Idag.

Igår åkte jag hem vid lunch. Åkte till sjukhuset och pratade med pappa och sköterskan. Syster Johanna kom också. När jag öppnade dörren till mammas rum såg jag en liten kvinna ligga där. Det är min mamma men himmel så liten hon är nu.

Kermit hämtade mig och vi åt lunch och tvättade hans bil. Åkte sen hem en liten stund för att sen åka tillbaka till sjukhuset. Dom har tagit prover och dom måste bli bättre idag............

Hem igen och jag och Kermit lade en solfilmsboard på hans framruta. Mycket tjusigt. Sen handlade jag mat och lagade pasta med skinksås. När jag stod och lagade mat fick jag ögonen på något jag bara var tvungen att ta tag i så jag jag glömde tid och rum en stund. Det blev ju välkokad pasta men så kan det bli. Strax efter kom Kermit och han och jag åt själva för lilla S var i Salem redan.

Pratade lite i telefon under kvällen och åkte och lämnade ett par mackor till en hungrig tjej som inte riktigt visste var hon befann sig!! hahaha TK du är ju snurrigare än karusell!!

Vid halv 10 kom Mårten och vi drack kaffe. Sen messade jag med lilla S och vi bestämde att hon skulle åka med Kermit hem. Skönt att jag kunde lägga mig och veta att hon är i goda händer. TACK du underbara Kermit för det - guld värt för mig.

Idag är det jobba på förmiddagen och sen åka till pappa och se till att dagen går och vi får provsvar. Det blir en ganska avgörande dag känns det som.

Har funderat på varför jag inte är mer ledsen eller gråter över mamma.................jag är inte känslolös - inte alls men känner att nu måste jag vara praktisk och ta hand om mamma och pappa. Dom har tagit hand om mig och mina syskon i alla år nu får vi visa färg lite.


Wednesday bloody wednesday

Igår gick jag hyffsat tidigt från jobbet. Skulle hjälpa Kermti att fixa soppapump till bilen. Kermit hade en kompis där och vi åkte alla till Skarlunda skroten.  Tillbaka på parkeringen hemma stod Kermits pappa och väntade sedan blev det meka.  Jag fick bytt däck på min också, även om det kostade en domkraft. Kvalité eller typ inte.
Efter utfört mekande gick jag upp i lägenheten och dom andra åkte iväg för att äta. Lilla S är ju i skogen så jag tog bara några mackor och kaffe. Inge vidare kul med mat till bara en.

Pratade i telefon ganska länge - ett trevligt samtal men som också fick mig att inse att jo jag har dåligt minne. Eller är det för att när man gjort något dåligt så förtränger man det?? Jag vet inte, men det är bara att stå för det man gjort och göra bättre framöver.

Gick och la mig efter Grays anatomy, somnade men vaknade när Kermit kom hem. Somnade om men vaknade till och från under natt jag låg och tänkte på Kermit och hans planer om framtid.

Kermit gick upp med mig och körde mig till jobbet. Han skulle fixa det sista på sin bil idag. Han ska också hämta hem lilla S.
Senare idag har jag möte om stora S........får se hur det blir. Han är ju inte så glad på sin mamma just nu men det blir kanske bättre.

Nu ska jag sätta fart som fan!!!

Massa skit

Igår var jag på jobbet på förmiddagen, åkte sen hem och fixade lilla S till skogen för camping.
Efter det tillbringade jag dagen med min pappa. Mamma var nyopererad så hon sov mest hela dagen och mådde inte så bra.
Pappa och jag fixade halkskydd till yttertrappan - det blev bra.

Åkte sen hem och handlade och lagade pannbiff. Kermit är låg som fan så jag åkte en sväng.
När jag återkom gick vi bägge ner och fixade det sista för att få loss bensinpumpen på Kermits bil - jag gjorde det ganska bra. Sen fick Kermit besök på parkeringen Helt otroligt vad brudarna springer efter honom.......tungt att vara populär gissar jag  - eller not,,,,

Jag gick upp och tittade på tv, Kermit kom också och sen var det full rulle på sms för skolcamparna hade fått besök. Ev. skulle jag bli inblandad för stora S var visst där och hälsade på med drycker som inte var något vidare. Men det löste sig tydligen.

La mig medan Kermit satt vid datorn och kollade motorjournalen. Jag var trött. Somnade men Kermit gick i dörren så jag vaknade till. Jag är ju löjligt lättväckt.
Kunde inte somna om sen. Låg och tänkte en massa. Känner att jag måste räta ut några frågetecken idag.

Ska fixa bensinpumt till Kermit.............är det tänkt alla fall. Jag vet inte riktigt. Får väl se. Han ska också träffa sin pappa idag tror jag. Just nu sover han och har vänt på dygnet. Det är lätt hänt.

Nu ska jag jobba slita och dra.

Inte så långt idag

Idag är det tisdag. Somnade lagom igår - helt slut och nöjd med tillvaron. Sov som en stock fram till klockan ringde.
Skriver en kortis bara.......... är på jobbet nu men ska hem sen. Mamma är inlagd igen. Resan till USA är skjuten på framtiden............. Känns så där.
Jag ville så gärna att mamma skulle få komma iväg. Men men.

Igår var jag och lilla S och fikade i Mölnbo. Trevligt och gott. Åkte över Hölö hem för att låna en sovsäck till lilla S som idag ska åka på naturdagar med skolan.
Blir bra för henne det.

Är rätt koncentrerad idag för att få så mycket gjort som möjligt och se till att vara bra för mina föräldrar.

Det får bli så - dessutom måste jag lägga mig schysst idag. Är lite trött men avslappnad och lugn.

Skulle ha skrivit det igår men glömde och MÅSTE ju ta med det.

TACK Markus på OKQ8 i Södertälje. Sanslöst bra service när jag fick handla slang fast ni stängt.

Vad kan jag säga??

Det har inte hänt speciellt någonting. Har mest varit med mamma. På lördagen sent på kvällen åkte jag till Laxne och tog en fika. Det var helt okej. Trevilgt att återuppta kontakt med gamla vänner. Dom hade det hur fint som helst och omgivningen var enormt vacker. Kul kul.

Lagade mat på söndag förmiddag och åkte sen med mina barn till mamma. Min underbara fågelunge - mamma. Alla vi syskon hade fixat mat och det var sol och varmt. Härlig dag för min mamma.
image85

Morsdag!! Ja min lilla S sa på lördagen att jag är vacker!! Då blir man ju glad även om det inte är sant. Haha
Stora S - ja vad ska jag säga. Han gjorde det mesta och lyckades att spendera ett par timmar med mig utan att säga grattis eller överhuvudtaget uppmärksamma mig. Jo!! Nu ljuger jag. Han var klart hånfull över bilen och irriterad över värmen. Och på något sätt var det typ mitt fel att hans utbetalningar från Kommunen inte funkar. Jag vet inte riktigt hur men det är nog så ..........
Det var gott och trevligt, jag såg att mamma inte orkade speciellt och jag kände mig mer utanför än någonsin så det var skönt att åka därifrån. (jag måste jobba på mitt sätt att tänka)

På kvällen igår fixade jag, lilla S och Dahlberg min handbroms. Fy bubbland vad händig han är killen. Blev kanon. Nu ska jag ombesiktiga och fan om det inte går igenom......
image86

Kom hem och Kermit ringde och vi bestämde oss för att försöka fixa hans bensinläckage. Det gick bra men sen gick det skit. Rostiga rör är ingen bra grej så armaturen till soppapumpen måste bytas. Illa .......... Kermit blev både frustrerad arg och ledsen så det blev ett utbrott men han lugnade sig sen. image87

Han gick upp och duschade och jag la mig.

Kermit kom och la sig och jag somnade gott. Sov säkert flera minuter när Kermits telefon ringde och efter en stund säger han att han ska åka. Jag måste ju säga att jag tyckte det var lite galet men - hur mycket hajjar jag då? Är man kär så är man antar jag. image89

Idag ska jag ombesiktiga bilen och gå på möte kring stora S.
Det blir en spännande dag. Tror jag då.
Ikväll ska jag åka till en vän och fika. Det blir säkert trevligt.

Ska dock lägga mig i schysst tid och försöka få massa sömn.image88

Den är så fel så den är rätt..........GRATTIS Maria

Det blev en seeeeeeeeeeen kväll igår och jag är trött idag. Men så kan det bli ibland.

Var på jobbet och slet. Kermit tonade min bil - han är ju så bra!! Blev sedan hämtad och vi åkte och plockade upp Maria. Åkte hem och jag lagade middag. Kermit gjorde sig av med en av sina bilar. Ett förlustprojekt. Skönt att bli av med den. Sen åkte vi till Haninge för att fixa däck och efter det bar det av till Nyköping för att kolla bil till Maria. En riktig raggarpärla!!! Hon hade lite svårt att bestämma sig. Det är ju en stor grej, men tillslut blev det affär resultatet av inköpet blev en grön!! bil med svart huv!! Nice för race! Den syns och det är ju bara kul.

Åkte hem men stannade på statoil för att köpa en domkraft. Dom hade ingen och killen som stod i kassan, Markus hette han, var en pärla och tog fram en som dom hade kvar och lät mig köpa den billigt!! Nice med folk som har service andra. Kermit trodde att det berodde på att jag är tjej. Jag tror inte riktigt det, jag tror att killen var rätt man på rätt plats. När vi kom hem skulle Kermit byta däck men upptäcker då att det är NOLL luft så vi åkte till Statoil igen för att pumga dom.

När vi kom därifrån la jag mig bums och pratade i telefon med Stefan en stund. Somnade som en stock och drömde härliga drömmar. Vad dom handlade om?? Inget snusk men privat. Ha ha ha - lite hemlig får man väl vara? Handlade alla fall om bilar och en som gör mig glad. Ofta. Mycket.

Vi får se vad dagen ger..................

Förklaringar

Okej här kommer det som hänt sista tiden........

På torsdagen åker jag hem och åker genom tokstan mot hemmet..........kör som vanligt..........ja det är så där lite hårt i kurvorna och effektivt. Kommer upp på parkeringen och japp!!!!!!!! Där är farbror blå i civilbil.........Jaja. Dom kommer fram och pratar och vill se körkort. Den ena killen är klart otrevlig och överlägsen.(han har det väl svårt hemma). Nåväl han tittar in i bilen och ser mna reservdelar och på hans kommentar förstår jag att han tror att jag stulit delar någonstans..........Jag förklarar att det är taget från min reservdelsbil och han frågar var den står men när jag förklarar ser han klart misstänksam ut. Hur som. Där står vi när han plötsligt tittar mig i ögonen och frågar: När tog du senast?? Jag fattar att det är mina ögonrödor han syftar på. Jag är ju röd och irriterad i ögonen av inflammation. Jag säger som det är och hans misstänksamhetsgrad ökar. Han frågar: Vad går du på?? Jag blir då irriterad och säger: Du jag använder ingenting och är helt klart beredd att åka med er här och nu för att lämna prov på det! Då backar han lite. Den andra killen klart mer trevlig kollar bilen och eftersom allt är i sin ordning börjar dom röra sig. Jag säger till pollis Trevlig att ÄR det så att ni vill så följer jag med och lämnar prov - jag vill inte att ni ska tro att jag är drogpåverkad. Han svarar att det får stå för min kollega - jag har inga sådana tankar. Polis Otrevlig dryper av. Säger inget mer. Inte hej då eller något. Han var en riktig pisspotta!!

PUH!

Senare åker jag en glidarsväng med lilla S och vi pratar om en vän till henne som hon vill ha kontakt med. Han är på något pojkhem och jag kommer på idén att ringa min fd. man eftersom jag vet att han jobbat med sånt. Sagt och gjort - ringer och inser att det kan gå på två sätt. Antingen pratar han med mig eller slänger på luren. (Det slutatde ju i skilsmässa och han var ju inte helt nöjd. Med rätta ska tilläggas) Men - han svarar och vi pratar länge. Han blev glad att jag ringde och vi insåg att vi har mycket att prata om. Kul måste jag få säga. Livet är för kort för att man ska ha ovänner.

Skumma saker. Eller alla fall oväntade saker. Som livet. En bergochdalbana - man vet aldrig när det svänger.

TJOHO

Oj vad sent jag skriver idag. Men har så otroligt mycket på jobbet vilket är bra men gör att man hinner inte annat.
La mig schysst igår och sov mer än lovligt bra....... man gör det när man är avslappnad..     :=)

Idag lyckades jag bli av med en lins. Sååååååååå det blev skit direkt. Men Kermit körde mig till jobbet och sen åkte jag till Skärholmen med Ros-Marie vid 10 och fixade till det. Dom var inte imponerade för dom ansåg att jag hade en inflammation i ögat. MEN det tyckte inte jag så jag löste det med diverse lögner och skarvande........

Nåväl mycket på jobbet är det och jag ska strax avsluta.

Måste åka till Nyköping för att titta på en bil strax.

Imorgon ska jag åka hit tidigt och då ska jag skriva ett inlägg och berätta om allt skumt jag varit med om sista tiden.

Ville bara

Ville bara uppdatera snabbt snabbt.............

Jobbar verkligen så det ryker idag. Har gjort en massa offerter och sitter nu och lägger order så det sprutar.
DÅ är det kul när man känner att man kommer framåt även om det är mycket.

Var hos läkaren och det gick bra. Rutin men gick bra.

Kermit har min bil för det var väldigt dåligt med bensin i hans.  Med tanke på dagens pris på bensin så har snart ingen jävlel råd att tanka. Helt otroligt. Sjukt. Så han lämnade mig och hämtar när jag är klar här. Underbara Kermit!!!  image5

Full rulle igen............    :)  :)

Förresten. Jag har världens bästa bästa dotter. Hon städar och tvättar idag. Nice, när jag nu inte hinner alls idag med mek och skit.
Kram till dig min underbara fiicka!!! image84 Hur söt är hon inte då???

En tisdag............

Tisdag......åker hem efter jobbet men lilla S är och kollar på ett jobb som hon kanske kan ha på kvällar och helger. Hon är ambitiös den tjejen!!
Kermit och jag bestämmer att vi ska tona rutor. Så jag hämtar vatten, trasor och allt som man måste ha och åker till Slagsta.
Väl där så har Kermit Matte och en annan kille med sig så vi ska tona TRE bilar. Joråsatt............men men började bra med bakrutan på Kermits och min, sen blev det Kermits sidorutor och PANG sen var klockan halv åtta så då gav jag upp för dagen.

Åkte hem och handlade mat och fixade sen pizza. Vädigt god sådan. Kollade desperata hemmafruar och la mig i sängen. Gick upp för att borsta tänder när jag upptäcker att vi har NOLL varmvatten. Stor vattenläcka i huset visar det sig. Ringde till Ros-Marie och hon erbjöd mig att låna hennes dusch idag. Messade med Maria som fått mycket förvirrande besked. Gumman! Jag finns här.

Idag gick jag upp sent - kan ju inte dyka upp för tidigt hos Ros-Marie så jag var där kl 8 och fick duscha. Kändes skönt för jag har läkarbesök idag. Då vill man vara ren ju.


JO - man ska vara rättvis. Så 18,14 igår messade Lelle ett grattis till sin dotter. Det var ju bra. Typ.

Idag har jag en del att tänka på Jag vill göra förändringar och måste väl det till viss del. Jag vill en massa men det är så svårt att få till det. .................Får klura på den.
Ikväll ska jag fixa loss ett värmepaket till Kjelle och försöka få Kermit att fixa med mina rutor. Men jag har ju tvättstugan också............fan när blev det bara 24 timmar på ett dygn????

Högkvalificerat skitsnack och infantilt beteende

Fy fan vad arg jag är!!!!!

Ibland blir det bara för mycket.
Messade stora S och påminde honom om att lilla S fyller år. Han svarade: Mm hälsa. Jag skrev då att du kan väl skicka ett sms? Han svarade: Pallar inte.

Fy fan killen - att du är förbannad på mig kan jag ta men att du ska straffa din syster det kan jag inte acceptera. Blir så ledsen och förbannad så det finns inte.

Gjorde sen en femetta - messade barnens pappa och skrev Vet inte om du gjort det men snälla gratulera lilla S idag.
Han svarade: .........................MED ETT TOMT SMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ingen kommentar från honom då.......
Jag har dubbelkollat - nej då han har INTE gratulerat sin dotter. Ja inte än alla fall. Jävla apskaft!

Så hädanefter kan jag säga. Jag ÄR inte bitter jag ÄR erfaren. Killar/män ja det är det mest egocentriska vareleser som finns!! Ja alla fall många i min närhet. (Det finns undantag som har huvud ska erkännas)
Emellanåt tycker att dom själva är så jävla viktiga så ingen annan betyder något. Bara dom får det dom vill ha då kan dom trampa på och uttnyttja andra. Tycker att dom bara ska ha och behöver aldrig ge.
Behöver aldrig se sin egen del eller gå den där extra biten för någon annan. Anser att deras åsikt är den enda gällande och då behöver man inte tänka hur det uppfattas av andra parten. Dom behöver inte göra något extra för någon annan bara för att göra det men förväntar sig full uppmärksamhet.

Stora S och Lelle - noll smart tycker jag. Elakt rent av. Ni är i och för sig inte ensamma med att bete er illa men ni sårade lilla S utan att ni fattar hur mycket. Jag måste verkligen vara en riktig planta och idiot - fullkomligt ovärdig av allt när ni gör så jävla illa.
Jag förstår ju det nu eftersom mönstret upprepas hela jävla tiden.

Ni pojkar/killar/män i min närhet!! Ni som tycker att det vore skönt att slippa mig. VARSÅGOD! Håll er undan jag ska inte störa. Det har varit för mycket

 för länge från för många. Detta var droppen!                                                                        image83
FACK O FANDAJ - Nu är jag färdig med er.

GRATTIS TILL LILLA S IDAG

GRATTIS !!!! Idag fyller lilla S 16!! Jag firade henne imorse med ett rim som hon fick klura lite på - ja det var inte svårt men vet ju at det är svårt kl 6 på morgonen när man är tonåring. Rimmet ledde fram till en digitalkamera som hon blev glad för. Tiden går så fort................16 år. Vilken fin tjej hon är. Jag har haft tur.

Igår mekade jag, Kermit och Dahlbrerg med min bil så nu är det nya bromsar och ny spindelled. Det var som det alltid är strul när man mekar men efter en kvällstur till OK Västberga där vi fick träffa en kille med tummen mitt i handen och helt utan iniativförmåga så - japp nu är det klart. TACK killarna för hjälpen ni är guld värda även om ni bägge två blir irriterade på mig..........

image81                                                             image82

Bråda dagar i mitt liv.......

Idag är det som sagt måndag.Ska hinna en massa saker.

Jobbar nu och men får bryta vid lunch för att hinna handla delar till bilen. Ska sen handla mat och klockan 4 ska jag vara hos kuratorn. Kvart över fem ska jag hämta Buster och Maria för att åka och få en spruta till Buster. Sen blir det middag och jag har visst lovat grekiskt.

Under kvällen ska jag sen byta bromsar och spindelled på bilen............känns som det blir mycket. Ja just det ska hinna fixa present till lilla S som fyller imorgon också.
Dahlberg ska hämta ett släp och traila min reservdelsbil idag............. Känns som det blir en del idag. Men det är ju trevligt. Man lär ju somna gott alla fall. Med lilte tur får jag lite hjälp av Kermit med allt som är idag. Om han har tid, kan och vill. Hoppas kan man ju alltid.

Pratade med mamma och pappa igår. Dom ska åka till USA den första juni. Det blir bra för dom.
Hör att mamma är trött, känner att jag vill ha tid med henne. Kan inte vänta längre nu tror jag. Det är vackert väder ute - mors dag på söndag.
På fredag är det lön. Jag skulle vilja köpa något värdefullt då. TID men det kan man ju inte.
Det som känns frustrerande är att tiden med mamma nu är så viktig samtidigt händer det saker i mitt eget liv - kan ju inte bortse från att lilla S fyller, ska sluta nian, ska på naturdagar och ha skolbal. Kan inte bortse från att jobbet måste fixas och bilen skötas. Men vill egentligen bara bara bara vara på Värdsholmen och bara vara där. Min lilla mamma som är som en fågelunge just nu.

Har inte hört ett ljud från stora S. Undrar och funderar på hur hans helg varit. Om han överhuvudtaget tänker alls på mig eller om det är som jag misstänker - ett avslutat kapitel i hans liv. Jodå - blir skönt och nyttigt att gå till kuratorn idag.

Hysterisk helg. Men trevlig

Så var det måndag igen. Skönt på många sätt. Idag är en helflläng dag men jag måste börja berätta om helgen.

Fredag - åkte hem efter jobbet och handlade. Kenny ringde och berättade att han och några skulle på fest och undrade om jag hade lust att köra på natten. Självklart gjorde jag det. Körde lilla S till Salem och var sedan hemma en stund. Åkte till Gullmarsplan för att träffa Kenta och få byta bil till en MED bromsar. Tack killen det kändes så bra. Tog en fika med Dahlberg och sen messade Kermit att han ville ha pengar till mys med tjejen och hockey. Åkte dit och fixade det väntade sedan hemma på körning. Då messade Kermit igen och ville hem. Fattade inte riktigt grejen där men hämtade honom. Körde sen klart överförfriskade plitar från Hall till diverse adresser i Stockholm.  Kul som fan. var det. När jag var klar med det var det en klart trött lilla S som ville hem. Avslutade natten vid tre med att köra Kenny hem och byta tillbaka bilen. Sov som en stock kan jag säga.

Lördag - hade skön morgon och åt en stadig frukost. Gud vad jag älskar mina lördagsmornar!! När Kermit vaknade åkte vi och fixade pengar till honom och han köpte ny bil - igen. Hoppas att denna håller. På kvällen hämtade jag Dahlberg och Ingela och vi åkte till Bovallen för att kolla min bil och ta det lugnt. Körde Maria till Sollentuna och hämtade sedan pizza. Gott och trevligt. Hem i okej tid och somnade gott i sängen.

Söndag - väckte Kermit för han skulle gräva ute hos sin pappa. Tog det sedan lugnt hela dagen med fika hos Eveline och lite städa hemma. Lilla S är på väg att bli sjuk så det var en stillsam dag. Lagade mat och bakade en sockerkaka. Kermit kom hem och jag och Dahlberg hjälpte honom byta däck på bilen, vinterdäck är inge bra på sommaren. Tycker farbror blå då. Sen försvann Kermit och jag hämtade hem min bil. Kollade Bodyguard på tv men orkade inte hela. Kermit kom hem och duschade för att sedan fara iväg igen.

Det var helgen..............full rulle kan man säga.
Helgens kommentar stod Fredrik för.  Vi satt och pratade om män och kvinnor när han lite kallt konstaterar:

- Kvinnor?? Jag litar inte på något som blöder i fem dagar utan att dö! Skön kille.

Inge mer skit!!

Hade en lugn kväll med tv och kaffe. Det var skönt. Hade varit hos kuratorn innan så jag var rätt slut. Fick en massa sms som jag kategoriskt vägrade svara på då ger det sig och det gjorde det tillslut igår med, efter ett tag.

Har tänkt en massa på det jag fick veta och skrev om den14/4. Har bestämt mig för att agera. Tänker inte ta skit för saker jag gör för att jag är snäll. Folk som inte kan stå för det dom tycker och känner ska inte snacka om mig. Så är det bara. Det är synd för att det blir lite fel person som drabbas. Ofta är det ju så. Personen har haft nog skit kan jag tycka.

I morse när jag åkte till jobbet blev jag omkörd av en bil som sedan lade sig precis framför mig. Jag körde om och då följde han efter. Jag kunde inte se vem det var för det regnar och ögonen har väl snart gjort sitt. Hur som jag åker och bilen efter. Kommer till Salem och bilen efter. Nu börjar jag undra och kan inte för mitt liv förstå. Bestämmer mig för att stanna till, låta bilen passera. Kollar på min lur och ser att jag fått sms. Det var Alle som sett mig och var på väg till Tumba.
Jag ringde upp honom och vi fick ett gott skratt. Stalker på morgonen var ju bara Alle. Hahaha skönt!!

Nu är det jobba som gäller. Ska ta hem min reservdelsbil idag. Det gick inte så bra igår. Men idag blir det nog - eller måndag.

Tunga tankar, vilda män och trasiga bilar........

På jobbet igen. Lite tung kväll igår.
Täntke på stora S - men det syns ju i föregående inlägg.  Tänkte på mamma - det går verkligen upp och ner i hur man orkar ta det. Jag fyller år i oktober. Hon får nog inte uppleva det....................image66

Nåväl åkte till Salem och fick en bil som jag ska hämta på fredag. Känns bra att ha reservdelar om man behöver tänkte jag. Åkte och tog en cig med Maria och pratade om vilda män och jobbiga killar. En del verkar inte kunna få nog och en del har nog hela tiden. Konstigt det där.

La mig tidigt men låg mest och funderade. Kermit kom hem och berättade att hans bil är trasig.............fan!!! Stackars killen!! TUR att jag har reservdelsbil nu. Växellådan på hans nyförvärv är helt paj. Jorå satt......så kan det gå. Kopplingen är väl inte heller i bästa skick nu när han var tvungen att köra hem den på 4:an. image78                                                           image79

Verkligen skönt att ha den där extra bilen nu även om jag hoppats kunna sälja en del av delarna....... men Kermit får det han behöver. Inge snack om det. Resten ska jag sälja - dyrt. Japp.

När jag lagt mig hade jag lite smsande..........image80.
men mobilen dog så jag somnade. Kermit somnade också ganska snabbt förvånande med tanke på att han säkert hade en massa att tänka på plus det faktum att hans mobil ringer och piper som fan. Hårt att vara populär...........

I morse när jag fick igång min mobil såg jag att jag hade en inbjudan till ett randevouz i natt om jag velat. Men det ville jag inte alla fall så det gjorde inget. Åkte till jobbet och sitter nu och ska öppna mina mail. Jo - Irland lär väl ha skickat ett och annat.

Hade fått mail från Michael i USA idag!! YEY!!! Kul som FAN. Han är så bra den killen. Nice nice.
Det ser ut att kunna bli en okej dag.

I'll be back..................

Stora S!!! Kommer du ihåg???

Tänkte på dig igår.......igen.

Tänkte på hur du som ettåring bet mig i skinkan.......
Tänkte på hur du lekte med "pappa poki" och den traktor du hade som var tvungen att vara röd.
Tänkte på hur du snabbt lärde dig prata, räkna och läsa
Tänkte på hur du hade lite svårt med kompisar i början i Salem
Tänkte på hur du alltid är så rapp i truten och verbalt överlägsen
Täntke på hur du gjorde revolt i 4:an och började härja med dom stora killarna på Säby
Tänkte på hur du ställt upp för din syster när det behövts
Tänkte på huj ru försökkt trösta mig när jag varit ledsen
Tänkte på hur du lyssnat när jag behövt prata
Tänkte på hur du ringde vid din när du var jättefull i Uttran
Täknte på hur jag hämtade dig på Karlbergs station dyngrak
Tänkte på när polisen ringde från Rönninge Centrum och du var stökig
Tänkte på alla gånger fältarna ringt och berättat om din framfart
Tänkte på alla möten i skolan och andra ställen
Tänkte på hur vi pratat ibland länge och nära men alltid med kärlek
Tänkte på hur rädd jag var när du blev spritförgiftad- resan i ambulans til Maria Pol var den värsta i mitt liv
Tänkte på hur arg och rädd jag var när du var i Stockholm och polisen tog dig
Täntke på hur ledsen du var när du var tvungen att åka till Skåne - mitt hjärta gick i bitar
Tänkte på resan ner till Skåne - FACK O FANDAJ
Tänkte på hur du stod i bombarjacka och kalsonger på skolavslutningen
Tänkte på hur du kom i Centrum på moppe i bara kalsonger
Tänkte på hur du ringde och var förtvivlad vid valborg -06
Tänkte på alla gånger vi skrattt och haft så mycket kul tillsammans
Tänkte på hur mycket du lärt mig
Tänkte på hur mycket jag saknar dig
Tänkte på hur mycket jag älskar dig

Kommer du ihåg?? Kramar mamma 

377289-74

Men bättre..........

Dagen går och det känns helt okej faktiskt. Jag har fixat en massa. Kan verkligen vara sanslöst effektiv när jag behöver. Ros-Marie är på kurs så jag är nästan ensam. Ingela sitter i sitt rum längre bort, jag kan spela musik bäst jag vill och orkar. Nice med egen tid på jobbet så.

Nu ska jag jaga rätt på en order som är borta!! Ja det är faktiskt så att det skulle kunna vara mitt fel - men det kan jag väl ändå aldrig tänka mig eller???? Hahah ja ja vi får väl se.
Har fakturerat hej vilt så det känns bra. Måste åka hem schysst för Kermit hjälpte mig boka tid för tvätt idag och den tänker jag inte missa.
image76

Fick möjlighet att förklara lite för Kermit hur jag tänker - det är så svårt för han har det inte lätt och då går han i försvarsställning och det ger i sin tur mig en kantig attityd. Missförstånd hela tiden alltså. Inge bra. Det kändes som att han förstod - han VET ju så det var mer påminnelse. Det är mest jag som har lite för mycket just nu med jobb, Stora och lilla S, mamma och pengar. Kan ju känna att jag behöver något jag med.

Vill hjälpa mamma mer än jag kan och gör

Saknar dig stora S!!!!!!!!!!!!! Snälla kom tillbaka. Jag är inte hel utan dig.

Ja ja........

Ganska händelselös dag igår. Jobbade och handlade sen mat. Gjorde tacos och diskade. Kerrmit åt och drog. 
 Åkte sen och träffade Kenta och Fredrik en stund på Rosenhill. Det är ju alltlid trevligt att snacka dynga en stund.
Tittade på Desperata hemmafruar och somnade tidigt.


Vaknade och var pigg. Nacken kändes lite bättre idag. Gjorde en god kopp kaffe och tog lite fil. Skön morgon! Ja det var ända tills jag blev uppläxad som om jag vore handlingsförlamad och korkad. Gjorde dock det man bör. La det åt sidan och åkte till jobbet.
Idag har jag precis som igår vansinnigt mycket att göra på jobbet så det blir fokus som fan. Sen tänkte jag städa hemma och försöka få ihop så jag kan få tvätta ikväll. Ha egentligen ingen ork att göra vare sig det ena eller andra men det är ingen annan som gör det så jag får ta det.

Jo då idag känns det lite så där................Fy Fan säger jag. Ja Fy Fan!!image75

Fack o fandaj!!!

Lista.......så där kul

För 10 år sedan
1.) Hur gammal var du?
29
2.) Var gick du i skola? Jobbade. Startade Olsten i Södertälje då.
3 ) Var jobbade du? A precis
4 ) Var levde/bodde du? Bodde Södertälje  - Myrstigen
5.) Var brukade du hålla hus? Hemma med barnen.
6.) Bar du glasögon?Linser
7.) Vem var din bästa vän? Malin
8.) Hur många tatueringar hade du? inte en enda
9.) Hur många piercingar hade du?  Inget annat än hål i öronen.
10) Vilken bil körde du? Bra fråga.........Mazda tror jag.
11.) Hade du varit på ett riktigt party? Ja är ju partypingla så visst
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Ja det hade jag.inte det året men tidigare

För 5 år sedan
1.) Hur gammal var du?
34
2.) Var gick du i skola? jobbade ju då
3.) Var arbetade du? I en skola däremot.
4.) Vart bodde du? Salem
5.) Var brukade du hänga? Hemma hårt kopplad och bevakad.
6.) Använde du glasögon? Nope fortfarande linser
7.) Vem var din bästa vän? Malin.......
9.) Hur många tatueringar hade du? ingen
10.) Hur många piercingar hade du? hade väl hål i öronen 
11.) Vad för bil körde du? Volvo 940
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Inte det året.
13.) Var du singel/upptagen/dejtande? Förlovad.

För 2 år sedan
1.) Hur gammal var du?
38
2.) Var gick du i skola? Den här listan mååååååååste vara för yngre varianter..
3.) Var jobbade du? Skolan
4.) Var bodde du? I Salem
5.) Var brukade du hänga? I bilen
6.) Använde du glasögon? neeej
7.) Vem var din bästa vän? Mig själv då
8.) Hur många tatueringar? Noll
9.) Hur många piercings hade du? Inga.
10.) Vilken bil körde du? Volvo 740 av flera exemplar
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Inte då
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? Singel

Idag
1.) Hur gammal är du?
39.....en stund till
2.) Var går du i skola? Hahahahaha
3.) Var arbetar du? Panametrics
4.) Var bor du? ITillbaka i Södertälje
5.) Använder du glasögon? Borde ha läsglasögon men icke då
6.) Var brukar du hänga? Jobbet, bilen och med vänner
7.) Talar du med dina gamla vänner? Vissa.
8.) Hur många piercings har du? Inga.
9.) Hur många tatueringar? Ingen än men det är på g
10.) Vad har du för bil? Volvo 740
11.) Har ditt hjärta krossats? ja
12.) Är du singel/upptagen/gift/dejtande? Singel.
13.) Vem är din bästa vän? Har många vänner men det där nära äkta är jag utan.

Roddiga race, vit elefant, massa öl och DÅ blev jag snygg........

På lördagen var det ju strålande sol när jag vaknade. Åt en stabil frukost åkte sen till stan för att ta en glass med Kenta och Maria. Dom var ute och åkte hoj. Det såg skönt ut. Ja då Kenta jag ska åka med en dag. Hahaha

image70

Sen var det lite flaxa fram och tillbaka och sen ringde Janne och sa att vi skulle ses kl halv 6 i Salem. Gjorde mig iordning och åkte dit. Det blev hur kul som helst. Träffade många nya roliga männsikor och såg en hel del spännande race. I bilen vi åkte blev det gymnastiska övningar för att hålla saker och ting i ordning och med någn form av seriös nivå.  Det blev lite roddigt så vid ett tillfälle kastar jag mig in i en annan bil en Impala och ropar kör kör kör!!
 
image72

Det var kul så här i efterhand. Killarna i bilen blev lite överrumplade men dom tog det bra. Alla fick vi träffa en vit elefant men vi blev lite ställda där vi satt Maria, lilla S och jag så vi tittade inte. image71

På natten kom Mårten upp till Jordbro där vi stod och väntade - det var kanonkul.

Kom hem vid två och då messade jag med Kermit lite. Han hade en del bekymmer han skulle reda upp och berättade också att han fått läge att byta bort turbon. 

Det hände en massa på racet - borde berätta om det men av skäl som jag inte går in på och mest av respekt för andra så gör jag inte det. Kan bara konstatera att efter 4 öl är alla tjejer snygga - till och med jag.

image73


På söndagen var jag trött.
Träffade Kermit och lånade honom min bil, han hämtade mig sen och vi åkte till Salem och hämtade hans. Han skulle byta bil med en kompis. Hoppas det blir bra för honom.

Träffade mamma, pappa och faster Ingrid en stund på kvällen. Det är tungt, kan inte säga annat.
Fikade med Mårten men såg till att ligga och sova kl 10. Effektiv kväll.

Idag är det måndag. Kermit har haft en tung morgon och dag. Önskar det kunde bli bättre för honom.

Klockren

Hörde en låt i helgen som jag gillade texten på................


If I were to die today
My Life would be more than Ok.
For the time I spent with you
Is like a dream come true.
If this was a last goodbye
No more tears to dry.
I would say it one more time
It's been more than fine.

How could have known?
How could have shown?

Say what you will
before it's too late.
Say what you will.
mmhmm.
Say what you will
Before it's too late.
Say what you will.
mmhmm

If you were to walk away
Know you could stay.
Think of all the times we've had.
All the good, and the bad.

How could have know?
How could have shown?

All the time that I was holding back
Just trying to protect myself.
I want you to know I loved you, more than that.

If I were to die today
My life would be more than ok.

RIVERDANCE i Bovallen

Fredagen var trevlig. Åt mat och åkte sen till garaget med Maria.
Det blev en avspänd kvälle med grilla, lite lite meka och massa prat.

Dahlberg kom - trevigt som fan. Där sitter vi - Dahlberg, Maria, Kenta, Fredrik, Janne och jag. Då börjar det springa en råtta fram och tillbaka. Rätt var det är ställer sig Maria upp och där kommer råttan och springer in i en tunna bredvid. Jag blir lätt upphetsad och skriker att dom ska stänga för och elda upp den.

image68

Precis då - Råttan blir väl less på vårt liv och mitt skrikande så den vill ta sig tillbaka under mercan där den bor.
Råttan tar sats och springer sååååååååååå nära Marias fötter.
Marias reaktion blir att hon hoppar upp och ner och gör en rivstart därifrån - Riverdancegänget skulle rekryterat henne direkt.

image67

Himmel vad vi skrattade alla åt detta!!!

Hela kvällen gick till att ha koll så inte råttan kom. Killarna skrattade åt oss tjejer men jag tror inte dom var så kaxiga innerst inne.
Janne tog in sin bil så vi kunde lyssna på lite musik.

Tillslut bröt vi upp och jag och en av killarna åkte till Tälje och kollade lite - på vägen tillbaka var det poliskontroll men det gick ju bra. image69

Hämtade lilla S i Tumba hos Linus, mötte sen Kermit i Vårsta och han var jättetrött. Så vi bestämde oss för att åka hem.
Hämtade och körde Mårten hem snabbt och sen var det sussa.

Hur förbereder man sig för att förlora sin mamma?

Igår var mamma och papa på SöS för att träffa onkoogen.

Inge bra! Dom kommer inte att kunna behandla med cellgifter eller operera. Mammas lever är visst inte bra och allmänt så är hon i dåligt skick.

Det är tungt. Man vill bara slänga igen dörren och hålla mot allt vad man kan när döden knackar på dörren. Men  - det kan man inte.
Jag som person är väldigt praktisk och tar tag i det jag behöver och måste. Ringer dom jag ska ringa och gör det jag måste göra i form av mat och sånt. Men igår diskade jag inte! Det är helt otroligt.

Självklart är jag ledsen. Även om jag visste och var förberdd så slår det så oerhört hårt.

Kan inte tänka mig ett liv utan mamma. Desstuom vet jag hur illa pappa far av allt detta. Känner att jag behöver lägga en massa fokus på att göra denna nu den sista tiden bra för alla. Göra gott.

image66


Jag messade till stora S om hur läget är men fick inget svar. Saknar honom oerhört just nu.

Överhuvudtaget är det mina närmaste som är viktiga just nu. Att känna deras värme. Det  är kallt och ensamt just nu.
Att förlora sin förälder.................kanske bägge som det verkar just nu..........det gör ont. Även när man är förberdd.

Så det är inte som i Gevalias reklam - lycka med oväntat besök. För när döden knackar på dörren vill man bara slänga igen dörren och hålla mot!!
Så alla ni som finns nära mig och vet. Ge mig en kram. Det behöver jag nu även om det inte syns och märks.

Låååååååång lista


1. Hur gammal är du om fem år?

Men shit låt mig va! 45.......

2. Vem tillbringar du minst två timmar med i dag?
Dom på jobbet och lilla S

3. Hur lång är du?
167

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Beck.......

5. Vem ringde du senast?
Jukka på jobbet

6. Vem ringde dig senast?
Kermit

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Ganska bra :) (från Maria om hur det känns att jag har rätt)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

SMS.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Gifta men var skilda från varandra under 6 år

10. När såg du senast din mamma?
I tisdags

11. Vilken ögonfärg har du?

Blå

12. När vaknade du i dag?

04.45

13. Vilken är din favoritjulsång?
Can't fight the moonlight med LeAnne Rhimes just nu

14. Vilken är din favoritplats?
Bilen

15. Vilken plats föredrar du minst?

Alla där jag är ensma om det inte är bilen

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

I Skåne

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Att vakna och vara blind. Men mest fylla

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Maria och lilla S i fredags

19. Hur stor är din säng?
2m

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Båda.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Absolut.......ingens buisness

22. Hur många kuddar har du i sängen?

5

23. Hur många landskap har du bott i?

Två Värmland och här

24. Vilka städer har du bott i?
Gävle och Växjö.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota.

26. Är du social?

som fan

27. Vilken är din favoritglass?

Jävlar asså - valnötsglassen som mamma jämt har i frysen är så sjukt god men finns tyvärr inte på många ställen. Har inte hittat den här i Växjö.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Gillar inte efterätter speciellt alls

29. Tycker du om kinamat?
Jadå

30. Tycker du om kaffe?
Love it.

31. Vad dricker du till frukost?
Kaffe.

32. Sover du på någon särskild sida?
Just nu mest till vänster men i hela sängen.

33. Kan du spela poker?
Jodå.

34. Tycker du om att mysa/kela?
Sjukt mycket

35. Är du en beroendemänniska?

Röker ju så ja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nix

37. Vill du ha barn?
Inte  fler. Aldrig

38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Jo. En gång för egen del och en gång med en elev och en gång med sonen.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Haaaaaaaaaaaaaavet

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Bilen

42. Äger du dyrbara smycken?
Nä inte nu längre

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Vänner, Christiine och Desperate.

44. Kan du rulla med tungan?
Tror det, eller kanske inte

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Stora S när han är på det humöret. Kermit annars.

46. Sover du med gosedjur?
Eh nä !!".

47. Vad har du för ringsignal?

Sunshine reggae

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Näru Glenn

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En mappkorg

50. Flirtar du mycket?
Jag tycker inte det. Men vet att jag uppfattas så

51. Kan du byta olja på bilen?

Absolut. God kvinna reder sig själv.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Ja.

53. Vilken var den senaste boken du läste?

Minns inte - det var för länge sen

54. Läser du dagstidningen?
Nix pix hallonmix

55. Prenumererar du på någon veckotidning?

Nä.

56. Dansar du i bilen?
Jo, hela tiden

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
107,1 Vinyl

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
6002480 Sales Order Acknowledgement. Mail to Margaret McGowan

59. När var du i kyrkan senast?

Det var en jädra bra fråga. Det var nog vid den här tiden för ett år sen när jag sjöng med studentkören i Växjö domkyrka.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Oj, högstadiet... Borka kanske. Han var rolig men luktade svett och skog. Eller träslöjds-Bosse. Fast hade vi honom på mellanstadiet bara? Nej jag vet! Han som var i Oasen. Ralf.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

2 nätter. VEDERVÄRDIGT

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Lilla S i oktober. Fixade en kul födelsedag.

CROSSCART!!

Kvällen var lugn.
Åkte till Salem och hämtade Maria. Vi åkte sen till Bovallen och mekade med en crosscart. Det var kul faktiskt.

Jag använde en vinkelslip för första gången i mitt liv. Det var inte så svårt som jag trott. Maria däremot tyckte att det gjorde ont. Vi måste härda flickebarnet om det ska bli en crosstjej av henne. Den kommer bli ruggigt fin och jag gissar den kommer att gå bra. Ja tillräckligt för att sätta mig på plats. Tänkte lilla S skulle få prova ochkså så det kan vara något att se fram mot.

Sen åkte jag hem och handlade för att sedan sent (ja i min värld) laga matlåda. Jag gjorde laxpytt. lilla S smakade och sa att den var god. Det blir ju bra för lunchen idag då.

Det var en trött Kermit i morse. Mötte upp honom på macken så han fick sin lunch.
Nu ska jag fakturera och fixa ett par ordrar Förhoppningsvis kommer Dahlberg till mig på lunchen så vi ska äta ihop.

Återkommer.............................

Energi energi energi!!!!!!!!!!!!!!!!

Vilken dag det blev igår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Var ju på mötet kring mamma. Ett rakt och ärligt möte. Jag gillar raka besked så det var bra. Efteråt blir man ju trots allt lite tom eller platt. Jag gick ut och tittade över kanalen när min telefon ringer.
Det var en gammal vän sen år tillbaka. Ja - 19 år!! men fy bubblan vad kul det var att prata!!!
image63

Vi träffades och åkte ner och fikade på stan. Helt otrolgit roligt och precis som för nästan två decenier sen.!!!

TACK du underbara för det!! Det är verkligen något jag kan leva på länge och jag hoppas att vi ses mer framöver för det är verkligen den känslan jag behöver för att göra dom nödvändiga men svåra förändringar jag ska göra.
Fick sådan oerhörd energi.

Var sen på möte kring lilla S och det var jättebra.Åkte hem och fick mess av Kermit att han skulle äta hos sin mamma så jag och lilla S åt lite mackor bara. Sen körde jag till Salem med lilla S för hon hade kvällsundervisning för ett öppet hus. Det var en mycket motsträvig flicka jag släppte av. 
image64
 Tog en cig med Maria och var så fylld av energi att jag trodde jag skulle välta kommunen Salem!!!! Lyssnade på låten "can't fight the moonlight! med LeAnne Rhimes...........FAN vad bra den ärl!!!

Fika med Dahlberg på stan och sen hem. Messade med Kermit som sa att han skulle komma hem senare. Jag gick och lade mig och kollade på Desperata hemmafruar. Somnade och vaknade i morse - inte fan hade Kermit kommit hem. Klurade en stund på om det hänt något - man vet ju aldrig bilen kan gå sönder eller något så. Blev lite orolig men bestämde mig för att gå en promenad istället för att oroa mig. Prommisen blev längre än jag trott och när jag kom hem hade Kermit varit där och ätit frukost. Bra för då vet jag att han lever alla fall.

Försökte väcka lilal S idag, men det var lögn i helvete så henne är jag riktigt sur på. Jävligt dålig stil att inte ta tag i sig och ta sitt ansvar. Usch.image65

Tvättade en  massa och har nu kommit till jobbet och ska gå och hämta posten.
Ikväll blir det lugnt. TV och slappa tror jag.

Text som betyder......




I know that when you look at me
There's so much that you just don't see

But if you would only take the time
I know in my heart you'd find
Oh, a girl who's scared sometimes
Who isn't always strong
Can't you see the hurt in me
I feel so all alone


I wanna run to you
I wanna run to you
Won't ya hold me in your arms and keep me safe from harm
I wanna run to you
But if I come to you
Tell me will you stay
Or will you run away

Each day, each day I play the role
Of someone always in control
But at night I come home and turn the key
There's nobody there, no one cares for me

Oh whoa what's the sense of trying hard to find your dreams
Without someone to share them with
Tell me what does it mean

Run away, no
I need you here I need you here to wipe away my tears
To kiss away my fears
No if you only knew how much I wanna run to you
Ya know I wanna run to you
Won't ya hold me in your arms and keep me safe from harm
I wanna run to you
But if I come to you
Tell me will you stay
Or will you run away


Meka - möten och familjen Addams

Åkte från jobbet igår för att träffa min kurator. Känns bra att prata. Det är ju befriande och nyttigt och jag har gett mig den på att det ska bli bra för det är vissa förändringar jag absolut vill göra i mitt liv och då behöver jag lite nytt sätt att tänka.
Kvällen blev lugn. Jag hjälpte Kermit att hämta en domkraft hos Dahlberg. Det är strul med Katen på Turbon så det var bytaläge. Bultarna satt fast och var runda så det blev ingenting. Jag köpte avgasklämmor åt honom men dom var fel storlek alla fall. Ja ja. Sen lånade Kermit min bil för åka och fixa något, kom hem sent ja i min värld är halv elva sent......hur som han bara vände i dörren för att sova i Salem. Han far den killen!!

Lilla S var på kvällen och spelade minigolf så hon hade nog kul. Hon fick visst en hole in one! Inte illa.

Idag har jag varit på jobbet tidigt. Man är ju ambitiös och är uppe och väcker tuppen - hur ska han annars ta sig upp??
Ska vid ett-tiden åka på anhörigmöte kring mamma. Det känns riktigt bra att få lite svar och besked. Jag är ju som tidiagre sagt effektiv, strukturerad och ambitiös så jag har gjort en lista med frågor. Det kan nog bli lite mycket för läkarna idag med 5 barn som ska ställa frågor...Vi är ju en brokig skara vi.

En överpedagogisk och just nu lätt stirrig tjej på 50+
En neurotisk psykosomatisk son på 50+-
En känslokall militärtjej på 40++
En känslosam osjälvständig tjej på 40+

Och så jag.............helt galen och lite lätt utstött ur familjen på 25++ (eller nåt)
Tur mina syskon inte läser men jag menar alla beskrivningar med humor och glimten i ögat. Men är man uppvuxen i familjen Addams så är man lite lätt miljöskadad. Hahaha.

Hoppas på en fika med Dahlberg sen för att ha möte halv  4 kring lilla S. Mycket möten blir det. Lilla S har förresten kvällskola idag hon har deklarerat att jag är inte välkommen att kolla. Vi får väl se hur det blir med det.
Ska träffa Maria och kolla på en crosskart som vi ska försöka fixa till i garaget. Det är ju alltlid kul med ett projekt.

Annars blir det lugnt, strök aldrig igår så det får kanske bli ikväll då. Har tvättstugan i morgonbitti så jag ska jobba hemifrån. Kanske blir jag hemma hela dagen och jobbar - det får bero på hur det funkar med allt och vilka som är här.
Har beställt tid till gyn om det nu skulle intressera någon........hahha!!! Vanlig rutinkör men inte roligare för det. Har inte varit där på länge så då får man ta sig i kragen.

Myror i brallan?? Jag??

Passar väl på då att uppdatera lite.

Har jobbat som en iller faktiskt. Får en massa gjort och känner att trots att denna vecka är fylld av massa privat så kommer jag ligga bra till.
Fick besök av Dahlberg som börjat hälsoskola på Scania idag. Bra där killen - ta hand om dig. Det kommer bli kalas tror jag. Faaaaaaaaaaaast han skulle ju kunna bara göra det jag säger så skulle han kunna hoppa över det där. Men men. Hahahahaha Annakarin skola. Den du.
Om en stund ska jag gå till kuratorn och prata lite. Det är med dubbla känslor jag går dit. Visst är det nyttigt och bra att prata och jag behöver det verkligen. Men det är ju tungt också - det sätter igång proceser. Men nu är väl en så bra tid som någonsin att köra igån så.

Nu ska jag bränna en skiva med ruggigt bra musik som jag ska ha i bílen på vägen ner till kurator. DET är jag värd.
Ikväll blir det lite stryka och så. Lugnt och fint. Ska lägga mig tidigt och se till att vara en lika pigg och effektiv tjej som idag.

Jag har fått ett smeknamn.........Myrmärta.! Är det bra?? Jag fick det för att Kenta och Maria anser att jag har myror i brallorna för att jag (nästan) aldrig sitter still. Kanske passar det bra.

Ska försöka få till en trätt med en härlig person. Vi får se om vi får ihop det och hur det passar. Hemlig? Jo lite.

Helg och ja ja ja!! Jag ska bättra mig på skrivandet.

Hoppsan!!
Oj det har varit mycket sen sist.

Först och främst - mamma är lite bättre och det känns jätteskönt! På tisdag är det annhörigmöte och det ser jag fram mot.

Helgen var fylld av trevliga människor och upplevelser. I fredags var jag ute och åkte med lilla S och Maria. Hur kul hade inte vi?? Hur kul som helst. Efter en stund Hängde Janne och Kenta med så då blev det drag värre.

Lördagsnatten blev så där. Blev messterroriserad av en alldeles för full Mårten så det  blev knas helt. Synd att han ska bli så jävla bitter och otrevlig. Jag blev så sur så just nu är det lågvattenmärke där. Annars var jag Dahlberg, lilla S och Maria ute och trixade lite. Lugnt och bra.
Vid 3 på natten ringde Rille och ville bli hämtad så då gjorde jag det. Han är ju så snäll så man får ju ställa upp lite.
När jag var i Salem såg jag något som gjorde adrenalinet högt i kroppen men jag tog det lugnt - man ska ju det. Hehe

Söndagen var fylld av städning och fix hemma. Jag lagade pannbiffar och åt med Kermit. Efter maten åkte Kermit och jag till Bovallen och mekade lite turbodelar så............ nice. Kom hem och tvättade av mig dammet och la mig i sängen. Kermit gick in och duschade och telefonen hans ringde i ett.......det resulterade i att han efter att ha sagt hej då till mig åkte iväg och sov inte hemma.

Maria jobbar sin första dag idag så jag tänker på henne lite. Hoppas hon kommer trivas där. Appropå Maria. Vilken tjej!! Vi var i jordbro i fredags - ska vända på en grusväg och där kommer ett råddjur..........ja jag var ju övertygad om att hon såg det men nej då. När hon väl gör det ja då blundar hon!! Herregud vad vi skarattade - det gick ju bra så det var bara kul.

Lilla S har förresten lärt mig i helgen att SSS kan ha lite olika betydelser. Inte alla jag var helt tillfreds med men det får man ta som mamma. Hahaha hon är kul den tjejen.

Stora S - tänker på dig - varje dag. Skönt att se dig lite i helgen. Hoppas du varit rädd om dig.

RSS 2.0