HAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Men jag bara MÅSTE!!!!!!!!!!!!

Igår vann Spanien EM i fotboll - en turnering som engagerat hela Europa och inte minst här i Sverige.............men som jag skrev den 19/6.............sååååååååååååå onödigt är det och IDAG är det bevisat!!!

Spanien vann igår kväll. Jo abslut. VAD väljer kvällspressen att lägga som LÖPSEDEL???? jo att Charlotte Pirelli varit utslagen i 40 timmar!!!!!!!!! DET är nyheter det. hahahhaha den andra blaskan väljer att skriva om trafikdöden som i och försig är viktig och tragisk. Killarna i alla lagen har tränat och kämpat och slitit och vad får dom när det är klart?? Nada!

MEN det bevisar det jag skrev - ett sportresultat är nyhet i max 5 minuter................sen är det historia typ................så om journallist Sverige glömmer dom som vann EM i fotboll 2008 över en natt då undrar jag hur det är med resten av världens befolkning när det gäller vilka som kom tvåa eller trea???

Otroligt viktigt och nödvändigt att vi haft en egen plats för EM studion i Kungsträdgården, alla repotage i tidningar och alla matcher som sänts.............för när det väl är någon som vunnit så får dom inte ens en rubrik i tidningen. Jo då inne i tidningen, sportdelen. Klart dom får det där...........Men Pirellis breakdown det är nyheter det!! .

Joråsatt........

Ja inte fick jag gjort något jobb i helgen..........illa men förkylningen gjorde mig helt omotiverad........

I fredags gjorde jag inte så mycket, fixade lite med bilen och på kvällen åkte jag och hämtade Ingela och sen åkte vi och kikade runt lite. Träffade Tobbe och Patrik i stan och kollade ett race. Det var så där för man ser inte så mycket när man inte är precis bakom dom som kör. Blir mest springa och jaga.

På lördagen var jag, Ingela och Selma till Laxne för att bjuda på mat som tack för hjälpen med bilen. Det var gott och trevligt. Tobbe och Carro var där också. Åkte hem och förberedde mig för att åka och hämta lilla S. Blev sedan bjuden på "fest" så jag åkte iväg mitt i natten. Trevligt men hur smart är det att åka hemifrån halv ett på natten?? Ja så där va. Nåväl det blev trevligt och på söndag morgon blev det en kopp kaffe i solen och sen hemfärd.

Var hos pappa och lagade sen god middag. Åkte tillbaka till pappa och sen hämtade jag lilla S. Kermit ringde och vi bestämde oss för filmkväll. Jättenice. Hyrde BECK och köpte massa chips ............svulla svulla!!

La mig och somnade mätt och belåten, har sovit som en stock!!

Nu är det jobba jobba som gäller och jag ska se till att få en del gjort jag............

natta

Nu så - strax dags att gå hem.

Men jag kommer och jobbar en stund imorgon så jag berättar om kvällen då

Hej svejs

Frrrrrrrrrrrrrrrrrredag

Sitter på jobbet och försöker ta mig genom dagen. sovit så illa så det finns inte.
Förkylningen gör att jag har svårt att somna och telefonen plippar i ett. Kermit kom och gick hade visst en massa uppdrag men det är ju okej och kul för honom.

Igår kväll var jag och lilla S på en miniroadtripp. Det var mycket kul och när vi skulle hem såg vi en riktig fårskalle mitt i vägen..............JO ett riktigt får.

Innan hade jag monterat servostaget på bilen som jag hämtade på skroten. Det gick bra - fick lite hjälp att spänna remmen sen så nu glider det i ratten kan jag lova.

Helgen blir lung, träffa pappa och ska förmodligen grilla lite på lördag med ett gäng trevlliga människor. Ser fram mot det. Lilla S ska på rave.........så man får hålla sig alert men hon brukar alltid vara duktig och sköta sig. Stora S ska nog festa lite men jag hoppas att jag också får träffa honom en del. Det är så kul nu när vi umgås igen.

Nu ska jag jobba på lite och uppdaterar innan jag går för dagen.........over and out - twist and shout

MEN DÅ SÅ

Har inte mycket att säga ..........det är som det är.



Fy fan - förkyld som fan.

Skit - bilen bara kostar pengar

Less - på folk

FACK o FANDAJ


Förkyld men nöjd

Jobbade klart igår men gjorde ingen jätteinsats på eftermiddagen, feber och ont i halsen.........inge vidare. Dagens ljuspunkt var att äta lunch.......blev bjuden faktiskt och sällskapet var jättetrevligt!!

Åkte hem en kortis och sen möte kring stora S. Det gick bra och jag tror på dom saker vi satte upp som mål.
Körde sen stora S till Huddinge och åkte hem och gjorde mat.  Pappa ringde och frågade om vi ville grilla där så då gjorde jag bara mat till Kermit. Jag och lilla S åkte till pappa och åt kycklignfilé. Karolina och Jeppe var där. Mycket gott och trevligt.

Kermit behövde låna min bil en kortis och när han kom tillbaka så försökte vi byta handbromsbackar. MEN dom som haft bilen innan mig har självmeckat det mesta så det fattades originaldelar. Halv elva gav vi upp och kom överens om att Kermit skulle köra mig till jobbet idag och fixa delar under dagen.

La mig i sängen och efter en stund slappnade jag verkligen av i hela kroppen och då somnade jag bums. DET är skönt.

Vaknade och är fortfarande febrig men åkte till jobbet alla fall. Upptäckte att jag tappat bort mitt bankkort så jag ska strax ner och spärra kortet............ hoppas det finns lite pengar kvar......

Kermit messade och berättade att han fått mer pengar än han väntat så det var en glad nyhet. Han behövde en sån vändning.

Nu så jobba lite och sen banken.

Men orka?????

Idag måste jag försöka byta mina bromsbackar. Vet inte riktigt hur men det får jag väl klura ut på något sätt.

Fryser som bara den............önskar att jag tagit en tröja med mig till jobbet idag. Är det feber tro? Hoppas inte det.

Snart är det lön det är skönt...............men det blir en trång månad verkar det.

Hua vad jag fryser............orka bli sjuk?? Nä fy bubblan.


Kort update.......

Igår var det en lång dag på jobbet. Jag blev skjutsad till jobbet tidigt och var sedan kvar till halv 5. Skönt för jag fick massor gjort. Åkte sen till Laxne och fick hämta hem min bil!! Så skönt och den gick så tyst och fint. Åkte hem och lagade en mycket sen middag. Kermit och jag åt och hade ganska trevligt. Lilla S var i Enhörna. Jag åkte till pappa en stund och struntade i att diska............hua!! Stora S ringde och ville ha skjuts från stan och hem - det fick han och var en mycket uppåt herre..............det är krävande att bli arton tror jag.
Lilla S kom dit och sen åkte vi en sväng för att ladda upp batteriet på bilen som är så dåligt.

Åkte hem bytte lakan och la mig. Behövde verkligen sova. Vaknade under natten och har fått ont i halsen. Ingen höjdare.

Midsommarhelgen................ja jag kan säga så här:
Vaknade midsommarafton och upptäckte att jag tappat bort en lins. Letade efter öppen optiker men hittade ingen. Tankade bilen full och åkte till Skärholmen. Gick bra...........tills jag åkte hem och kardan rasar utanför OK i Fittja. Hur kul är det?? Ja ja. Kermit kom och hjälpte mig trots att han var bortbjuden. Det var snällt.
Kvällen blev lugn med mat hos syrran. Det är verkligen en amatörafton i mina ögon. Jag kan inget annat säga. Folk dricker och det är fylla från tidig dag och det blir alltid tjafs någonstans. Jag fick sen lite svartkörningar på natten så för min del blev det ekonomisk fördel.

Lilla S blev som sagt dålig så det blev en hel del timmar på akuten i Södertälje. Inge vidare men nödvändigt såklart.
Detta är i stora drag min midsommar.


Midsommar

Midsommarafton var en dag som vanligt........gick inge vidare. hahahaha. Bilen rasade helt och sen fick lilla S ont i magen så det blev akuten med en misstänkt blindtarm hela helgen. Alla prover visade på infektion men den bröt inte ut ordentligt så det blev - ingenting.

Under dagen igår har Jörgen lagat min bil - han är så himla snäll så idag får jag tillbaka den.

Ska uppdatera mera strax.............det finns lite att säga.

Biljävel

Idag är det halvdag men jag får se om jag har tid att gå hem. Vill vänta på en leverans, jag har beställt en ny mobil till jobbet som jag gärna vill pyssla med i helgen.

Försökte laga bilen igår. Kermit hjälpte mig. MEN när jag åkte hem så lät bilen fördjälvligt när jag körde över 80!
Jag blev så ledsen så jag visste inte vad jag skulle göra. MEN fan vad less jag är på bilen. Verkligen. Jag är beroende av att ha en bil och det känns faktiskt som om jag haft min del av strul så jag kunde få det alla fall. Jag ställer upp för dom som är mig nära och gör allt jag kan för att vara en bra tjej. Jag hjälper till fixar och ordnar för allt vad tygen håller. VARFÖR kan det inte löna sig att vara snäll?? Varför får man bara skit??? Igår kände jag verkigen att det spelar ingen roll om man är snäll - man räknas bara som dum. Kändes som jag fick en smäll igår kan jag säga. Usch!!! Jag vet att det är fånigt men jag grät massor. 
 Åkte hem och la mig. Orkade inte mer. Kermit kom hem och pratade lite, han prövade bilen och sa att om jag kör sakta så kan jag använda bilen alla fall.

Jag har fått erbjudande av Jörgen att han hjälper mig i helgen. Det känns lite bättre nu.

Nåväl vi får se vad som blir.
Skulle vilja åka ner och överraska syrran och pappa i Hult på fredag men igen. Bilen.
Hade varit skönt att få bra vara en stund på dagen och ett par timmar i bilen vore inte helt fel för mig. Skönt men nu blir det inte så. Jag kommer säkert få en trevlig midsommar alla fall.

Det var allt för nu............för nu kom min mobil så nu ska jag leka lite med den. Är ju fläng men det struntar jag i..

ÄNTLIGEN ÄR FOTBOLLEN ÖVER

Jo då jag vet att jag sticker ut hakan lite nu men jag tycker så här:

Fotboll är kul och säkert trevligt att se på men jag förstår inte spelet och reglerna så det är lite svårt för mig att hänga med. Visst killarna är duktiga och det är härligt med patriotism och vi-känslan som infinner sig. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att titta. Har gjort det när det varit live med barn eller en respektive som spelat.
Jo jag kan se en landslagsmatch också för att det är kul så där - absolut. Men


Det som infinner sig vid EM och VM i alla sporter är följande. Dom som sitter och kommenterar!!!!!!!!!! Jesus varför???? Dom har så mycket dumma kommentarer och har alla svaren till varför Sverige vinner eller förlorar.
Idag hänger man Lagerbäck och Zlatan har en teori om att spelarna var psykiskt knäckta över något mål från en tidigare match.
Så jävla patetiskt i mina ögon.Efterkonstruktion helt enkelt. Hade dom vunnit så hade det inte varit några problem utan säkert hade man sagt att spanienmålet triggade och Lagerbäck är en man med koll på hur Sverige ska vinna EM........

Ryssarna var bättre igår så var det bara inget mer med det.

Det värsta är när man vunnit en match och spelarna eller kommentatorerna efter säger: Vi ville verkligen vinna idag!!!!!!

Vill man inte alltid det?? Dessutom och nu fattar jag att jag får stryk men Zlatan!!!??? Jaha??? Han är en kille från Rosengård, Malmö! Ja och? Ja han är duktig men dessa upphosade överdrivna superlativ om denna kille som just bara verkar bete sig som en diva är ju helt galet. Det är väl alla fall laget som vinner??

Jag känner inte killen alls - vill väl inte heller och jag är inte säker på att det inte är en medial bild som visas men visst verkar han divig och i mina ögon inte speciellt ödmjuk.

Men det är min tolkning av det som visas och pratas i media........... jag kan ha fel - det har jag haft förr.

Nu är det alla fall över och jag gissar att bara dom som är genuint fotbollsintresserade fortsätter titta på alla matcher - det är dom väl unnat så jag säger inget om det. Jag har inte tittat och kommer inte gära det heller. Det finns annat att göra och det ägnar jag mig åt.

Inser när jag sitter och skriver det här att nu är det snart ingen som läser min blogg längre och alla tycker jag är dum i huvudet allmänt. Det får man tycka det kan jag bjuda på . Kanske är jag det också. Jag vill inte alls förringa intresset och jag tycker det är helt okej för dom som tittar och lägger inga värderingar i det. Ville bara ge min syn på det.


Tror inte jag orkar mer med bilen...........

Blev igår bjuden på lunch - det var trevligt. Mycket oväntat.

Åkte sen till pappa en stund för att kolla igenom kläder och läsa testamentet. Det gjorde jag med blandade känslor. Åkte hem och lagade mat och sen tillbaka till pappa. Ola kom dit och då passade jag och lilla S på att åka till Mölnbo för att ta en fika. I Järna sa det tjong och sen var min servostyrning död.

Jag ger upp på den här bilen..............jag vet inte om jag tänker försöka få ordning på den eller bara skiter i det. Orkar inte och vill inte längre. Fan vad det är värdelöst att man ett inte har pengar så man kan köpa en duglig bil eller två åtminstonde har pengar så man kan laga den man har ordentligt. Sen hatar jag att vara beroende av andra för att kunna få laga den så idag är jag tveksam på hur jag ska göra.

Efter fikat i Mölnbo blev det snabb färd hem för att hinna säga hej till pappa igen innan han la sig. Han har vant sig vid att jag är där på kvällarna och det blir lite av ett beroende tror jag. Pappa ska fira midsommar med syrran i Eksjö på deras landställe så det blir en lugn helg för mig.

Idag är jag som kanske märks, ganska less. Får se hur dagen blir.

Lilla S är med mig idag för att få tillbaka lite dygnsrytm. Bra iniativ tycker jag.
Ska se om jag kan få henne att söka lite sommarjobb också.

Kermit kom hem i morse för att han ska fixa med sin pappas bil. Han blev inte  jättehappy över mitt humör som är irriterat när bilen är trasig så vi får väl se vad det ger.

Nån som kan låna mig lite verktyg??

Igår var jag hos Mårten och fikade och sen hos pappa. Det blev sent och den trevliga fika i tälje jag tänkt mig blev inte. Men det blir fler tillfällen. Hoppas jag.  Lilla S var med och när vi kom hem spelade vi spel en stund.
Jag la mig och pratade länge i telefonen och somnade som en stock sen.

Kom till jobbet och då stod Thomas där! Så kul att se honom.
Idag åker Ros-Marie till London så det blir lugna gatan här på konotret ett tag.

Idag ska jag till pappa en stund och sen blir det lugnt hemma. Jag ska rensa i garderober och stryka.
Nu ska jag sätta mig och beställa saker till bilen så jag kan laga den imorgon. Det lär bli en tung kväll imorgon, ja det lär ta tid. Jag är inte världsbäst när det gäller meka. Måste låna ihop lite verktyg kom jag på............just det. Ja ja.


Nu ska jag fakturera lite.

Update......

Fick trevligt besök på dagen och åt lunch med Ingela - dessutom hade Ingela, Ros-Marie och jag singeltjejfika........hahha det var kul.

PUH vad jag har fått massor gjort!!!
Helt otroligt!! Känns så fruktansvärt skönt. Strax hämtar Kermit mig så jag får komma hem och äta lite mat. Sen blir det väl en sväng till pappa och så.

Har funderat på om jag är en konstig människa som faktiskt känner att jag kommer kunna ta mig genom förlusten av mamma........det är tomt, jag saknar henne massor. Drömmer massor och hon är med i alla drömmar på något sätt.
Jag vaknar på nätterna och ofta under dagarna kommer jag på mig själv med att tänka på mamma eller att jag vill berätta något för henne........men det är inte värren än jag står ut. Begravningen var ett avslut verkligen.
Sen är det ju så att det jag gått igenom dom sista åren varit så tungt att det här blir på ett annat sätt.

Nåväl - nu blir det god middag och sen gissar jag en fika på stan. Det ser jag fram mot.
Imorgon är det tidigt till jobbet som gäller jag har massor kvar men börjar hitta balansen.

Snart är det midsommar och min stora S blir riktigt stor!!! 18år - jesus - jag kan inte förstå vart tiden tog vägen.

Ska fixa en fin dag för honom och en bra present. Det är han värd.

Helg

Måndag igen. Helgen blev inte alls som jag tänkt mig. Jag hade tänkt att jobba en del men pappa blev inlagd akut natten till lördag så ...........jag tog hand om min moster och fixade kring pappa en massa. Det gick bra det med även om det inte blev så produktivt som jag tänkt mig.
På lördagskvällen blev jag hämtad och fick åka ut och bara vara en stund. DET var härligt! Tack.
Satt en stund vid en sjö - slående vackert kan jag säga och bara pratade om allt och inget.

Söndagen innebar hämta hem pappa och jag klippte gräset åt honom först. Åkte hem och tog det lugnt i soffan en stund. Kermit kom hem och bjöd på godis - alltid trevligt - mer sånt!!!!!
 
När lilla S kom åt vi middag och åkte sen till syrran för att prata lite kring hur vi syskon mest och bäst finns för pappa nu.
Avslutade kvällen med lilla S hos pappa och en snabb tur med Mårten i bilen.

Min bil får vila så Kermit hämtade mig och körde mig till jobbet idag. Så skönt, han är bra gullig den killen.
Nu måste jag sätta rulle!

Ensam och tom

Vad säger man när man precis utfört det man absolut inte vill??

Ja ingenting. Det finns inget mer att säga.

Vi hade begravning för mamma igår. Det var vackert. Massor av ljus i kyrkan och fin musik.

Jag har nog aldrig i mitt liv kännt mig så ensam som jag gör nu. Det är det mest påtagliga - det finns ingen där. Ingen som bryr sig specifikt om hur jag mår eller finns där för specifikt mig. Det är tungt. Stod ensam på begravningen trots alla människor och var ensam igår kväll. Sover själv och har mitt vardagliga liv med barn och Kermit som rullar på.......pengar bil och jobb. Någonstans i allt det försöker jag få tid att sörja och läka ut saknaden av mamma.

Nu är det dags att gå vidare och se framåt. Det hade mamma velat så det är det jag tänker göra.

Var på intervju i måndags för ett jobb men har bestämt mig för att stanna där jag är.
Ska tvätta ikväll så man får lite rena kläder. Ska laga lite god mat och försöka få en så bra helg som möjligt. Det blir nog en del jobba också men det kan ju vara skönt.

Jasså???

Precis så känner jag nu................... Det har tagit tid och det är förmodligen inte bra i långa loppet men just nu är det bra för mig och jag tror andra.

Det är faktiskt skönt. Befriande. Äntligen

Ville bara säga det...............


Ja tänk...........

Tänk alla gånger som man märker att
Att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls
Tänk alla gånger som vänner sagt
Att du, bara du är den bästa dom haft

Dom vill de bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram,
men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls
Nej du får ingen hjälp alls

Tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals
Gått ner i depressioner, då mår man kass
De gånger jag inte har stått för det jag lovat
Vänt kappan efter vinden i hopp om att allt ska ordna sig

Tänk alla gånger jag suttit hemma
Istället för att hänga med så kallade vänner på fester
Ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan
Fast i sällskap med mina tankar lät jag timmar vandra

Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt
Ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt
Gånger jag sårat andra utan att mena det
Jag ber om ursäkt nu, förlåt men jag menar det

Har mindre vänner nu än då
Tänker ofta på de gånger gänget softa, längtar
Torkar tåren efter alla det där dumma gångerna
Som jag fått mitt hjärta krossat
Och alla de som bara varit vän på låtsas

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig
Sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig
Men saker blev som dom blev, mina problem
Blev saker som förändrat, det som fått mig att le

Tänk alla gånger som jag skrikigt på mamma
För att ett liv som dom andra är något alltid strävat efter
Men dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest
Har känt den flera gånger

Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om
Men somnat ensam, trasig, precis som vanligt
Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär
Och alla gånger som jag drömt att du var här

Tänk alla gånger som jag hatat min far
För att jag sagt "jag älskar dig", men inte fått något tillbaka
Men dina nyktra stunder är faktiskt allt jag behöver
Och pappa jag är stolt för jag vet att du försöker

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som jag gett ut mig själv
Vill låta gånger jag mår dåligt, men inte orkat gråta
Dagar jag tänkt på det hatet som getts
Som har dragit ner mig själv på det mest magiska sätt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
Tänk alla gånger som jag sett min pappa åka ifrån oss
Efter dom har bråkat om något fjantigt
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som jag suttit där själv
Och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll
Alla stunder jag själv, bett om under och hjälp
Jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
För att jag brutit det jag lovat
Tänk alla gånger som jag inte sett en framtid
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Mamma





Eva

...min älskade, underbara livskamrat som gav
mig så mycket kärlek. Vår fantastiska Mamma,
Mormor, Farmor och Svärmor.

* 27 september 1934

Har lämnat oss i bottenlös sorg och förtvivlan

den 1 juni 2008

BERTIL

Björn & Ive

Maria & Ingemar

Ola & Marie

Åsa & Magnus

Johanna & Roger

Annakarin

Många Barnbarn och Barnbarnsbarn

Syskon, övrig släkt och vänner

Tack för att du alltid fanns för oss alla.
Ingenting blir sig någonsin mera likt.
Saknaden är oändlig.

Begravningen äger rum i kretsen av de närmaste.
Istället för blommor,
tänk gärna på
Cancerfonden pg. 901986-0,
eller
Världsnaturfonden
pg. 901974-6.




                                                                                                                               

Ja - JAG kommer klara mig.

Sä där ja.

Igår var jag på intervju för ett jobb som skulle kunna bli intressant. Kände dock när jag åkte därifrån att med allt som händer så är det inte rätt eller bra att försöka sätta sig in i något helt nytt. Orkar inte.

Åkte till pappa och han var så ledsen igår. Var där en stund och fick laga lite mat till honom. Sen kom min bror och jag åkte hem och lagade mat till en sovande Kermit. Åkte sen tillbaka till pappa.

Igår var jag själv så ledsen. Hade så förtvivlat behövt tröst. Men det blir inte så. För många tänker sig att jag står pall - inte så konstigt att dom tänker så för jag har ju gjort det i det mesta. En del vill nog gärna finnas där men jag har svårt att vara ledsen inför dom flesta så då blir det stelt för mig. Jadå jag vet. Jag är lite konstig så.

Pratade med stora S. Han skulle träffa en kompis i Rönninge. Vi ska ses idag, vi har en del att prata om.

Lilla S var i Salem när jag kom hem och hon dök inte upp förrän på natten.

MIn kväll blev tung - jag grät hejdlöst och la mig sen med ett svullet ansikte. Kände en massa saker och tänkte.

Det var en bra natt.  Jag hittade det jag behövde för att stänga av och se sanningen. Så nu är det framåt och jag känner att jag kommer kunna ta mig igenom torsdag.


Måndag

Har sovit illa hela helgen. I natt var det värre än vanligt, varmt och jobbigt.

Pappa mår verkigen inte bra. Det är så svårt för honom. Jag önskar jag kunde göra något bra för honom.

Min bil är så där just nu. Avgassystemet läcker och det är allmänt skit. Tomgången går så där (förmodligen på grund av läckaget). Usch vad trött jag blir.

Nu är det full rulle som gäller - ska slita idag och förhoppningsvis kunnna vara ledig några dagar och vara med pappa.


Sakta men säkert så.......

Ännu en helg......... sitter på jobbet faktiskt. Jobbade i fredags också - behöver komma ikapp.

Igår gjorde jag ingenting, dagen började med att jag fick veta att min pappa nu är dålig. Han hade inte kunnat komma ur sängen när han var hos min syster på deras landställe. Dom åkte in akut med honom men hittade ingenting. Dom trodde nog att det var en hjärnblödning men det visade inget.
Jag tror det är sorgen.

Dom kommer hem senare idag så jag ska åka till pappa då.

Dödsannonsen var inne igår. Den är väldigt fin.

Nu är det snart ny vecka och jag ska försöka komma ikapp lite här. Göra säljsiffror för maj.........känns ju bra om man kan få det klart.

Imorgon eftermiddag ska jag på arbetsintervju. Det ska bli spännande.

Kermit har gjort ett fantastiskt bilbyte!! Har fått sig en 16-ventilare som är bara såååå fin!! Kul för honom verkligen. Ska fixa lite med den i veckan. Det vet jag att han ser fram mot.

Har inte hört ett ljud från någon som jag hoppades skulle höra av sig. Men det var väl inte så mycket värt. Det är synd. Jag saknar tjejen. Men gissar att hon har fullt av kile, bil, hund och sina vänner. Nåväl så är det jag kan bara känna att jag önskar att man pratade ut om saker och inte gjorde en höna av en fjäder men................it takes two to tango.

Idag ska jag senare fika med Ingela och sen ska jag på picknick........... ser fram mot det.

Update

Idag är det tungt.

Lilla S hade skolavslutning. Det är alltid så vackert. Jag grät floder - vet ju hur mamma skulle tyckt att det var vackert. Träffade en massa gamla kollegor som säkert tycker att jag är konstig men det kan jag inte göra mycket åt.

Lilla S fick bekymmer och jag försökte hjälpa till - gissar att det i en del ögon var fel och på fel sätt men jag gjorde det jag kunde för att ge lilla S en bra examen.  Går inte närmare in på det. Varför?? För att det är så enkelt att jag inte orkar.. Det har gått över ett decenium och det finns så fina inrättningar i Sverige som bistår vid den här typen av problem. Ingen kan säga att dom inte kan eller får.. Men man måste kämpa för det man tror på och inte ge sig.

Jag gör fel. Ofta. Men jag gör alla fall något. Sitter inte och väntar på att få hjälp eller bli ringd av någon.

Har nu ätít lunch och ska jobba på lite till. Det är svårt att fokucera idag.

En sån dag idag gissar jag.

Tänker jobba imorgon alla fall. Få ihop lite timmar.


Otrevligt samtal - balklänning och en kniv i ryggen........ fint serru

Hektiskt men effektivt på jobbet. Det var skönt att få en hel del gjort och komma ikapp lite.
Fick ett samtal strax innan lunch som jag verkligen kunnat klara mig utan. Men det är väl som det är. Det var barnens pappa som läst min blogg och hade klara åsikter om det jag skrivit den 20/5 där jag uttrycker vad jag känner. Han kände sig uthängd på nätet och kanske är det så. Jag ser väl inte riktigt på samma sätt på det men får ju acceptera hans åsikt. Han ville ha numret till min arbetsgivare vad han nu ska med det till - jo då det fick han. Nog om det nu.

För övrigt åkte jag hem med en lilla S som bestämt sig för att gå på bal så det blev till att köpa klänning. Hon gjorde sig iordning och jag körde henne till Salem. Lilla S i klänning! DET var länge sen men ack så fin hon är! På vägen hem tog jag med kinamat till en hungrig Kermit.

Åkte och hämtade stora S i Tumba och åkte till pappa en stund. Kvällarna där är faktiskt avslappnade och sköna! Riktigt bra timmar på kvällen. Jag sitter hos pappa med en kopp kaffe när jag får ett besked som gör att jag inser att jag blivit huggen i ryggen av en som jag trodde var en vän. Ja ja. Trist verkligen trist. Vore lättare om jag förstod vad jag gjort för att förtjäna detta påhopp.

Hämtade lilla S på balen och åkte hemåt. Min bror ringde och var orolig för Åsa som har det tungt kring mamma och i sitt eget liv..........jag lovade att ringa henne idag. Det har jag gjort. Kan inte göra så mycket men finnas och lyssna kan jag. Ska ge henne en extra kram när jag ser henne nästa gång.

Kom hem vid halv elva och la mig helt slut. Sov riktigt illa inatt, oroligt och massa drömmar. Vaknade vid ett och gick upp och drack vatten....när jag stod i köket kom jag att tänka på att köket där jag växte upp ett par trappor längre bort är identiskt med det jag stod i ............. massa minnen av mamma där. Det blev en tung natt med många tårar i köket.

Nu är jag i full rulle på jobbet och ska se till att få så mycket gjort som möjligt. Har skrivit ut papper från skatteverket om bouppteckning och gjort kartor för dom som behöver på begravningsdagen.  Lilla S har avslut klockan 10 och det ska jag se. Tänk min yngsta har sin sista avslutning i grundskolan. Jag är så glad för jag inte missat en enda av dom och att jag alltid fått/kunnat/tprioriterat tiden att vara närvarande i barnens olika delar av livet.


På väg tillbaka........fläckvis alla fall

Tillbaka på jobbet.
Lite segt för att mitt batteri inte ville som jag idag, men det löste sig med lite nytt batterivatten.
Har haft lite morgonfika med Ingela och Ros-Marie och ska nu ta tag i den enorma hög med jobb jag har på mitt bord.

Var hos pappa igår kväll det är skönt att vara där och bara vara med honom. Han har det tungt men jag tycker han är duktig. Grät massor igår - det sköljer över mig med jämna mellanrum. Häromnatten vaknade jag och blev ledsen och då var det skönt för Kermit var hemma och vi pratade lite. Han är oerhört omtänksam den killen!!! Det är ju svårt att vara ensam i det här läget i livet, man behöver den där kramen eller bara få vara med någon. Mina barn är underbara bägge två men det är en annan relation för dom behöver mamma stark i detta.

Lilla S är förkyld......inge bra. Jag är lite rädd att hon missar skolavslut för febern är hög.

Stora S har jag fått tillbaka.................!!! Inget ont som inte har något gott med sig skulle min mamma säga och så är det verkligen. Vi fick en chans att prata i söndagskväll och jag är tacksam för det. Ska förvalta detta väl.

Det som är tyngst för mig är att jag verkligen SÅG pappa bli halv!!
När personalen kom för att hämta mamma och hon skulle åka då blev han halv. Det var enormt jobbigt att se.
Har funderat mycket på hur jag ska skriva här om det som var men bestämt mig för att lämna det som det är. Mamma är borta.

Jag inser och känner att det kommer bli tungt och att det kommer föra med sig en massa olika känslor och förmodar att jag kommer gråta massor emellanåt men det är ju okej!!
Mamma skulle vilja att jag lever vidare så då gör jag det.

Idag ska Kermit på arbetsintervju och jag hoppas för hans skull att det blir positivt. Det är han värd.
Han har haft det så tungt länge nu och jag vill verligen att det går bra så han kan få allt det han vill.

Mamma. 2008-06-01 Kl. 08.15

Min mamma gick bort i söndags.

Ska skriva mer. Snart men just nu är det inte läge.

Imorgon är en annan dag.


Saknar dig mamma. - Oerhört

Älskar dig pappa. Gränslöst. Finns här för dig nu.



RSS 2.0