Klart man haft trevligt då.............

Sitter på jobbet............känner mig glad.

Tisdag...................

På tisdagen var jag i mycket trevligt sällskap och hade en allaktivitetsdag....!! Det var otroligt mycket aktivitet och vi började dagen redan 9 på morgonen. Det var massa god mat och trevligt skärgårdsmiljö!!

Svårt att återge denna dag - skulle aldrig ge den rättvisa. Men det bar sig inte bättre än att det slutatde onsdag morgon när jag kom hem vid 7 tiden på morgonen!! DÅ har man haft trevligt det fattar ju alla.

TACK alla ni som var med - vi gör om det igen.

Onsdagen var väl inte min mest aktiva dag men det blev en trevlig lunch med pappa på Torekällberget. Jag åt en god lax och vi pratade länge om allt och inget. Därefter var det dags för läkarbesök med stora S och det gick bra. Inga stora nya saker bara uppföljning.

På kvällen var jag hos pappa och hjälpte honom med att vattna till grannen. Vi pratade en massa och idag ska pappa hämta sin nya bil - en Toyota Prius. KUL för honom. Han behöver lite kul tycker jag.

Efter pappa hade jag tänkt att lägga mig men träffade en kompis och åkte och tittade på en arbetsplats och tog en fika. Det var så trevligt så det var okej att vara vaken en stund till. Väl hemma stöp jag i säng och har sovit som en stock hela natten omedveten om allt runt mig. Skönt skönt.

Nu ska jag jobba ikapp allt jag känner att jag ligger efter..............
Limi!! Du ska kopiera min lista som jag skrev och göra den i din blogg det är det som är utmaningen.

Ha alla en bra dag.

Ingen vidare helg va........???

Helgen har varit mycket.............kan man säga så?? Gick hem kl 13 för läkarbesök med stora S, ett mycket bra besök sen handlade jag mat och det blev rostbiff och potatissallad, en ganska trist stämmning hemma så det var varken gott eller trevligt. 
Fredagkväll var jag hos pappa och vi klippte gräs och vattnade. Det var en trevlig kväll.
Kom hem och la mig och sov sen så illa som jag inte gjort på länge. Av olika skäl och anledningar - det kändes inte bra.

Vaknade tidigt lördag morgon och fikade med Dahlberg på tratten. Sen var jag med pappa en stund och åkte sen hem och väckte lilla S. Det var varmt men det är verkligen skönt tycker jag. VISST det är ingen höjdare att gå och gå och gå men nu är det som det är. På eftermiddagen träffade jag Stefan och vi åt på utverandan på Barolo.........trevligt sällskap verkligen, maten så där och värmen otrolig. Lilla S kom ner och vi gick sen till pappa när Stefan åkte till jobbet.
Mårten kom och hämtade oss så vi fick åka hem. La mig och dog i sängen helt. Vaknade till vid ett tillfälle men kunde somna om även om jag hade en del att fundera på.

Söndag vaknade jag 7. Hittade ledig tid i tvättstugan och fick tvättat strukit och diskat innan 10!! Nice. Handlade en massa gott, ägg, fil, bröd, juice och pålägg och tog en promenad till stora S - vi åt frukost och lilla S kom också. Sen var det dags för lite sola och en glass på stan. Hjälpte pappa med att sträcka lakan sen körde han oss hem. Blev hungrig vid halv 6 och lilla S och jag bestämde att vi skulle fixa mat - kina mat!!! Just som vi var på väg så fick jag ett samtal som gjorde att det blev kinamat men klart försenat................halv 8 åt vi. Men men. Gott som bara den.
Pappa var ledsen, han mådde verkligen kass igår. Jag tänkte på honom massor och vi pratade i telefon en del. Det slog mig att när man gråter är man ensam med sina tårar.............lite djupt men ganska sant.

Kollade lite tv och la mig för att vara mig ganska sent. Sitter nu på jobbet och ska ta tag i dagens uppgifter. Ikväll blir det nog en sväng till pappa men hem tidigt och sova sova sova!!!

Absolut Angelica!!!

utmanad!

1. Vilken kändis skulle du vilja se som en hemlös tiggare på gatan?
Gudrun Schyman...........DÅ kan hon kanske förstå det där med en årslön på kontot??

2. Vilken kändis skulle du inte bromsa för vid övergångsstället?
George Bush..........hur mycket hajjar han då??

3. Vilken kändis skulle du vilja be hålla käften?
Mikael Persbrant...........vad gör man inte för att få träffa och prata med honom?? Det vore värt smällen tillbaka!! ;=)

4. Vilken kändis skulle du kunna spy på?
Per Gessle och Thomas Ledin - har hört dom till leda och det ÄR inte bra.

5. Vilken kändis förtjänar en käftsmäll?
Många men Reinfeldt ligger bra till.

Jag utmanar:
Sandra
Sophia
Limi

Trevlig kväll, såld bil och lite mer bloggande........

Igår åkte pappa och jag till Nyköping för att fira Magnus som fyllde 40!! Syrran (gift med Magnus) hade gjort enormt med god mat och det var så gott och trevligt altihop. Magnus hade sin bror där som jag träffade för första gången och det var inte alls otrevligt kan jag säga........ :=)

Åkte hem igen och på vägen pratade jag med en kille som var intresserad av att köpa min bil, han tog tåget till Tokstan och jag hämtade upp honom. Det var skönt att bli av med den.
Vid det laget var klockan mycket men jag ordnade lite gott att äta. Jag var jättetrött så det skullle bli skönt att lägga sig.
Just som jag hade det som skönast ringde min telefon och det var stora S som inte mådde så bra så jag klädde mig och åkte ner och pratade lite med honom.

Vaknade tidigt som vanligt och åkte till jobbet. Har nu gjort nästan hela översättningen klar! DET känns skönt! Jag blir färdig idag - aldrig mer bara!!
Har sedan översatt, fixat post och pratat med Adecco och gjort en massa nytta.
Alldeles strax ska jag åka till Tokstan för att möta stora S, vi ska åka på ett möte.

När jag var nere och hämtade posten köpte jag nya tygskor, vanliga vita. Skönt med nya bara.

Ja jag har funderat på det här med att blogga eller inte blogga................ska försöka ett tag till med en ny strategi. Vi får se om jag kan bli bekväm i den.

Helgen blir nog fylld av olika saker men jag ska tvätta, försöka träffa Janne (en kompis), ska till pappa naturligtvis och handla lite god mat så det finns hemma.
Det blir inte lätt denna månad för jag fick en dåååååååååååålig lön eftersom alla avdragen för när jag var hemma kring mamma...........det fattas drygt 2 tusen...............illa illa. Så någon ny bil blir det ju inte...............ingen gammal heller.

Lägga ner bloggen???????

Lagade mat och åkte sen till pappa en stund.
Det var en väldigt lugn kväll och jag pratade lite i telefon med en kompis annars blev det lite tv och tidig kväll i säng.

Känner att jag inte har så mycket att skriva...................egentligen tycker jag att det är kul att skriva men vet inte om jag inte ska lägga ner bloggen. Av skäl som jag inte vill gå in på så känns det som om jag inte kan skriva vad jag vill eller så och då är grejen med blogg helt borta känner jag...............

Måste fundera på det.


Eklund och Arbogamordet

Läste att Eklund får en ny sinnesundersökning. Klurar på det en del faktiskt. Om dom gör det och då kommer fram till att han inte var vid sina sinnes fulla...............ja är det då en bättre bedömning än den som gjordes innan??

Den dom gör nu tar väl typ en vecka, den som var innan tog längre tid.................jag fattar inte.

Arbogamordet. Tyska kvinnan vägrar vittneskonfrontatioin................kan man ens det????? Jag blir konfys.

Någon som läser som är juridiskt insatt får gärna berätta................

Tokjobbig übersättning lugn kväll....

Det är varmt..................jättevarmt och det är skönt, jag gillar värme.

Just nu sitter jag sen ett par timmar tilbaka med en översättning. Det är en årsredovisning för vårt företag som ska översättas till engelska. Jo du. Det går bra men det är tungt, ekonomiska termer på engelska och sen helst med någon form av rätt grammatik. Det är inte så lätt faktiskt.

Just som jag sitter här kommer stora S in helt oväntat. Han ville prata lite och hade mått lite dåligt på morgonen. Vi kollade lite och kom underfund med att det nog löser sig men att vi avvaktar. Man får ju ta i beräkning att det går en och annan öl på Stanleys så då kan man må lite dåligt.

Alldeles strax ska jag åka ett ärende och sen ska jag hämta Kermit tror jag.

Ikväll blir det lugnt jag ska försöka lägga mig tidigt. Skulle kanske åka till pappa. Får se hur det passar.

Nä nu är jag så snurrig av alla kostnader, handelsvaror, anläggningstillgångar och annat som jag översätter så nu får det vara bra för idag.

Ha en härlig kväll alla ni ..............

Bättre än...........

Igår var kvällen ganska lugn........jag åkte hem och hyrde BECK rullar på vägen hem. Gjorde god kyckling och ris till middag, Kermit hade en kompis bil med sig hem som han skulle byta däck på. Jag åkte ner och lagade ett par byxor åt stora S när jag diskat.  Därefter åkte jag hem igen och hjälpte Kermit lite, ja med ett däck...........bultarna satt som f-n men jag kan själv!!! Däcken på plats så rullade vi in min bil, ja det var därifrån däcken kom, min bil lät nu klart skoj för det tog i lite fram........hahahha ja ja.

Jag åkte till pappa och satt där och pratade. Pappa var klart låg och vi hade ett bra samtal om det här med att orka lite till och att försöka se framåt. Det är inte lätt för pappa det ska sägas, han sliter verkligen med att hålla ihop allt runt om och mest sig själv....... Att han sen är van att kunna klara sig själv och nu känner att han behöver en massa stöd gör att det blir etter värre.

Började sen gå hemåt och nästan ända hemma kom Kermit och hämtade mig. Vi tittade på ENSLINGEN och den är ju kanon. Det blev en i mina ögon ganska sen kväll och jag stöp sen i säng.

Har i flera dagar försökt få ett samtal med Dahlberg men det är visst förgjort helt. Funderar väldigt mycket på det.

Sitter och tittar efter bil. Jag blir tokig...............det känns förbedrövligt utan. Jag är van att kunna göra som jag vill och nu kan jag inte alls ta mig eller någonting. Pallar inte det alls känner jag och måste måste måste göra något åt det. Det får väl bli något skit så men bara jag kan bli fri att röra mig när och var jag vill. Jag är glad att jag kan åka med Kermit men jag är inte så bra på att vara beroende av andra........fast man kanske vänjer sig........

Det var en trött Kermit jag väckte idag........men upp kom han, det är väl självklart för mig men inte för alla. Man märker att folk är hemma för en finne i näsan och många missköter sina jobb. Det är konstigt tycker jag. När vi kom fram till jobbet så var det en pigg och glad kille som hoppade av och jag fortsatte mot Tumba.

Dolores Ibarurri sa......
                                                     Bättre att dö stående än att leva på knä...........

Det är visa ord tycker jag, nu ska jag vänta in Rose-Marie och sen ta en fika med henne.

Denna ständiga fundering på dagen.........VAD ska man äta för middag idag??? Den tål att klura på.




Minne som en guldfisk...........

Hörde ett uttryck på tv häromkvällen som fick mig att tänka en massa. Jag tänkte på det massor och kände att fy vad bra det här ska jag ha i min blogg. Jo just det.

Precis nu när jag skulle sätta mig så poff!!! borta i huvudet. Ja ja.

Så då får jag passa på att säga att ett par saker tycker jag är viktigt, jag passar på att berätta vad jag är tacksam för:

jag är tacksam för att mina barn är så gulliga och omtänksamma. Bägge barnen är underbara och jag är så stolt över dom. Klart man känner att man haft något med det att göra...............precis som man känner sig skyldig när dom gör eller är på ett sätt som inte är bra.

jag är tacksam för Kermit. Han är en underbar kille och jag är glad att får känna honom!

jag är tacksam för mina arbetskompisar och mitt jobb. Jag utvecklas och går framåt. Att jag dessutom har kul under tiden är ju en bonus.

Så är det .......... :=)

Måste berätta lite om helgen ändå.
Fredagen var inte speciellt speciell..........jag körde Mårten till Mölnbo, han skulle parta med sin bror. Under kvällen var jag sen och gjorde inte mycket alls, åkte till Salem för att träffa lilla S en sväng och när jag åkte därifrån fick jag häng av en tjej i Volvo...............ja du tjejen hade jag inte suttit i en dieselbil som gör 0-100 på 5 dagar så hade jag gett dig en match. Men det blir kanske fler tillfällen och då kan man inte underskatta en gammal kärring! :=)

Duschade och la mig men precis då ville Mårten bli hämtad så upp igen. Helt okej så jag åkte till Hölö. Kermit hämtade hem lilla S. Mårten var inte färdigfestad så han ville åka till Flamingo. Jag släppte honom där och åkte sen till Donken för att hämta mat till mig och en hungrig Kermit. NATTMAT är GOTT!!



Lördagen blev inte mycket åkte och fikade i Stockholm och hämtade sen en trött Mårten på Tratten. Hem och med Kermits hjälp letade vi bil till mig. Vi kom underfund med att det inte fanns så mycket att kolla på i den prisklasen jag letar så det blev ingenting. Vi kom överens om att vi använder hans bil ett tag tills det skulle kunna bli bättre och lösa sig för mig. Jag hade en minnes kväll med god mat och enormt trevligt sällskap på lördagskvällen och kände mig som en ny människa när jag åkte hem vid midnatt.

Söndagen var jag hos pappa en stund och sen var det städa i hela huset och fixa allt med tvätt och fix. Kermit kom schysst så vi kollade på film.

Igår var det måndag och det var en dag som började kass. Det kan ju bli så ibland. Livet är lite bergochdalbana men den här gången var det ett fett missförstånd som gjorde min ganska glada dag till förvirring. 

                                                                                                       


Jag åt lunch med en enormt trevlig kille och avslutade med en glass. Pratade med en förklyld Rose-Marie och avslutade dagen på jobbet. När jag igår var på lunch hittade jag BECK filmer för 20 kr st!!! Jovisst jag köpte 4 st. Kollade på en av dom - MONSTRET. Jättebra!! Jag och Kermit pratade en stund - bra och rolig kille att prata med - innan det blev dags för sova.                              

                                                                                

Idag är det jobba jobba och sen blir det middag och pappa en stund. Jag ska åka hem tidigt har jag tänkt mig. Har bilen idag och det känns lyx lyx!!

Lilla S har målat sitt rum och det blev jättefint!! Kul för henne, hon har gjort ett mycket bra jobb. Way to go.

Det är allt för nu..................  Ska strax lägga in ett inlägg som jag klurat lite på - får se om jag får till det.

DONT DO DRUGS - I NEED HUGS

Skriver inget idag.
Har ingen ork.

Ingen bra dag idag.


What a wonderful day..........

Vaknade pigg som en mört idag igen!!!

Igår var jag hos pappa och åt rökt lax, spenat och ägghalvor!! HUR gott som helst.
                                                  
                         
                                                                             

Somnade inte tidigt igår..............jag somnade jättetidigt!! Såååå skönt.
Idag är det full rulle på jobbet, postenkillen kom in och pratade lite skit en stund han konstaterade (glimten i ögat) att när man passerar 40 är det downhill.......hahaha! 

 Kul kille, han skulle gå på semester nu man hoppas den blir trevlig för honom. Posten har ju inte fett med socialt gångbar personal så han har varit trevlig att ha som semestervikarie.

Jag sitter och letar efter bil...............skitgöra.

                                                            Det blir väl något sånt här man flaxar omkring i snart.....
 
Jo då, jag har jobbat en massa också men varvar med att leta bil.
Kanske kan man få åka och titta på någon idag och tänk om jag hittar något  dugligt så jag kan ta mig till jobbet för egen maskin och inte måste tvinga Kermit att köra mig.

Idag ska jag ner på stan efter jobbet och sen ska jag köra Mårten till Mölnbo, det är bra för då får jag ha hans bil sen. Skönt.

Dahlberg fyller 40 idag!!! Stort grattis till honom. Tänkte jag ska åka dit en stund och säga grattis sen. 
                             

                                                             

Jo så är det - just nu....................uppdaterar under dagen.

Idiotiska tjejer och internet..........men tips på en skön låt.........

Så var då äntligen denna långsega dag snart över.

Har gjort en del extra som man inte får gjort i vanliga fall och det är ju bra. Imorgon är det fredag - helg. Skönt tror jag, har inte planerat en massa utan känner att det får bli som det blir. Ska ikväll till pappa och äta, sen blir det tidigt hem och sova. Är man uppe och väcker tuppen blir man trött på kvällen kan jag lova. Pröva får du se.........

Har läst en del bloggar idag, ganska kul hur olika folk skriver och hur man kan se mönster i folks liv. Gissar att man kan det i min ocskå. Funderade på vad jag skulle tycka om jag läste min egen så att säga. Hahaha tragisk tjej kanske. Nä det känner jag mig inte som.

Läste om en tjej som helt klart har problem med sitt kärleksliv. När man ser tillbaka i hennes blogg så är det från vecka till vecka nästan som hon "älskar" eller är olycklig.Tjejen delar med sig av massa detaljer om sitt liv utan att tänka på att vem som helst kan läsa. VARFÖR??  En riktig sökartjej som nog är mer kär i kärleken än något annat. Hon verkar ha ett behov av att ha någon och uppmärksamheten från män/killar verkar helt hysterisk i mina ögon.
Jag tänker igen på det där med att säga att man älskar. FAN i mig - man säger inte det när man inte menar det  på riktigt. Det är hänsynslöst. Fakiskt. Så tycker jag. Jag har älskar och visst - slutat älska men dom jag sagt det till betyder något extra och är män som har en speciell plats hos mig. Jag har inte sagt det många gånger och jag står för varje gång jag sagt det.

Läste om en annan tjej/kvinna. Mycket festande där. Hon har barn förstår man men herregud så mycket fest så jag undrar när hon tar hand om sina barn. Även den tjejen verkar ha enormt behov av att ha en man. Är det så att man bara räknar sig själv som lyckad om man har någon?? Är det det ulitmata beviset på att man är attraktiv?? Kanske. Jag tycker inte det.

Desperata kvinnor finns överallt och inte bara i tv-serier. Det är likadant när det gäller män så inte för det. Men alla fall.

Likaså kan jag förundras över bilder folk lägger ut på sig själv...................respekt för sitt privatliv finns inte. Dessutom undrar jag om folk inte har spegel eller lever i någon illusiion om att dom ser så bra ut att alla vill se dom. BRA för dom om dom själva är nöjda med sitt utseende. Det är det bra om man är men att basunera ut sig själv hur som helst. Jag tycker det är för mycket.

Nu regnar det kraftigt här. Hoppas det slutar snart.
Ett tips på en låt som är lite skum, fånig men skön.............

Det är Kaggen som sjunger "Oh shit va fresh han är".................lite kul faktiskt


Lista........


Ärligt stulen av raaw. Tack tjejen =)

VEM

Vem är i rummet med dig? Ingen
Vem fick du senast sms av? Lilla S
Vem tänker du på nu? Flera
Vem pratade du senast i telefon med? Mårten
Vems hus var du senast i? Mitt eget
Vem sa du senast jag älskar dig till? Någon av barnen tror jag ^¨^
Vem sa senast till dig; jag älskar dig? Förutom barnen minns jag inte. Det är så länge sen.
Vem önskar du var med dig nu? Ja det är faktiskt hemligt
Vem är din favoritsläkting? flera Oskar, Lina, Malin kanske
Vem på ditt jobb går dig mest på nerverna?  Ordinarie postkillen

VAR
Var jobbar du?
  Tumba
Var är din telefon? På bordet här
Var är din mamma? Död
Var sover du? Dubbelsäng hemma.
Var handlar du mest? Willys
Var fick du tag i tröjan du har på dig? Stulit  :S eller ärligt lånat
Vart åkte du bil senast? Till jobbet
Var i ditt rum är du? Vid min arbetsplats?? typ

VAD

Vad åt du senast? Grillad kotlett och potatissallad
Vad drack du senast? Vatten
Vad har du för färg på dina byxor? Jeans
Vad är den närmaste saken som är blå? Min hålslagare
Vad gillar du mest på jobbet? Att det är så fritt
Vad har du på fötterna? Skor
Vad är din favoritfärg? Svart
Vilken film såg du senast? Öga för öga, BECK
Vad hör du just nu?
VEM med Lisa Nilsson

HAR DU NÅGONSIN
Hånglat i mer än 3 minuter? Ja som fan - är det ens hångel annars??????
Sovit i en annan säng? Ja
Hånglat på en bio? Ja
Hånglat i skogen? Ja
Tyckt att din kusin är het? Nej
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetsgränsen? Jo typ.............många gånger
Målat om ditt rum? ja
Dansat framför en spegel? Ja
Fått hicka? Ja
Dumpat någon? Ja
Stulit pengar från en kompis? Nej
Hoppat i en bil med folk du just träffat? Ja
Varit i slagsmål? ja

Beck, båtturer och inget att göra............ :=)

Igår kom det ett par och kollade på bilen men ............ nix pix det blev inget. Lite trist men så är det väl.
Jag åkte till pappa och vi pratade och bara var.  Han sliter verkligen med att hålla humöret uppe och med att hålla sig sysselsatt. Jag hoppas så innerligt att det ska bli lite mindre tungt för honom.

Åkte sen hem och kollade på film, det var BECK igen. Öga för öga den här gången och den är verkligen bra. Lilla S åkte till Salem och när jag la mig messade vi lite hon var med kompisar i en båt...........mamma nerverna hoppade till men jag vet ju att hon är försiktig. Det är lite svårt att uppmana barnen att vara rädda om sig samtidigt som man vill att dom ska ha kul.
Jag vet ju hur jag gjorde när jag var ung.................ack så länge sen men visst minns jag.

Somnade och sov okej. Vaknade FÖRE klockan idag så jag steg upp och duschade länge.

Idag har jag inte så mycket här på jobbet så det blir lite fixa runt på kontoret. Ska skära lite kartonger och fixa lite annat smått.

Synd att jag inte har bil för då hade jag kunnat utföra en massa bra men nu går ju inte det så då får det vara.

Kermit kör själv idag och jag hoppas att det går bra för honom.

Imorgon är det fredag och jag har en del ärenden............Dahlberg fyller 40 så jag vill fira honom. Men ska vara ärlig och säga att jag är inte säker på hur det blir. Det har varit skumt några dagar och jag får ingen kläm på det. är.

Well well - det löser sig säkert.

Jag kommer skriva mer under dagen, känns som en sån dag.

Press play
I need you today

LYCKLIG!!!

Idag vaknade jag som vanligt tidigt och var uppe och väckte tuppen!!
 Ofta är det segt och tröttsamt men idag........idag var det så härlligt att komma upp för det låg en lapp och väntade på mig.

Min dotter har alltid varit en supertjej och när hon var liten och hon och stora S lekte så hade dom vars en cape där dom lekte Stålmanen..........Stora S kallade sig sålmannen och lilla S kallade sig superqinnan. Ofa  ofta har vi pratat om att hon har superkrafter som kan trolla sol och annat så det är lite vår grej att hon är SuperQinnan.............. Hon är en av dom starkaste tjejer jag mött och hon har så fina inre sidor - är stark både fysiskt och mentalt. Hon är en empatisk person och dessutom vacker att se på.



Lappen i morse var  från lilla S och jag måste återge den här!!!

God Morgon!!
Hoppas du får en trevlig dag idag. Jag kom precis på vilken bra mamma jag har som alltid ställer upp och finns där och jag aldrig säger det till dig. Så tack för du är en sån bra mamma. Om du väcker mig tidigt imorgon kan jag ju komma upp till ditt jobb. =-) // superqinnan som precis kom på var hon har fått sina supekrafter ifrån =)



HUR glad blir en mamma när hon läser det??? Ja, HUR glad som helst!!! Det värmde mig så in i bomben och jag ler fortfarande!!! Jag har lappen här på jobbet och idag kan jag säga ärligt att jag känner mig uppskattad och lycklig! TACK för det min underbara fantastiska lilla S!! Det här ska jag tänka på ibland när jag känner mig lite nere eller så. Det här kan jag leva länge på.


Underbara roliga lilla S och en trevlig kväll

Åkte hem efter jobbet och gjorde lövbiff och pommisar. Ganska gott faktiskt. Lilla S var i stan med sin kompis och jag diskade och gick ner på stan. Väl där handlade jag kycklingspett till lilla S och vi bestämde att hon skulle komma upp till pappa.

Hos pappa var det som vanligt trevligt, vi satte upp den där katten jag målat - det blev jättefint!!! Det ser precis ut som den smyger på staketet.

Vi fikade och åt winerbröd som jag köpt med mig.

Lilla S berättade något så kul så jag måste dela med mig:
På måndagskvällen hade hon svårt att somna så hon bestämde sig för att baka en kaka till mig.  Hon är sin mors dotter så hon bakar utan recept!!! Hon blandade väl och det doftade gott när jag gick och la mig. Jag var supernöjd och tänkte att jag kunde få ta en kaka med mig till jobbet.........
Jag kom upp dagen efter och ser att allt står i vasken och det blidde ingen kaka......... När jag frågade om det på kvällen hos pappa sa hon att hon insåg när den aldrig blev klar att hon glömt något....................MJÖL!!!

Underbara tjej alltså!
Fan vad skön hon är.

När vi varit hos pappa gick vi och hyrde film. Kermit skulle försöka plocka upp oss och skulle åka 8 från Salem.
Men vi hyrde film och gick och gick och gick..................väl hemma hörde Kermit av sig och hade blivit försenad!! Det kan bli så. Hur som så kom han sen och vi kollade första BECK den är ruggigt bra!! Trevligt med filmkväll. Skulle behöva lägga mig toktidigt men det hinner man sällan.

La mig sen och funderade en hel del på Dahlberg. Något skumt är det. Jag FATTAR inte men det är kanske inte meningen heller. Funderade en del på annat också men somnade sen och sov gott.

Kanon!!!!!!!

Idag har jag fått massor gjort. Fick ett erbjudande idag som jag måste tacka nej till men det gör inget. Känslan av att dom ser det jag lägger ner är helt nog för mig.


Har fått kanonmycket gjort och ska nu avsluta dagen för att röra mig mot Salem och hämta Kermit.

Ska inte göra något speciellt idag men det  blir nog  bra som det blir!!

Fan vad gott jag mår!!

Det mesta i mitt liv trillar på plats så sakteliga.....................nice nice

Åska, skador, flytt och låtar......

Igår åkte jag hem, Kermit hade bråttom för han skulle till Grönan med mamma och syskon. Jag och en trött lilla S tittade på tv och gjorde inget en stund. Jag åt lite och sen kom stora S med tvätt, hans tvättstuga var bokad så jag hade bokat våran. Satte igång hans tvätt och sen gick vi upp och gjorde lite mat till stora S.  
Killen åt med god aptit och det är ju härligt att se.

När tvätten var klar gick han hem killen och skulle förbereda sig för att idag tidigt åka till skärgården med sin pappa.

Himmel vad det regnade igår!! Åska och allt!!
 Inge vidare promenadväder kan man säga!!! JAG VILL HA EN BIL!!!!!!    

Jörgen messade och berättade att hans yngsta gjort sig illa på studsmattan så dom fick åka till Eskilstuna lasarett. Åh vad jag önskade att jag haft bil då - dom hade ju inte ätit jag kunde ju åkt dit med mat eller något. Men men. Fick höra sen att det var ett finger ur led. Dom hade fått vänta jättelänge så dom var helt slut bägge två.



SVENSK sjukvård när den är som bäst.

Idag har jag Kermits bil. Ska iväg på lunchen en sväng.

Jag har under kvällen igår och nu på morgonen funderat på att jag skulle verkligen vilja flytta. Helst vill jag ju till Skåne men det är ju lite långt för lilla S. Hon vill tillbaka till Salem men det kan jag ärligt säga att jag inte vill. Tumba vore ju bra för där jobbar jag men det bor folk här som jag definitivt INTE vill bo i närheten av så det känns inte aktuellt. Vet att man inte träffar folk så där men ändå. Nix pix hallonmix inte ens i närheten vill jag vara.
Så jag vet inte var jag skulle flytta så därför får jag väl bo kvar ett tag.

Nä nu måste jag fixa en order och läsa lite nyheter. .............  och leta efter en låt som far i huvudet på mig hela tiden.
Hittar jag den ska jag lägga ut den och texten här. Den är så bra och säger så jävla mycket!! Förlåt svordomen. Men den är klockers................

Make up your mind
And you will truth find

Helgen..........

Jaha ja helgen...........
Fredagen blev lugn jag lagade mat och städade lite hemma. Sen åkte jag och lilla S och städade hos pappa. Där blev fint som snus. På kvällen kollade jag lite tv och la mig i rätt så god tid.

Lördagen bjöd på promenad till pappa för att klippa gräset där, det var VARMT och när jag gick hem igen förbannade jag det faktum att jag är utan bil. Fan vad jobbigt det är.Tvättade och strök hemma. Efter middagen hade pappa kommit hem så jag tog mig dit (ytterligare promenad) och vi pratade länge om allt och inget. Han mådde så där pappa så jag var lite orolig när jag gick därifrån. Tittade lite på film och sen ringde Mickis så jag tog faktiskt bilen och hämtade hem henne. Ingen kul resa för jag var nojjig hela tiden.
La mig och somnade trots telefon som ringde och messade.........

Vaknade söndag morgon och åt 4 ägg som jag fått av syrran som har landställe i Eksjö!! Sååå gott med ägg!
Väckte Kermit som skulle iväg på kalas och sen gick jag till stora S och hjälpte honom att städa............tänk jag har nog städat hela helgen!!!  

                                                                                                            

Spacklade igen ett antal hål i hans garderob också.............har man humör så har man.
Gick sen hem och gjorde ingenting en stund för att sedan gå till pappa.
Kermit hämtade mig där sen så åkte vi till Tumba för att fixa lite bultar till honom som han skulle ha till bilen.

Hemma igen så fixade han med sin bil och jag gick upp och gjorde mackor och ja - tre ägg till.

Somnade gott och drömde härligt eller var det verklighet???  Drömmar kan verkligen spela spratt med en psyke.

Självklart tar man en utmaning!!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
1. Göra ett antal RMA (reparationer på jobbet till Irland)
2. Laga mat (pannbiff)
3. Ställa av bilen
4. Åka till pappa
5. Lägga mig tidigt sova gott gott gott hela natten kanske.......

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Jag jobbade på Scania,

Vilka platser har du bott på?
- Södertälje (lflera gånger)
- Sunne
- Myrstuguberget (huddinge)
- Los-Angeles       
- Nykvarn
- Salem


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
- Köpa mig den där Crovetten  jag vill ha                                   
- Bjuda mina närmaste på en resa till Söderhavet
- Köpa mig den där gården med ordentligt garage och skaffa häst
- Ha en sjudundrande jättefest för alla jag känner                                                                                   
- Köpa bil till barnen och natruligtvis valfri bil med utrustning till Kermit!

Jag utmanar:
- Limi
- Sophia
- Jörgen................skaffa dig en blogg.....

VIDRIG lunch

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅhhhhhhhhhhhh fy fan vad vidrig lunch jag åt idag. Var på ica och ville pröva något nytt. Åt en sån där halvfabrikats låda! Cordon Bleu - Ja just det!!! Inte. Fy fan vad vidrigt.
Kalkon - my ass. Aldrig mer.

Pratade med lilla S i telefon - gå upp gå upp. Hon måste fixa sovsäcken som vi ska lämna tillbaka till Hölö, dom ska på semester så dom behöver den.
Har precis laddat ner Vita Arkivet och ska fylla i det. Lika bra att ha det gjort så får man som man vill ha det om man nu sätter fötterna i vädret helt plötsligt.

Pratade med en kille på msn, han kanske visst någon som ville ha min bil..........det vore ju nice nice.

Vet inte riktigt när jag ska hem för jag ska åka med Kermit och vet inte hur han blir klar och kan hämta. Har ett paket som posten ska hämta så jag hoppas dom kommer snart då..................
Annars är jag rätt så jobbklar för helgen. Känns bra att vara i fas igen.

Imorgon kommer pappa hem, skönt tycker jag faktiskt.

Helgen blir en del hos pappa och jag hoppas att vi ska få fixa till Kermits rutor. Ska hjälpa Jörgen med lite papper också. Men framför allt ska jag ta det lugnt och vila upp mig.

Ikväll blir det wok.............
Nu så ska jag genomlida eftermiddagen utan mat i magen.............stackars mig! Hahahahaha

Säng säng säng - sova sova sova

Igår var jag hos pappa och målade katten klart. Det blir fint när den hängs upp tror jag. Stockrosorna blommar nu så han lär bli glad för det när han kommer hem.

 Träffade stora S en liten stund, trevligt men alldeles för kort. Tänk att jag aldrig är nöjd?? Hahah nej nej men det är så trevligt när det blir bara.
Gick hem och hyrde en film på vägen. Jo då BECK igen................annonsmannen den här gången. Ruggigt bra film.
Köpte lite chips också och det var riktigt skönt att bara vara.
Kermit hade kollat en bil med en kompis eller var det var men han kom också och vi kollade tillsamans.

Somnade sen och har sovit hyffsat bra även i natt. Skönt skönt.
Vaknade tidigt idag och rasslade upp och in i duschen - det är verkligen skönt att duscha på morgonen. Man vaknar liksom. Gjorde frukost och skrämde upp Kermit, det blev idag en lugn morgon, jätteskönt att inte behöva stressa. Kermit körde mig till jobbet och jag var tidigt på plats. Jag har redan gjort en linjärisering, en order, svafat på massa mail och förberett ett paket som posten ska hämta sen.

Just nu sitter jag faktiskt och chattar med lite folk - det är rätt trevligt det med.

Ikväll ska jag fixa färdigt hos pappa och sen ta det lugnt. Imorgon ska jag sova ut - som fan!!! Sen ska jag äta en sån där god frukost. Nice nice..................

Lite ljusning och god natts sömn..........

Igår lagade jag mat, den blev så där...............inspirationen var väl inte på topp. Lilla S var i Salem så det var Kermit och jag bara. Han var trött helt klart, det tar att springa i trappor !!! Han skulle till Salem och träffa kompisar och jag väntade in lilla S, när hon kom så åkte vi med Jörgen och kollade runt lite ..............men bestämde oss för en glass på Heron.

                                                                                         

 
Jörgen gick in på Media Markt och köpte två skivor av någon grupp som jag aldrig hört talas om Jorn tror jag dom hette. Hårdrock typ................inte min bag.
                                                                                   




Sen åkte vi hem och jag gjorde mig i ordning för att kolla "Pimp my ride". Det brukar kunna vara kul. 


Sista tiden har jag försökt att ta en protieindryck på kvällen för att min förbränning är så hög. Det hjälper mig i att gå upp i vikt. Jag ligger nu på stadiga 50 kg och det har varit svårt att komma över 50-strecket men ÄNTLIGEN  är jag där.
Ett tungt jobb att gå upp i vikt men äntligen börjar det ge resultat och jag har tänkt att jag ska börja träna lite. 

"Pimp" var inte så kul igår, jag kunde inte koncetrera mig, hade annat i tankarna, men jag sög i mig lite proteiner och la mig sedan för natten.  Mätt i magen och nöjd somnade jag och sov gott. För en gångs skull  helt avslappnad och det var skönt.

Idag har det varit en liten ljusning för jag hade mail om en man som ville kolla på bilen till sin son. Hoppas hoppas hoppas att det kan bli något där.

Nu ska jag sätta lite fart här ...............har i och för sig gjort en massa nytta redan men det känns om en effektiv dag.


Dagens avslut

Nu ska jag snart gå hem. Ska handla något gott att äta..............VAD ska det bli tro?? Ingen aning. Får se om jag träffar stora S ikväll han visste inte om han hade tid riktigt. Åker kanske och städar hos pappa en stund. Lila S skulle hjälpa mig vi får väl se hur hon känner för det...... Fick en komplimang idag men missade det så jag fattade försent. Ja ja....

Det har ju inte varit någon rusning efter bilen så den lär väl stå där den står - ruttnar på det här kan jag känna. Men man ska väl inte ge upp. Borde städa hemma också, ska ta tag i det ikväll om jag hinner. Lilla S är på så där humör så jag lär väl bli själv ikväll vilket är bra om hon är sur.

Har tidigare pratat om att fixa Kermits rutor.............får se om det blir ikväll eller hur det blir. Han har nog fullt upp tänker jag och det är ju inte panik med det heller.

Tänk om man skulle ta och göra något riktigt kul?? Bara för att liva upp sig själv?? När allt är tungt och det är det faktiskt just nu, jag är inte så bra på att deppa länge. Hm??? Får fundera på den.........

Nä nu är det avslut och hemgång som gäller.

Sugen???

Den är inte vacker men den är bra 



                                                                                           

http://www.blocket.se/vi/17089108.htm?ca=11_s

Bil till salu!!

Igår var jag och hämtade bilen. Handbromsen vill inte alla fall så jag bestämde mig för att sälja bilen nu. Jag har lagt in annons och bestämt mig för att köpa något som är skattat och bes...............men billigt . Har ju inte råd att köpa ny fin bil.

Näväl, hem och där var Kermit så vi åkte och köpte lite juice och så. Sen blåste han av bilen och vi for hem och kollade på tv.

Idag ska jag nu på ett möte som jag absolut inte vill gå på men måste.

Sen väntar ett samtal med lilla S, hon behöver pratas med lite.

Ikväll hoppas jag få träffa stora S en stund.

Uppdaterar snart.................

Vill du köpa min bil så säg till bara!!!!!!!!! Har du en billig skattad och bes. bil att sälja så skriiiiiiiik


Förlåt

 Idag har jag ingen lust att skriva.

Vill inte vara här...

Orkar inte vara positiv.......
Orkar inte se utvägar........
Orkar inte hålla färgen.....    
Orkar inte låtsas som om inget bekommer mig...                                       
Orkar inte låtsas som jag inte har känslor ..
Orkar inte låtsas som om jag inte har behov av förståelse.

                                                           Orkar inte mer..

                      Förlåt


Kul lista.......tack raaaw!

SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV

[ x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få.
[ ] Du är kär nu.
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta.
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta.
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år.
[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år.

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet förutom jag själv.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.
[x] Jag har fuskat på ett prov.

DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande. (många gånger)

DÖDEN

[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ x] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM

[ ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM

[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. - men de låter ju inte bra haha
[x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ x Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.   - inte petig sådär utan komenterar det hah
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[  Jag är bra på att baka.
[  Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till jobbet
[x ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[  Jag äter snabbmat varje vecka.
[] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv.

HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår. -
[x] Jag har brutit ett ben i kroppen. - nyckelben och smalben
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[ ] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE

[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x ] Jag har varit i USA.
[ x] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[ x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[ x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x ] Jag tycker att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ]  Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar.

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[] Jag vill ha barn nån dag.
[x ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB

[] Jag studerar.
[x ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ x] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[] Jag har gråtit av skratt.
[] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats


hahahaha ja sån e ja!!


Yrsel och hunger.....

Igår hjälpte jag Kermit att tona sin bakruta, han är jätteduktig på det vid det här laget så det blev snyggt.
Sen skulle han hämta kompisar i Solna och jag och lilla S åkte och hyrde film i Salem. Det blev BECK.......ovanligt va?? nä men fan så bra film. Köpte godis och chips också, man fååååååår svulla ibland. 

                                                                              



Jag bakade en kaka och gjorde iordning hemma lite innan filmen men låg mest på soffan. Hade klart ont i huvudet, jag ramlade i lördagskväll.................JO jag var nykter men trasslade in mig lite i hallen. Klantigt men sant. Slog i bakhuvudet så det blev stjärnor hemma........

                                                                       


Vaknade i morse pigg och klart hungrig så jag såg till att få lite i magen på en gång. Nice, hade det funnits mer tid hade jag velat ha mycket mer men tiden på morgonen är ju knapp. Lite fil och banan är typ det man hinner - ja eller liknande.



Nu ska jag lägga lite order och fixa lite här. Rose-Marie har ingen bil så jag ska köra henne hem idag. Det blir nog inte så sent för jag ska på banken och sen handla lite. Förmodligen blir det film ikväll igen, för jag hyrde två igår. Så man kan få vila ögonen på Persbrant två kvällar i rad................mums

Nu så full fart............

I'll be back - try to keep track

Been there done that......too many times...


Hörde den här låten i helgen...........insåg att den är sann......på många sätt.

It's a heartache
Nothing but a heartache
Hits you when it's too late
Hits you when you're down

It's a fool's game
Nothing but a fool's game
Standing in the cold rain
Feeling like a clown

It's a heartache
Nothing but a heartache
Love him till your arms break
Then he let's you down

It ain't right with love to share
When you find he doesn't care, for you
It ain't wise to need someone
As much as I depended on, you


It's a heartache
Nothing but a heartache
Hits you when it's too late
Hits you when you're down

Its a fool's game
Nothing but a fool's game
Standing in the cold rain
Feeling like a clown

It ain't right with love to share
When you find he doesn't care, for you
It ain't wise to need someone
As much as I depended on, you

It's a heartache
Nothing but a heartache
Love him till your arms break
Then he lets you down


En helg.........

Fredag
Var i Västerås på kvällen. Det var hur kul som helst. Det blev mycket lyckat, rykande däck, snygga bilar och massa roliga människor. Vi fick lite påhäng på vägen ner dels av en Nissan Note och dels av en Volvo. Kul killar i dom bilarna.
Dahlberg var en klippa - han gillade inte när jag hoppade ut i farten men det gjorde inte så mycket.
Rose-Marie fick en riktig raggarupplevelse och det är aldrig för sent i livet. Ingela skrattade gott åt det hela.

Lördag
Träffade pappa och gjorde inte så mycket, klippte gräset hos pappa och var sen och hjälpte Kermit lite.
Körde lilla S till Tumba och sen var det en tvkväll.
Fick ett himla trevligt sms på dagen dock...........får se om det ger något trevligt ikväll....hoppas kan man.

Fick en körning vid ett och hämtade sedan lilla S och hennes kompis vid 4...............
Vaknade av en telefon som ringde - personen bara kunde inte ge upp så jag resingerade och gick upp. Tänk om man kunnat få sova ut........men men.
Ska inte göra så mycket idag. Det blir lugnt. Kermit åkte precis med en kompis för att hämta en annan kompis i Västerås.

Imorgon är det måndag igen. Skönt.

Vissa saker vill man inte höra.......vissa vill man inte veta..........men man hör - och vet

Kvällen igår var ingen höjdare.  Lagade mat, åkte till pappa. Trodde jag skulle till Bromma men det behövdes tydligen inte. Åkte med lilla S och lämnade henne på stan men sen ville hon till Salem så då fick jag köra dit, handlade cig på Krysset. När jag kommer dit hör jag hur någon skriker något men bryr mig inte.
När jag kommer ut sitter Alle i en bil där..........pratar lite med honom men när han menar på att jag ser ut som om jag ska fylla 50.........då åkte jag.
Man kan väl inte rå för att man är sliten och ful??? Det vet man ju men vill fan inte höra.................. nåväl. Hem igen och trodde jag skulle få se en fin bil innan läggdags men det skulle jag tydligen inte.

Vaknade tidigt, sitter nu här och snart kommer lilla S för att hon inte kunde sova så bra i Salem.........ja ja. Hon ska få sortera lite papper och jobba lite.

Idag åker vi till Västerås som det verkar. Ska bli kul.

Nu ska jag kolla runt lite på nätet efter något som jag önskar mig i födelsedagspresent..............får se om jag hittar det.

Idag - alla fall just nu är jag lite ledsen. Ska försöka lägga det åt sidan. Men det är ju så........behövs inte så mycket för att man ska åka hiss ner ett par våningar...........en oförsiktig kommentar bara. Fast det ska ju erkännas - det var i kraftig kombination med insikten att jag inte räknas speciellt högt. Ja om jag inte ska göra något som skjuts, pengar eller sånt. då är man bra att ha...........Jag VET om det men när det slår ner så där då är det trist.

Jag är lite less på det............

En lista...?? !!! Det var länge sen

Namn: Annakarin
Vad drack du senast: vatten
Vad gjorde du igår kväll: Spolade av bilen, var i Åkers
Hur många hamstrar har du haft: två tre stycken
Kan du gå ner i spagat:  Inte om jag ska komma upp igen
Vad ska du göra i kväll: fixa hemma
Vad ska du göra i morgon: Jobba på dagen
Senaste inköp: Grillad kyckling, rädisor
Senaste film du såg: Mannen som talar med hästar på tv
Vad har du i ditt fönster: Blommor
Tycker du om att cykla: Nä jag får så ont i häcken
Vem pussade du på senast: For me to know and you to find out
Vad ska du göra nu: Jobba klart
Vad ska du göra sen: Åka hem
Vem träffade du sist: Kermit, postkillen och Ros-Marie
Vem skulle du vilja träffa nu: Finns ett par stycken faktiskt
Sjunger du i duschen: Ofta och falskt
Vem ringde dig senast: Pappa
Vem ringde du senast:  Irland
Hur länge sov du inatt:  4,5 timmar
När ska du gå och lägga dig ikväll: Tanken är 22
Vad gjorde du för tre timmar sen: Var i centrum med Ros-Marie
Vad skulle du vilja göra nu: sola, åka bil
Person du kan lita på till 100%? Mina barn och Kermit
Har du badat i år? JAAAAAAAA i badkaret..
Tidsfördriv? Bilen
Vad heter du just nu på msn: Bloggat igen
Hur många syskon: 5
Känner du någon som heter likadant som dig? Vet om men inte känner
Morgontrött? Nope
När är du född?: Oktober 1968
Var bor du?: Södertälje
Nuvarande hårfärg?: blond
Riktiga hårfärg?: blond
Ögonfärg?: blå
Vad läser du för bok nu?: ingen alls
Humör just nu?: Glad, förväntansfull
Favoritparfym?: Eternity
ha barn?:
Inte fler
Piercingar?: öronen
Tatuering?: näe
Skostorlek : 37-38

Chaufför sökes...........

Skulle lagat mat och gjort nytta men det blev annat.................kan bli så ibland. Var hemma en kort stund och åkte sen med lilla S och köpte Donken som vi åt hos pappa. Lina, Jeppe och Oskar skulle äta med pappa så han hade fullt upp. Det hade gått bra att hämta askan men det märktes att det varit tufft för pappa.  Sen bar det ut för att hämta pärlan men ...............precis när vi kom dit gick vajern till handbromsen av så.............jo jag åker fortfarande ford. Den är helt okej så det funkar.

Åkte sen och spolade av bilen, när jag kom hem hade Kermit och kompis lite mek för sig på gården men dom var nästan klara. Gick och la mig i bra tid och somnade gott.

Gick upp i god tid, jag och Kermit åt frukost ihop - skönt med sällskap och kul för Kermit som får börja jobba idag.
Sitter nu här och varvar jobb och lite chatt..............mycket trevligt kan jag tycka.
Nu kommer strax Ros-Marie, ska planera helgen och om det ska bli Västerås på fredag..................skulle ju vara lite kul faktiskt. Men jag vill inte köra den här gången så vi får väl se hur det blir.

Chaufför sökes alltså!!! Sugen?? Hör av dig...................

Nu ska jag leta lite bra musik och göra en platta...................nice nice

In a while - crocodile.............

Memories

Sitter och kollar tillbaka i min blogg. Det är rätt kul och man får tillbaka vissa dagar så att säga.
Läste det jag skrev till mamma den 5 mars. Tungt. Det är oerhört tomt utan henne.


Inser när jag läser mina övriga dagar att FY BUBBLAN vilken fart jag har allt som oftast. Det är ju kul att inse att man får lite gjort. Jag kan också skratta lite åt mig själv när jag ser att jag under vissa tider känner mig ouppskattad och är lite bitter men för det mesta måste jag säga att jag ser att jag är positiv.

Såg att jag skrev att jag skulle väga 55 innan sommaren.................gick ENTE men det får väl bli i ett annat liv. Är ju på väg upp alla fall, det känns och syns faktiskt så jag är nöjd.


Känner hur jag älskar mina barn så oerhört och vilken ständig källa till glädje dom är bägge två.


Alledeles strax ska jag avsluta min dag och handla lite på vägen hem.

Pappa, Johanna och Åsa är och hämtar askan och kör den till Södertälje. Jag ska åka till pappa en stund ikväll också men måste hinna städa och fixa lite hemma först. Det blir lite hackat när jag är där på kvällarna och hemarbetet blir lite lidande. Måste städa badrum och kök. Lilla S hade erbjudande om att få betalt för det men -- hon kommer sig inte för.

Jag tänker inte tjata om det så då gör jag det själv.


Ska eventuellt putsa lite på en bil ikväll - det gillar jag. Vi får väl se hur det blir.


Pratade med Kermit i telefon, han verkar sådär glad, eller jag tror att han är mest less på mig så jag ska låta honom vara. Troligtvis får han börja jobba snart det ser positivt ut alla fall. SKÖNT för honom.

Nä nu har jag inget mer just nu............
Very well - cykelställ




Lite händelselöst

Kermit kom och åt lunch med mig igår och stannade sedan kvar och började tona rutor på bilen. Jag gick mellan dator och bilen så det blev effektivt som attan.
Jag fick så extremt mycket gjort igår. Jätteskönt. Åkte hem och fortsatte tona rutor och fixade sedan en enkel middag. Hade ingen inspiration till middag alls. Stora S ringde och behövde på grund av busstrejken skjuts. Körde honom till Flempan och hämtade sedan pappa.

                                                                                  


Vi åkte i sakta mak till Enhörna och där bjöd Johanna på god jordgubbskräm. Det var verkligen trevligt att sitta där och kvällen var hur skön som helst.

Körde sen hem pappa och åkte med lilla S en sväng och åt en glass.  Vi tog en mysrunda hem och njöt av kvällen.




Kollade lite tv från sängen och messade med Dahlberg lite.

Idag jobbar jag på men är TRÖTT.......... ska få hem min bil idag - det blir skönt.
Laga lite god mat och städa hemma tror jag det blir ikväll. Baka en kaka tror jag också jag ska göra.

Hoppas på att få slappna av ordentligt och somna mätt och belåten................det är nice.

Talk to you soon - makaroon


SÅ kan man också säga!! Underbart Oskar!!

Igår åkte jag hem efter jobbet och handlade lite mat. Lagade filë med pommisar. Kermit och lilla S fick bearnaisesås medan jag gjorde en gorgonzolasås till mig! MUMS vad god den blev.
Åkte sen till Åkers för att lämna bilen, jag får den fixad (handbromsen) medan jag fick låna Mickes ford...... riktigt snällt.

                                             

Lila S och jag åkte till pappa där Karolina och Jeppe skulle grilla kycklingvingar. Sagt och gjort,  Jeppe är kung vid grillen och Lina gjorde sallad och fix till. Jag dukade men gjorde ingen nytta alls för övrigt.


                        

Vi satte oss och åt en mycket god middag, och när vi ätit klart det är då den kommer.............DAGENS KOMMENTAR!!  Är du känslig så ska du nog inte läsa vidare..........

Lina säger: ja jag vet vad Oskar skulle sagt om det här......hon flinar lite. Pappa tittar på henne och ler han med, säger ja det gör jag med. Nu blir ju jag nyfiken så jag frågar. Lina säger: Nej jag säger ingenting - det är så grovt.......pappa svarar med samma mynt. NU blir jag ju mer än lovligt nyfiken så jag vänder mig till Jeppe, goa snälla Jeppe som tittar på mig och jag s e r att han vill inte alls säga vad det är Oskar skulle sagt om denna goda måltid........

                                                                                         


Jag är ju en doer så jag ringer upp Oskar och förklarar saken. Han flinar i luren och jag vet att man inte kan det men jag kunde höra hur busig han såg ut.
Nåååååååå säger jag: Vad är det för uttryck du har?????

Ja säger han..........jag brukar säga:

                              

Det var så gott så det knullar i munnen!!!   

       

KLOCKRENT!!!!                              


Ja jag skrattade, herre min skapare vad jag skrattade. Det passade så kanon!! TACK du underbara Oskar! Pappa sa sen att han inte sett mig skratta så på flera år och det kan jag bara bekräfta ja länge sen var det alla fall.


Efter mat och kaffe åkte vi till Salem en kortis och sen hem. Kermit kom och det visade sig att han gjorde en bilaffär igår. Jag tror att det skulle kunna bli bra och en plusaffär så att säga, jag hoppas det för hans skull. 


                                                                                  


Nu ska jag jaga Irland som vanligt och kolla lite nyheter................alltid kan man irritera sig på något!! hahaha


RSS 2.0