.

Nu har jag kört henne till en kompis, Kenneth åkte till Stockholm, och jag ska diska och städa. Jag var nere hos stora S och lämnade cig för det ville han visst ha............han är lite svajjig i mina ögon. Men Jamie var där och hade pratat med honom så då kändes det lite bättre. Han är kanon Jamie. TACK du killen för att det du gör. Det uppskattas.

Det blir en lugn kväll. Jag har ont ont i armen och i magen.
Idag behöver jag en kram och någon som klappar mig på kinden och säger att det ordnar sig och att det inte är någon fara...........Det hade varit skönt idag. Idag skulle jag vilja casha in några av dom där tjänsterna man gör..........men jag är för dålig på att be om det.
Ellerhur?

Tvätta fönster

Lungn morgon och förmiddag. Det regnar så man blir ju inte så sugen på att gå ut. Idag är en så där morgon jag skickar en tanke till att det är skönt att inte ha hund och det är underbart att mina barn är stora. Jag behöver inte gå upp och ut. Inget tjat om leka och parken och sånt. Det var okej DÅ men nu är det skönt att slippa.

Har tänt en massa ljus och hoppas att lilla S och K kommer upp snart. Kaffe och mackor har jag fått i mig sedan länge så nu är det dags för frukost nummer två tänkte jag.

Idag ska vi göra pepparkakshus. Det och lite städa blir det nog. Kom just på att det är ju bra att det regnar, då behöver jag inte tvätta fönster idag!
Ellerhur?

Vi delar sånt

Fredagen har varit trevlig och bra.

Var och fikade med Erika en stund på dagen. Vi satt ganska länge och drack kaffe och tog en cig.

Åkte för att äta med lilla S på O´learys och sen bar det av för att hämta lite skivor i Salem. Därefter hämtade vi Kenneth som varit och fixat sin tatuering. Vidare sen till Tyresö för att lämna skivor och sen hem...............rundtur blev det visst men med trevligt sällskap så är det helt okej fast att bilen är sååååååååååååååååå tråkig.

Läste Ingelas blogg...............blir fundersam. VET hur hon brukar gilla julen. Jag ska försöka få tag i henne imorgon och se om hon orkar prata lite.

Idag hade jag guldläge att få prata med Erika om något som tynger mig krafigt.............men jag hade så trevligt att jag inte sa något. Jag borde gjort det för henne kan jag prata med om allt. Kanske tar det i helgen om det blir tid för det. Jag borde göra det. Just nu ångrar jag det så kraftigt. Det är ju ändå så att när man har något så där, och det här är mycket personligt så är det skönt att dela med någon. Hon brukar ta alla sina viktiga saker med mig. Glada som tråkiga eller sorliga. Vi delar sånt. Fan vad dum jag var. Men samtidigt - det är skönt att få en stund så där som vi hade idag och bara sitta och prata och vara.............då känns allt bra ju. Men jag ska försöka få lite tid  till det i helgen.
Ellerhur?

Köpte ett par stövlar!!

Bestämde mig för att jag i julhelgen ska ha en klänning på mig som jag inte haft på länge. Provade den och den passar perfekt! Den är svart - kort kort kort men jättefin! Ska försöka få låna en kavaj till...........jag vill ha en svart lite längre kavaj. Hm? Inte så lätt.

Men sen hittade jag och faktiskt - för ovanlighetens skull - köpte ett par stövlar!! Dom kommer bli jättefina till klänningen. Det är en hög stövel, svart med hög klack. Jättefina remmar på..............kanonfina. Ska se till att sätta upp håret och göra naglarna fina också kanske man kan duga.

Så nu tycker jag att jag var duktig som köpte något åt mig själv.
Ellerhur?


Massa superlativ

Nu har jag gjort mina ärenden, det är ingen jättehit för mig att gå bland så mycket folk men det får man ta så här i juletider. Jag, Kenneth och lilla S var och tog en lunch och satt och pratade lite. Trevligt som bara den.

Nu ska jag ordna och dona här hemma och sen tillbaka till stan för att gå till optiker med lilla S. För övrigt lär det bli lugnt idag och ikväll, tänkte göra pepparkakshus och pyssla lite hemma.

Fick mitt betyg från Adecco idag! Massa superlativ där så det blir jättekul att visa upp på intervjun den 29:e.
Jag ska försöka ordna ett även från GE så jag har därifrån med, det kan nog smälla till lite extra. Får ta tag i det nästa vecka.

Nu så. Kaffe - det är bra för mig

Ellerhur?

Idag

Nu har jag haft en hektiskt morgon och ska strax iväg igen.

Det blev ju sent igår/inatt men det får bli så ibland. Pratade länge med Micke på msn igår - han är verkligen supertrevlig.

Glömde berätta att jag fick ett brev igår, ett brev från en som sett programmet och ville berätta att han tyckte det var bra och att han tyckte jag gjorde bra saker för lilla S han avslutade brevet med komplimang till mig personligen.. Nu vill jag
bara lägga det där bakom mig men är glad för den respons som varit.

Idag är det ganska mycket att göra men jag tror att det bir en bra dag. Det känns så. Hoppas få lugn på min mage, den vill fortfarande inte som jag vill. Ikväll blir det fixa hemma inför julenfix och jag ska se till att är blir fint och mysigt. Borde åka till IKEA för jag vill köpa ljus. Får se om jag hinner/kan/får möjlighet att göra det som jag tänkt mig idag.

En reflektion från jobbet igår - många unga där - det är lite kul att sitta och lyssna hur dom tänker - ja när dom pratar om ja det mesta ju. Det hörs att dom är oerfarna och planering och långsiktigt tänkande går inte riktigt ihand med deras stora egon. Dom vill vara vuxna men tar inte ansvaret fullt ut och när man då har erfarenheten och kan höra "igenom" och se att det inte bär ja då blir man lite full i skratt. Men...............dom har kanske bara otur när dom tänker.

Sänder en tanke till Snobben och hoppas han blir bättre nu. Han är ju så go
Ellerhur?

Duger och duscha med

Jobbat som bara den och det gick riktigt bra. Mitt jobb innebär att prata med folk och jag måste säga att det finns en hel massa trevliga intressanta människor i vårt land!!
Åkte hem och lyckades prata i telefon hela vägen hem också.............
Väl hemma hämtade jag lilla S och Kenneth som följde med och handlade på Ica Maxi, det blev lite smått och gott. Jag behövde schampoo och tog det och balsam, tog bara en så där som man gör - det verkade vara ett bra märke...........jag skulle nämnligen lägga nya slingor så jag ville ha en "bra"sort. Jodå.............kostade 95 kr per flaska insåg jag i kassan. Så det blir till att tvätta håret med andakt!!  Lär ju hoppas att det är bra...........väldigt bra!

Nu har jag lagt slingor och kollat slutet på Specialisten. Hon är klart snygg den tjejen - Sharon Stone. Jag tycker också absolut att han duger och duscha med Stallone....... kroppen är helt okej även om han är sné i ansiktet.

Idag har jag fått koll på vad jag ska köpa för julklappar - det känns kanon.

Nu ska jag snart duscha ur håret och fixa det sista sen blir det sängen och tv.

Min dotter gör mig så stolt - hon fixar sin praktik med BRAVUR!! Älskar henne och kan inte nog befästa hur stolt jag är över henne. Hon gör ett kanonjobb på Volvo!

Imorgon är jag ledig och ska fixa en massa bra saker.
Det är jag bra på
Ellerhur?

Morgonen

Here we go again............
Bra dag igår, jag fick massor gjort och avslutade dagen med att hjälpa min vän det var verkligen trevligt. Efter det blev det sen kvällsfika med Mårten och sen kunde jag inte låta bli att åka ut och titta på den där bilen som jag fått rekomenderad. SÅ fin den var. Nu är det fel färg och fel motor men verkligen ett klipp. Får se hur jag gör där.

Nu på morgonen har jag lyckats hitta alla fall 3 jobb att söka, dom blir färre nu innan jul. Jag ska strax köra lilla S sen är det ärenden och fix hela dagen. Jag ska hjälpa pappa med datorn innan jag jobbar idag så jag får väl ta en fika med honom också. Jag jobbar sent ikväll och ska egentligen på bio men har inte hört något om tider där så jag vet inte hur det ser ut.............blir kanske lite trixigt att gå tidigare om jag säger till för sent.

Har bestämt mig för att något Sundsvall blir det inte. Tänker inte lägga pengar på det just nu.

Idag ska jag också göra min önskelista tror jag.............det kan väl inte vara försent
Ellerhur?

Känns skönt

Nu så har jag sökt en massa massa jobb. Känns skönt. Just nu är första laddningen tvätt i maskinerna och jag ska förbereda middagen som blir fiskgratäng idag. Senare idag ska jag eventuellt hjälpa en kompis lite sen blir det tv och lugnt hemma.

Imorgon har jag massa massa ärenden på dagen. Så jag får dra igång dagen som idag - tidigt.
Jag ska kolla lite julklappar tänkte jag eller jag VET ju vad jag ska ha så det är mer att trixa till lite. Likaså ska jag åka till fiskaffären och beställa lax så det säkert finns till mig på julafton då vi ska till Malin på dagen och äta mat.

Jag är lite löjlig men det vore bra med lite snö nu så vi får en vit jul...........det är ju så himla vackert
Ellerhur?

Vaknade med ett ryck

Rise and shine!!
Hoppsan vad jag är tidig idag! Jag var ju trött igår när jag kom hem så jag bara slappade och åt.

Har drömt en jättejobbig dröm inatt och vaknade med ett ryck.

När jag vaknar på det där sättet blir jag alltid klarvaken så jag har redan
Sökt 5 jobb!
Diskat en stor disk som jag inte orkade igår
Ätit frukost och druckit ett par koppar kaffe

Härlig morgon ändå - nu ska jag strax köra lilla S till jobbet sen får jag sätta fart med resten.

Stora S har jätteproblem med sin sömn, vi ska ses idag och prata lite om det. Måste hjälpa honom där och jag har en massa bra ideer, bara hoppas han tar det till sig.

Nu så - mer kaffe för jag fryser lite. Då är det gott med varmt i magen
Ellerhur?

Glömde ju!!!!!!!!!!!!!!!!

Glömde ju!!!!!!!!!!! Tack DD för härliga tips på sidan med fina kläder............

Har köpt jättefina underkläder idag!!!!!!  Så hälriga som jag kommer bli mer än lovligt lovlig i..............

Ellerhur?



Jag är ganska värdelös ibland!

Nu är jag hemma igen och har jobbat jobbat jobbat.
Kan bara säga att jag MER än lovligt saknar GE och tjejerna!!

Idag har varit en okej dag måste jag säga, full av saker och hektisk men bra.

När jag åkte hem från jobbet insåg jag att jag faktiskt - jag INSER att det låter horribelt - hade glömt äta idag!! Helt sjukt faktiskt. Ingen frukost ingenting!!

Jag är ganska värdelös ibland! Hihi, men vad ska man göra..............? Ibland blir det tydligen så. Nu har jag alla fall ätit massa mat. Lär få trycka i mig något mer innan jag somnar, det är inte helt bra att äta så sent men så får det bli idag.

Jag har en nära vän som jag inte hinner träffa så mycket nu av massa olika skäl - men du ska veta tjejen att jag saknar dig och du är en underbar människa som påverkar mig gott. Jag får alla fall ibland tillfälle att visa hur viktig du är och det kommer jag alltid att göra. Kommer alltid att finnas där för dig. Jag önskar att vi kunde få lite ordentligt med tid snart. Det får vi försöka fixa. Stor kram till dig - du gjorde mig jätteglad idag när du ringde................två gånger dessutom!

Imorgon ska jag till doktorn med stora S - uppföljning av handen. Sen är det ev. tvätt för det blev strul med nyckeln idag. Under dagen ska jag hämta lilla S för att köra henne och kolla ögonen inför körkort. Imorgon ska jag äta ordentligt - det är ett löfte - till mig själv!

Det är med att ha varit på tv för med sig saker...........det har ringt en hel del och jag har fått en massa annan uppmärksamhet. Det har varit positivt bara faktiskt. Jag vet inte om folk i allmänhet är "på" för att man varit på tv eller vad det är. Jag lär ju inte ha bytt utseende sista veckan. Jag skulle kunna gå på dejt var och varannan dag och ibland flera gånger om dagen om jag ville just nu. Det är massa komplimnger nuförtiden. Så jag bara konstaterar:
Man blir vacker av att vara på tv.

Ellerhur????? Not

Lite om allt och inget.........

Har idag pratat länge med pappas läkare, det var ett bra samtal och jag tror att när vi ses idag kan det bli bra. Jag har också sökt min syster min inte fått tag i henne.

När jag kört lilla S i morse så satte jag mig och sökte jobb, en massa jobb och jag börjar känna att det måste hända något snart. Jag VILL verkligen ha något som är mer än det jag har i Solna, det blir aptungt att bara ha det i februari sen. Så man får ligga på tänker jag. Det är skönt att VETA att jag har inkomst men helst skulle jag vilja slippa resorna. Jobbet i Solna är svårt att få till med heltid - för att man inte helt pallar att sitta så mycket som det behövs för att få ut en lön som jag är van vid............

Idag fick jag ett julkort från en bloggkompis! Helt fantastiskt. Jag blev jätteglad så oväntat och så mycket besvär du gjort dig. TACK TACK

Nu ska jag ner och hjälpa stora S med lite papper och disk. Lilla S ska tvätta här idag, hon är verkligen duktig och hjälper till massor nuförtiden. Så det är extra kul att fixa bra julklappar till henne.
Jag har nu i huvudet fixat alla mina klappar och jag tror att det kommer bli uppskattat av alla.

Kanske kanske är det Sundsvall i helgen...............får se. Vill men vill inte.
Just nu längtar jag till julen och fixet här  - det känns som det kommer bli en härlig jul.

Slutar 9 ikväll så då blir det hem och fixa och äta.

Det är nästan det sämsta med jobbet i Solna, mattider spårar ur helt ju men det går - ett tag.
Detta var lite om allt och inget........mer sen.
Ellerhur?

Poppisar och bea!!!

Det är gott med popcorn som man doppar i bearnaisesås!

Japp - pröva själv.     Poppisar och bea!!!

Annakarin - för att jag inte behöver räkna kalorier..............
Ellerhur?


Underbara RMJ och Ingela!

Har gjort en massa saker idag. Varit med pappa hos läkare och fikat i Tumba med tjejerna.............. himmel vad jag saknar mitt jobb i Tumba! Underbara RMJ och Ingela!

Helt underbara tjejer som jag tycker så  mycket om!!

Hämtade Kenneth på vägen hem och sen plockade jag upp lilla S. Lagade kotletter på nya stekjärnet - blev gott och saltade och pepprade i nya kvarnar! Jag älskar min julklapp från GE. Nu är det kväll och jag njuter.............
Snart får jag lägga mig i sängen igen - tjoho!!!!!

Lilla S och jag har pratat om julen en del - den kommer bli trevlig känns det som. Härligt härligt.
På julafton är det sedvanlig träff här för dom som vill och känner för det..................ALLA är välkomna.
På annandagen ska jag och company klättra lite berg......det är ju bra att röra på sig när man ätit god mat. Får jag som jag vill så kommer Ingela och Björn hit och äter på annnandagen innan vi ger oss ut för att klättra.

Appropå mat, jag lovade stora S idag att jag ska göra lite extra julmat och ge honom, klart killen ska ha julmat hemma. När han då sa att jo han gillar mina köttbullar ja då smälter man ju förstårs.

I år finns det faktiskt ett par saker jag önskar mig - mer om det vid ett annat tillfälle. Måste få klura klart först
Ellerhur?


Titta ut och andas

Jag har tänkt en massa dom sista dagarna.................känner i hela mig att jag vill - behöver åka till Skåne.

Att stå på stranden i Ljunghusen, titta ut och andas. Det är det bästa jag vet.
Jag har gjort det förut och jag älskar dom stunderna jag är där. Jag behöver få klarhet i en del och ta en del nya beslut och befästa en del tankar. Jag är på väg i något nytt. Jag behöver "prata" med mamma också.........hon älskade den platsen, där var hon som liten flicka. Det var en mycket speciell plats för henne och jag känner på mig det skulle kännas bra att stå där och tänka på henne.

Det är en så vacker plats
Där finner jag alltlid ro                                  
Där finner jag alltid svaren
Där finner jag alltid det jag behöver
                                                                                               

Sist jag var där var jag inte ensam, det var en av dom absolut bästa studnerna i mitt liv. Helt fantastisk resa som gav mig så mycket. Kommer inte kunna åka just nu det vet jag men snart..............

Jag tänker på det ofta nu förtiden, och i min bästa fantasi är jag inte ensam den här gången heller............DET skulle vara mer än bra. Men jag förstår att man kan inte få allt
Ellerhur?

Ingen kan förstöra det.

Nu har jag ätit, det blev gott som bara den trots att det inte var mer avancerat än korv och spaghetti. Jag stekte champinjoner till och gjorde vitlöksbröd. Mums blev det.

Något som är konstigt och som pågått ett tag, jag dricker mjölk! Sjuka mängder mjölk - gissar att det är en brist i min kropp för jag är så otroligt sugen på mjölk.
Nu är det kväll och jag har dammsugit och torkat av golven.

Tänkte på att det finns vissa band, band till personer eller saker som gör att man känner extra för den saken eller personen. Ofta är det någon eller något vi har känslor för som är starkare än annat.

Vissa band kan man bryta eller klara sig utan...........enkelt. Men - sen är det dom där andra - dom som är osynliga men så starka att det inte spelar någon roll hur vi försöker dom finns alltid kvar. Man kan lika gärna vårda dom för det går inte att bryta.

Band som håller en nära någon eller något och som oavsett vad andra säger eller gör - alltid finns dom där. Spelar ingen roll att man försöker förnuftsmässigt prata sig ur dom eller försöker hålla saker i styr.
Dom banden är menade att vara - inget kan ändra på det. 


                                 

Bandet med sina barn är exempel på det  - MEN inte för alla. Klart det finns föräldrar som inte har det så med sina barn.

När jag tänker på dom band jag har till mina de käraste, närmaste känner jag mig glad. Inser att ingenting kan ta bort det. Ingen kan förstöra det. Det kan jag luta mig mot. Det är jätteskönt
Ellerhur?

Jag vill hellre veta

Nu har jag precis varit och handlat, bilen vill inte riktigt som jag vill så det är ingen kul dag så.
Jag ska dammsuga och ta det allmänt lugnt idag.

Tog bort inlägget jag skrev inatt, just då och där kändes det så konstigt så jag ville få det ur mig men idag när jag läser det kändes det inte viktigt. Det som var bäst med det igår var att jag inte blev av med mitt körkort - kom ju undan med blotta förskräckelsen. Det var därför jag blev så uppåt, skulle ju inte vilja vara utan körkortet.

Stora S var uppe en stund, han mådde väl inte så där jättebra. Min magkänsla säger mig att det är eller var inte som det ska. Det ringer klockor.
Man hör så mycket om hur det är i tex. Salem så jag undrar jag. Gissar att det är en massa människor som har koll på saker som jag inte har på samma sätt längre..............önskar bara att någon hade lite civilkurage och informerade mig. Men det finns ingen moral längre eller medmänsklighet. Jättetråkigt är det för jag vill hellre veta och kunna agera än att hållas i mörker. Sen när man ändå får reda på saker så får man också veta att det visste den och den sedan länge länge. Då blir jag så ledsen för om någon bryr sig om någon så borde man ju värna om den personen. Att  göra det innebär ibland att man måste göra saker som är rätt och inte det som är lättast.


Det verkar överhuvudtaget som om det är svårt att säga vad man egentligen tycker - ja rent allmänt. Jag bara hoppas och önskar att är det någon som vill säga något eller har en åsikt om mig så är man välkommen att ta det med mig. Direkt eller på något annat sätt.  Det är bra om man gör det för oftast är åsikter man har om andra byggt på felaktigheter och då kan man ju klara ut det på en gång. Ellerså kommer man bara fram till att så här tycker du och så här tycker jag.
Ingen big deal.

Ellerhur?


Skumt skumt

Hoppsan vad dagen har gått. Sov länge och åt sedan god frukost. Fixade lite här hemma, drack mer kaffe och åkte sedan till pappa en stund. Det  var länge sedan jag var där - vi satt och pratade massor.
När jag kom hem lagade jag kyckling som blev  god. Stora S skulle till Salem på fest så jag körde dit honom, känns som om det kan bli läge att hämta hem honom sen.............jag pratade med Robin som han är med och hoppas nu att det blir en okej kväll.

När jag kom hem körde jag upp bilen och fick hjälp att bära upp baslådan. Den slutade låta som den skulle, jag pratade och fick tips av en som kan - så när jag fått upp den var det bara att skruva loss högtalaren och vips så var det som tipset sa: den hade lossnat i clipsen. Fixade det och bad sedan om hjälp att få ner den och bilen parkerad. Men ungdomar idag är ju som dom är och "ska bara" och "snart" så när jag diskat var den fortfarande kvar så jag bar ner stora baslådan själv och lyfte i ren irritation upp den i bilen själv.  Kopplade in den och körde ner bilen, ska testspela sen men jag gissar att det funkar nu. Gör den det ska jag tacka min tipsare ordentligt sen, det är så underbart att få lite enkla tips så där.  Nu har jag gjort mer kaffe och ska kolla tv en stund tror jag. Det kan bli en del körning ikväll så man får vila lite nu då.

Ringde Ingela som inte mår så bra idag............hade tänkt at jag skulle få hämta henne en stund men hon sover nog.
Det får bli en annan dag. Nä nu ska jag sluta skriva för det här inlägget känns som att det aspirerar på vm i tråkig. Hahaha men å andra sidan - jag har ju inget liv - det har jag hört på tv..........hahahaha

Förresten en sak som är lite intressant...........det ringer massor här hemma. Men............dom lägger på när vi svarar.......... skumt skumt.
Ellerhur?

Prinsessa

Jobbade hårt som hela dagen. Nu är det fredagkväll och jag är trött. 
Ska åka och hämta Renee som är på galej i Tälje. Jag hoppas jag får hämta lilla S och "Karl-Viktor" då med.

Ställde mig på vågen och ser att jag håller över 51 kg nu!! Det är härligt. Träna massor och hålla formen. Tänker lite granna på alla unga tjejer som gör skit för sig själv och inte tänker till i unga år. Det är svårt i dagens samhälle där fast food är ett billigt och naturligt inslag. Men att redan i unga år dra på sig övervikt med mage och "häng" det är inte bra. Inte är det snyggt heller när man ser tjejer och killar med för den delen med tajta kläder där man ser hur det veckar sig vid bh:band eller midja.........när det hänger över bältet.............inte bra. För sen, kommer tid med barnafödande och sen är det svårt, jättesvårt att komma tillbaka. Säkert är det lätt att tänka att det är sen..........men det är snabbare än man tror.
Men för att inte alla som läser ska gå i taket. Jag förordar ABSOLUT inte bantning eller anorektiskt beteende och utseende. Jag bara menar att det är viktigt att äta sunt och tänka framåt.

Jag är glad idag, mår som en prinsessa. Ont i magen som fan men det går väl över.  Det som inte dödar - det härdar.
Man kan inte gnälla över varenda liten krämpa man har............det tycker jag att det är så många som gör så det överlåter jag åt dom.

Tunnisar är dom - men vad vet jag............?

Jag är ju bara en kärring.

Ellerhur?

Vaken länge

Godmorgon!

Nu har jag varit vaken länge och hunnit få en massa gjort! Härligt. Jag hoppas att alla ni andra får en härlig bra dag! Jobba hårt så har du kanske jobb imorgon också...............
Idag är det fredag minsann.................jag vaknade ju tidigt tidigt idag och med en känsla av att
idag är det en NY dag.

Skönt
Ellerhur?

Just nu vill jag bara skrika

Nä fy bubblan! Himmel och plättar!!!!!!!!!!

Jag är inte på humör just nu! FY farao.

Stod och höll den i handen - sockerskålen - igen......som så många gånger. Ville bara slänga den i väggen. HÅRT!
Men jag ställde in den - igen...........som så många gånger. Men idag blev det långt långt in.

Some day - jag hoppas verkligen det.

Men idag, just nu vill jag bara skrika rakt ut. S O B  vad jag vill vill vill! Vara orättvis och otrevlig............extremt ärlig och brutalt uppriktig! Mycket och många för länge.........usch..........men jag är väl bara trött. Men tänk att få skrika och vara arg och sen gråta en liten stund........och förstårs..........bli förlåten. Det hade varit fint idag.

                                           

Fast. Det gör jag inte. Är ju heller ingen idé, det är ju ingen som lyssnar, skulle det vara det är det i alla fall "fel" personer.  Det faller lite platt då.

Ellerhur?


Nedanför mig är det superbillig bensin!!!!

Idag har jag jobbat fullt upp hela dagen, helt iq-befriat jobb. Det som är värst när man har sådana jobb är att tiden går sakta. Åkte direkt och plockade upp lilla S på stan sen till Tumba och hämtade telefonen till sonen, när jag skulle lämna den så ville han med hem och hämta lite saker. Jag var trött och hungrig så jag vann väl inte VM i supertrevlig.

Lilla S lagade mat och jag fixade lite. Nu ska jag strax hämta en bil som ska vara parkerad här ett tag. Sen blir det disk och bokning av tvättstuga.

Idag är jag lite off. Det har varit en skitdag, antar att det blir så ibland. Är allmänt trött på folk.

Nedanför mig är det superbillig bensin!!!!!!!!!!!! 9.84!! Fan det tar sig! TACK Hydro. Fast jag hörde häromdagen att det skiljer från ställe till ställe............även inom Hydro.
Hur som. HÄR är det billigt alla fall.

Ellerhur?
Jo, glömde ju nästan.......................Det var andra gången............ - Tänk på det!

Bröd, fullt ställ.... oroar mig, min bästa

När jag åkte och köpte bröd så var det fullt bus inne på Maxi,,,,,,,,,,lilla S och "plåtniklas" och jag tittade mer eller mindre seriöst på julklappar. Hittade ett PINGU spel till stora S, en villa till en som skulle behöva boende, lilla S hittade sminkväskor och gosedjur...........fast sen blev hon allvarlig och ville ha lakan och då kände jag att kassan var en bra destination. Klara där så bestämde vi oss för att åka en sväng och kolla lite. "Karlviktor" eller "Plåtniklas" eller vad jag nu för stunden kallar killen tycker nog att jag är lite allmänt knäpp men han hänger på.............bra kille där.
Kom ut till Nykvarn och hittade ett kanonställe att sladda på som jag aldrig tänkt på innan.

När vi svängde in till det stället så kommer en annan bil med fullt ställ..............................det var PÄRLAN!!


Min underbara gamla bil.

Stannade och pratade med killen och konstaterade att han tyckte att det var bra med det som nu går under "kändisbilen".

Nu - sängen. Har en massa i huvudet för jag pratade tidigare med en som jag oroar mig kraftigt för. Det är mycket som inte stämmer och jag har ett par teorier om vad. Ska klura ut om jag kan hitta en bra lösning där. Det brukar jag vara bra på.  Vi hade ett bra samtal och jag tror hon VET att jag ställer upp och finns där. Dygnet runt om så behövs. Det är min bästa och hon är så otroligt viktig för mig av massa skäl. Det blir ju så när man är nära
Ellerhur?

Varm lugn kväll

Nu har jag precis ätit middag, god pasta med skinksås.
Idag blev det strul på nätverket så det blev kort dag. Men jag har ju betalt på två ställen just nu så det är okej. Åkte hem och fixade lite med lilla S som skulle möblera om. Sen åkte jag iväg ett ärende, på vägen därifrån ringde stora S som har strul med sin mobil. Jag har nu raggat runt och har ett alternativ till honom, och får den imorgon. TACK underbara Angelica!

Just nu sitter jag och har hjälpt en fd. elev med ett skolarbete,  ska strax handla bröd sen blir det tv och sängen.
Jag börjar tidigt imorgon.

Just nu är jag lite frusen så det får bli en varm lugn kväll.
Ellerhur?

Skrattar bakom min rygg åt mig och det har ju hänt förr

Jaha så var det klart.
HELT otroligt att man kan se och låta så annorlunda??????????? Tyckte själv att tonen i programmet är ganska bra. Sakligt och problem som jag tror många tonårsföräldrar står inför. Kan tänka mig att det har utbytts mycket kommentarer och en hel del syrliga sådana ikväll runt om i Salem.

Att all bakgrund inte är med var viktigt när vi skrev kontraktet och därför blir ju bilden av oss lite skev. Anledningarna till att jag låtit mina gränser vekna, skälen till att jag inte klarar av bråk och skrik. Det finns inte med och det var så jag ville ha det. Att jag fostrat bägge mina barn själv - i alla lägen har ju klart slitit men av respekt togs det inte upp. Jag gissar att det sitter en man i Stockholmsområdet och är vansinnig. Men å andra sidan har han ju haft 15  år på sig att vara delaktig men inte tagit chansen. Jag är inte heller ute efter sympatier. Vi blev "draftade" till att medverka och jag kunde känna att erfarenheten av att få vara med var kul och att det skulle belysa ett vanligt problem var det som fick oss att göra det.

Att det sen känns bedrövligt att se hur man ser ut - ja det har jag svårt att komma över. Nu tänker du..............men vad fan? Hur trodde hon att hon såg ut då? Men faktum är att dels dom nästan 3 kg jag gått upp sen inspelningen gör skillnad och man ser sig inte utifrån på det sättet när man lever i sitt dagliga liv.

Nåväl. Nu är det sängen som gäller. Tissel och tassel och spekulationer får andra ägna sig åt. Det vet jag att dom gör. Säkert är det många som skrattar bakom min rygg åt mig och det har ju hänt förr.
Ellerhur?

Just det......

Aaaaaaaaa just det...............jag har namnsdag idag..............om någon funderade på när det är.

Ellerhur?

Det är han värd...

Min son har ju handen i gips..............så jag åkte dit för att fixa till lite. Direkt när jag kom dit bestämde jag mig för att jag ska fixa till där i nästa vecka så han får julfint! Sånt är ju kul. Han är en klippa i mina ögon som klarar skola, hem, inköp, matlagning, tvätt och städning. Han har tyvärr ärvt av mig att inte vilja vara någon till last och ta "allmosor" så jag vet att han verkligen vill klara sig själv.

När jag kom in trodde jag att någon dött där inne eller så för där var en odör  som inte gick av för hackor. Jag kunde sedan härleda det till äggskal från kokta ägg. Av disken att döma kan jag bara bli stolt..............jo visst för det syns att han äter och lagar mat hemma. Way to go! (men väääldigt mycket glas........han är nog törstig min son??) 

Jag tycker man ska se det positiva i det ens barn gör. Det är inte skitigt hos honom utan mest rörigt. Jag ska som sagt göra julfint med honom och ordna lite klädkammare och sådant. Kommer bli hur fint som helst. Idag blev det diska, bädda, plocka, dammsuga och svepa över golven. Nu luktar det gott och rent.

Det är han värd tycker jag.......

Ellerhur?


Överleva sig!

Ja nu är det snart dags. Att vara på tv.
Kan inte påverka det och det är bara att gå igenom det. Nej det är inte så att jag ångrar det för vi fick ju massa bra för att det blev förändring i vårt liv och lilla S fick ju hela sin körkortsutbildning betald.

Att jag sen känner att jag ser ut och låter som fan ja det är väl bara så det är. Alla har vi mer eller mindre lyckade dagar i utseende och VEM tycker att man låter som man hör sig själv på en inspelning??? Men visst är det tungt när man är lite fåfäng............. Imorgon är programmet sen är det över. Folks tisslande och tasslande bakom ryggen kan jag inte påverka. Jag VET att det är och det får man väl bara ta. Jag har redan fått kommentarer av många av varierande sort. Från min familj - inte ett ljud. Well well. Dom kanske skäms eller förfasar sig - jag vet inte.
Som tur är så är det inget program som fått så mycket uppmärksamhet så det lägger sig nog snart.



Ja - jag läste om en liten flicka en gång och hon stod inför något riktigt svårt. Hon sa så här:


Här gäller det att överleva sig.!


Så det är det jag tänker göra - överleva mig...........

Ellerhur?

Å andra sidan

Har fixat lite hemma och sen åkte jag till Tumba för att fika med tjejerna - trevligt som vanligt.

Idag har jag också pratat med äldrepsykiatrin för pappas räkning - känns som om det kan bli lite bra hjälp där.
Nu är det ner till stora S och lämna pengar sen ska jag åka och jobba. Imorgon är det en intervju som jag hoppas lite på. Vore ju skönt att få börja jobba dagtid............men å andra sidan är jag inte jättehypad för att jobba i Stockholm. Fredrik ringde igår och hade eventuellt något kul för mig i Södertälje................det löser sig säkert över tid.

Har ingen motivation till jobb eller något alls idag. Trist allmänt bara. Så jag får väl rycka upp mig

Ellerhur?

Undrade om dom gett honom sanningsserum

Höll på att glömma helt!
När dom bedövade min son idag var han rätt varvad över vrålet från kvinnan i korridoren, dessutom gjorde det ont, så jag vet inte om det var det eller något annat för helt plötsligt börjar han svamla och formligen pladdrar ur sig en massa sanningar! Helt osammanhängande erkännner han att kanske är han inte helt nykter kanske var han fortfarande onykter nu... och börjar berätta om HUR det gick till och VAD som hände när han råkade i slagsmål. Läkaren frågar om han är allergisk mot något. då säger han: ja alltså jag KAN vara lite laktosintolerant men jag har inte fått någon diagnos på det!!!  Han pratade fort fort och klart förvirrad. Jag skrattade så jag vek mig.

Undrade om dom gett honom sanningsserum eller något.
Nyss när jag stod och diskade kom jag på att det var ju DÄR och DÅ jag skulle ställt en massa frågor på saker som jag ibland undrar............hahahhaha han är verkligen rolig.

Han sa också när vi satt i väntrummet en av omgångarna: Vi har en rätt cool relation mamma. Och JA det har vi. Mitt i allt allvar och elände av att han varit i slagsmål och hur illa det kunde gått så kan vi skratta och se det roliga i allt vi gått igenom.

Känns skönt. Det ska du veta min underbara unge..........du gör mig så glad. Ofta ofta. Du ska också veta att jag är så stolt över dig! Du har verkligen också mognat så mycket sista året. Det är ofta jag har samtal med dig nu där jag inser att du är vuxen. TACK min prins Jaaaaaaa då jag ska sluta mesa nu. För när du läser det här tänker du: Men jag VET och ja ja !
Ellerhur?

Stora S i vad man kallar handgemäng

Oj en sån söndag det blev.
Stora S hade varit i vad man kallar handgemäng så han hörde av sig och behövde åka för att röntga handen,
Vi åkte till Södertälje sjukhus och kom dit vid 12. Det var några som tjaffsat och taffsat på en av stora S tjejkompisar. Så när stora S ledsnade och sa sin mening (han gör ju gärna det) så begår killen det han inte skulle gjort. Han spottar stora S i ansiktet. Jodå - då var det färdigt. Stora S hand såg ut som jag vet inte vad:

                        Svullen och av!

Ja ni ser ju. Det blev röntgen och  när vi sitter och väntar på läkaren sen är det en kvinna som skriker ett avgrundsvrål i kroridoren. Jesus vad stora S blev nojjig då. Hur som sen blev det bedövning för att lägga fingret tillrätta........ det gjorde ont - riktigt ont. Han har ändå enrom smärttröskel men det gjorde ONT. Dom fick bedöva igen.

5 timmar efter ankomsten så fick vi åka hem. Jag köpte Donkenmat till min son och körde honom hem. Han har haft en tung helg. Massa festa och lite sova.
Just nu var han mest bekymrad (läs irriterad) för att han insåg att det inte blir något gymmande på ett tag.

Jag åkte sen hem till lilla S med sällskap - dom hade varit på lång promenad men var nu hemma igen. Jag lagade god lax med spenat, potatis och champinjoner. Jättegott och nyttigt så man blir stark och orkar.

Skickade ett sms till en som fyller år idag och det verkar som det blev uppskattat.

Nu ska jag kolla tv och ta det lugnt. Riktigt lugnt. Denna söndag blev inte alls som jag tänkt men det är okej. Jag bara hoppas att min son inte hamnar i mer sådana här situationer utan att det var en engångsföreteelse............Men så jobbigt som han tyckte vänta på akuten var borde han tycka att det inte var värt det. Men lite orolig är jag. För det är ändå så att han kände sig lite vass. Tror jag då. Modershjärtat ömmar men min mage säger mig att jag måste hålla ögonen öppna, och min mage har ju sällan fel..............

Ellerhur?

Älskar dig

Är så glad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fick ett sms alldels nyss: Tack mamma.  Älskar dig faktiskt, ärligt. Kom o tänka på det idag i bilen.


Kan man bli annat än lycklig då?????????????????????????????? Detta kom från min stora S.

Jag har kämpat så hårt för mina barn och allltid hoppats att min kärlek ska räcka..........det gör den. Jag har dessutom världens bästa barn. Bägge två! Kanske har man inte gjort helt fel då?

Ellerhur?


Åkte till graven för att tända ljus - Pepparkakor

Idag har jag varit ute och fixat en massa - hemma blev det ordning för jag strök och städade precis som jag tänkt.

Åkte och handlade en sväng och köpte då ett gravljus. Jag och lilla S med sällskap åkte till graven för att tända ljus.


När vi kom dit såg jag att någon - jag tror det är mina systrar - hade lagt en påse med pepparkakor som dom bakat.

Det kändes ju lite speciellt kan jag säga..


Lägger inte mer värderingar än så. Upp till var och en tror jag.


Ellerhur?


Tid

Idag ska jag städa och ta det lugnt. Är lite "tjurig" för min nagel gick av igår, hade velat ha dom fina till jul och nyår men fick ta av dom istället. Det ser ju helt kass ut med en kort och alla andra fina. Ja ja - det är ju världsligt - men trist.
:
Har precis ätit en enorm frukost/lunch och nu är det fix hemma som gäller. Kanske blir det ut och springa en stund senare. Jag tror jag ska baka lite också. Känns som en sån dag. Stora S var ute med sin kusin igår så det är väl inte läge för honom att köra något idag.

Det är verkligen gråväder - snart jul och vi står för dörren av ett nytt år. För mig är detta en tid för utvärdering och eftertanke. Den tid jag gärna sätter upp nya mål och utvärderar det år som gått.

I once  was blind - but now I see.......

Jag är väl inte helt nöjd med det år som gått men det kunde varit sämre. Prognosen inför nästa år är väl rätt okej och jag tror att jag kan göra det ett par snäpp bättre. Den devis jag lever efter - JAG KAN SJÄLV - är bra och gör gott. - DET BLIR INTE BÄTTRE/ROLIGARE ÄN DU GÖR DET är också bra att tänka.

Ellerhur?

Då kan jag minnas

Jag fick för länge sen en servis.................en jättevacker härlig servis. Det var många delar och jag serverade fantastisk mat och när servisen var på bordet var det härlig stämmning. Maten smakade extra gott och emellanåt blev det både efterrätt och kaffe. Som jag njöt av den servisen! Jag vårdade den servisen det allra bästa jag kunde. Jag gjorde allt för att den skulle hålla. Servisen var så vacker att jag ville använda den ofta.
Efter en tid gick uppläggningsfaten sönder, jag försökte laga allt men dom gick förlorade.

En lång tid hade jag dock tallrikar till mat och dessert och min dom fantastiska kaffedelarna!
Maten blev fortfarande god men visst saknade jag helheten i min fantastiska servis.

En mörk dag tappade jag alla mattallrikarna! Jag var så förtvivlad att jag inte visste hur jag skulle göra. Kändes som om jag aldrig mer skulle kunna servera något gott. Som om servisen gått förlorad. Men jag kände också att jag hade ju kaffe och dessertdelarna kvar så jag njöt av dom.

Tyvärr tid och tand gjorde att jag tillslut bara fick njuta av kaffe på min servis...........alla andra delar var borta.
Det blev underbart kaffe i den men det kändes mest tomt att se den och veta att det var allt som fanns kvar.

Jag letade i mina skåp en dag och såg att jag har inga delar kvar! Jo en - sockerskålen - det är en del socker kvar och jag stack dit min tunga och kände den söta smaken. Den sista tiden har jag gjort det ibland - lagt tungan på skålen för att känna sötman av socker.............då kan jag minnas alla fantastiska middagar och höra sorlet av middagsljuden som var när jag hade hela servisen.
                                                        

Idag tog jag fram skålen igen - sitter och väger den i handen. Kanske borde jag slänga den? Inte är det någon mening att spara en liten skål? Men som jag saknar min servis............. Ibland känns det som om jag behåller skålen för att jag hoppas kunna få tillbaka dom andra delarna. Kanske är det så kanske inte.
Jag ställde in skålen idag igen............jag kanske slänger den en annan dag.
Ellerhur?

Julbord

Igår var det trevligt julbord på Stortorgskällaren i Gamla Stan. Verkligen gott och jag åt lax, sill, ägg, skinka, räkor och mycket mer! Kanongott och enromt trevligt var det. Det var ett lugnt julbord - inget speciellt drickande, och Ingela, Rickard och jag var nyktra helt. ! Jag tog bilen och RMJ, Uffe och Ingela åkte med mig. Uffe skulle inte med oss och på vägen hem berättade han att han hade typ 4 julbord till innan själva julafton. Usch! DET skulle jag inte vilja.

Uffe förresten.............han berättade att han brukar kalla RMJ för Mussolini..............så det smeknamnet fick hon ha hela kvällen..........tonen är verkligen rå med hjärtlig!
Jag åker förbi tjejerna idag innan jobbet tror jag. Lika bra att åka dit så dom inte glömmer bort mig. RMJ hade helt avpolleterat mig från vinlotteriet den 12.e.

Nu ska jag snart ordna med lunch till lilla S och sen är det hem och förbereda sig lite. Jag ska jobba ikväll.
Hela helgen blir det lugnt och skönt. Jag ska nog städa lite och vila vila vila.

Men jag skriver strax igen....
Ellerhur?

Puh!

Nu börjar jag få ordning på tillvaron. Inga problem med tvättstugan. Personen som skulle tvätta innan mig hade bara en maskin...........puh! Nu har stora S fått köra sig själv till skolan.

Jag gjorde en geografisk upptäckt.............Partille ligger väldigt väldigt nära här........Skulle man kunna tro. Eller inte.
"viktigpetter" är nu spårad.............så skönt. Det var någon jag känner. Skönt att det är utklarat.

Nu ska jag fixa här hemma............får besök snart, Gunilla kommer. Det blir trevlligt.
Ellerhur?

Pinsamt

Men Godmorgon!
Kollade tv igår - såg att det är en ny jingel för programmet.............fy fan jag VILL inte. Ser bedrövligt ut. Pinsamt. Somnade alla fall efter att ha kollat något kriminalprogram som var bra..........

Hur blir det en torsdagsmorgon???? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta............
Vaknade och gick för att förbereda tvätten - min tid börjar 7 så man vill ligga på, ska ju köra lilla S också. Tittar ut igen och ser att min bil fortfarande är kvar.
Går ner i tvättstugan kastar in jackorna som kommer ta evigheter att torka.............går till parkeringen och inser att någon varit inatt och satt på mina ljus!! Jo jag VET hundra procent att jag stängde av dom igår när jag kom hem. Såg ju inatt när jag kikade ut att det lös där vid tolv men trodde faktiskt att det var reflektion från stora gatbelysningen.

Lilla S säger - vi kommer aldrig få igång den, jag svarar att nä det är nog kört vi får väl putta. Sätter mig i bilen - men JO den startar!! Nice batteri i den bilen.

Åker och lämnar lilla S och ska sortera resten av tvätten när jag nu är tillbaka. Kommer in i tvättstugan - ser att någon varit där............hm?? Går ut och kollar tavlan..............bra!!!!!!!! Jag har tid kl 10!! Fint nu är en granne megasur på mig kan jag tro..........fan vad pinsamt. Där har man för att man vill vara ute i god tid. Ja ja. Får gå ner strax och ta ut min tvätt och skriva en lapp och be om ursäkt. Pinsamt är det alla fall.

Känns som det blir en aningen förvirrad dag.
Ellerhur?

Skumt

Mysko.............
Somnade och vaknade med ett ryck - hörde att det stod en bil utanför som försökte starta men inte lyckades, vände mig om och skulle somna när en obehaglig tanke kom: någon stjäl min bil!!
Upp som en idiot och kollar i fönstret..............VARFÖR gör jag det?? Jag ser ju inget? Inser det och tar fram linserna. Försöker pula in en för och nu är jag aningen hetsig för ljudet kommer igen. Darrar av pirr....tappar linsen............kollar ut och skönjar att min bil är kvar..........letar letar letar efter linsen. BORTA! Men va fan!
Går upp tar på mig kläder och in i badrummet för att gräva fram resservlins.............in igen. Leta leta leta..........hittar den!! Jättetorr - lägger den i vätska ber en bön om att den imorgon funkar trots vila i min varma säng. Men gissa om jag måste ha sett rolig ut???

Nu är jag pigg pigg och går  och kollar - min bil är kvar. Skönt
Sätter mig här och ser att jag fått en kommentar av "viktigpetter" - kul med sånt tycker jag och klurar på vem det är när jag ser signaturen...........hm?? Ett av mina uttryck............ Vad är oddsen på det?
Min blogg är ju lösenordsskyddad..............kollar och gräver.............inser att det kan/borde inte vara någon jag känner personligen ...........hm?? Ip adressen är långt bort nämnligen från där jag är. Skumt.

Får jag väl kanske byta lösen igen då??...........om jag nu inte får reda på vem det är...........
Nu måste jag ta mig något att äta och dricka. Det blev alldeles för mycket adrenalin i kroppen av att tro att bilen var på väg. Får väl kollla tv en stund.........

Ellerhur?

Liten bit tårta.....

Nyss hemkommen från jobbet. Det var helt okej jobb. Det är ju inte VM i utmaning men det kan funka.
En kvinna som började nu också är så helt nattad att jag inte begriiiiiiper hur hon ska lyckas. Hon hade ETT samtal under den timme vi ringde.........det varade i tjugo minuter. Jesus - kvoten ligger på minst 3 i timmen. Jadå det hade jag.
Prick tre!
På tisdag nästa vecka ska jag på en intervju till så det känns som om det kan rulla på lite nu. Skönt om man kunde få något välbetalt och utmanande också ju.

Under tiden jag jobbade fick jag meddelande från Mårten - han hade fått tråkgiga nyheter. Inte bra.
Ronnie messade också - det är väldigt vad bra det går att kommunicera just nu!!??

På vägen hem åkte jag till Jamie och Pillan och plockade upp stora S så han kunde få övningsköra hem. Dom hade varit på en tripp killarna och kört lite sen hade dom ätit trevlig middag. Lät på stora S som om det varit trevligt. Jag hämtade där ju och det var så julpyntat i fönstret!! Jättefint!

Imorgon är det fullt upp men mer om det imorgon.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Skickar goda tankar dit dom behövs. Imorgon ska jag också försöka göra lite extra gott. Det är ju en bra utgångspunkt och för mig naturligt..........liten bit tårta..........(piece of cake för mina dom som läser och inte kan engelska)

Ellerhur?

Rätt så trevligt

Jag känner att det är INTE kul att se och höra sig själv i TV. Försöker tänka på att vi fick ut en hel del av det och jag hoppas hoppas att det inte blir allt för jävligt nästa vecka. Fy bubblan vad det är läskigt. Det låter inte som jag kände jag direkt när jag såg det............sen ser man ut som ett mähä och kritiskt granskar allt. Alla som ser det och inte känner mig det skiter jag i men dom som ser det som vet vem jag är - ja där känns det så där. Men som sagt  - vi fick ut bra saker av det och det är ju det som räknas. Hur som så kan jag inte påverka det nu - folk kommer att se och tycka en massa så jag får bjuda på det. Men visst är det en så där känsla..............himmel och plättar.

Kollade jingeln igår och det är mest lilla S som är med där och hon är ju vacker så det är ju lugnt. Men det känns ju illa att se henne onykter och hej och hå i tv............jag vet EN som säkert gick i taket.............undrar när bomben briserar därifrån??

Igår kväll när jag lagt mig fick jag ett samtal sent från min "vän" som jag har en "hemlighet" med. Vi pratade länge länge och det blev alldeles för sent in på natten för mig. Men rätt så trevligt alla fall.

Idag har jag fixat och donat här hemma - var nere på stan och handlade lite. Gunilla ringde och vill ha hjälp att sälja sin bil. Sen pratade jag med pappa - han är visst dålig............inte bra. Jag ska ta tag kring det idag nu.
Strax är det dags att åka och jobba, det blir skönt att känna att man gör något.

Nu ska jag ringa läkare åt pappa och läsa lite bloggar. Har varit dålig på det ett tag, blir lätt så.
Ellerhur?


Vi har en hemlighet.........

Nu har jag ätit jättegod mat - en gryta med ris till. När jag var och handlade köpte jag chips, popcorn och annat mums. Har jag lite tur så får jag hit lite bananer för jag tänkte jag skulle göra milkshake...........det är ju gott.

Strax kaffe alla fall - det är gott och behövligt.

Hade ett himla trevlig samtal idag. Det förgyllde dagen kan jag säga.  

Jag insåg att jag vi har en hemlighet...........det är bra.
Ellerhur?

Ikväll

Igår sent hörde Ronnie av sig! Inte mycket att säga om det - han vill såååååå gärna träffa mig - kan inte sluta tänka på mig och bla bla bla. Nä jag är klart misstänksam. Han har mycket att förklara den killen.
Robin ville ses ikväll men jag villle inte. C var på msn och ville ses snart trots att han nu har barnen men jag sa att det får vänta. Orkar inte. Vill inte alls just nu.

Vaknade som vanligt och gick upp och gjorde kaffe, lilla S nattbesök var sen till jobbet så jag körde honom dit efter jag skjutsat henne till jobbet. Så snäll är jag.

Trevlig lunch idag med massa skitsnack om ditt och datt.
Nu ska jag på banken och sen fixa tid till tvätt.

Ikväll börjar dom göra reklam för vårt program...............fy fan vad jag inte vill det! Vi fick ut massor av programmet men att bli sedd i tv känns just nu helt fel. Jag hoppas verkligen inte att det syns allt för mycket hur sliten och ful man är. Löjligt jag vet men ändå.

Det som är bra är att dom säger att kameran lägger på 5 kg!
Ska laga mat och bunkra med godis och mys till mig och lilla S sen får man väl ducka!

Blir det för jävligt får jag väl krossa lite is...........
Ellerhur?


Sova och vila

Hemma efter en tur med bilen med stora S. Det gick bra idag. Riktigt kul.. Nu har jag pratat med C en stund på msn men orkar inte mer ikväll.

Nu är det sängen som gäller. Sova och vila.

Väntar på ett besked...............hm?
Kanske kommer imorgon. Hoppas det inte för min skull men för att det är för illa annars.
Ellerhur?

JAG ÄR BÄST

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!
Fan vad nice! Gud så kul - att jag är så bäst bara!!

Jag har fått jobb!!
Så i praktiken var jag arbetslös i 4 timmar! Så nice! Det måste bero på att jag är så enromt trevlig, och duktig. Det var många att prata med på intervjun och 3 st sa oberoende av varandra att jag har en enormt bra telefonröst! 
Visst det är inte kanonkul jobb men perfekt som extra och duger gott nu, så kan jag söka annat vid sidan om. 

Börjar på onsdag och sen är det tre introduktionspass, sen kör jag bara fullt! Dubbla löner i Januari för mig! Då blir det en Volvo igen. Turbo tror jag att jag ska ha!


Det faktum att jag fick jobb på en gång BEVISAR det jag sagt. VILL man ha jobb så finns det. Det är bara okunnighet och lathet som gör att man går utan! Visst man måste vara beredd att ta något lite "sämre" ett tag men attan att det går!!! Man måste vara socialt begåvad - kunna stava och tala svenska - och naturligtvis - kunna föra sig bland folk. Då är det inte svårare. Det har jag precis bevisat!!!! Kan man nu inte det så får man skylla sig själv, jobba svart eller stå med skägget i brevlådan. Inte så begåvat något av det.


Aldrig att jag skulle gå arbetslös - finns inte på vykort!

Detta kräver ett uttryck från min son: Fuck off and die eller som jag trodde han sa: fack o fandaj!!!

Idag är jag stark och farlig. Har haft medvind hela dagen. En helt fantastisk dag. Med guldkant från någon dessutom...hihih vad härligt!

JAG ÄR BÄST
Ellerhur?

Det är lite smart att....

Så där. Nu ska jag köra lilla S till jobbet och sen blir det söka jobb söka jobb söka jobb!

Det är lite smart att söka jobb tidigt på dagen. En ansökan som är ivägskickad kl 8 imponerar lite mer än den som är skickad kl 12 ju. Eller ännu mer om man ringer. Skulle någon ringa mig så fåååååår man inte låta nyvaken. 

Jag minns så väl när jag själv anställde folk  - ja herre Gud, jag ringde en kvinna som varit arbetslös länge jag erbjöd henne jobb över sommaren - då sa hon att hon kunde inte för hon var tvungen att ha semester med familjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja DÅ är man sugen på att jobba?? Eller inte.

Idag blir det söka jobb hela förmdagen och sedan med lite tur en trevlig lunch. På eftermiddagen ska jag lägga strategi för jobbsök imorgon.
Strukurera och organisera. Då blir det bra
Ellerhur?

RSS 2.0