En present!!

Måste bara säga!!!!!!!!!!!!!!!

Alldeles nyss kom världens bästa kille och gav mig en present!!

ROSA tärningar till bilen!!          


Jättefina....................han är klockren den killen!! Jag blev så glad så jag hittar inte ord.

Fan vad trångt det var!!

Lördagen var trevlig!! Jag åkte och fixade lite på jobbet och sen hjälpte jag en kompis som behövde lasta lite saker. När det var gjort lagade jag middag och sen for jag till jobbet och tömde lite i garaget så jag kunde backa in bilen och tona rutorna bak.............det är TUR att man är smal annars hade det inte gått. Fan vad trångt det var!!!

Därefter var det lite fixa och trixa med lampor till bilen och slutligen åkte jag hem och kollade tv en stund. Mårten vill absolut att jag skulle med ut men det ville inte jag. Lilla S kom hem - hon var väl inte helt nöjd med aktivitetsnivån på sina kompisar. Vid halv tolv ringde Lingon och ville ha skjuts så det bar av till Pershagen. Sen skulle jag träffa en kompis men just som jag kom dit blev det mer körning så det strulade ihop sig.

Halv tre släppte jag Kenny som var lite hungrig. Precis vid Statoil i Östertälje stod en snygg kille så jag pratade lite med honom och var sen tvungen att åka hem. Jag var trött som bara den men det är lite svårt när man möter killar som är både snygga och trevliga.

Kollade lite på tv och somnade sen.

Idag har det varit frukost och nu är jag här på jobbet en sväng, ska fixa lite så man kan blogga i veckan!!! Hahahaha!
Sen är det ev. Biltema...........måste fixa busskort till lilla S vad hon nu ska med det till när hon hela tiden åker med mig???
Ja ja...................middag, tvättstuga och en kort fika hos pappa blir det sen. Med lite tur blir det kanske film eller något sen med trevlig sällskap...........det är aldrig fel.
Ellerhur?

Morotskaka

Världen är inte så stor. Lördag förmiddag får jag ett sms av Jörgen. Det stod:

Nu vet jag vad det blev av mjölet du lånade ut! Morotskaka!

Jag funderade och messade tillbaka och fick reda på att min granne Magnus har en chef som är Jörgens föredetta! Jodå!! Det var en massa förvecklingar i detta men föredetta tjejen (eller är det frun, minns inte) hade fått klart för sig att det var jag som var granne med Magnus. Hon berättar sen för Jörgen och han läser min blogg så han visste att jag lånat ut mjöl...........riktigt roligt faktiskt. Kankse är det så man får fler läsare på sin blogg ..........
                             Ellerhur?
                           

Då la Måns handen på mitt lår!!!

Igår när jag kom hem gjorde jag mig iordning, jag brukar duscha på fredag eftermiddag/kväll så pallar man kvällen bättre. Nåväl när jag var målad men blöt i håret - då ringer det på dörren..........Grannen Magnus igen. Han hade med sig två lådor med morotskaka........gulligt. Vi pratade lite och jag förstod att han var nyskild och jobbade på Astra. Jag sa till honom att jag b r u k a r  inte alltid komma från duschen ........ men det var okej sa han. Lilla S som öppnade i bara bh igår när han lämnade mjölpåsen gick förbi när vi stod där - i handduk.......hahaha killen måste tro vi duschar 24/7 men men.

Mötte upp stora S..............han var inte helt stadig och det blev ju lite så där för vi skulle ju äta hos pappa. Jag försökte styra upp det så gott det går. Jag tror inte pappa uppfattade att hans dotterson var mer yvig än annars. Vi åt en verkligt god lax och massa goda tillbehör så jag blev verkligen mätt. Efter det åkte jag och tvättade bilen medan lilla S träffade Tomas hemma hos oss. Tog en kaffecool och åkte sen hem.

Precis när jag slagit mig ner i soffan ringde en kille..........vi kan kalla honom Måns........han ville att jag skulle köra till Barkaby för det var Stockholm Open igår..........ja visst sa jag. Jag är ju en snäll tjej. Hämtade killen och åkte sen upp. Måns drack lite öl och vi skulle träffa hans kompisar där uppe. När vi kom upp så såg vi ett race, riktigt bra. Enormt med folk och röken låg tät. Det är verkligen en speciell känsla att se det. Sen åkte vi till nästa samlingsplats och eftersom killarna jag var med känner alla och ingen så stod vi preics vid en av racebilarna. Jättekul att kolla in i motor och allt och se hur dom fixar med lustgas och sånt. Kul stämmning.

Magnus åkte och hämtade sin bror och Måns stannade med mig.......vi satt i bilen och pratade medan vi väntade på att dom skulle komma tillbaka........DÅ händer det!!! Herregud, Måns - börjar bli hur ska jag säga vääääääldigt närgången. Jag trodde verkligen att han skämtade först. Killen är inte så gammal och gift och hela baletten!!! Ja ja. Jag förklarade att det här var nog inte riktigt vad jag ville. Han försökte övertala mig och jag började i huvudet skicka telepatiska tankar om att Magnus skulle komma tillbaka...... Då la Måns handen på mitt lår!!!! Men då var det färdigt för idag kände jag! Jag tittade på honom och sa: Du nu räcker det - du har alldeles för stort ego om du tror att det här ska leda någonvart.
Precis då dök Magnus upp och jag sa ett syrligt hej då! Villken kille!! Som OM jag skulle - med honom???
                               Ellerhur??? INTE!!!

Ha alla en bra helg.....

Nä nu har det varit alldeles förmycket bloggande idag. 8 inlägg tror jag.............jag ska röra mig hemåt. Måste bara rättfärdiga mitt handlande och berätta att jag har jobbat också. Ringt en rad samtal, fixat order, fakturerat och ordnat leveranser.

Ha alla en bra helg - jag börjar med att äta lax hemma hos pappa med mina barn ikväll!!! Nice.

Sen ska jag eventuellt tvätta bilen och träffa en mycket trevlig människa, med lite tur blir det körning ikväll eller åtminstonde imorgon. Det är BERGET helg så det kan bli fullt ös ju.

Jag ska uppdatera bättre den här helgen än jag gjort andra helger -lovar!!!!

Jag måste ju informera om hur många gånger jag blir stoppad av polisen.....

                                               Ellerhur?

Låten jag lovade

Ja just det!!!!!!!!!!! Låten jag lovade lägga in..............No air.......jättefin tycker jag.


Lyssna och njut, man kan inget annat............Ellerhur?

Prinsessan på ärten.

Ja! Ja! Ja! Äntligen har jag kommit på det!!

Det är så här att jag har hört en massa sagor i mitt liv och då menar jag inte alla dom som män serverat mig. Utan jag menar sagor man hört som liten och som jag senare läst för mina barn.
Prinsessan på ärten tillexempel......Hur kommer det sig att hon känner ärtan?? Är det bara en skröna?? Är det fiktivt?? Ja trodde ju det - länge länge.

                                                                                     

Men det är sant och jag vet varför!!!

Bruden hade anorexia!! Klart som korvspad!!! 

Hur vet jag det?? Ja, lätt - jag har INTE anorexia men är underviktig ju............häromdagen satt jag och fikade med syster Maria, hennes man och min pappa. Satt på en stol och fick ont i baken av stolen för den var utan stoppning jag var tvungen att låna en filt och lägga under mig. Igår var jag ju och trixade med en bil, satte mig då på marken och en liten liten sten hamnade under min bak och det gjorde så ont att jag var tvungen att ställa mig upp.......Likaså kan jag inte ligga längre stunder i badkaret.......ja inte utan smärta i valda delar.
Så nu slog det mig - bruden var så mager att ärtan skavde i ryggen. Inte fan handlade det om någon royalistiskt överkänsligt överklass känsla!!
SÅ nu är det uträtt och klart. Skönt.
Ellerhur?


Nä jag vill inte svara.,,,

Nyss satt vi och åt och Ingela och jag åt bägge två grillad mat..........noll fantasi på dom här tjejerna när det gäller kulinariska resor på lunchtid........ Nåväl vi sitter där och diskuterar att vi är sanslöst effektiva duktiga tjejor som kan blogga så otroligt mycket och samtidigt se till att få allt gjort i order och faktureringsväg. Ingela hade något enormt intressant telefonmöte och då blev det en massa gjort.........(bloggat då). Rätt vad det är ringer Ingelas jobblur......
NÄ - säger ingela, jag vill inte svara nu för nu är det ju lunch.................
Vi skrattar lite och funderar bägge två när det är dags för jobbsamtal, ja menar HUR ska man hinna med ansvar för blogg och kaffedrickande??

Helt plötsligt ropar någon på övervåningen. Vi rusar upp och där står vår brevbärare och undrar om det inte är lite fikadags!!?? Självklart fikar vi med honom. Han är helt störd så han passar in i gänget. Vi pratar tatueringar, grannar och andra människor. Postkillen berättar att han ska ha kräftskiva på lördag. Jag tittar på honom och säger att då har han ju en massa bra historier att berätta om dom mycket galna damerna på Länsmansvägen.............

När vi sitter där ringer min jobblur. Då är det min tur..........NÄ jag vill inte svara, nu är det ju fika........

Ja ja. Personen ringde igen och visst då svarade jag. Det var Totte som ville ordna för vår namnändring på alla brevpapper. Så nu har jag gjort nytta - igen.
Fick ett sms också.........lilla S, ville visst prata lite. Gissar att min tonårsdotter kom på att det är fredag och helg. Bra att vara sams med sin mamma då. Ja om man ska ha skjuts och pengar och så............
Inget ont om det. Bra att man kan tänka till och ta första steget. ÄVEN om det i hela kroppen skrek efter att få svara hennes sms med: Låt mig va!! Det var nämnligen det hon skickade mig igår när jag försökte förstå.........Men jag är inte hämndlysten..................ja inte mot mina barn alla fall.

Ellerhur?

Arrest me please

När jag sent omsider åkte hem igår så satt jag och lyssnade på låten jag strax ska lägga in,, den är skitbra faktiskt.
Jag parkerade bilen och plockade ihop mina saker......öppnar dörren och där står en kille!! Jag blev jätterädd. Det var en polis.......SÅKLART!!! Herregud! Har dom något alarm som går ut när jag startar bilen??? Han ville att jag skulle blåsa, och sen tyckte han nog att jag körde lite fort - inte fortare än gällande hastighet men fort i området. Ja, ja sa jag och tittde lite på honom......kan ha varit så. Han var ensam och vid närmare granskning så var han riktigt snygg..........inte illa en snygg polis.......Arrest me please...........hahha 
                                                                                               
Vi pratade lite allmänt om vad som gäller och sen lät han mig gå upp och sova.

Har en fundering..............hur många gånger blir jag stoppad i helgen?? Tre gånger förra lördagen....... Vi får se.

                                             Ellerhur?

Jag tror det var uppskattat.......

Igår blev en mycket hektisk dag&kväll. Jag var faktiskt riktigt produktiv på jobbet. Åkte sen vid tre och hämtade min faster och körde henne till tåget. Hämtade sedan lilla S, kan säga att jag är riktigt avis på hur kul jobb hon har. Jag skulle gladeligen byta en vecka eller så med henne. Hem och lagade mat - hade fått en cateringbeställning så jag levererade den och jag tror det var uppskattat.

Sen var det Willysdags och storhandla, det blev en del lax, kyckling, schampoo och annat spännande......när lilla S och jag kom hem med maten satte jag lite slingor i håret och packade sen upp varorna medan det verkade. När jag duschat ur slingor och tvättat min kropp - då ringer det på dörren!!! Jag öppnar omålad!! (alla som känner mig VET att det är en dödssynd i mitt liv) Där står grannen Magnus. Han ville låna mjöl.. är det som en film då eller?? Nåväl han fick sitt mjöl och jag och lilla S spekulerade i om det var bullar på gång. Men inte fan har jag sett några bullar så det var inte för att imponera på mig som han kom. Precis som jag var klar ringde det i "Taxiannas" telefon så jag svarade och åkte och gjorde en körning, nu var det en goodwill körning så det var gratis men sällskapet är betalning nog. När jag skulle åka hände något som gjorde att det blev kraschlandning med lilla S, tror hon är mest trött men GUD vilket humör!!!! Ja ja. På vägen till körningen ringde Norrlands-Perre.......jag vet inte vad han ville riktigt. Han skulle visst jobba natt. Tungt för honom.

Efter körning pratade jag med Ingela, hon hade haft en klart jobbig upplevelse med ett X.......jag funderade på att åka dit och fika men pappa var lite ensam så jag fick styra om mina planer. Skulle det - Gud förbjude - bli strul med X:et så kan Ingela räkna med att jag och en mycket tung 745:a är där!!      PÄRLAN!!!!!!!!!!!!!

Väl hos pappa pratade vi lite och jag hjälpte honom hitta rätt på ett mail som "försvunnit". Sen ringde telefonen i "mekarGretas" lur..........jag avslutade hos pappa och åkte ett mekar ärende. JÄTTEKUL att det problemet löste sig och jag kan berätta att det var en glad bilägare som stod där när allt var klart.


Imorse när jag...

Imorse när jag åkte till jobbet fick jag ett sms.................en information om vilken dag det är och att jag ska ha en specifik radiostation på så fattar jag...............jag lyssnar och lyssnar - vet inte vad jag lyssnar efter..........kanske bara att det är en bra kanal för det är det. Jag älskar den här typen av mystiska saker - spännande och roligt. Men det vet avsändaren..........TACK du för det!  Avsändaren av sms:et skulle kunna skriva så bara för att jag ska sitta här alert.......

Men jag fortsätter lyssna - det är riktigt spännande!

                                   Ellerhur?                                                                          


Blogghelvete.......

Japp då var det fredag..................skönt med helg.Idag blir det nog många inlägg precis som förra fredagen. Ska försöka få jobba lite också men vete fan om jag har orken idag........... Jag gissar att det blir lite köra i helgen - det är ju lönehelg. Då gillar folk att gå ut och spendera pengar så då passar jag nog på att slita lite.

Min blogg här, det är svårt. Det började ju som en tanke till ett underlag till den bok jag i huvudet vill skriva och har en tanke på att faktiskt göra en dag. Nu märker jag mer och mer att det  är svårt att skriva. Låg i sängen i morse och blev förbannad. Jag har så många saker jag vill skriva och detaljer jag VILL ha med men av respekt för andra och mig själv ibland också kanske så tar jag inte med det.

Kanske skulle folk ta illa upp tänkte jag? Kanske delar man med sig för mycket. För det blir ju som en dagbok en möjlighet att få ur sig det man har på hjärtat och i hjärnan.............gör man det är risken att någon läser som inser vad eller vem jag skriver om och tar illa upp. Det är ju inte min avsikt att hänga ut vare sig någon annan eller mig själv därför skriver jag lite emellanåt kryptiskt.

MEN det är inte riktigt så jag vill ha det så jag måste klura lite på hur jag ska göra. Blogghelvete!! Man är fast i träsket..... För jag gillar verkligen att blogga, det är jätteskönt att skriva av sig. Det löser sig det är jag övertygad om. 


                                                                     Ellerhur?
                                                              


Det är skönt

Nu ska jag snart gå för dagen. Ska köra min faster til tåget, hon är en himla trevlig dam så det är kul att få göra det. Ikväll får jag middagsbesök!! Jättetrevligt. Jag ska laga fyllda lövbiffar med potatis och god sås. Mums.
Sen blir det nog lugnt, lilla S är slut så det får bli en easy kväll.

Ja jag ska till pappa förstårs en stund. Kanske kan man lura ut honom på något. Får se. Imorgon ska jag äta middag hos pappa med barnen. Om jag hinner ska jag se om ja kan lura till mig kaffe hos Ingela ikväll. Det vore trevligt - hon är en riktigt skönt störd tjej. Det måste hon vara annars skulle jag inte tycka om henne.

Jag har en del i huvudet som jag tänker på...........fortfarande. Ska nog ta min nya skiva med mig i bilen ikväll och åka en sväng. Det är skönt. Åka och bara vara. Jag har ett ställe jag brukar stanna på och klura lite. Det är skönt.

Det som är det är. Även det jag inte förstår eller samtycker till. Det är det som är och jag kan bara finnas i det och göra mitt bästa............Ellerhur?

En av mammas favoriter



För att det var en av mammas favoriter.............och jodå den är rätt fin. Jag minns att jag inför någon födelesedag ringde upp Peter Lundblad hemma och frågade om han kunde ta en spelning. Han blev förvånad men var redan bokad. hahah rätt kul faktiskt..............Ellerhur?

Har saknat henne i mitt liv......

Kvällen igår var lugn, jag åt middag med trevligt sällskap och åkte sen hem och dushcade. Jag kollade mina mail och såg att någon lagt till mig på facebook................kunde inte förstå vem det var. Gick in på  profilen och upptäcker att det är HON!! Annica! Min nära vän från Värmland! Genast raggade jag upp hennes hemnummer och ringde upp.
Fan vad kul det var!! Vi pratade länge och jag kände verkligen att det var precis som för 15 år sen. Kul kul. Härligare tjej får man leta efter. Jag har sökt henne men eftersom hon är gift kom jag inte ihåg vad hon hette i efternamn.

Nu så - kommer du ihåg Annica?? Annica - KÄCK - Stenbäck!!

Eller när vi var i Stockholm och lyssnade på "pulsen"??

Underbar tid...........har saknat henne i mitt liv. Det kanske får bli en tur till Värmland.............mm vore kul.

                     Ellerhur?

800 kr!!!!

Igår var det urnsättning av mamma................det var vackert, kapellet var fint och syrran hade fixat lite musik som spelade. En av låtarna var mammas favvo - den kommer här strax..........

Min äldsta syrra höll ett tal..........det var lite sorgligt att se henne för när hon talade till mamma så såg man verkligen den LILLA flicka hon är inför mammas bortgång. Pappa höll också ett tal, det var vackert. Han satte sig sen och då såg han så ensam ut så jag satte mig bredvid honom och bara var där.

Jag tycker att det är jätteskönt nu för jag har en plats att åka till och "prata" med mamma.
Efter hela urnsättningen var det tårta hos pappa. Jag var lite sugen på tårta men just innan jag skulle lägga upp tårta, kom någon och sa att dom lappade bilar utanför.
Vi var många som stod på gatan och vi rusade ut..................BARA jag hade fått böter. Fy fan!! Jag blev hel less och ville inte ha någon jävla tårta längre.
Slängde i mig kaffe och åkte iväg istället. När jag kom till bilen såg jag - det var 800 kr!!! Det suger hårt när man har en redan ansträngd ekonomi.
Ellerhur?


Dom är fan inte många....


För några år sen lärde jag känna en kille...............han är rikitigt bra! Tänker på honom när jag hör den här!
En riktig karl. dom är fan inte många men HAN är det!! Helt underbart att få ha/haft en sån i livet.......Puss till honom!
                                                              Ellerhur?

                                       

Hahahaha fy fan vad kul det var!

Halv tre kom killarna och vi satte oss ner med lite martini rosso och tilltugg. Vi delade ut presenter och Stefan fick en fin whiskey och den ville han prova..........nej jag dricker inte whiskey så jag tog mer martini.

Selma var lite sugen på allt det goda på bordet men hon fick bara titta. Ingela åkte hem för hon skulle på Mamma Mia, hon hade köpt och fått världens dyraste biljetter, så hon kunde inte missa det - lite synd jag hade så gärna sett att hon var med oss.

Tåget in till stan, vi var lite tidiga så vi tog en öl på Hard Rock Café, ja jag drack vin men alla fall.
CykelMagnus, han kallas så för han tänkte cykla till Södertälje för att träffa mig en gång, ringde och ville ses men det gick ju inte alls, dessutom är han gift så jag har tänkt att jag hoppar det där - inte min grej.  Sen skulle vi gå till Boulebar enligt instruktionen skulle vi gå till Roslagsgatan men baren ligger på Surbrunnsgatan.....för den invigde kan jag berätta att vi gick tre kvarter i onödan men det är ju trevligt med promenad.
Väl där spelade vi boule och Rose-Marie är klart den mest tävlingsinriktade människa jag känner så det blev tuffa tag i spelandet. Jag är absolut motsatt så jag bara kastar "bollen" ...........jag sa till Jukka att jag är ju blond och kan inte det här så du får säga var jag ska kasta...........det gjorde  han och se på fan!! Jag var med hjälp av hans instruktioner riktigt bra på det där!! När det var dags för sista och avgörande så var det JAG som skulle kasta. Rose-Marie stod och hoppade av förtjusning för hon trodde hon hade guldläge.................men nä nä jag kastade och la klotet så fint så fint! Vi vann!! Stefan jag och Jukka är nu ohotade mästare i Boule...............synd att dom ska sluta. Vem ska ge mig instruktioner hädanefter?? Rose-Marie kallade Per för Stefan hela tiden så risken är att hon får sparken...........hahaha



Efter utövad sportstund gick vi en trappa upp och åt sparris till förrätt och sen åt jag entrecôte, jättegod mat var det verkligen. Gott vin till också. Kaffe på det men bailysen var slutså det blev bara kaffe. Killarna åt panacotta till efterrätt men det orkade inte jag.

Vi skulle avsluta på en bar vid Odenplan och gick dit, det var skittungt för mina fötter var helt slut efter första kvällen på klackar...........när vi kom dit så insåg jag att jag glömt min väska.........fick gå tillbaka. Men jag hade trevligt sällskap i telefonen så promenaden gick fort. Tillbaka på Odenplan blev det vin och chips. Sen kommer kvällens höjdare.......
Jag sitter med Rose-Marie och röker utanför. Då kommer två killar som frågar om vi kan tänka oss det sämsta med män, jag är ju inte sen att berätta hur jag anser att det är. Killarna frågar om vi kan hjälpa dom med en sak. Dom hade nämnligen svensexa och killen som ska gifta sig, är på en bar i närheten. Jag är ju alltid en som ställer upp så jag säger ja. Rose-Marie är väl mindre på men hänger med. Uppdraget innebär att gå in på baren och lägga/kasta/mosa två ägg på killen. Hahahhahah fy fan vad kul det var! Killen heter Fredrik och vi kommer in och jag säger HEJ FREDRIK!!! Hörde att du ska gifta dig!! Han blir verkligen jätteglad när vi kommer och tror nog att det är något spännande och kul på gång. Jag ger honom en kram, tar av honom hatten han har på sig och knäcker två ägg i hans huvud. Rose-Marie står bredvid och gör det samma.................HAHAHAHAHA vad förvånad han blev!!! Det var verkligen kul.  Rose-Marie vill aldrig vara med på bild.........

Vi gick därifrån och skrattade hela vägen. Tillbaka på "vår" bar gick jag på toa och utanför sitter en kille och spelar pokermaskin, han ville ha hjälp att välja något på skärmen och jag tryckte lite nonchanlant på en knapp - då vann kille 200 kr!! Han blev skitglad!!  Som Stefan här!!

Sen var det taxi hem först släppte vi av Rose-Marie i Tumba, hon hade ringt till Uffe för ett nattligt randezvous.....Per tog en promenad eller blev det taxi........vet inte men han ska ju åt helt andra hållet så vi skiljdes utanför baren.
                 Eller gick han in och drack mer???


Jag klev innanför dörren kl 01 och när klockan ringde 05 kan jag lova att jag trodde att det var något fel. Men inte då. Å andra sidan var lilla S klart tröttare än jag - det sliter att jobba! Nu sitter man här 3 koppar kaffe senare och känner att det är så där laddning för urnsättning idag......men det blir nog bra. Ska handla lite också och sen mosa i soffan tror jag. Ja en stund alla fall. Ska hjälpa en mycket trevlig kille lite sen, men det är senare. Jag hoppas gissar och tror att det blir en bra dag idag.................
                            Ellerhur?


Grymt fin..........



Nu ska jag strax fixa det sista och sen ta mot folket. Den här låten får avsluta min dag. Den är grymt fin tycker jag.........
Den gör mig glad, ibland mer än annars..............men det är ju bra........att vara glad.
                                   Ellerhur?

Så det sprack ju kraftigt.......

Har nu varit nere och handlat lite mums till eftermiddagen. Det blir lite Martini Rosso, gorgonzola, parmaskinka, oliver, baugette, ölkorv och cashewnötter. Jättegott!!
Ska strax flytta om min bil så den inte blir stående i Tumba hela natten.

Ingela kom till mig förut, hon ville att jag skulle prova något nytt hon köpt. Milschshaum............ja mjölkskum. Hennes Björn vill ha mjölk i kaffet och Ingela använder inte det. (gissar att det påverkar magen) hehe. Nåväl - jag prövade och det funkar kanon. Go Ingela! Nu kan jag fika mer hos henne utan att det påverkar min mage så mycket.

När vi var i centrum skulle jag titta om jag hittade något att ha på mig imorgon, det är urnsättning av mamma då. Rose-Marie kom med det ena förslaget efter det andra och det var INTE bra - det såg ut som gardiner eller något jag skulle ge min gamla moster !!! Rose-Marie tyckte att jag kunde ha något som jag blev söt i och såg snäll ut i. Nu är det ju så att jag är varken söt eller jättesnäll (rent generellt) så det sprack ju kraftigt.

Jag fick ett nytt smeknamn igår.......................MESBITCH !! Det var Ingela som kom på. Det är ju bra för när jag tycker om någon är jag så mesig så det smäller om det. Men jag gillar verkligen att göra saker för dom jag tycker om. Limi kommenterade att han tror att det alltid lönar sig och ja, kanske är det så även om jag tvivlar ibland. Men sen är jag jättebitchig emellanåt, när det krävs i jobbet och när det är människor omkring mig som tror att dom har favören av att varra mig nära och egentligen inte är det.........................Nu  är det lunch. Ingela står och trampar 31 här och Selma är vildare än vatten................Måste äta så man får lite energi, kanske kanske kan man lägga på sig något hekto också. Det vore bra................Ellerhur?

Så kan det bli

Hujedamig vilken dag det blev igår. Fy bubblan. På dagen ordnade jag en massa saker till bilen som jag skulle ha när jag servade den sen, det var en stund jag såg fram mot så det var ju kul. Åkte sen hem och gjorde andra ärenden, stora S ville handla så han var lite på - jag var lite sugen på att göra saker i min ordning så då blev det krasch. Ja ja - det blir bra igen. Mötte upp Jörgen en snabbis i Salem, han var också på sådär humör och mitt gick i botten så det blev inge vidare där heller. Det där om att jag drar i snören är inte uppskattat eller i mina ögon sant, så jag gick igång. Så kan det bli.
Väl på OKQ8 Tumba bytte vi olja, stift och blinkerslampor. Sen fyllde vi på spolarvätska. Det var kul och blev bra. Lilla S är duktig och hon som jobbat sin första dag var trött men vid gott humör.

Efter OK åkte jag hem och tvättade tassarna och sen till syster Maria för att träffa pappa där en stund. Pappa var inte på så bra humör tyckte jag men så kan det ju vara. Körde sen hem lilla S till halv 9 för att hon skulle duscha och jag skulle hjälpa en person som jobbat hårt...........Sånt imponerar på mig kan jag säga. Körde till Södertälje för att träffa Dahlberg och få en del till en bil som han fixat till. Han är duktig han!!!

Kom hem och STÖP i säng halv elva - då var jag så trött så trött. Somnade bums och vaknade kvart i 5 i morse - not so pigg. Nu är jag här, har fått en rolig (som alltid) stund med Ingela och ska lägga lite offert och fakturera. Det blir fira med jobbet ikväll - boulebar i Vasastan och middag. Kan bli trevligt men jag är ju så trött...............Somnar väl på boulekloten, med ett glas vin käckt i handen...... haha jag som dricker sällan femetta att göra det när man är helt slut. Nä det får bli vatten. 

Ellerhur?

                                          


Det här med blogg är ju skitbra....

Kom på att det här med blogg är ju skitbra..................alla man känner kan läsa där så vet dom precis hur allt är. Fantastiskt med 2000-talet..........man kan helt virituellt umgås, träffas och leva. Man behöver inte alls ha någon kontakt.

Underbart  - Ellerhur?

Kommer bli en buzy dag....

Åkte som jag sa och gjorde en GOD gärning - det var uppskattat. Sen hem och kollade en mycket sorglig men bra film. Det var några scener i filmen, bland annat när mamman är sjuk som var tunga att se men den var verkligen bra. Mårten var där och fick en macka och lite kaffe. Hade lite messkontakt med en vän och jag funderar verkligen på det som skrevs. Skulle vilja göra något och kanske kan jag det.

Efter filmen gick Mårten och jag la mig i sängen. Har drömt en massa inatt, virrigt och konstigt men har ändå sovit okej. Upp tidigt idag och såg till att diverse människor kom ur sängen och till jobb och skola. Lilla S var laddad, synd att hon är förkyld men hon kommer greja det.

Ska fixa solfilm, olja, tändstift och lite sånt till bilen idag. DET är kul.

Kommer bli en buzy dag, helt klart. Massa fix och trix med bilen och stora S behöver handla mat så det måste jag försöka klämma in. Behöver handla hem själv också så det blir till att ligga i tror jag.

Nu är det lite jobba igen, Rose-Marie är dålig så vi får se när hon kommer. Jag och Ingela har fikat och när postkillen kom satte jag myror i huvudet på honom........det är kul. Vi fick nämnligen lite info av Oskar den andra killen som lämnar post här så jag kunde fråga saker som Niklas måste undrat hur jag visste. Kul kul.

Ingela verkar nöjd med sin Björn..............det är hon klart värd och jag har träffat honom ett par gånger nu och ja, han är trevlig det får jag erkänna. Vi får väl se.................

         Ellerhur??


Sovit så skönt

Jaha ja...........har precis ätit mat med lilla och stora S. Det var ganska gott men framför allt trevligt. Om en liten stund börjar en film på 5:an och den ska jag se ja det som blir kvar av den.  Ska skriva klart och sen göra en god gärning till en som behöver muntras upp.


Helgen var, speciell - på flera sätt.

Fredag blev hektisk och jag avslutade med att prata med pappa som mådde så där kan man väl säga. Lördag gick jag upp och åkte och klippte gräset till pappa och började sedan med tvätten. Senare på dagen lånade jag ut min bil för det var en som behövde låna en stark bra bil.............hahaha.


Jag passade på att städa hemma och fixa färdigt tvätten. Gick sedan till pappa och blev upphämtad där av billånaren sen. Fick lite körning och passade på att belöna mig själv med lite donken.........fick trevlig sällskap så det förgyllde maten. Fick sen ny körning och den betalade bra. Kvällen var lite speciell för jag blev stoppad 3 gånger av polisen!!! Helt otroligt. Men men. Jag var ju nykter och har kort så det var lugnt, jag körde lite fort på Huddingevägen men dom var snälla och lät det passera.


Åkte sen hem och kan ärligt säga att jag sovit så skönt så skönt!!! Det var länge sen jag sov så avslappnat och det var något härligt ljud i rummet som jag inte hört på länge..........helt underbart. Jag VET att det straffar sig när man sovit så där bra, det är svårt att få till det igen men det är det värt.


Nä, nu ska jag sätta på mig Florence Nightingale kostymen och fixa sen hem med chirre till lilla S.........jo måste kolla facebook först. Stora S hade visst skrivit till mig där. Undrar vad det kan vara.

                                   Ellerhur?


OOOps!! Nu har jag haft sex.........igen!!

Det var klart mer igår så jag får hoppas att det reder upp sig under kvällen...............hahha ja BESÖKARNA på min blogg då.

                                          Ellerhur?


Hela kroppen skriker...

Har ätit lunch och då blev det rester från igår. Helt okej, sen åkte jag och Ingela till Haninge för att köpa bildelar....det är ju en upplevelse i sig, när vi kom in så var det en ganska allvarlig stämmning i butiken och det funkar ju inte för mig så jag busade mer än vanligt. Vi fann det vi sökte och betalade. Jag ringde upp vederbörande som ska ha delarna och sa att nu var uppdraget utfört. På väg ur butiken såg jag att det finns klart anledningar att återvända till Haninge, där är rätt fint faktiskt.

På väg tillbaka skickade jag ett förvirrande sms till en person - sånt är kul. På plats i Tumba igen blev det kaffe och snack med Rose-Marie. Hon har en del bekymmer tror jag. Nu ska jag fakturera lite tror jag och sen åka hem.

Helgen kan bjuda på ett och annat tror jag. Vet inte säkert. Det finns lite lösa trådar att ta tag i. Så man får spela korten som dom kommer så att säga men det är helt okej. Jag VET att jag ska sova en del, trött som bara den är jag och hela kroppen skriker efter återhämtning. Lilla S börjar jobba på måndag, har jag skrivit det 500 gånger redan?? Kanske men det är verkligen kul.
Stora S har en del pengabekymmer så jag får försöka hjälpa honom lite.

Annars blir det fixa med bilen, jag fattar att dom flesta som läser börjar tycka att jag är tjatig men det är kul att göra iordning den så den blir så som JAG vill ha den. Kanske kan det bli lite körning i helgen, det vore ju kul och bra. Inte fel alla fall. Det är en hel del evenemang på g så jag känner förhoppningar.

Den som lever får se....................Ellerhur?


Du vet var jag finns Sandberg

Ja du killen...............igår sms:ade du mig och bad mig om hjälp. Tyckte nog du. Men OM jag gjort det för dig hade jag inte hjälpt dig, det VET jag och det tror jag du vet också.

Du har en stund nu pratat om att du är en annan person med annat fokus och att du vill att allt ska gå bra. Du har varit jättegullig mot mig och hjälpt mig en massa med olika saker. För ett tag sedan fick jag möjlighet att hjälpa dig tillbaka och det kändes jättebra. Jag har sett dig med dina barn och du är en fin pappa.

Det du också sagt är att vissa saker ligger numer bakom dig. Att du klarar det själv utan proffisionell hjälp. Jag sa att jag har en något annan syn på det och utifrån mina erfarenheter så kan jag tycka annat men varje människa är unik och jag tror på dig.

Igår blev det så fruktansvärt fel. För dig!!! Det hade hänt något och jag fick inte veta vad. Din lösning eller din önskan då var ju inte den väg jag önskat att du skulle ta. Att du stöter bort mig i det här fallet och att du inte är beredd att prata om det är skitsynd och jag önskar verkligen att du såg saker annorlunda.
Vi har pratat i telefon flera gånger och jag trodde minsann - dum som jag är att faktiskt. Vi är vänner och jag skulle kunna få visa dig att jag finns där och lyssnar om du behöver. Nej jag har ingen lust att stödja det du bad om - det VET du och jag trodde att du vände dig till mig för att du behövde prata men förtäckte det lite för att få en chans att visa att du mådde kass. Men det var ju inte så. Tyvärr.

Du uttryckte att jag skulle sköta mitt så skulle du sköta ditt. Ja, är det så du vill ha det så - helt okej men säg för fan då inte att vi är vänner för det är inte så vänner gör. Hade jag gjort det du bad mig om hade jag heller inte varit en vän. I mina ögon. Snacka inte med mig om att kunna öppna sig och lita på  någon om det inte gäller alltid och hela vägen. Jättesynd det som blev nu tycker jag och jag hoppas att du väljer annat framöver.

Du vet var jag finns Sandberg!

Ellerhur?

Mycket oväntat men härligt

Oj oj oj........vilken dag det blev igår.
Åkte hem och lämnade mat, fick besök av en person som betyder massor för mig och som dessutom gav mig en överraskning!! Mycket oväntat men härligt, sen till kuratorn. Hon är verkigen bra. Det är alltlid skönt att prata med henne och vi pratade mycket kring livet efter mamma. Hon gav mig också en förklaring till varför jag analyserar saker som jag gör. Det beror på att jag inte behöver känna så mycket då menade hon. Om jag analyserar och kommer fram till en förklaring till saker så kan jag rationalisera bort allt annat. När hon sa det så föll poletten verkligen ner. Bra att se sig själv och ibland påminna sig om att man behöver känna och låta det ske. Ska tänka på det framöver. Vi pratade en del annat också, när jag gick därifrån var jag sådär slut som man blir men idag har jag ganska lätta steg.

Det blev lite mekande med bilen och jag var över till pappa med papper som han behövde ha.
Jag fick ett samtal av min bror ang pappa men vi blev avbrutna och han skulle ringa upp. Inte fan ringde han igen, ja ja.
Samtalet jag trodde jag skulle få uteblev - så är det med det. Kan förklara att det var han som kommenterade min blogg som var lite mån om att inte bränna kontakten med mig som skulle ringa.

Sent på kvällen fick jag ett sms som framgår av nästa inlägg..........jag vill ägna hela inlägget till det och den personen.
Jag vet att han brukar läsa min blogg så

DÅ blir jag glad...

Strax ska jag åka hem. Ska bjuda på middag idag så det blir pasta tänkte jag. Lilla S lär ju inte hoppa av glädje, får nog köpa annat till henne. Innan maten ska jag till min kurator.........det ska bli skönt och jag vet att det blir tungt. Jag har ju en del att prata om. Har inte varit där sedan mamma gick bort så det blir dels det, sen blir det livet efter mamma. OM jag orkar ska jag försöka prata lite kring det jag grubblar på mest men jag vet inte om jag kan ta det idag. Får se.

Senare ikväll kanske jag får ett trevligt samtal, vi får se. Jag vet inte om det kommer och jag är ju inte säker på att det blir trevligt men med utgångspunkt från samtalet igår så har det potential att bli det.

Ska fixa lite mer med bilen också. Jag har tänkt att jag ska tona lite rutor sen och fixa avgaset som sitter som skit. Ja toningen ska jag få hjälp med. Vet en som kan göra det jättebra, kanske går det att övertala där. Likaså ska jag nästa vecka koppla in baslåda och samma person är bra på sånt så man får väl prata in sig lite fint. Hahahaha skämt åt sido, jag kan nog fixa det själv annars men det är alltid trevligt att få hjälp av nån som kan och det går ju fortare då. Ikväll blir det mest på parkeringen antar jag. Borde åka till pappa ikväll, får se hur det blir och hur jag mår. Det är ju så att det är skönt att pula i bilen när man är tung eller låg. Ja för mig är det så. Jag tar nog en tur med bilen och lyssnar på lite musik tror jag. DÅ blir jag glad, en kaffecool och musik - det är det bästa jag vet. Själv eller i sällskap - bara det är rätt typ av sällskap - det är viktigt.

Ellerhur?

Visst är det så? Alltid retar det nån.



Visst är det Volvo som gäller??? Jag är nu stolt ägare av en volvo - 745. Bild kommer så småningom. Den har potential. Låten ja den är ju sann......hörde den för länge sen och visst vill jag åka volvo med dig..... visst är det så? Alltid retar det nån. Lilla S är på intervju på Bilia idag. Just nu är det mycket volvo...därav låten. Det får ni leva med.

                                          Ellerhur?

Uppmaning att börja knarka........



Den här gillar lilla S!! Jag hatade den i början men den är faktiskt lite kul..........Är man riktigt misstänksam eller en riktig sån där kan man lyssna på texten och ljudeffekterna så kan man ta det som en uppmaning att börja knarka............

                                                                          Ellehur?

Kul men helt galet....

Just nu har jag massor att skriva, har haft och har en hel del jobb också så det är svårt att veta var man ska börja.

Nåväl, igår var det lite fixa med bilen. Det var andra på parkeringen som höll på med sin bil och jag blev lite obekväm insåg jag men är ju en socialt begåvad tjej så jag bjöd på kaffe sen.

La mig tidigt och svarade på ett mess från dagen. DET blev ett trevlig samtal så kvällen avslutades helt okej måste jag säga.

Rose-Marie hade fått natt besök och både Ingela och jag tyckte det var kul men helt galet. Besöket är nämnligen hundägare och vi kan inte få ihop det med promenader och tid från huset. Förmodligen ska vi inte lägga oss i. Jag kan bara säga att i mitt huvud ringer det inte bara en liten bjällra utan ett helt jävla klockspel över att detta borde vara ett karaktärsdrag hos vederbörande.............INTE att rekomendera tycker jag då. Men jag är ju bitter...........så va fan vet jag???

                                                                                Ellerhur?


Så att man kan tro............

Igår var en bra kväll. Riktigt bra kväll.

TACK Mårten för att du är den du är och för att du gör så att man kan tro på mänskligheten!!

Skitar ner.....

Om en liten stund ska jag åka till Tälje för att gå på möte med lilla S om hennes praktiktider i höst. Jag insåg just att jag har så stora barn så det blir NOLL barnbidrag imorgon. Skönt, inte. Ja ja.

Jag läste raaw.blogg.se...........den ska ni läsa - mycket tänkvärt där om diamanter och sten. Då kom jag på - jag har några diamanter i mitt liv. Det är inte många men dom finns.


En del är lite oslipade och en del är kanske inte helt färdiga än men klart potentiella. Jag har en högkaratare..........

Nej jag tänker inte nämna massa namn här, för då gör sig minnet gällande och jag råkar missa någon så förvirrad som jag är.............hahahha. Nä men alllvarligt - dom som är speciella känner det av mig.


Rose-Marie mår inge vidare och jag har också ont i halsen faktiskt. Men man står ut. Självklart.

Ingela hon svävar på rosa moln och faktum är att Björn verkar vara bra. Trots min "erfarenhet" så får jag väl erkänna det. Kul för Ingela tycker jag.

Alldeles nyss var TNT killen här, det är en man det.............hahaha han tyckte jag glömt ta bort några band. Ja det hade jag för det var Jukka som gjorde paketet men va fan. han slängde banden på golvet. Jag konstaterade bara då att det är ju så karlar gör. Skitar ner.............TNT killen tittar på mig och går ut och mumlar i dörren något om att så är det väl inte men jag säger att jag är erfaren.............han säger. Nu säger jag inget. För jag är snäll. Vi tittar på varandra Ingela, jag och TNT killen. Sen skrattar vi. TUR att han har humor killen.

Nu så - RM skulle komma med cig till mig men jag vet inte var hon blev av. Jag får väl efterlysa henne.


TACK Fredrik!!

I helgen träffade jag Fredrik, han berättade att han läst min blogg. Han informerade mig även om att jag häromdagen skrev att det är Tomas Ledin som gjort låten "det blir alltid värre framåt natten" inte alls är av Tomas, det är naturligtvis Björtn Skifs som gjort den.............ja ja............det blir alltid värre framåt 40.................med minnet då.



Tack Fredrik för att du är ung, vital och påminner mig när jag är mer förvirrad än vanligt!!


Börjar dagen............



Idag börjar dagen mjukt med en härlig låt.............

21.55

Igår fick jag ett sms 21.55. Det var ett sms som fick mig att tänka kan jag säga.


Dagens låt - för att den är bra....



Otroligt skön låt. Jag har lyssnat på den massor under många år. Nej mitt hjärta är inte mer trasigt än någon annans. Låten är skön och sann......när man väl är lite trasig i hjärtat så är det precis så man känner och önskar.

Gnälll inte då.

Läste en insändare i Södertälje Posten förra veckan. Det var en kvinna som skrev. Hon är tyligen klart överviktig. Fet helt enkelt och hon hade åsikter hur mycket blickar hon får av folk, hur dålig sjukvården är för dom som är överviktiga och att minsann så borde dom bli accepterade och inte utsatta på det viset.

Jag satt och blev heligt förbannad. 

Först vill jag bara säga: dom som är feta på grund av sjukdom - all heder till er att ni orkar med. Jag förstår så väl att det är tufft och självklart ska ni hålla huvudet högt och absolut gå på McDonalds eller vad ni känner för ibland och äta gott och unna er. ABSOLUT.
Jag kan inse att det är svårt med människor runt er som inte förstår och som ger blickar - det måste vara för djävligt.

Alla dom satt åt sidan nu så vänder jag mig till er som är feta/överviktiga på grund av för mycket mat med för lite rörelse.

Jag vill att ni tänker på alla blickar.........Jag kan fatta att det är frustrerande. MEN ni ska fan i  mig veta alla ni att det är precis likadant när man är underviktig.
Jag är det. Underviktig. Kan inte göra ett skit åt det. Jag VET,,,, det är bara att äta men det är det fan inte alls. Dessutom är det så att folk i allmänhet tycker att det är en självklarhet att man kan gå fram till en mager person och basunera ut sina åsikter om det hur som helst. Folk har kommit fram till mig och sagt:

-Gud vad smal du är! Äter du inte?
-Så DÄR kan du ju inte se ut.
-Du ser ut som en knarkare
-Är du sjuk?? Har du cancer eller nåt?
-Jag vet att det är svårt att ta sig ur ett amfetaminberoende
-Har du ingen spegel hemma?? Vet du hur du ser ut?
-Nä, nu MÅSTE du börja äta

osv osv osv osv osv...........................Hur kul är det???? Dom som sagt sådana här saker är allt från grannar, vänner, familj till totala främlingar. Min uppfattning är att man tittar och pratar OM dom som är överviktiga och TILL dom som är magra. Det är precis samma kamp att se till att gå upp i vikt som ner. Det är samma besvikelse att stå på vågen och se............man har gått ner.................igen. Det är samma skit när man kommer till vårdcentralen och vill ha recept på näringsdrycker som man VET hjälper för man har provat och betalat dom själv men dom är så fruktansvärt dyra att man inte har råd. Tidningar är fulla av bantingsrecept och metoder på att gå NER i vikt. Goda recept på mat som gör att du går ner............tack så jävla mycket. Alla misstänksamma kommentarer om att det bara är att äta och att jag förmodligen bantar. Alla beska kommentarer om hur svårt det är för dom som vll gå ner medan jag bara kan äta och göra precis det dom vill men minsann inte får. 

Tro mig. Jag gör ALLT jag kan samtidigt som jag utstår kommentarer, det känns för bedrövligt att då läsa en insändare som den som jag läste förra veckan. Visst. Var överviktig - var nöjd med det men du - gnäll inte då.
Är du inte nöjd och det inte är sjukligt så ät mindre, nyttigare och rör dig. Unna dig gott gott ibland visst.
Är du nöjd så då så.........vad är problemet? Folk tittar, men det kanske du har förstått nu att folk gör på fler än feta.

Säkert blir det många som blir sura när dom läser det här. Säkert finns det massor av andra orättvisor. Det var just det jag ville belysa.

Jättekul med kommentarer!!!

Såg mina kommentarer nyss...........vilka är ni då???  R? Kul för dig med sex..........antar jag.......men vem är du? Man blir ju nyfiken...........Perre...........såg att du lämnat mailadressen, så jag får väl skriva ett mail.


MEN måste säga att det är jättekul med kommentarer!!! MER sånt - det livar upp.


                                         Ellerhur?


Gick inte alls..........

Lördag kväll gjorde jag ingenting direkt. Jag hade sovit länge lördag morgon så jag kände mig utvilad men hade ont i huvdudet. Var hemma hos Ingela och pratade, det känns jätterätt att prata med henne. Hon är en kvinna att lita på och det är jätteskönt. Att hon dessutom är rolig gör inte saken sämre. Det var en trevlig lördagkväll med trevligt sällskap. Åkte hem och hyrde en film på vägen. Lilla S var med kompisar så det var lugnt hemma.

Hämtade lilla S vid halv tolv och sen åkte vi hem. Mårten var och firade i Stockholm och han hörde av sig och frågade om jag kunde komma och hämta honom sen. Visst sa jag men vet inte hur jag har det med bensin och känner inte bilen så jag vet exakt hur mätaren går.............

Nåväl vid 3 hörde han av sig och ville hämtas. Jag och lilla S åkte iväg. På Essingeleden började det rycka oroväckande men vi kämpade på............kom till Norrmälarstrand och där - tog det stopp...............hahahaha vilken tur att jag har en så fantastisk dotter!!! Hon puttade bilen med mig till macken som ligger i närheten trots alla taxibilar som försökte komma förbi.Det sjuka är att man är verkligen själv i dom här lägena! Du ska inte tro att någon överhuvudtaget försöker hjälpa till eller ens bryr sig. Mårten kom farande i taxi och där insåg vi att han hade inget kort så det blev till att ta taxi och låna dunk vid lindhagensplan för att sen åka vidare...................trodde vi ja. När vi fått i bensin ja då hade batteriet dött. SKÖNT!!
Ny taxi och fixa kablar..................När vi satt och väntade på kablar såg lilla S och jag det som jag länge tyckt!! Stockholm är ett råtthål!!! Det var massa råttor som sprang omkring på gatorna och in i buskar och sopcontainrar. FY FAN!!  Mårten var dyngrak men en klippa alla fall. JO vi försökte putta igång den men det blev så där.............gick inte alls.

När vi fått igång bilen åkte vi alla till till lindhagensplan och tankade mer bensin i min bil så och lämnade tillbaka dunk och kablar. TACK för att ni var så hjälpsamma på Shell lindhagensplan - det ger hopp om mänskligheten. Åkte sen hem och lämnade Mårten som nu skulle få sova hela 3 timmar inann han skulle jobba!! Halv 6 var jag hemma och stöp i säng. Det var en rolig konstig och fantastisk dag lördagen................man har ju inte roligare än man gör sig.

                                                                      Ellerhur?


Jag har haft sex idag bara så ni vet...

Idag är det lördag, en vän till mig vann nästan 90 000 kr idag!! Kul för honom.

Sj älv upptäckte jag att idag har jag haft sex.......... bara så ni vet.......

Ja, besökare på min sida idag då......inget roligare än så.....

Nu ska jag fika med Ingela......det blir ju mys.

               Ellerhur?

Del 7 Det var en riktig pudding!!!

Nu så. Skulle ju skriva om fetma - det har jag men ännu bara som utkast. Tar det på måndag..........typ.

Jag skulle också skriva om vad jag såg imorse...............
Åkte på väg till jobbet och möter en bil, när vi passerar varandra hinner jag se att det var en riktig pudding!!!
Japp det var en klart snygg kille. Det blir till att åka samma tid varje morgon...............tyvärr vet jag inte när jag gick hemifrån bara. hahah får väl prova lite olika och hoppas att det inte var en tillfällighet. hahha
Något snyggt på morgonen livar upp. Jajjemen. 

Detta var dagens sista. Kanske helgens men ska försöka uppdatera lite när jag kommer åt.
Ni ska alla ha en hjärtans trevlig helg. Gör inget jag inte hade gjort................vilket lämna väldigt lite restriktioner.


                                                                               Ellerhur?

Del 6 Jag är inte bitter..... jag lovar


Fick en kommentar av Limi om hur bitter jag verkar.............

Måste förklara lite tror jag - även om det är lite kul och med en viss avsikt.................
Jag är inte bitter........... jag lovar men älskar att sticka ut hakan och röra om i grytan. Visst - jag har blivit sårad i förhållande men är av åsikten att: It takes two to tango...............alltså är det lika mycket mitt eget fel.

Men det är lite så att det är inte riktigt rumsrent att vara singel, jag kan tycka och det är min egen åsikt att i min familj är det bäst när man är med någon - då passar man in.

Jag tror på kärleken och är mycket romantisk av mig, jag har en klar bild över vad jag vill ha i ett förhållande och när jag tycker om någon ger jag allt jag kan. Dom sambos jag haft - där har det krasat av olika skäl och som sagt jag har alltid haft en del i det. Jag har under hela mitt liv när jag ser tillbaka bara en enda gång upplevt att ha en person mig så nära så han rör vid mitt hjärta. Det var speciellt och det är väl den känslan jag vill ha igen om det ska vara något överhuvudtaget. Där emellan kan jag leva i passioner - träffa fantastiska män - eller bara vara singel och nöjd med det.                                        

Men igen. Det är så vansinnigt kul att sticka ut hakan - vara lite bitter i min framtoning och gå på lite. Killar blir lite irriterade och säger alltid att jag är drottning av Bitterboda medan tjejer blir osäkra och slår i från sig medan dom någonstans undrar vad jag vet som dom inte sett ännu...........så är det.

Jag gillar att folk inte riktigt vet var dom har mig och det verkar som jag lyckas.................

                                                          Ellerhur?

Del 5........stulen lista

Det blir så många inlägg idag så jag gör en lista också så är det fullsmetat.......det blev en stulen lista

Boende:
Södertälje
Civilstånd: Singel.
Famlij: Lilla och stora S
Intressen: Människor, bilar, ridning
Drömmer om: Att det blir bättre
Folk tycker nog om mig: Att jag är för snäll och fånig.
Längd: 1,67.
Vikt: 51 (nästan)
Spelar du något instrument: Nix
Vem är snyggast: Finns många
Vem vet mest om dig: Malin
Vad vill du ha just nu: Det jag önskar i födelsedagspresent
VIlka sjukdomar har du: Inga.
Fobier: Att inte få luft
Känner du en snygg kille: Ja
Har du körkort: Ja
Åsikt om jultomten: Fantastisk - vi behöver något att tro på i alla åldrar.
Vill du gifta dig: Finns bara en som kan övertala mig till det - aldrig annars.
Tycker du att du är attraktiv: Nej jag ser ut som folk gör mest.
Din hårfärg och frisyr: Blont - halvlångt
Har du glasögon: Nej men linser
Hur ser din plåbok ut: Den är svart.
Favorittv-program: Vänner
När ska du festa nästa gång: Det lär dröja
Vad köpte du senast: Lunch
Hur mycket pengar har du: Väldigt lite
Hur svarar du i telefon hemma: Annakarin
Senast kramat: Skit i det du
Vem sov du hos senast: Mig själv
Stjärntecken: Våg
Ögonfärg: Blå
Kroppsform: Smal/benig tyvärr
Kall favoritdricka: Vatten
Säger ofta: Ellerhur?.
Saknar du någon: Ja, oerhört
Du fikade senast: Igår.
Senast sedda film: Beck
Vilken låt lyssnar du på just nu: Toni Braxton - Breathe again

Sån är jag...................Ellerhur?

Del 4 Fisa med sin partner.......

Jaha!!!!!!! Det här inlägget hade jag inte räknat med men vi har precis ätit lunch..............tjejerna pratade om när man i ett nytt förhållande kan fisa tillsammans med sin partner. Okej, jag är av den tanken att man gör det alltid bara i sin privata fred. Men se så tänker inte alla. hahhahahhahha fy fan vad jag har skrattat únder lunchen. Jesus - vi är alla verkligen olika. Tur är det. Vad tycker du??



                                                                                 


Nu är det dessutom så att jag av naturen inte har speciellt med gaser i min mage, dessutom kan jag styra det riktigt bra. Men det kan tydligen inte alla. Om man uppepå allt råkar vara lite osäker i magen för övrigt kan det ju få ytterligare följder vilket förde oss in på diskussionen om man berättar om sina osäkerheter, eller i mina ögon slappa muskler. Jag anser ju då lite prudentligt att det gör man inte men det kan man visst vet jag nu.

Det var en mycket underhållande och ganska låg nivå vid lunchen - jag har fått lära mig ett och annat kan jag säga. Det är ju aldrig fel................

     Ellerhur?

Del 3 Det kan man räkna ut.....

För en stund sen gick jag Rose-Marie och Ingela till centrum för att hämta posten och köpa lunch. Det blev lite fikabröd också för vi är så fikasugna idag igen. Det handlar mycket om Rose-Maries nya..............Uffe och Ingelas nya nya Björn. Båda tjejerna är klart förälskade och jag gör naturligtvis allt jag kan för att hålla dom på jorden.

När vi gick ner berättade RM som ska åka till Dalarna eller var det var på bröllop, dom ska vara där från fredag till söndag nästa vecka tror jag det är. Nåväl, festen på fredagen som är före brölloppet, ligger 9km från vandrarhemmet där dom bor. Det är uppförsbacke dit..............RM kom nu på den genialiska iden att dom tar cyklar i bilen och åker upp sen cyklar dom hem på kvällen. Visst. MEN........sen säger RM till den icke ont anande Uffe att på lördag morgon kan ju HAN cykla upp och hämta bilen!! Så skulle RM göra sig i ordning till brölloppet!!! RM skrattar lite och tycker att det kan han ju gott göra.

Jag går tyst och säger sen - men va fan!!! Jag är ju Uffe!!! Jag hade nämnligen gjort precis det hon bad honom om, jag hade snällt klivit upp på lördag morgon och cyklat för att hämta bilen. Nu är det så att dom flesta i min omgivning tycker att jag är mesigt snäll. RM och Ingela är inget undantag. MEN, att Uffe sen gör det och är så där mesigt snäll det är BRA??? Sån är jag. För dom jag bryr mig om. Tycker att det är självklart att man gör allt man kan för dom personerna. Sen kan jag vara mega bitch i mitt jobb eller om det är några som inte betyder något eller en butik, restaurang eller så där jag BETALAR för att dom ska vara på ett visst sätt. Men dom som betyder något för mig, verkligen betyder, dom kan om dom vill be om vad som helst.

Men det är också så att jag tror att män som är så där "perfekta" eller snälla dom är det fel på.............hahahaha jo då. Han gör allt det där för henne nu för att han sen ska kunna trycka till henne med sitt rätta jag sen. DÅ är det slut på all förståelse och då kommer kraven på förändringar. Gör inte si, klä dig inte så, var inte så barnslig ochsåvidare....... Likaså Björn - jag har SAGT till Ingela att en kille som är så där go och inte verkar ha några fel........det kan man räkna ut att det finns något bakom. Han kanske är homosexuell, massmördare eller har några andra hemska skelett i garderoben.
Nej nej nej  jag är inte bitter - erfaren som jag brukar säga..........

Nu vet jag att det finns dom som läser som säger ja men så där är tjejer också. Säkert är det så. Säkert finns det bra män. Jag vet det. Har träffat några, inte många men visst. Hur som helst. ROLIGT är det att sätta myror i huvudet på Ingela och RM dom blir så förvirrade och jag misstänker att det susar en och annan tanke när dom är tillsammans med killarna. Jag sa så här att i februari mars -09 då hör vi nog annat från tjejerna. Ska bli intressant att följa.

Del 2. Dagens låt



Den här låten gillar jag............hörde den på radio igår så den får bli min dagens låt. Den är lite jag typ......

Ellerhur?

Del 1. Igår..

Åkte hem efter jobbet, pratade igenom saker med lilla S - det kändes bra. Tog sen en snabb tur förbi pappa och sen ner på stan. Fick ett sms om en trevlig fika på lördag för middag, får väl se hur det blir med den. Innan jag handlade mat så åkte jag till Kunges Kurva och kikade lite - trevlig tur med mycket trevligt sällskap. Middagen bestod av smörgås, jag var inte speciellt hungrig. Under kvällen kom stora S, han behövde hjälp med att sy ett hål i sina byxor. Sen kom Mårten och tog en fika.

Över lag var det en bra dag.... faktiskt. Hade en del trevliga samtal och mess så jag var nöjd när jag la mig. Häromdagen var det en som fått uppskattning på jobbet som sa att det kan vara så lite som gör så mycket........igår var det så för mig - det gör verkligen stor skillnad..........................
            

                   Ellerhur?

Idag är jag farlig :=)

Känner att jag har en massa jag ska skriva om så det lär bli många inlägg............måste bara klura vilken ordning de ska få................... Det kommer att handla om kvällen igår och helgen natruligtvis, dagens låt, fetma och något jag såg idag på väg till jobbet...........Så jag ska hämta kaffe, uppdatera mail och klura lite så blir det snart en massa inlägg. Känner mig effektiv och på gång........idag är jag farlig känner jag.......... fast på ett bra sätt. Det kan man vara.
                                                                  Ellerhur?

Dagens låt..



Känns som den passar idag............Ellerhur?

.......jag är faktiskt bedrövlig...

Avslutade den dag som inte blev så effektiv som jag hoppats. Stuvade in Ingela, Selma och Stora S i bilen för färd till Slagsta och bytte där däck. HELT underbart att få det fixat. Inte en skakning i ratten och bilen åker rakt fram istället för att dra till vänster hela tiden.

Åkte sen hem och trodde att lilla S skulle ha städat hemma men det hade hon inte. Det blev ett klart tjurigt läge hemma och när jag sedan försökte prata om det blev det fel och vi blev osams. Jag lagade mat och vi åt, försökte prata igen men det blev skit då med. Åkte till pappa och på vägen ringde jag stora S och han följde med. Jag plockade ogräs, körde trimmer och klippte - det blev fint. Sen fick jag kaffe och vi satt där tre generationer och pratade om hur det varit och hur livet ska bli.
Vi pratade om mitt tidigare inlägg om den perfekta partnern och stora S tyckte att jag skulle sluta mäta alla män med  min tumstock för det finns ingen som kommer passa in. Kanske är det så men det är ju som jag sa.....vet inte ens om jag vill. Han menade på att när man lär känna någon så märker man, MEN det passar inte riktigt mig. Jag har gått på för många nitar. Liiiite garantier vill jag ha.Han erbjöd sig vara storebror på riktigt och låta mig åka bort om jag ville så skulle han ta hand om ruljansen hemmma. DET kanske jag gör. Jag vill ju resa snart. KANSKE måste jag också med jobbet.
Jag sa sen till stora S att han har det nog inte så lätt själv att hitta någon, för först ska han hitta någon som han gillar. Som gillar honom. SEN ska hon duga i mina ögon.................jag är faktiskt bedrövlig när det gäller mina barns partners. Jag vill att dom får det bästa och jag är väldigt kritisk. Inte bra.

Åkte sen hem och lilla S hade en kompis där. Jag satte mig i soffan en stund och pratade med en som behövde lätta på trycket och jag lyssnade och kände att ibland är det fantastiskt att få vara där för någon som behöver. Hade väl velat ge en kram IRL men så blev det inte.

Skulle ha träffat en annan person men det blev för sent och jag hade lagt mig.
Åkte till jobbet och på vägen träffade jag en som behövde lite hjälp. Positivt möte på morgonen och DET gillar jag.

Nu är det kaffe och jobba som gäller. Ska försöka få tag i min personliga bloggdesigner och se om jag kan få ändra lite här...........igen.

Men jag kommer tillbaka under dagen.
                    
                                       Ellerhur?



Då blir det fest!

Himmel och plättar vad jag har dålig moral idag. Ja, arbetsmoral. Jag och Ingela får inte många knop gjort. Lite svårt är det ju när Rose-Marie messar i morse: Jag tar semester idag!
Jaha!! Hur motiverad blir man då? Ja sen ringer hon och säger att hon ska shoppa med sin dotter!!! Jorå då känner man för att lägga order och annat.
Ingela och jag har diskuterat män i allmänhet och vissa i synnerhet. Det är alltid kul. Vi har kommit underfund med att de vi anser är den perfekta mannen är svår , mycket svår att finna. Speciellt som bägge men speciellt jag inte ens är säker på att jag vill hitta............

Nåväl, jag vet precis hur mitt drömscenario ser ut, har haft det och önskar hett och innerligt att jag kunde få det men - det ser mörkt ut.
Det finns saker jag inte tänker hoppa på igen. (nyss gjorde jag en lista men orkar inte - den blir för lång)

Om en liten stund ska min stora S komma förbi och ska dricka kaffe med sin mamma. DET är alltid trevligt. Sen ska jag till Slagsta för att byta däck på bilen. Har försökt få tag i min bror för att se om han åker till pappa idag men han svarade nyss att han åker imorgon. Så jag åker dit ikväll. Kanske kan fixa trädgården. OM jag orkar.

Nej - tyvärr  är jag rökare. Det är ett av få ånger jag har i livet. Jag brukar säga att man ska inte ångra , man är den man är på grund av dom val man gjort och det är bra. Men rökandet och ett par andra saker ångrar jag bittert. Har just nu inga cig så jag måste gå ner och handla. Dyrt är det och det värsta av allt. Luktar illa om kläder och hår. JO jag vet. Sluta. Jag ska det. Det skulle göra under för min vikt. Men kan inte - eller VILL inte, inte än. Det lugnar och just nu behöver jag det.

Förresten!!!! Häromdagen gick jag upp på vågen och vägde 51,4!!! DÅ bestämde jag att den dagen jag står där och det står 55. DÅ ska jag ha fest. Med vin, gorgonzola, parmaskinka och rökta räkor typ............Oavsett dag i veckan!! Då blir det fest. Inget stort men FEST. Jag kämpar verkligen.

I förrgågr var jag inne på två olika hemsidor för företag som skulle kunna fixa det jag önskar mig till min födelsedag. Ska jämföra lite priser. Det är synd att det är så dyrt. Men OM det finns en Gud eller liknande så borde det rent rättvisemässigt vara så att jag ror iland det. Jag har önskat mig det så länge - 16 år!!! Jag har varit snäll och tänkt på andra före mig själv. KAN jag inte få det då?? Tveksamt. Men fan vad jag önskar mig. Vill vill vill!!!
Ni som känner mig VET vad det är - ni andra - det är en mycket personlig sak jag önskar mig.

NÄ nu måste jag köpa cig annars går jag av........och det är inte bra
                                            Ellerhur?

GODMORGON världen!!

Så var man på plats igen. Jätteskönt att ha tillgång till nätet så man kan dra igån dagen på en gång. Idag har jag en del att göra, måste åka och byta ett däck på bilen bland annat. Det är nybytt men corden har släppt så den "svajjar" kan man säga. Inga problem för jag fick kvittot igår så det blir gratis...........

Igår åt jag middag med pappa och lilla S. Sen fixade jag hemma lite. Fick som jag hoppades hjälp med att lossa bultarna på däcket så höger fram är nu bytt. Skönt. Pratade lite med den "armstarke" vännen och gick sen upp. 

                                                                                               

Lilla S är så där i humöret. Det blir nog så när man varit ledig för länge och inte har ork, motiviation eller vad det är att ta tag i sig själv och göra saker. I min värld är det bättre att göra något tråkigt än inget alls men det verkar inte funka så för alla.

Jag la mig tidigt och somnade och inatt fick jag sova utan avbrott. SÅ skönt. Vaknade upp och kände mig ganska pigg. När jag gick upp och såg mig i spegeln idag kände jag: GODMORGON världen!! Ja, efter den där första chocken man får på morgonen när man ser sig själv........hahaha!!! 

                                                                                

Nu är det dags för kaffe och sen ska jag ordna med emballage och orders. Posten är klar och jag har koll på läget. Känns som om det kan bli en dag som är produktiv. Ska åka ett ärende på lunchen men det har jag tid med känner jag.
Ellerhur?

Så jävla svag.......

Nä, nu är det snart dags att gå hem. Har ingen motivation kvar att jobba fast att nätet är igång. Sov ju illa som bara den inatt så jag är seg i huvudet.

Igår förresten blev jag uppringd av en kund på jobbmobilen......klart inte nykter och kl 10 på kvällen. Snyggt. Inte. Nä sånt är inte okej för mig. Men hur mycket hajjar han då? Inte alls verkar det.

Ska åka till pappa sen, lilla S och jag. Borde byta högerdäck på bilen det verkar lite slitet. Men jag försökte igår och är ju så jävla svag........får inte loss bultarna. Bedrövligt. Nåväl det får lösa sig. Kanske kommer det någon varelse och förbarmar sig över mina svaga armar.....hahaha man VET aldrig.

Sen har gett mig själv ett löfte som kommer att bli svårt att hålla men jag ska göra mitt allra bästa för att hålla det. Vi får väl se om jag lyckas............

                                Ellerhur?

Hahaha Tar igen......

Har ju inte bloggat sen i torsdags och nu har jag mycket att ta igen känns det...........eller nä jag bara har en massa i huvudet och läser en massa kul som jag måste få kommentera.

Det kanske blir lite tjatigt med åttioelva inlägg på en dag men va fan de får ni stå ut med...
            Ellehur?

Är det så??

Vissa minnen måste glömmas hur fina dom än varit...........................................
                Är det så det är?? Vore ju katastrof tycker jag........
                           Ellerhur?

Det LÖNAR sig INTE att vara snäll

Igår somnade jag vid tio.........vaknade efter en knapp timme och var helt utom mig. Hade drömt tokigt. Behövde prata om det för att det var så verkligt men fick inget svar, inte så konstigt för normalt folk sover då.

Hade en otroligt knepig dag igår, skulle hjälpa en person och samtidigt se till att jag själv strukturerade upp min vecka men det slog mig i ansiktet kraftigt. Just som personen jag hjälpte fick klart sitt så ja, då gick det åt helvete för mig. Jag vill inte gå in närmare på vad det är men fel som fan blev det. Det förstörde min vecka kan man säga. Personen jag hjälpte kunde inte mycket göra så det blev som det blev.

Så jag vet nu att det LÖNAR sig INTE att vara snäll. Det är konstigt. Jag har alltid trott och tror fortfarande på många sätt att om man gör för andra utan att be om något så får man det tillbaka i en eller annan form. Men det verkar som om alla högre makter bestämt sig för att se till att det går så där bra för mig.Det kunde ju bara flytit på där igår men nej då. Jag försöker att alltid ringa eller sms:a dom jag vet har det tungt eller som jag vet skulle behöva lite uppmärksamhet. Det faller sig inte lika naturligt för alla. Om jag kan hjälpa någon så letar jag i mina gömmor och vrår tills jag antingen löst det eller får ge upp. Det GÖR man för folk som betyder något - tycker jag då.

Jag låg vaken oerhört länge och en massa saker snurrade i huvudet. Jag vet inte om det beror på trötthet eller om det är så att det faktistkt var sanningen som slog mig men det känns fortfarande som om det var sant..........

Så nu är det så.

NO MORE MISS NICE
   I'M COLD AS ICE
     


                                                                                                                                                                            
                                   

Ellerhur??

Bloggkompis

Måste få tipsa om en klart läsvärd blogg.


www.tantalorum.blogg.se

DEN är bra, klart rolig och bra att följa.

TACK för den AMARULLA..............jag behövde en bloggkompis!!


                                 Ellerhur?

Papper

Jag jobbade med lite papper i helgen...........det lär inte räcka med det utan det blir många fler timmar där ute i skogen med alla papper. Men det är trevligt och jag får kaffe hela tiden så det går riktigt bra. Roligt också att kunna hjälpa till och sitta där och inse att man kan lite och att man faktiskt gör nytta för någon. Någon som dessutom är enormt tacksam och kanske kanske kan få en nystart i sitt liv och då lite på grund av detta jobb.

Känns rätt.

Ellerhur??


Massa sladdar, switchar, routrar och strul

Ja så är det 2008!!
Man är så enormt beroende av att få vara online så hela livet stannar. Ja inte hela livet men faktum är att hela arbetslivet stannar. I torsdags gick vårt nätverk ner och sedan dess har det inte fungerat överhuvudtaget. Detta har gjort att jag inte kunnat jobba alls. Inga ordrar, inga mail, inget någonting!!!!!!!!

I fredags ägnade jag större delen av dagen till att leka nätverkstekniker och det gick ju sådär.......bytte sladdar och switchar och routrar och sprang upp och ner i en trappa så jag fick träning för hela året tror jag.

Det är inte kul när det inte fungerar men ack så skönt det är nu att vara igång.

Per har igår också fixat med massa sladdar, switchar och routrar - han fick också strul ..................men idag. Just nu fungerar det................skönt
                                                 Ellerhur?

Inte vet jag......

Igår var det inte så kul. Lilla S var inte på humör, vi försökte aktivera oss med att gå till stan men humöret fanns ingen stans. På kvällen hade jag sms kontakt med en som påminde mig om att jag nog inte är så dum allafall.

Sen fick jag ett sms från en som tydligen tror att jag kan trolla.......det värsta är att jo det kan jag också. Ibland så. Känns bra att kunna göra gott för någon när man från början tror att det inte kommer att gå vägen alls. Skönt att det finns dom som har förtroende för mig. Hahahah

I morse regnade det inte.....det vräkte ner. Men men. Fördelen med att vara på jobbet tidigt är att man får mycket gjort. MEN idag inte. Nä nä. Internet la av igår eftermiddag och inte funkade det imorse heller. Jag har nu agerat datatekniker hela förmiddagen och med hjälp av Per på jobbet så har vi fixat med kablar, router, switch och trådlöst. Utan resultat. Så jag gick hem.

Nu sitter jag här och ska förbereda mig för kvällens arbete ute i skogen.Det kommer bli mycket papper, datorer och pärmar.
Om en stund ska jag prata med pappa också ska se om jag hinner träffa honom en stund innan jag åker ut och jobbar. Imorgon är det Stockholm Cruising........vet inte hur jag gör, är inte så laddad eftersom det är mest fylla och poliser.

Ikväll eller imorgon ska jag hämta min bil. DET blir så skönt att äntligen kunna rulla lite igen. Kan hämta lilla S ikväll på 080808 och imorgon också.

Riktigt positivt.

För övrigt mår jag som jag mår. Det är fortfarande inte lätt - men jag gör ALLT jag kan för att det ska drabba andra så lite som möjligt. Jag har märkt att många tycker att eftersom jag normalt är den som är positiv och stark förväntar sig att jag är det och det blir nästan irriterande att jag är nere........ELLER så är det hur jag själv tror att det är. Inte vet jag.

Jag saknar fortfarande, tycker fortfararande att det är trist. Önskar fortfarande annat.
 
Sån är jag............
                                  Ellerhur?

Så är det.......

.
Jag har varit oerhört effektiv under förmiddagen. Jag har ätit  lunch med Dahlberg, trevligt med sällskap men jag har så svårt för att äta nu. Har tagit hit några näringsdrycker att fylla med.

Det är fördjävligt bara. Att det blev så tokigt. Kvällarna är svårast.........som i låten med Tomas Ledin. "Det blir alltid värre framåt natten". Då tänker man så mycket, känner. Så är det.

Men det finns en del bra också, jag ska förmodligen snart få köpa bil igen. Känns som ett bra köp även om det inte är det jag verkligen vill ha. Det är så jobbigt att gå och nu regnar det igen. Väderhelvete!!
Jag ska jobba lite extra i helgen. Det blir bra. Pengar in - det gillar vi.
 
Idag på eftermiddagen kan varken jag Ros-Marie eller Ingela få något gjort. Vi har ingen kraft kvar någon av oss. Vi har suttit en lång stund och pratat om allt från konstiga dejter till recept på gratinerad hummer. Jag ska nu skriva ner receptet jag har på just det sistnämda.

Pappa är på Arlanda och hämtar min syster med familj som kommit från USA, avis på dom är jag som varit där. Jag ska maila till Michael och se om vi kan ordna något för mig och lilla S sen att åka dit. Vore nice nice.

Imorgon kanske jag tar en semesterdag. Jag får se. Det vore skönt på ett sätt men på ett annat inte så skönt. Jag gillar att jobba så det är trist att vara bara hemma. Inte min grej. Jag är lite konstig så men det är inte alla som kan säga att dom trivs på jobbet.
           Ellerhur?

One.....the ONE and only.....



Så jävla bra låt. Mary J Blige har rösten!!! Inge snack om det!!!
                                                      Ellerhur?

Another day..........

Åkte hem redan tre, har man varit på plats sen 6 så kan man ju det. Skönt på många sätt. Nere i Tälje handlade jag och gick sen hem från stan. Pratade med Malin i telefonen hela vägen hem och det var ett av dom bästa samtal jag haft! TACK tjejen för att du är den absolut mest inkännande och förstående männskor jag vet. Du dömer inte och kommer inte med stereotypa fraser. Du bara är och lyssnar. TACK

Igår gjorde jag och lila S tonfiskröra med pasta. Det var länge sen vi åt så det var ju gott..... Min lila underbara lilla S! Hon har det inte så lätt med sin mamma ibland men hon är tapper och fixar det bättre än många skulle gjort.

Sen var det dags för en stund hos pappa. Vi pratade och när jag sitter där ringer pappas telefon och det var min syster. Hon gjorde det stora misstaget att fråga lite om hur det är och vi hamnade i en hetsig diskussion kring vara och må. Jag vet inte. Känns inte som om jag får fram det jag vill i sådana diskussioner - det känns rätt meningslöst.

När jag kom hem fick jag sedan besök och åkte och handlade lite mat till stora S. Lämnade den och fick sen chans att titta ytterligare på den bil jag känner att jag vill köpa. Börjar bli på med den kan jag säga. Vore så kul men framför allt skönt att ha bil igen. Jag hoppas att jag ska få titta lite närmare på den - kanske redan idag för det är en del man behöver fixa..............(gammal bil) så jag vill se vad det är och förbereda mig på hur man ska göra det snyggt och vad det kan kosta. Som det SER UT verkar det inte vara varken svårt eller dyrt men liiiiiite har man ju lärt sig.

Nu sitter jag här igen..............det känns rätt bra. Ska svepa blocket efter bilar. Jag ska ringa och väcka pappa kl 8 för han ska til Arlanda och hämta syrran som kommer från USA idag. Jag tittade på flighten och såg att dom är försenade, så pappa kan ta det lugnt. Men det är ju inte hans starkaste gren....att ta det lugnt då....

                                                                                                             Ellehur?

                                                                                


Tror du...........?




Känner mig så jävla misslyckad så det finns inte. Jag hatar när saker inte blir som man vill att dom ska bli. Eller när man tror saker som sen visar sig vara något helt annat.

Jag är verkligen ledsen just nu.

Kan inte fatta att folk friserar sanningen eller ljuger om saker man inte behöver göra det om??? Ser jag så jävla lättlurad ut? Eller när folk ger förhoppningar om saker som sen nästa sekund inte heller gäller. Det är så trist.
                                                                       Ellerhur?


TACK!

Wow......fick idag helt och mycket oväntat hjälp att fixa min design på bloggen här. Som ni ser blev det väldigt ego-bild och allt men jag tycker den blev fin.

TACK snälla för hjälpen.

Igen mycket oväntat från oväntat håll men jag är mycket glad. Jag hoppas jag kan göra något tillbaka en dag. 
    
                                                                                                           Ellerhur?

Don't............


Telefoner, TV, Ullkofta och jobbiga drömmar.......

Tog mig hem igår och gjorde mat.  Herregud hur det regnat. Eftersom jag nu är en av dom som INTE klagade på värmen tar jag mig rätten att klaga på regnet. FY FAN.

Plockade lite hemma och hade lagt ut en annons på blocket om en mobil till salu, så telefonen ringde en del. Försökte göra lite trevligt hemma så jag tände massa ljus. Det är alla fall vackert.

Tittade sen på tv, skulle gått till pappa men jag klarade inte av att gå mer så jag stannade hemma. Gjorde varma mackor men dom smakade ullkofta så jag lämnade dom...............i soporna.
Fick ett besök på kvällen, kort men trevligt.

Var nere och kollade på en bil jag kanske kan få köpa sen när jag har pengar, ja om ägaren har den kvar då vill säga. Den är okej helt klart, vi får se vad det blir. Ingen idé att gå och hoppas för mycket.

Vid nio kom en kille och köpte mobilen så det gick verkligen fort att bli av med den, det är då man funderar på att man förmodligen satt ut ett för lågt pris. Men men. Jag fick det jag tänkt och jag antar att killen är nöjd med sin affär så det är ju win win situation...........

La mig sen och har sovit okej. Drömmer massa och vaknar då och då. Helt otroligt vad drömmar kan vara verkliga!

Nu ska jag jaga rätt på en order som jag faktiskt förlagt någonstans...............hur dum är jag då??? Jo det ska jag strax ta reda på för jag såg att Angelica hade något sådant test så jag får väl göra det sen. OM jag hittar energi för det. Det handlar om att ta sig i kragen. Det VET jag.

NU..............kaffe så jag orkar en stund till....................för orka måste man. Ellerhur???


No promises

   Ellerhur?

Det är nog meningen att jag inte ska bry mig........

Fick skjuts hem igår och fick något jag behövde så innerligt väl - det som gjorde att orkade kvällen - TACK för det!!! 

                                                                                                   

Gjorde sedan en improviserad middag till mig och lilla S. Gick sen till pappa och pratade länge. Han hade ju hört på dagen att jag var, för att inte överdriva, låg....... Han försökte förtstå och till viss del gjorde han det. Gick sen hem - förbannade regnet - och kollade CSI med lilla S. Kvart över nio tog tröttheten, tårarana och ångesten över och jag la mig i sägen. Somnade med linser och TV på men vaknade halv tolv och stängde ner.

Det är så konstiga, nästan komiska tankar som far i huvudet.............om just den där flingsorten eller den där duschtvålen som jag vet är så bra........om kläder är strukna om det verkligen finns lunch och cig och sånt............... funkar det med bilen?? och framför allt..........behövs det tröst eller sånt. ska jag fixa sånt?? Nä det ska jag nog inte. Det är nog meningen att jag ska sluta tänka och bry mig..............

Vaknade någon gång lite halvt inatt och hörde hur det regnade och blåste............. I sånt här väder skulle jag vilja sitta i bilen och lyssna på musik och bara åka och vara.....Det är det bästa jag vet. Men nu är det inte  så. Fy bubblan. Ingen hit att ta sig til jobbet i det här!!!!!!!!!!!
                                                  

Kom till jobbet och sitter nu här och försöker fundera ut hur jag ska ta mig hem och hur jag ska få dagen att gå. Ja hur jag ska få ork och kraft till att göra något vettigt. Men jag har en del order som ska läggas och annat smått som ska fixas.
Funderar på att ta semester ett par dagar. Får se.

Ikväll blir det nog pappa en stund. Om jag orkar. Jag har verkligen ingen speciell kraft eller ork kvar. Regnet gör inte livet lättare eller roligare. MÅSTE skaffa bil snart.

Jaga Irland då?? Jo dom hade bankholiday igår så idag får dom sina fiskar varma av en galen svenska. Ja v får se vad dagen ger.

Som jag sa..........det är nog inte meningen att jag ska bry mig........men DET är så svårt. Jag är den jag är och på det sätt jag är..............Ad infinitum. DET kan ingen ta ifrån mig.     Ellerhur

Sorg 2

Gissar att det är många som är nöjda nu ...................... skönt för er. Kan ni riktigt gotta er........Måste kännas bra för er!

                                                                                           Ellerhur


Sorg........

Vad säger man när det som inte får ske sker.................?
Hur tänker man när man känner att man går i bitar och man inte kan stoppa det?
Vad gör man när man förlorar något som betytt så innerligt för en?
Vad gör man när man inte kan vända tiden tillbaka?

Ja, jag har inga svar på det just nu.

Jag borde förklara jag vet det när jag skriver så här men jag kan inte. 

                                                Ellerhur?

En riktig klassiker...........








                                           http://www.youtube.com/watch?v=GGawSbb9SLM



Fy bubblan vad den här är bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ellerhur......

Pride parade - som djur i bur!!!!!!!!!!!!

FREEEEEEEEEEEEEEDAG!!!!

Idag är det fredag, nice, solen skiner och jag mår faktiskt riktigt bra!!

Vi har månadsbryt på jobbet och då brukar jag kunna få psykbryt men inte idag! Känner att jag ligger på topp.
Det är så ruggigt skönt att vara på jobbet tidigt så man kan uttnyttja varenda sval stund som blir på jobbet ac'n går för högtryck.



Kanon också att kunna gå hem när det är olidligt på eftermiddagen. Hjärnan funkar alla fall inte då.

Igår var jag hos pappa och vi klippte gräset, jag VET vi gör det ofta men det behövs.
 
Det blev jättefint och vi satt och pratade länge. Fick skjuts hem av en snäll människa och sen gick jag och la mig. Det var kvavt i rummet men efter att ha kastat mig fram och tillbaka en stund så somnade jag. DÅ kom lilla S hem och var sen i mitt sovrum och letade efter en telefon eller vad det var. Jag blev inte happy kan jag säga. Det är ju svårt att somna när det är varmt och har man då sovit en liten stund och blivit "sovig" i kroppen är det inte lättare. Shame on her!

I helgen är det pride parade.......................fan jag har klurat kring det där.

Om man är homosexuell så är väl det helt okej och jag har haft en känsla av att homosexuella slagits länge för att bli "accepterade" i samhället. Det är ju bra - olika är bra alla får plats.
MEN - två saker...................som stör mig som fan.


                                                                                        

1. Jag har träffat ett antal homosexuella och dom har alla varit väääääälidigt på och berättat i var och varannan mening om att jo då, dom är homosexuella. Pratar om sina sexuella äventyr och klubbar dom går på osv osv osv. Jag fattar inte grejen med det. Visst bra att man kan stå för det man är..............det gör jag med. MEN inte fan går jag och hälsar på folk och säger: - Hej jag heter Annakarin, jag är hetrosexuell.................inte heller orerar jag i evighet och utstuderat pratar om miln sexuella läggning. Det anser jag alla fall är en privat angelägenhet som man delar med sin partner/s. Oavsett läggning.

2. Paraden................fan om dom homosexuella vill bli accepterade hur kommer det då att man sänker sig till att gå i en parad där folk sitter och tittar, kommenterar och skrattar åt dom?? Det är som om dom går där och blir uttittade som freaks eller djur i bur...................VARFÖR gör man det????? Det är viktigt att alla blir accepterade men jag tycker att det där är fel väg att gå................Likaså undrar jag varför det måste hosas upp så in i helvete??? Kanal 5 gör en homologga, filmerna på tv har många av dom homotema.................tidningarna vimlar av homoartiklar. Jag vet inte men i mina ögon är det för mycket och absolut helt fel när det bllir som förr i tiden när man visade upp dårar och håriga damer på cirkus. Det här blir lite samma sensations läge.

Så som ni förstår - jag ska INTE åka till paraden - ni som gör det - ha det så kul.

Måste ju avlsuta med något positivt. Jag är glad. Det är en speciell person som bidrar till det. TACK!

Helgen blir buuuuuuuuuuuuuusig!!!

                                       Ellerhur?

RSS 2.0