Fisk, sjukhus, mail, inköp och orolig mage..........

Igår åkte jag tidigt hem och kollade målarna som är hemma hos oss och renoverar!! Det kommer bli fint tror jag. Sen hämtade jag lilla S och åkte och handlade mat. Hade tvättstuga så jag sprang upp och ner under matlagning. Maten blev jättegod, fisk, potatismos och spenat. Fick i alla fall positivt besked om jobbet. Det blir förlängning om 6 månader och anställning så fort det är klart eller direkt i anslutning till juni. NICE!

När vi åt fick jag mess från min vän som mår dåligt. Det var väldigt illa. Så vi åkte till akuten för att försöka hjälpa till. Det är svårt. Dels för att sjukvården fungerar under all kritik och dels för att hon inte riktigt vill hela vägen. Hon gillar snabba lösningar och är van att få som hon vill utan att själv leverera.

Fick mess av Kermit att han sover borta. Skönt att veta så man slipper oroa sig hela natten. Jag vet att jag inte ska det men det gör jag alla fall. Kan inte låta bli helt enkelt. För att jag bryr mig. Det är egentligen ganska eller jävlligt dumt för det har man inget för men sån är jag.

Väckte lilla S som inte kunnat sova alls så hon var helt slut!! Åkte till jobbet och här fanns en massa roliga mail eller roliga.........jag vet inte riktigt men det händer saker på Irland alla fall. Det är väl så att man får en IRA bomb i huvudet snart men det är det värt. Måste få saker att rulla och inte bara sitta och berätta sagor, dricka kaffe och röka som dom verkar göra där.

Ikväll ska jag handla med mamma till stora S och sen åka hem till honom och färga håret på honom. Det blir trevligt. Han var hos Lelle igår och jag känner att jag träffat honom för lite på sista tiden. Ja stora S då - inte Lelle.

Går med en mycket obehaglig känsla i kroppen som inte vill släppa. ....... Men jag reder snart ut begreppen. Tror jag.


Frågor utan svar men positiva tankar i slutet.

Helgen har varit så där. Körde en del i lördags, har fikat en del med Dahlberg och Thomas.
Min vän som mår däligt strulade till det för sig i lördags och jag lessnade nog lite. Tyvärr.

Igår, söndag, var jag och lilla S och drack kaffe hos mamma. Min bror var där. En prövning på flera plan den fikan!
Dels att träffa bror och dels att jag sitter hos mina föräldrar och känner mig så oduglig! VET att det ligger hos mig men det är ett faktum alla fall. Jag känner som om jag säger saker och ingen lyssnar. Jag känner som om när dom berättar om vilka saker som är jobbiga för dom så är det som om dom lever i en glasbubbla. Eller gör jag?

Pappa frågade hur det är och jag svarade - Bra. Då sa pappa att men det säger du alltid! Du kan väl utveckla och berätta att du tex vill att stora S ska äta mer varierat och sådana saker. Ja du pappa! OM det vore det som vore ett problem i mitt liv ja, då har jag INGA problem. Känns som om mina föräldrar bara vill veta när det bra saker eller mindre problem. Usch vad jag gnäller! Inte min avsikt.

Åkte hem och lagade god mat - Kermit var så där på humör - men god mat alla fall.
Sen åkte vi ut och lilla S ville träffa en kompis från Salem. Vi hämtade honom och sen ringde Kermit och vi åkte en sväng med hans bil alla. Det var riktigt kul. Skönt med bra ljud och skönt att göra något så en stund. TACK!

Gick sedan och la mig. Hade somnat när lilla S ringde och mådde skit. Pratade, skällde för att jag blev rädd och kände en enorm vanmakt!!!!!! Lilla älskade flicka! OM jag bara kunde göra något för dig. Om jag bara kunde få dig att se lite mer framåt. Att få dig känna att det blir bättre. Jag VET även om jag är gammal att det är tungt att vara tonåring och jag FATTAR att det är extra tungt med det som vi gått igenom.  Men det BLIR bättre sakta men säkert.

Sov oroligt och ryckigt så jag var zombie när jag skulle till jobbet.
Upptäckte väl här att jag glömt nyckel och har ingen nyckel hem så jag fick fördriva tid för att sedan plocka upp Ingela som börjar 8. Taskig start alltså.

Stora S har brutit med Kerstin. Det är tungt för dom båda och jag hoppas att dom löser det. Hon är en bra tjej och jag kan se att han varit glad med henne. Hon har varit bra för honom och jag tror tvärtom Lite ego är jag nog också för jag gillar henne. Jag är så kritisk till tjejer så det är speciellt. Men dom har långt avstånd och jag tror svårt med kommunikation. Kanske löser dom det - jag får stötta och lyssna.

Vid 9 kom Thomas, vår säljare och han berättar att han sagt upp sig! INTE bra för mig!!! Blir ingen anställning ännu men förlängning av kontraktet. Känns oroligt i hela magen. Jag som RÄKNAT med att få lite uppåtgång nu. FAN! Jag förstår Thomas men det är trist för mig. Dessutom extra trist för han är en kanonkille!! Ja ja.
Nyss var det vinlotteri. Nej - jag vann inte idag. Trodde inte det heller. Inte idag.

Skickade mess till Kermit i morse - har inte fått svar än -  men det är ju så det är nuförtiden.

Ikväll ska jag hem och laga mat. Bädda ner mig i soffan och vara ifred.
Behöver tänka få andas i lugn och ro. Det har varit mycket flängande ett tag.

Jag klurar på barnen. VAD gör man för att få dom må bra och bli lyckliga??
Jag klurar på pengar. HUR får man dom att räcka??
Jag klurar på Kermit. VARFÖR så svajjig?
Jag klurar på mamma och pappa VEM duger om inte jag  duger som jag är?
Jag klurar på jobb. VAR hittar jag det?
Jag klurar på mig själv. NÄR ska jag hitta hem?

Många frågor och mycket tänka. Imorgon är nog en dag när jag har lite svar..............tror och hoppas jag. För jag är positiv har såååååååååååå mycket bra i mitt liv.

Lilla S som är en oslipad diamant i sitt skrivande och som person!!
Stora S som mognar och tänker klokt.
Mina vänner som försöker förstå och finnas till hands fast att dom inte alltid förstår mig
Jobbet som jag trots allt har nu och har bra koll på.
Kermit  - min ständiga källa till glädje! Fantastisk människa.
Mig själv - jag är positiv och stark som fan!

Inget om nåt

Fredag! Så skönt - fast egentligen är det ingen speciell dag. Jag var uppe sent igår. Först hade jag 5 offerter att lägga innan dagen var slut och sen ringde telefonen i ett.  Min vän som mår dåligt behövde mig och jag blev upprörd och förbannad över hur sjukvården fungerar eller inte fungerar!

Idag är det möte kl 11 så jag var på jobbet tidigt för att hinna få lite gjort , får ta datorn med hem och jobba i helgen.

Helt personligen känner jag mig lite sorglig. Det kan man få göra - det är faktiskt ok. Mest är jag glad och tror att saker löser sig om man vill och kommer ihåg:

 TA HAND OM DOM SOM BRYR SIG OM EN!!!
 VÅGA VISA DOM DU TYCKER OM

Helgen blir lugn tror jag. Ska försöka hitta lite tid att sola och bry mig om mig själv. För en stund sen ringde Kermit och hade varit tvungen att gå hem från jobbet med magsjuka. Stackars grodan!! Jag har varit nere och handlat lite "bra - för - magen - mat" och ska lämna det innan mötet

. image5

Lilla S har varit uppe med mig varje dag den här veckan!! Hon har faktiskt varit jätteduktig! Det är inte lätt att skapa nya vanor men hon har fixat det bra tycker jag. Vi får se om jag kan övertala henne att göra samma sak nästa vecka. Hon har varje dag illustrerat sin dag i bilder på "bilddagboken" - hon är SÅ duktig att skriva text till bild och det är jättekul att läsa det hon skriver.

image6Upp och hoppa GUMMAN!!!

Nu ska jag avsluta min dag här och läsa igenom mina mail innan jag pausar jobbet en stund.


Ingen inspiration. Hjälp mig!! Hjälp mig NU!

Idag har jag ingen inspiration att skriva.
Fick dock ett bra besked kring mamma - det går att operera!! TACK högre makter för det!

Har jobbat som fan både under dagen och nu på kvällen. Skönt att få mycket gjort men är trött i huvudet, nacken värker och jag har ont i njurarna eller nåt.....

Nä................usch! Inge vidare alls faktiskt.

VARFÖR är det så jävligt just nu?? Känner mig nere helt. Så mycket som påverkar.
Fy.

Kommentarer mottages tacksamt för inspiration - TACK på förhand  : =)

Jobb, luft, bränt ris, humor, lite oro och skjutna kycklingar!!

Idag är det tisdag vaknade tidigt men valde att somna om. Skönt. Jag börjar ju inte förrän 8 så ibland kan man uttnyttja det. Full rulle på jobbet med Thomas som jobbat hårt med en kalibrering som inte vill ta. Massor av beställningar och jag Irland  med strul så dagen gick fort fort. Vid två kom stora S och vi gick till banken för att ordna med hans bankkort. Det gick bra och i kassan satt en praktikant - henne kände jag igen. Det var en tjej som var ihop med en kille i Salem som jag känner. Kul att se henne igen!

Stora S blev kvar och åkte med mig hem så jag hade sällskap. Lagade sen kyckling med curry och ris - det blev gott. Jag tror alla gillade maten. Alltid kul. Efter mat diskade jag. Kermit åkte ut - han vill mest vara borta. Det är lite synd för han trivs nog inte alls här. Tror jag alla fall. Vill mest bort och inte ha med mig att göra alls. Jag önskar att jag kunde förstå mer men det gör jag inte faktiskt. Nåväl han var på gott humör - det var vi alla så det blev en trevlig stund hemma.
Dahlberg kom och hämtade mig och lilla S för en promenad vid Gröndal. Thomas skulle på massage och behövde bilen eftersom taxin är på verkstad. En halvtimmes prommis gjorde gott och sen hämtade vi stora S som hade tråkigt och åkte hit och gjorde latte.
När vi kom hem..................HERREGUD !! Jag hade satt på en kastrull med ris för att göra matlåda till Kermit och hade helt glömt det. Jesus. Det osade inte hallon!! Men det gick bra alla fall. Tur för mig. Kunde blivit hemlös!!!

Trevlig fika med barnen och när vi sitter där tar lilla S upp en liten liten glasbit och sa: Den här hittade jag i maten förut. Jaha sa jag och tittade på den. Lilla S säger till mig. Ja men jag tänkte att det var den dom sköt kycklingen med!
Jag skrattade gott och länge åt det och förklarade sedan att man skjuter inte kyckling!! Det var sanslöst roligt.

Strax därpå kom Thomas och vi körde honom hem. Han hade tankat bilen massor så nu är det lugna gatan tills lönen kommer!!! TACK för det!

Nu ska jag duscha snabbt och sen sova.
Imorgon ska mamma till läkaren klockan nio och få besked om hur det ser ut. Tänker på dig mamma! Hela tiden.

Ett tips! Om du inte sett det så kolla på youtube. sök på Achmed the dead terrorist. FAN VAD KUL!!! 
     *************SILENCE!!!!!!!!!!!! I KILL YOU!!!! *******************************''

Tänker tänker tänker och är lite sorgsen

Vaknade av att Mårten ringde. Han behövde skjuts till fotbollen. Körde honom och åkte sen och handlade.
Gick upp med mat och tog sedan datorn med mig för att åka till jobbet en stund.

Riktigt skönt att sitta här och jobba och tänka lite.


Tänker på mamma. Vill att det ska gå bra. Att hon ska orka kämpa och att kroppen hennes ska lyda.
Hon är ju stark som attan men vet inte riktigt om det är nog. På onsdag får vi mer besked.

Ikväll ska jag ha tvättstugan - tror jag ska ta det lugnt. Lilla S ska till Salem så jag får väl hämta henne sen.

När jag nu jobbat klart ska jag åka och hälsa på min vän på sjukhuset.
Sen hem och laga mat.  Idag blir det fisk med mos och spenat. Gott och nyttigt - tror jag.
Skriver mer ikväll

Räcker fan inte till och får INGENTING för egen del.

Fredagkväll, sitter hemma tillfälligt för att snart åka och hämta kompisar från fest.

Har varit och bowlat - jag VANN!! Fick strike tre gånger! Kul som fan var det.

Det är lite svårt att veta vad och hur mycket man ska skriva i en blogg så här. Vet ju inte ens om folk läser eller vad folk vill läsa om mitt liv. Hade ju tänkt att det skulle bli  underlaget för min bok så jag tror jag ska inrikta det mer så.
Har nog mest skrivit för att få till något för andra och då blir det inte ärligt.
Så nu är det nya tag.......

Slutade jobba och var och träffade min vän som mår dåligt men har permis till imorgon. Skönt för henne och jag hoppas det går bra. Åkte sen och hämtade lilla S och sen stora S som skulle till Värmland med tåg. Han var på gott humör och det är alltid trevligt.
Träffade sedan Kermit som skulle handla ljud till bilen. Han var också på hyfsat humör även om han fått nyheter som gjorde honom betänksam. Det var nog rätt dag att få ljud för honom. Det är skönt när man kan hjälpa till så där i rätt ögonblick ibland. Skulle vilja göra så mycket mer men det är inte alltlid så lätt.

Körde Mårten till Nykvarn, han skulle på 40-års skiva.  Med lilte tur är det han som ska ordna lite körning till mig sen. Åt mat - det blev hämtmat från MAX - nej inte gott fy fan!
Sen blev det Islatte på Waynes och sen bowling. Riktigt kul som sagt.
Nu sitter jag  här och tänker. Känner mig tom och trött.
Känns som om jag inte räcker till inte duger,  inte når upp. Nä det är ingen bra känsla i kroppen nu. Behöver åka och handla cigaretter och mjölk.
Vill lägga mig och vakna i ett annat liv. Usch nu låter jag deppig. Fan också! Men det är svårt att stå emot när det faller över .............
Skiter i det här just nu. Skriver en annan dag.

Ja, JAG tänker alla fall börja vara trevlig...........

Måste få berätta om min mycket roliga son.
Skulle skrivit det igår men tappade bort det i all hasten.
När jag berättade om min sjuka mamma märkte jag att han tog det till sig och verkligen funderade.
Efter lite prat fram och tillbaka säger han: Men vad kan vi GÖRA då?? jag sa, Ja inte så mycket.
Då tittar han på mig och säger - men DU kan ju börja vara lite trevlig??
Jag sa: jo men jag tycker nog jag är det.
Stora S blev tyst en stund och sen säger han: Ja, JAG tänker alla fall börja vara trevlig!

Det är så typiskt honom! Han är för er som inte vet en mycket rolig kille och när det gäller mormor är han alltlid trevlig så det blev så skön kommentar!

Nåväl - idag är det TORSDAG


Vilken dag!!!!!!!!
Vaknade tidigt och åkte till jobbet. Väl där var faxen mer än fullmatad och det låg massa order att ta itu med. Jobbade på som en iller och slet verkligen hela dagen effektiv som attan.

Ringde till Folktandvården i Södertälje!!!!!!!!!! Skulle boka tid åt min son. VAD är det som gäller?? Service eller trevlig?? nej fan inte där inte. Jag lade faktiskt på luren. Måste ringa dom imorgon igen. Men eftersom jag idag inte visste skälet till att han behövde en tid så var kvinnan otrevlig och ville inte alls boka någon tid??

Kl två åkte jag till ett möte på Södertälje sjukhus  med min vän som har det svårt. Ett ganska bra möte där jag tror att det sakta men säkert börjar öppna ögonen på henne vad som krävs. Det är inte kul men då ser ju livet ut för oss alla.
Hemma igen lagade jag mat och ordnade med hemma. Passade datorn och mina mail för jag har så mycket just nu. Det är hysteriskt och mina vänner tror nog jag överdriver eller är på väg in i väggen men faktum är att  jag har oerhört kul. Jag har inte så mycket tid till privatprat men det är ok för mig alla fall.

Efter mat och disk gjorde jag en offert och en order och sen åkte jag till sjukhuset en stund.
Sen åkte jag och träffade Dahlberg för att hjälpa honom ställa undan en kärra han hyrt när  han idag hämtade en BMW som han köpt. Kan bli kul att se hur det är med den. (bilen) Nu sitter jag här och tar en glas vin och är klar med försäljningssiffror eller klar...................nej det stämmer inte men jag har grundjobbat det så då tar jag resten imorgon. =)

Ska ta en cig och duscha sen är det sängen som gäller.
Imorgon ska jag ha en ruggit bra dag har jag bestämt mig för.

Tråkiga nyheter och roliga överasskningar till lilla S stora S och Kermit!!

Livet förändras och jag med det......jo så är det nog. Fick igår besked om att min mamma är sjuk. Det är rätt illa även om vi inte vet så mycket än. Men jag förstår att det kommer att bli dåligt på flera sätt. Oavsett hur långt gånget det är.
Igår pratade jag med mina barn - vi pratade om hur det kan bli, hur fort saker och ting kan gå och hur det kommer att förändra och påverka. Det var ett mycket bra samtal och det kändes så skönt att ha två stycken barn som har förståelse för andra och kan ta sådana här ganka jobbiga nyheter. Vid sådana här tillfällen är man lite tacksam ändå att varken jag eller mina barn haft det allför lätt - man har lättare att ta saker på den här nivån då utan att göra det så dramatiskt.

Kom fram till att jag ska prata med min bror - hade inte tänkt det men känner nu att det kan vara bra för hur det än blir med mamma kommer det att kräva att vi håller ihop och gör saker och då kan det inte ligga massa annat ivägen. Ärligen kan jag säga att jag inte i mina vildaste fantasier kan se hur jag ska kunna reda ut eller lägga bakom mig det som är mellan oss men det går kanske - man får försöka.

Har tänkt en massa kring min mamma. Hur hon påverkat mig positivt och negativt. Det är mycket på bägge ställen. Det jag kan se och vara tacksam för är att hennes tid som alkoholist gjorde mig ont men stark och självständig. Jag kan se att hennes nu så många år som nykter varit en god förebild för mig och jag är glad för att dom åren är fler än dom svåra. Jag kan känna hur tacksam jag är för att jag bivit den jag blev. Även om jag känner och förstår att det är inte alla (inklusive mina föräldrar) som tycker att det blev så bra. Men jag har insett att även om jag gör fel ibland (ofta) och även om jag säger fel eller gör fel val så är det JAG. Det bästa med mig är att jag är snäll.
DET är en kvalité som jag uppskattar mer och mer hos mig själv. Borde jag vara mer ledsen? Jag VET inte men jag är ganska kall och i sådana här lägen är jag alltid praktisk - även det en gåva/ missdrag av mamma.
Jag har gått igenom så många katastrofer sista tiden att detta är tungt men hanterbart.

Nåväl det blir mer om mamma och det som är i familjen framöver gissar jag.

Idag ska jag jobba klart - sen kommer lilla S och åker med mig hem. Stora S ska åka till Värmland på fredag och messade om att han ville att jag skulle fixa biljett. Ikväll blir det fiskpinnar till middag och sen en lugn hemmakväll tror jag.
Imorgon ska jag städa bilen och tvätta av den. På fredag får jag pengar. ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!

Januari ÄR en tuff månad. Men det gick - den här gången också.

Det verkar som om jag får jobbet här på GE det känns underbart. Med lite tur så får jag då dubbla löner en månad och då ska jag göra något jag längtat efter.
Jag ska
- spara ett par tusen kronor. (det var så länge sedan jag kunde göra det)
- köpa fina tapeter till Sara
- köpa en bil till mig
- köpa något fint i klädväg till Sebbe och bara överraska ( om han inte läser detta)
- köpa något bra och roligt till Kermit och överraska (igen om han inte läser)

Jag vet precis vad det ska vara och det känns så underbart.
Sen ska jag verkligen njuta av att vara på rätt sida med ekonomin - har alla fall då ett utgångsläge som är bra.

Detta var allt om tankar känslor och livet en stund.


Sol ute sol inne - sol i sinne!!

Idag är det söndag. Sov gott och tog sedan lung morgon med frukost och mys.
Nu har jag varit ute en sväng och funderar på att åka hem och ta en fika med mamma.

Solen lyser idag - det är så skönt! Det är lugnt hemma och jag känner att stämmningen är helt ok. Det är konstigt men det är jätteviktig för mig att det är ok hemma med allt för att jag ska trivas riktigt bra. Idag när det är bra och lugnt då blir jag glad i hela kroppen! TACK för det !

Kanske kanske blir det lite bilaffärer idag. DET är kul - gratis är bra men vi får se.
Ska fika och prata med en kompis idag annars blir det hemma och fixa med mat och förbereda veckan som kommer. Tänkte åka tidigt till jobbet imorgon det är skönt att få komma iväg tidigt och få en massa gjort.

Bloggar mer snart snart................solen skiner ju så jag måste dra ut!

Istid?? Eller bara snöblind??

FREDAG! Nice. Vaknade och kände att mina ögon sa - vill ente!!!!! Men gick till jobbet alla fall. Tänkte att jag jobbar en stund alla fall men det blev mellan 7 och 2 så det blev lite alla fall. Hade frenetiskt mycket att göra och tog datorn med hem. Fick sällskap på jobbet och sedan bar det av till Tälje.
Dahlberg och jag åkte och hämtade lite saker i stan och sen till Salem för att hämta lilla S. Ner till "Lillebror" och tog en kaffe och kaka. (jobbar på vikten) Sedan hem och fixade lite med mat.
En stund senare åkte jag till Donken och gjorde sällskap med en favorit.

Tog sedan en fika med en glad tjej i Salem och det var kul att se henne så uppåt och nöjd. Bra där och välförtjänat.

Nu har det varit ytterligare fika på Donken men bara kaffe nu. Kanske blir det hämta Stockholm i natt vet inte än.
Men just nu är det dusch och säng som hägrar. Ska sova länge imorgon.

Ska också försöka få till en tvättstuga. Kanske kan jag få fika med mamma. Vore kul att prata lite även om det blivit lite spänt nu när jag inte inkluderar pappa alls. Det är svårt att sätta ord på och förklara hur jag blev så "färdig" med honom men det är jag. Har inte mer att ge. Han är inte och har kanske aldrig varit intresserad av vem JAG är och då är det svårt. Jag passar inte in i mallen som jag upplever att han har för mig. Jag passar inte in i famljen alls - har jag aldrig gjort. Det har jag accepterat och det är nog det som gör att jag är  färdig med familjen så. Håller kontakt med mamma för att inte helt tappa allt - inte riktigt redo för det  - än.

Pratat lite med stora S men alldeles för lite. Saknar honom idag. Skulle vilja ses mer. Dom ringde från kvarteret idag och när vi pratar så säger hon helt plötsligt att hon tycker att han är så trevlig och väluppfostrad! DET var kul att höra kan jag säga. Man blir liksom lite stolt då. Att han är trevlig ja det vet jag ju allt för väl - han är så underfundig och kul så man smäller av. Han har ett intellekt som gör att han kan underhålla på flera nivåer. Älskar dig min son! Så djupt och innerligt så du vet inte!

Önskar ofta att jag hade någon speciell som brydde sig bara om mig så - ja någon som man fick dela stunder med. Vet vad jag vill ha men tror inte på det längre. Bitter?? Nej inte egentligen. Känner bara att det ofta blir komplicerat och jobbigt. Det beror på så mycket och det mesta på mig själv tror jag. Tänk om det var så att jag fick det där lilla lilla! DET skulle betyda massor. Det kanske kommer - vem vet??

Inser att jag nog lägger kraft och energi med fel fokus. Har svårt att se annat bara. DET är nog där det är fel -jag är blind typ eller insnöad. Inte vet jag. Kanske töar det till våren. Kanske gör det inte det. Jag är snöblind?? Kanske.
Vill sova tryggt inatt. Kanske får jag det. Kanske inte.

I wish I understood

Oj oj det var länge sen alltför länge sen jag skrev. Finns orsaker till det ja då. Men mest att tiden bara rinner iväg.
Firade nyår inne i Stockholm - gott och trevligt. Körde bil så det blev tidigt ner mot Tälje sen var jag chaufför till alla som behövde och det var många det !

När det nya året börjat har jag haft ögoninflammation och en massa förkylning det är inge vidare och faktum är att jag är så sällan sjuk att jag blir hur fånig som helst. Dumt men nu är det över.

Jobbar som fan och det är skönt - behöver lite att tänka på förutom allt som surrar i huvudet.

Har umgåtts en hel del med goda vänner - det är bra. Träffat stora S och fy fan vilken kille det utvecklar sig till.!!!! Sann glädje i modershjärtat. På barnfronten är det faktiskt riktigt bra just nu. Lilla S är också i en god period. Så där har lugnet lägrat sig.

Har tagit ett stort beslut och brutit med min pappa. Det känns rätt. Finns ingen ilska utan bara ett konstaterande i att det var dags. Ja, det gör mig lite ensam i familjen men sanningen är ju att det har jag ju varit så länge så det spelar ingen roll.

En dag blev det lite snö och då var jag ute och sladdade lite med bilen.

Nu ska jag börja skriva mer ofta. Lovar.
Men först: Jag måste be om ursäkt till några stycken.
T - för att jag är så bitchig ibland
M - för att jag aldrig har tid
D - för att jag förvirrar dig ibland
V - för att jag skäller ibland


Sen en text jag lyssnade på igår:

Where are those happy days, they seem so hard to find
I tried to reach for you, but you have closed your mind
You seem so far away though you are standing near
You made me feel alive, but something died I fear
I really tried to make it out
I wish I understood

så känner jag nu .......................hela tiden. I det mesta. Hörs snart

RSS 2.0