Behöver en kram - får 5 ungar!!! Snyggt

Jahaja.....fredag. Ja tack för det på många sätt. Det ÄR ingen hit att jobba när man är kass.....

Igår mådde jag uselt och febern gjorde mig yr så jag åkte hem. Somnade på soffan och vaknade av att lilla S ringde och undrade om middag. Jesus vad jag kunnat göra där och då för att försvinna!! Orkade inte alls men - någon måste och jag är ju någon typ........haha tog mig med viss möda och lite irritation upp och åkte till affären. Köpte köttfärs och pommisar och gjorde egna hamburgare.
Väl hemma står jag i köket och försöker att få ordning på det som ska bli middag då kommer lilla S till mig och ser lite fundersam och skrattfylld ut.............Säger att jag måste komma.

Hennes kanin har fått en unge i hennes säng!!! Men den var död. Nu gjorde inte det så mycket för inne i buren låg 5!!!! till. Dom var alldeles blinda och fula.......typ så här:image24

Men blir väl söta typ så här sen:image25


Ja ja. Kermits bil funkar inge vidare så han var hemma och rastlös. Han bestämde sig för att möblera om lite. Inte riktigt det jag kände för men jag assisterade lite grann. På kvällen bar det av till Ica Maxi och där köpte vi kakor, chips och dip.image26

Kollade goltimmen och åt lite kakor - men var så trött att jag inte fattade så mycket. Borstade mina tänder och la mig sen. image27

Kermit satt vid datorn och lilla S messade mig tjugo i ETT!! Då var jag trött  - mer än trött. Hon hade visst svårt att sova. (gissa om jag hade det sen??) Förlåt mig gumman men det är tungt ibland  - även för mig.

Idag är det som sagt fredag. Ska ner till Thomas i helgen och fixa lite, ja om jag är bättre än så här.

Jag är trött och sliten - skulle behöva en riktig kram - flera faktiskt. DET blir man stark av. Den som lever får se.

Feberkinkig!

Ja dagarna går. Jag är kanonförkyld och det är ingen höjdare - alls. Jobbar så gott jag kan och orkar för man har inte råd att förlora timmar. Varje timme blir lite kronor och dom har en förmåga att göra mig lite glad i slutet av varje månad. :-)
Annars händer inte mycket. Ringde stora S igår - han var glad och blev lite förvånad över mammas talang att se/höra saker på 32 mils avstånd..........haha killen .............mammor du vet. Han har det bra där uppe och dom tillsammans verkar njuta av däckskrik, film och chips........

Jag funderade lite efter samtalet med stora S, jag har en förmåga att höra saker ja alltså om folk inte säger sanningen eller om det är något som inte stämmer.
Har kännt det mycket sista tiden och måste väl agera - men vill inte. Ja inte när det gäller stora S - han är så fantastisk och rolig så där vilar inga lessamheter.

Usch jag är verkligen inte på humör - käkar ibumetin för febern men det känns inte som det hjälper alls. Då blir man lite trött. Men faktum är att just nu kunde jag tycka att eftersom jag faktiskt försöker finnas för mina nära så kunde dom göra lite extra för mig. Men det är inge vidare om man måste be om det. Kommer det inte natruligt så får det vara. Inget mer med det. Jag känner också att visst skulle folk om man bad om det men eftersom jag själv försöker göra saker utan att folk ber mig så skulle jag vilja ha det så själv. Inget annat. Jag har svårt att be om det för då VET man ju inte om folk gör det man ber om för att dom vill..........typ. Muppig jag är? Ja som fan.

Nu ska jag leta efter en omvandlare till en IR port till en PT878..................a just det. Kul eller så? Ja då - funkar.

Over and out...............

Tack Sophia - ingen ork

Idag har jag ont i handen, är förkyld och är lite less på lilla S. Men det går över man kan inte vara det speciellt länge.

Idag ska Kermit få sin dröm uppfylld!! Så kul han har väntat så länge!! Bra där grodan!!!

Hur som lägger in en lista som jag "stal" av Sophia - igen - TACK

25 frågor.

Om dig själv:

Röker du? Ja - tyvärr
Snusar du?
Nix
Skolkar du?
Jag går ju inte i skola längre. Det hände nog på den tiden.
Gör du frukosten själv?
Ja, vem annars skulle det vara ??? DET vore kul att uppleva.
Har du suttit i rätten? Eh japp - förra veckan.
Har du slagit ner någon?
Ja - men det var länge sen.
Har du pussat någon av samma kön? Jo
Har du varit på strippklubb? Ja faktiskt
Vad gör du när du blöder näsblod? Blöder aldrig näsblod
När grät du senast? Ett par veckor sen.
Vem kan du prata om allt med? Oj - ingen om allt.
Har du solglasögon? No
Skriv en mening på engelska:
Revenge is rich - Bitch
Vem pussade du senast? I never kiss and tell. (oj det blev en till på engelska)
Vem kramade du senast?
Som ovan
Vad är din högsta önskan just nu? Att få en bra kväll - ett par kramar och sova gott.
Vad heter ditt hårspray du använder?
Nej!! 80-talet är ju slut
Vem gillar du? Mina närmaste

Vilken färg har din tröja du har på dig?
Svart
Har du string på dig just nu?
Privat men - ja
Känner du någon som heter Nicklas? Jo då
Har du bärbar dator? Japp via jobbet
Är du blyg?
Vid vissa tillfällen


Det går framåt........

Igår var det rättegång - ingen dom den kommer den 6/3. Men åklagaren har lagt upp sitt mål på felaktiga fakta så kanske kanske. När dom fallit är det Länsstryelsen som ska besluta om jag får behålla min lapp. Gud vad jag hoppas att jag får det. Men nu är det vänta som gäller. Kan inte klaga på det.

Skulle somna tidigt igår, men det blev inte riktigt så. Hade lite SMS maraton med brandskyddsmyndigheten i Göteborg! Trevligt - så det gjorde inget att det blev lite sent.image20

Uppe och väckte tuppen var jag alla fall och duschade och hade lång skön morgon. Väckte lilla S som kommit hem sent och åkte iväg och levererade en matlåda till Kermit. HAN var liiiiiite sen i starten men i tid till jobbet. BRA jobbat killen. Messade med Thomas och han hade hög feber stackarn. Han behöver vila och ta det lugnt.
image21
Väl på jobbet blev det ilskna mail till Irland. Som jag sagt - det kommer nog en IRA bomb till mig snart men NÄR ska dom lära sig??? Jesus - jag blir faktiskt galen.

Fick fint besök av Dahlberg med BMW, han gick med mig till banken för att sätta in pengar för att stora S ska åka til Värmland. Fick samtal av Thomas som nu kände sig bättre (?) Han kanske bara var bakis i morse!! haha nej faktum är att det är bäst att vara försiktig med förkylningar tycker jag.

Åt lunch med Ingela och Rose-Marie och snackade mest om ingenting.
Sen gick jag upp och bokde tågbiljett till stora S.
image22

Eftermiddagen består i att få tag på Irland, komma på födelsedagspresent till Kermit som snart fyller , ta reda på hur stor (liten) lön jag får och dricka sjuka mängder kaffe.
image23

Sen ska jag hämta lilla S och åka hem och laga mat och städa för fy bubblan vad det ser ut hemma. Måste måste måste fixa så jag kan tvätta kläder. Har ju förlagt nyckeln. Eller ja inte jag men dock - borta är den.


Vanlig dag. Still going strong on the happyside

Igår DANS!!!!!!! Fy bubblan vad kul det var!!! Underbart. Min nya grej helt klart. Tog en proteindryck när jag kom hem så det blev ingen förbränning i natt. Jag var helt lost där igår. Fan vad okordinerad man är. Ja inte Rose-Marie inte hon är helt otrolig på att kunna allt.

Vaknade och åkte till jobbet. Frusna bilar så man fick skrapa rutor. Skrapade Kermits också så han slipper - det är ibland lite bråttom där på morgonen. image17

Nu har jag precis varit på trevlig trevlig lunch. Inget speciellt bara trevligt. Ska nu jobba undan så jag kan gå hem någon gång. Har offerter och annat kul att suga tag i. Innan det blir slut för idag kommer Dahlberg med fikabröd. image18Ingela och Rose-Marie ville att vi skulle fika. DET är nice.
Hoppas att få höra hur det gått med mamma men inga nyheter är bra nyheter.

Ikväll blir det sola. Funkar. Lilla S tycker det är en höjdare. (jag med om jag ska vara ärlig)image19 
Jag får väl städa lite sen också.
Middag har jag ingen aaaaaaaaaning om men det visar sig.
Det luktar vanilj i bilen - det luktar gott gott gott.image16

Läste Sophias blogg och såg en sån där lista greja............ja jag knyckte den. Sån är jag. Lite kul.
Du heter? Annakarin
Du är född? 1968
Du bor? Södertälje, Tyvärr
Du gillar? Jobbet, Afrodans, Livet
Du älskar? Mina närmaste (dom borde veta /känna vilka dom är)
Du hatar? Mycket. Listan kan bli lång men. Lögner, svek, ärtsoppa(också här finns det folk som vet vilka dom är)

Svåra val

Mobil el Mp3? Mobil
Myskväll eller festkväll? Myskväll
Tjejkompisar eller killkompisar? Killkompisar
Krulligt eller platt hår? Platt
Mörk eller ljushårig på motsatta könet? Mörkt
Kramar eller pussar? Pussar så klart.
Blåa, gröna eller Bruna ögon? Mina egna?? Ja blått
Öl eller vodka? Nada dricker helst vin
Långt eller kort hår? Tjejer ska ha långt, killar ska ha kort.


Framtid

Hur många barn? 2 inga fler och det visste jag för 16 år sen
Namn? Lilla och stora S
Gifta dig? Been there done that. Tror inte killen finns som får mig till altaret igen.
Arbeta? Trivs där jag är. Lärare är en dröm men jobba med hästar en utopi.
Bo? Helst i Skåne.


Den senaste veckan

Kysst någon? Inte direkt
Kramat någon? Japp
Gråtit? Nix är ju glad nu :)
Saknat någon? Som fan
Druckit alkohol? Nej
Träffat någon ny? Inte

Favorit

Låt? Så många - One med Mary J Blige kanske
Färg? Rosa,  och svart
Person? Barnen bland annat
Dag? Måndag
Kläder? Måste man det???
Ord? Ellerhur?
Känsla? Omtyckt
Parfym? Eternity

Sol - Dans och jajjemen - fortfarande glad!!!

Kalas!!!
Fortfarande inte gått ner. Det blir bra det här.
Igår var jag med lilla S och solade. Före det var jag och hälsade på min mamma som nu är inlgagd för att göra titthål. Det var bra att se henne - hon är stark och positiv det är en bra kombination.

Efter solande åkte vi till Donken och sen hem och duscha............skönt skönt.

Vaknade i morse och kände mig stark. Åkte till jobbet själv idag för lilla S skulle till Bup. Har fått en massa gjort även om jag inte förstår hur lång tid det ska ta för Irland att svara på mail.  På lunchen köpte jag fyra chokladdrycker som är laddade med proteiner. Det kan nog hjälpa lite. Åt vaniljyoggi till frukost, jordnötter på fm, två kotletter med avocado till lunch och en proteindryck, en banan till fikat och snart middag. JOOOOOOOOOOO då jag laddar som fan. Hahahahah

Nu ska jag åka och hämta lilla S och sen handla mat.
Hinner jag efter maten och allt stämmer så blir det Ikea och sen till Nytorp för Afrikansk dans..........image15  Kommer  det att se ut så här??? Blir nog svettigt och roligt alla fall.

Nu är det två dagar kvar tills jag får domen om jag får behålla mitt körkort. Om jag inte får det vet jag faktiskt inte vad jag tar mig till. Men inte tänker jag oroa mig för det just nu.
Ska njuta av kvällen  - god mat - och rolig dans med Rose-Marie och Ingela.


Fortfarande glad :)

Yes!  Idag vägde jag lite mer! Ger mig fan på att min nyvunna positiva anda ger direktresultat!
Åt frukost och gjorde mig iordning. TRE mackor med sylt och fil.GOTT. Pratade med mamma i telefon, imorgon ska hon in på första undersökning och titthål. Hoppas och tror att det ska gå bra. Hon har så ont - det gillar jag inte.

Åkte sen med Dahlberg i sopbilen. Kallt men kul. Mycket prata om allt och inget - det är skönt. Man MÅSTE inte avhandla världfred för att känna att man har utbyte!! Han är klok killen Men egentligen är han inte klok alls för han är snäll. FÖR snäll. JO han skulle må bra av att ha lite bitch i sig.
Jag gav honom en dag att bara svara folk och inte tänka så mycket - undrar vad det skulle kunna ge om han gjorde det. Efter soptur så åkte vi och käkade pizza - gott som fan.
Nu ska jag ta ett värmande bad och bli människa igen. Ska väl försöka träffa Mårten lite - han körde sitt sista pass i taxin igår. Han är nöjd. Jag måste bara få honom att engagera sig i den där tjejen han är lite intresserad av. MEN eftersom Mårten är Mårten kan han bli sen även där - inte bra.

Ikväll blir det matlagning: Fiskpinnar, potatis och grönsaker. Sen ev. en sväng och kolla när Dahlberg sågar i en bil.

Vet inte om jag hänger med på det.
Thomas ville att vi skulle träffas - vi får se om det blir tid för det.
Imorgon är det pengar in! Nice. Jag ska titta på säng och hatthylla. Bägge känns viktiga.

NU til badet. En cig först så man blir lugn sen bad med olja. Kan man må bättre då? VARM LUGN  OCH MÄTT????? Ja, skulle vara nöjd då................DET blir jag kanske snart också. Hahaha Dahlberg vet vad jag menar när jag skriver så. Hahhaha

Saknar stora S. Han var arg på mig igår. Hoppas det går över snart. Ser du detta så vet du ju att jag gör allt jag kan och att jag faktiskt ställer upp mer än jag borde ibland........................eller?? Tänker mest på torsdagen då.
Stor kram till dig alla fall.

Over and out.

GLAD

Idag vägde jag mig. Inte så kul. Men nu är det nya tag. Jag SKA väga minst 55 till sommaren.

Till frukost blev det två mackor med skinka och fil. Sen åkte jag och körde en klart bakfull Mårten till träningen.
Kom hem och tog mig ett par grova mackor med skinka och tre ballerinakex. Åkte sen och hämtade hem Mårten igen (lite piggare nu) och sen handlade jag lite bröd och kaffe.
Åkte hem och väckte lilla S och duschade.
Vid två åkte lilla S och jag till Hölö för att uppvakta Josefn som fyllde elva år! Många i familjen var där och det är alltid en upplevelse. Där åt jag två kolakakor (jättegoda) chokladtårta och paj med vaniljvisp. MUMS


Nu är det lite lugn och sen ska jag laga middag. Det blir fiskpinnar, mos och grönsaker.

Ikväll kommer Dahlberg med fru och fikar och sen hoppas jag kraftigt på att kunna övertala Dahlberg att busa lite. Har en del tankar som innefattar fordon med starka motorer och trafikskyltar. Vi får se.........
Fick precis ett mail från en kille jag försökt få kontakt med länge. Det var kul.

Igår hände det! Kermit fick ett jobb - japp men inte vad som helst! Nej nej detta är det han strävat efter och det är SÅ roligt! Jag är så glad för hans skull. Vilken tur att jag kände Görel - vilken tur att han gör så gott intryck så hon kom att tänka på honom nu. GRATTIS killen - det är du mer än värd!! Man ska glädja sig när det går bra för andra men när det dessutom händer någon som är fantastisk ja då är det än roligare!!!!

Ja det var lite om idag och igår och nu...........Kanske hinner jag skriva igen ikväll. Men det beror på om lilla S låter mig använda datorn igen.
Tänkte på vägen från Hölö att jag har så mycket att vara glad för! Två fantastiska barn. Vänner som bryr sig! Våren är på väg. Det kan inte vara fel. Man MÅSTE inte deppa för att man har motgång kom jag på! Faktiskt - jag ska låta min glada sida råda. Det känns så mycket lättare livet då.

image14

Flickan i mitten var MIN. Saknar dig Frossan

ALLANS HJÄRTORS DAG

Idag är det hjärtedagen. Fast jag upplever den då och då kan jag säga. Jo för att det är så många människor runt mig som gör bra saker och då blir man glad i hela hjärtat.image8

Häromdagen kom stora S!! Herre Gud vad jag är tacksam och stolt över den pojken! Han är underbar. Han satt och gjorde en läxa hos mig och när man hör honom resonera och prata så är det en mycket klok kille! Rolig är han också fy fan vad kul han är. image11

Igår gjorde jag inget speciellt hämtade en mycket trött lilla S som varit i Romme och åkt skidor. JA idag var febern på topp igen så hon är hemma igen. Inge vidare men hon fick ju en bra dag.

image13

Pappa ringde och berättade att mamma varit på EKG och det var bra. Skönt. Tänker på henne hela tiden, ja jag vet att man säger det men ärligt talat är det inte många minuter i sträck jag tänker på annat. Hon finns där med mig hela tiden. Snart är det titthålsoperation och det är ett steg närmare stora op och ett steg närmare att bli bra.! Visst mamma??  Allt kommer bli bra mamma...............det har CAROLA sagt. Hahaha

Nu har jag jobbat färdigt snart och ska hem och laga god mat. Kyckling med potatis och sås. Det kan bli gott gott.
Ikväll ska jag träffa Mårten en stund - det är alltid trevligt. Sen blir det tidigt i säng och försöka få till den där skönhetssömnen man så förtvivlat behöver.

Imorgon är det FREDAG - så där tycker jag men det får väl funka. Snart är det måndag igen. Den här måndagen är bästaste bäst. Pengar kommer! Thank you lord.

Massa om inget och sånt och så

Länge sen jag skrev. Blir så ibland.
Pratade med pappa den där dagen men det blev inge bra. Blir ju sällan det när det är fullt av missförstånd och oro i botten.
Hur som torsdag och fredag blev trista dagar och jag var rätt låg. Men jag är stark och bestämde mig för att ta mig ur - deppighet är inte min grej - så jag har tagit helgen till att laga mig själv.

Igår var jag på Bup kring lilla S och det var ett bra möte. Höll inte på att bli något möte för jag fick samtal på morgonen om något som var väldigt viktigt. En person jag bryr mig om behövde hjälp för att en person vi båda bryr oss om hade strul. Inga detaljer där men det löste sig.

Dagen igår flöt på och jag åkte på kvällen med lilla S och fikade hos Dahlberg. Trevligt som vanligt med bägge barnen hemma och Thomas kom också. Thomas hade varit på möte och vi pratade lite kring det och det var intressant att fundera lite kring olika saker. Han har en massa beslut att ta och det blir nog bra hur det än blir.

Idag sitter jag själv på konotret. Det är skönt att få styra själv lite extra.
Upptäckte att det kan kan fördelar att vara ensam på kontoret..................

Strax ska jag åka hem och njuta lite av god mat. Ska handla på vägen. Idag kommer stora S hem och ska låna datorn så det blir jätteroligt. Har inte träffat honom på flera dagar så jag längtar efter honom. Just nu är han min absoluta stolthet. Önskar så hett och innerligt att han vet och känner det.

Lilla S är hemma och är sjuk. Hon skulle till Bup idag men klev av bussen och kräktes stackarn!!!
Imorgon ska hon åka till Romme. Jag tror det blir svårt. Underbara flicka hon hade förtjänat det så mycket. Men vi ger inte upp än.

Nä nu måste jag sätta rulle här. Men ska bättra mig på skrivandet.

Usch vad dumt

Igår åkte jag och hämtade lilla S efter skolan. Hur fan kan dom få slutat kvart över 4?? Jag kan tycka att det är ganska sent. Med tanke på att maten är under all kvalité - JO det kan jag säga. Har ätit där i 6! år. Hur som helst lång dag.
Kom hem  och lagade mat - lax, potatis spenat och romsås. Det var gott. Vi blev bara två till middag. Lite snopet eftersom jag inte hört något. Åkte sen till mamma för en fika Det var lite spänt och när vi satt och pratade så lyckades jag bli osams med pappa. Japp! Igen. FAN att jag inte kunde hålla truten! Att jag inte kunde gått??
Hur som det blev inge bra och jag blev ruggigt ledsen. Inte för pappa utan för att jag vet hur jobbigt mamma tycker att det är Nåväl det blev en massa sagt - sanningar från oss bägge. Jag tror att pappa tog mest illa vid sig av att jag är så kall och färdig som jag faktiskt är.
Hemma igen tänkte jag på mamma och messade henne och bad om ursäkt för det jag just dragit henne genom. Visst vi var två men jag kunde tänkt och gjort annorlunda.

Jag var riktigt arg och ledsen. Hade behövt en kram men fick trösta mig själv. Det går det med.

Sov otroligt dåligt - funderade på mina föräldrar - syskon och allt som är. Desstuom hade jag inte hört av Kermit vilket gjorde att jag grubblade på om det hänt något. Ville inte ringa och messa för han blir bara irriterad.

Vaknade och tog mig till jobbet. Har fått undan en massa saker så det känns skönt - underbart att få lägga kraft på jobb när man behöver tänka på annat.
Mitt på dagen ringde pappa och ville att vi ska ses ikväll. Jag sa först nej men ändrade mig sen. Klart han ska få säga vad han vill säga. Han menar att han tänkt efter och förstår nu. Kanske gör han det. Är det viktigt för honom att säga det ska han visst göra det. Jag är ju inte arg  - jag är bara full av insikt i vad som gäller.

Ska ta kontakt med syskon sen för att höra var dom står. Jag känner ett oerhört behov av att dom som finns i mitt liv är männsikor som bryr sig på riktigt och gillar mig som jag är. Andra göre sig inte besvär.

Haha det är nog min 40-års kris som gungar igång. Hahaha helt ok!! :)

Nu ska jag åka hem. Handla, laga mat (undrar om det ska vara till 2 eller 3) sen ska jag duscha och skaffa kraft för mötet med pappa och sen sova.

Tänker på dig Dahlberg! Vet att det är jobbigt när barnen mår dåligt. Men det går bra och jag finns där för dig.

Skööööööööööön låt

No matter what they tell us
No matter what they do
No matter what they teach us
What we believe is true

No matter what they call us
However they attack
No matter where they take us
We'll find our own way back

I can't deny what I believe
I can't be what I'm not
I know our love forever
I know, no matter what

If only tears were laughter
if only night was day
If only prayers were answered
Then we would hear God say

No matter what they tell you
No matter what they do
No matter what they teach you
What we believe is true

And I will keep you safe and strong
And shelter from the storm
No matter where it's barren
A dream is being born

No matter who they follow
No matter where they lead
No matter how they judge us
I'll be everyone you need

No matter if the sun don't shine
Or if the skies are blue
No matter what the end is
My life began with you

I can't deny what I believe
I can't be what I'm not
(I know, I know) I know this love's forever
That's all that matters now
No matter what


No matter what (no, no matter, no)

No, no matter
That's all that matters to me


Hjälp mig med ideér!!!!!!!!!!

Igår vaknade jag tidigt - kände mig pigg och nöjd!! Jag ÄLSKAR vardagar!! Låter lite sjukt men gillar lunken, rutinerna och sen hjälper det ju till när man trivs på jobbet.

Jobbade handlade och åkte hem. Åt en vääääääääääldigt enkel middag och tog sedan ett varmt bad med bubblor! Så skönt!! Lägg sedan till ett glas vin så förstår ni att jag mådde ypperligt.

Kollade sedan tv och gjorde absolut ingenting. SKÖNT för en stund.

Lilla S mår inge bra! Jag vet inte vad jag ska göra. Hon längtar till Salem - hon är så ledsen att jag riktigt känner hur hon lider. Kan inte hjälpa till riktigt. Tiden måste få visa att det blir bra i Tälje.
Vi har ju fått så fint nu med tapeter och så. Har tänkt att vi ska fixa lite fint på väggarna och nu i helgen tänkte jag använda det som blev kvar av den bruna färgen för att måla köket. Kommer nog bli fint.

Jag ska ta fram lite olika fritidsaktiviteter till lilla S. Kanske blir det inkörsporten till nytt och bra?
Jag vet inte hur jag ska få henne att känna att det är här vi är och bor och det kan bli bra givet chansen.

SNÄLLA HAR DU IDEÉR SÅ SKRIV DOM HÄR TILL MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allt kan vara bra och alla tankar är värda att fundera på! Snälla snälla hjälp till.

Nu ska jag leta aktiveter, hämta post. Köpa SEMLA och fixa fakturor.....................nice dag.

Att älska på riktigt varar livet ut...........

Sista tiden - året  - det har hänt så mycket som fått mig att se att jag måste välja vad jag vill ha i mitt liv.
Folk tittar på mig som om jag är en alien för att jag är singel. MEN jag vill ha det så. ELLER VILL JAG DET????

Jag har kommit fram till att jag vill ha en partner visst - men på mitt sätt. Tänker inte bli hunsad igen. Tänker inte hålla igen på det som är jag. Framför allt så tänker jag inte nöja mig med vad som. Jag har tänkt efter och inser att jag har älskat på riktigt två gånger i mitt liv. Ja förutom mina barn - det är ju större än allt. MEN partnermässigt. Allt annat har varit bekvämt , passat just då eller socialt rätt. Inte rätt för MIG. Ska jag släppa in någon nu då får det vara någon som ger mig DEN känslan som jag bara haft två gånger.  När man älskat så - det varar hela livet. Det försvinner aldrig. Dom två är alltid speciella för mig och jag kommer älska dom resten av mitt liv. Dom andra - not so much. Dom tänker jag knappt på. Tyvärr ska man väl säga. Så då kom jag på det. Det finns ingen som vill ha mig. JAG VET det låter löjligt och bittert men det är SANT  - då väljer jag att vara ensam eller får det valt åt mig.
Tänker inte nöja mig med halvmesyrer. Får inte tillbaka det som varit och nöjer mig inte med mindre än allt.

Igår satt jag i en bil som en kompis köpt och fixat lite. En lite kul leksak - BMW 525i med ett ruggigt tryck!!
Vi hade bestämt att vi skulle åka lite genom Sörmland och han hade fått in baslåda så det kändes helt rätt.
Vi åkte Nyköping - Norrköping (donken där) - Katrineholm - Eskilstuna - Strängnäs och hem!! KUL!! TACK Dahlberg.

Innan vi åkte gjorde jag iordning hemma efter målarna - jo det är en del städning kvar men fy bubblan vad fint det blev!! Kermit hade bråttom iväg (som vanligt) och när han åkt gjorde lilla S och jag oss klara för avfärd.

Vi åkte gamla vägen mot Nyköping och lyssnade på musik - jätteskönt.
Jag lät tankarna vandra och kom på att här sitter jag i en bil och åker för åkandets skull. HUR normalt är det då??
Jag borde sitta hemma och titta på frågesportprogram eller vad som går på tv en fredagskväll. Jag borde städa, stryka - dricka lite vin umgås med vänner och jag borde ha en partner. '

Men mina tankar vandrade lite till - jag HAR gjort allt det där!!!!!!!! Jag har varit på middagar hos vänner och lagat mat för släkten och stått och åååååååhhhhat och  ooooooooooohhhhat och sagt rätt saker. Diskuterat allt från blöjor och välling när den tiden var och politik, skolproblem och sura tonåringar när det var.............
Jag har druckit (litervis) med vin och kollat på timmar och timmar med frågesportprogram och mitt i naturen.
Jag har bakat bullar gått skogspromenader och varit en riktigt duktig liten husfru.

Jag har gjort allt det där och varit nöjd med det.

Nu är det annat. Nu tycker jag det är skönt att sitta i en bil för sittandets skull. Jag tycker om att lyssna på musik och känna basen pumpa i ryggen.
Jag försöker hålla kontakt med vänner och släkt - det är inte så lätt för dom är en annan del i sitt liv än jag är.
Ja - jag vet - dom tycker jag är helknasig. OCH det är jag nog. Men sån är jag.

Just nu är jag lite trött. DET kan man få vara.

RSS 2.0