Han gör mig glad.......

Idag är det fredag och före röd dag så vi borde sluta tidigt. Men det gör vi nog inte. Det är månadsbryt så det är lite att fixa med. Jag har dessutom enormt med sms maraton med Ronnie, han är klart tänkvärd den killen tror jag. Man undrar var detta ska sluta. Med tanke på nivån på sms:en så blir det himla fint......... han gör mig glad. Det kan jag säga och DET var länge sedan någon gjorde!! Killar har bara gjort mig ledsen sista åren.

Jag är lite nöjd för idag var jag på väg att skicka ett sms men bestämde mig för att vänta till efter kl 13.Tänkte jag skulle göra något snällt. Hur glad blev jag inte när jag halv ett får syn på något som gör att jag bestämmer mig för att inte alls skicka något mess. Jag kan verkligen inte förstå varför man är otrevlig eller kort mot dom man påstår sig tycka om??? Tänker inte göra något - alls.
ENOUGH! 


Ska hjälpa Dahlberg hämta en Mustang ikväll!!! Nice! Ska träffa Mårten och fika.
Men direkt efter jobbet ska jag ladda lilla S iPod och springa en sväng idag med. Sköööööööööönt!

Ellerhur?

Kul lista jag stal av Raaw

Kul lista jag stal av Raaw


Första:

-Bästa vän: Susan Hultman

-Bil: Bubbla - marinblå!!

-Kärlek: Martin Johansson. Jag var 7 år!

-Husdjur:  Någon hamster eller kanin....sen katten Iso.

-Semester: Torshult, Småland varje sommar under mina första 15 år.

-Jobb:  Tanssköterske elev i Huddinge

-Köpta skiva:  Inte säker men gissar att en av mina första var Shakin Stevens....

-Piercing:  Ja om inte öronen räknas så fortfarande ingen - lär nog aldrig bli heller. Kanske naveln men nä....

-Konsert:  Michael Jacksson! Oförglömlig

Det var inte så lätt att minnas tillbaka.........Försök själv.
Ellerhur?

Förväxlar han mig med någon som bryr sig.

Igår sprang jag och det känner jag i låren idag......men det är skönt faktiskt. Skulle mekat bil igår men jag orkade inte och Dahlberg var irriterad på Kjelle och blev sen så han var inte på humör alla fall. Det var visst något tjaffs med frugan också tror jag. Hämtade lilla S i Salem och hon var med kompisar och en av killarna har jag inte träffat på länge så det var kul att få säga hej till honom. Han tar sitt liv på mer allvar nu - way to go Crill Pill. 

Blev osams för sista gången med Jörgen över mess och msn. Det slutatde med att jag blockerade killen och därmed har han bränt sina skepp hos mig. Som Ingela sa - jag har haft en ängels tålamod och förståelese för den killen. Han har ett ego som är större än Globen och är otrevlig titt som tätt. Jag lägger ner och ödslar inte energi på något så dumt. Från och med nu förväxlar han mig med någon som bryr sig.
 Nåja, jag kollade tv och pratade sen med Roger en stund. När jag lagt mig ringde Ronnie så då blev det en stund med honom också. Han har skön röst den killen.

Somnade och vaknade av att stora S messade för att fråga vad jag gör! Okej men sen somnade jag igen för att vakna av telefonen som ringer..........när jag svarar lägger denna någon på! Ditt jävla as! Säg alla fall vem du är? Ja ja - somnade för tredje gången när telefonen ringer igen.............den här gången blir jag ombedd att åka iväg............


Går ner och måste skrapa rutor och åker sen i mörker och dimma. Klockan är nästan 2 och jag är allt annat än pigg. Kommer in i ett bostadsområde och ser i dimman en ganska trött cowboy med hatt och chaps..........han verkar nöjd när han ser mig och jag stannar bilen. Han öppnar och kliver in..........
Ja det är den viktigaste killen i mitt liv - stora S!! Han är aningen onykter men i schysst form måste jag säga
Jag kör honom hem och går sedan och lägger mig igen. Har svårt att somna men lyckas till slut. Det är då jag inser att jag inte kommer orka upp kl 5 - vilken tur att jag inte börjar förrän 8 och alltså kan ta det lugnt.

Nu på morgonen har jag först pratat länge med Ronnie.........hm? Mycket Ronnie blir det visst just nu. Ja ja. Sen åt jag god lunch med tjejorna. Pratade med Christian i telefon - han kan bilar och hade lite tips om mitt värme tjohejsan så jag får åka till OK ikväll. Mårten skulle följa med ev som moraliskt stöd - han vill inte meka den killen. Men det gör inget. Om jag måste byta värmepaketet så kanske jag kan vara i garaget som Christian är..........nice.. Dom har ett bra bra ställe 4 grabbar ihop. Kanon att få in en fot så.

Det gäller att hålla sig upptagen - då slipper man tänka och känna så mycket.
Ellerhur?


20 Väl investerade kronor

Japp idag har jag gjort det!!!

Köpt rosa bandet!!! Ingela har utsatt mig för tjockt med tjat så jag palla inte o tjacka bande direkt asså!




Ganska fint och till en god sak..................20 väl investerade kronor . Nöjd nu Ingela pingela??

Ellerhur?

Idag ÄR en tung dag.

Var ute och sprang en halvtimme. Ja jag var tvungen att gå också men det gick förvånansvärt bra.
Har nu handlat och ska strax köra stora S till tälje city. Han ska visst ut på någon fest.

Ronnie ringde, det lättade upp japp jag blev lite glad på många sätt samtidigt känns det alldeles för jobbigt.

Idag ÄR en tung dag.

Now he's in another place and I can't reach him
And I feel as though I'm guilty of a crime..................

Det är just det. Känner mig så jävla skyldig..............

Aint that just the way................?
Ellerhur?

Det vet vissa........

Fisken jag köpte på lunchen smakade ta mig fan BARA tillsatser. Smakade plast faktiskt. Nix det gick inte så jag jobbade en stund sen blev det McDriven.......gott alla fall. Jag åt vid bordet och jobbade under tiden. Helt plötsligt blev jag multieffektiv för Ronnie ringde så då pratade jag med honom, la en order OCH åt lunch.......jo då!

Ja ja. Nu ska jag hem strax. Ska kasta på mig andra kläder och springa lite. Sen blir det dusch och handla mat. Med någon rättvisa så blir det en lugn kväll. Jag behöver det.
Det är uppförsbacke kan man säga. Motigt satan i mitt huvud.

Ja ja - ingen idé att gnälla om det. MEN jag är säker på att jag får en Oscar för mina prestationer en dag........för dom flesta i min närhet och omgivning tar mig för en person som kännner


                         






Och riktigt så är det ju inte .......... det vet vissa..........

Ellerhur?

Ingen ordning - bildjävel

Äsch .........fy bubblan. Ja någon proffstonare av bilrutor blir man aldrig. Men men. Den är på plats men med välvd bakruta och allmänt pissdålig tonare så blev det som det blev. Vågar fan inte titta på det imorgon i dagsljus.

Jag VET en som kan och gör det skitbra. Men jag vet också att han har fullt upp med sitt så jag försökte själv.

Värmen är det ingen ordning på heller..................Bildjävel


JAG SAKNAR MIN VOLVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jag är lite ledsen allmänt. Har verkligen slitit som ett djur för att det ska bli bättre jobbar som fan på att det inte ska synas allt för mycket men usch just nu vill jag inte vara här..................vill bara göra något helt annat.

Men det blir alla fall ett glas vin och lite Desperate..............Ronnie skulle ringa så det kanske livar upp. Det kan jag behöva.

Ellerhur?


Tjatar tjatar tjatar

Så där ja............nu har jag kommit hem och duschat och nu bär det av till Jamie för att hämta däck sen till Järna vidare till Hölö och sen vips upp till Slagsta för jag ska tona rutor typ.

Kanske kanske får man trevligt sällskap av Ingela pingela.........för hennes Björn är ju inte där idag så då vet man aldrig.

Först ska jag tydligen beställa hörlurar till lilla S för hon står här och tjatar tjatar tjatar........som om hon inte hunnit/kunnat göra det idag nej nej hon har ju lov och då kan man absolut inte göra något alls. Läsa eller plocka eller ens byta en glödlampa! Nej man MÅSTE faktiskt vara ledig och det tycker jag hon gör rätt i. Hon är aktiv som fan i att hjälpa till med allt så fort jag kommer så ledig tid är henne väl unnt.

Just nu ser hon sin favvoserie och sen drar vi..............men först till PIKME sidan

Ellerhur?

Saknar min Volvo

Jag är värdelös på att uppdatera.........

Har sålt min pärla!! Det är inte kul fy bubblan vad trist det är. Saknar min Volvo - trodde faktiskt inte att jag skulle det speciellt men så är det faktiskt. Nu kör jag en gammal Golf, det är INTE kul men det får gå. 400 kr för en full tank - ja det är ju kul. Ska ju övningsköra med barnen så det är väl bra om man kan köra ofta och mycket då.

Igår kopplade jag och lilla S in baslådan, alldeles själva!! Det gick jättebra, inte så lätt men vi fixade det. Nu pumpar det i bilen och då blir det ju lite lite lättare att stå ut. Det är lite annat som måste fixas, värmen är så där och bakluckan skramlar men det är ju åtgärdsbart. Pratade med Fredrik och han hade lite delar så det är ju bra. Han är duktig duktig på att meka Golf också så man är inte helt utan hjälp.

När basen var inkopplad igår så ringde jag Jamie och åkte förbi honom med pengar för bakljusen. Han hade precis införskaffat en bil............så han var glad. Åkte därifrån till RMJ och sen hem.

När jag kom hem ringde Ronnie och vi pratade länge. Han är himla trevlig den killen. Han ringde nu på förmiddagen också och det som slår mig är att han låter glad och är positiv. Lite busig så - det gillar jag.

Pratade i telefon med en härlig person igår innan jag skulle på läkarbesök, vi pratade om att ses en sväng framöver. Hoppas på det. För det är ju så att dom som känner en riktigt väl det är dom man vill ha nära sig. Ja så känner jag alla fall.

Nä nu är det posten som gäller och jag ska försöka bli bättre på att uppdatera.

Ellerhur?

Drack alldeles för mycket igår........varför gör man det?

Igår var det trevlig middag hos mig. Det blev ganska gott kan jag tycka också.
Åkte sen för att "klättra lite Berg". Där blev det mycket dricka och lagom till stackars Mårten kom så gjorde jag det jag alltid gör.................japp jag rymde.

Jag är verkligen helt kass på krogen. 

Åkte hem och la mig men såg till att Dahlberg hade numret till Ingela för han skulle köra dom hem. Men det hade inte funkat..........undrar hur dom kom hem eller blev det en natt hos getterna för dom?

Nu ska jag diska och diska och diska. Ska eventuellt till Stockholm en sväng men får se hur det blir med det. Kommer en kille och ska kolla på min bil idag också.

Känns så där idag för jag drack alldeles för mycket igår.......varför gör man det? Inte för att jag mår dåligt idag, det borde jag göra men man blir ju idiot. Usch.........

Nä nu får det dröja ett tag. Som sagt inte för att jag blir dålig utan för att jag blir så i kontakt med mitt inre och det är fan inte vackert.

Ellerhur?


Är det där verkligen våran bil??

Efter jobbet åkte jag till Tälje och hämtade lilla S, sen åkte vi mot Sollentuna. Vi skulle få sällskap av Ingela men hon var tvungen att jobba. Väl där kollade vi i affärer och hittade en massa kul. Lilla S fick mig att köpa henne en tröja och lite annat fint. Hon blev glad och det är SÅ kul att vara med henne. Fan vi skrattar hur galet mycket som helst.

Det var extrem kö dit så vi blev sena och åt middag i Sollentuna vilket gjorde att vi var sena hem också. Kl 7 skulle tvättstugan börja och vi kom hem precis. Hann bara in med tvätten innan vi var tvugna att åka och handla det vi ska ha imorgon. Så kommer vi till Willys fortfarande hypade av skratt, det blir ju lätt så när man är trött.

Vi handlar och när vi är nästan klara börjar jag leta efter pilgrimsmusslor. Vi letade och letade. Helt plötsligt utbrister lilla S - Där, där kan det vara - dom har alla fall Shark..............jag tittar och fattar att hon menar Chark.........jag brister ut i garv och sen går vi och frågar en tjej som visar oss. Ställer oss sen i kön, kollar lite på böcker och min blick vandrar över dom i kön bredvid. Där står en invandrarkvinna med ett JÄTTEPACK av kebab. Jag böjer mig fram och viskar till lilla S: Tror du dom bredvid gillar kebab? Hon tittar och säger sen ganska högt: Shiz kebab mannen!! Jag tittar bakom lilla S och ser en invandrarman som tittar på oss, han står NÄRA lilla S och har hört. Han ser inte nöjd ut. Jag viskar och skrattar hysteriskt till lilla S. Vänd dig inte om, vilket hon naturligtvis gör...........Ridå!

Går ut ur affären skrattar och skrattar.............går ner och jag sticker nyckeln i bilen. Den går inte att vrida om.........Jag fattar ingenting och säger: Är det här verkligen våran bil?? Lilla S säger: nej...............APGARV och jag tittar och ser vår bil en bit bort..................Ridå - igen.
Det var hysteriskt kul och ett bevis på HUR tokigt det kan bli.

Nu har lilla S precis åkt till Salem, jag är snart klar i tvättstugan. Ska ringa Mårten som jag lovade förut.
Det blir lite städa och tv ikväll. Det blir bra det tror jag.
Ellerhur?

You call me a bitch

Så där ja...............fredag.
Skönt,,,,,,,, Idag ska jag hämta lilla S sen till Salem och plocka upp Ingela sen till Sollentuna en sväng.
På vägen hem blir det handla lite mat och vin. Jag har tvättstugan ikväll så det blir en lugn hemmakväll för min del. Roger skulle ringa sen så jag får väl prata bort en stund med honom.

Gissar att jag ska hämta lilla S i Salem sen, vill inte var där så mycket men fram och tillbaka kan man ju köra.
Imorgon blir det trevlig middag hemma med RMJ, Uffe, Ingela och Björn. I know - parmiddag och jag är utan par men det bryr jag mig inte om.

Igår och i förrgår mådde jag så där och hoppas att jag får lugn på drömmar och tankar i helgen. Ska jobba på det.

Jag får blogga mer sen ikväll - då har jag tid. Mycket här idag men det är bra tycker jag.

You call me a bitch - like it is a bad thing???

Ellerhur?


But I stand corrected...

Jaha!!!!!!! Här får man veta att man lever..............!! Hahahaha inte en siffra rätt. 
Idag var det naturligtvis JAG som åt mat...........som alla dagar. Jag lever själv och äter själv och duschar själv och klär mig själv MEN eftersom jag är lätt schizofren så talar jag ofta i vi-form.

Sen fick jag en fråga.............VEM jag saknar? Gissar att det är Princessan på ärten som undrar.....  :=)

Sist men inte minst: Det heter alltså avokador i plural..................okej säkert. MEN det låter mer fel och är mer långsökt.
But I stand corrected.

Malin!!!!!!!!!!!!
Har du fixat barnvakt??? Jag vet att mormor är på - hon sa det när jag idag ordnade med recept på det vi ska äta.
Jag längtar till lördag.


Nu ska jag sova för annars hjälper inte alla krämer och smink i världen imorgon mot rynkor och påsar.
Borde ringa Mårten för han är sur på mig men jag orkar inte mer idag så det får bli imorgon.

Idag blev det svengelskt sista inlägg - så fiffig är jag.
Now I need my beautysleep

Ellerhur?


Mycket märkligt ord......

Jo men vi fikade alldels nyss............pratade om hur en tomat ska vara för att vara god. Jag köper mina röda, fasta och låter dom ligga framme så dom är rumstempererade...........Goda är dom då.

                                                                     Så här!!!

Sen pratade vi avocado. Hur dom ska vara men vi insåg att det är mycket mycket mer intressant att fundera på vad det heter...............:::

En avocado
Flera...............avocados? Jo så heter det ju ÄVEN om Ingela tyckte .........avocadosar...............

                                    

Men det fina i kråksången är att om DU nu sitter och säger ordet för dig själv högt. Sen frågar du någon i närheten vad dom anser att det heter så kommer du att märka att även om avocado är gott fast men mjuk gärna med fylllning av räkor eller i god sallad så är det ett mycket mycket märkligt ord..................

Ellerhur?


Ingela tycker jag är virrig.......

Nyss var jag och Ingela i centrum................vi köpte lunch och ta mig tusan: Ingela köpte kyckling, grillad - helt otippat. Själv köpte jag också grillat men kotletter till mig då.
Ingela tycker att jag är virrig.................jag ÄR det, insåg jag nu. I lördags upptäckte jag att mitt körkort var borta. Jag trodde att jag glömt det i baren på Flamingo...............men nyss när jag stod på HM så hittade jag det i väskan. Det måste vara en konspiration............jag LOVAR jag har letat och letat och letat i hela väskan flera gånger och hela plånboken. Flera gånger................nåväl nu är det tillbaka. Kanske finns det något i Ingelas teori om virrig för jag betalade på HM och förlade mitt clubkort - betalade på Ica och hittade inte mitt bonuskort......jo efter en liten stund. Jaja...............kanske är jag lite virrig men många kort är det.


När vi gick tillbaka mötte vi en kille i BEIGE byxor...............nej det ÄR inte snyggt...........han hade jympadojjor till och dessutom dojjor med röd undersula...............det går bort. Jag är lite kräsen, jag vet men det där gick inte alls.
Han är definitivt inte Mr Right.................
Den här killen därremot skulle nog kunna klä sig i vad som helst eller inget alls och han har klara potential som MR RIGHT
och MR RIGHT NOW



Ellerhur?

KOM TILLBAKS!!!!!!!!

Måndag var en trevlig dag. RMJ älskar inte måndagar men vi har verkligen trevligt här och då går ju det mesta.
Vi bestämde att det blir till att klättra Berg på lördag,,,,,,,,,,,, RMJ, Uffe, Ingela, Björn och jag. Känns bra att ha något att se fram mot.

Idag kom vår postkille in - Oskar - han har varit ute och rest, mycket kul att se honom.

Jag sitter här och klurar lite. Inser sedan ett tag att jag förlorat en person mig nära och det är sorgligt faktiskt.
Vill bara skrika: KOM TILLBAKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Texten är inte klockren..................men bra jävla nära.................refrängen...............
Åååååååååååååååååååååååååh fy fan !!! Det finns inga värre ord än: FÖR SENT!!!!!
Ellerhur?

Underbara unge

Lördag och söndag blev lugna dagar. Lördagkväll blev jag uppringd och sedan terroriserad av "Lingon"/Peter. Han var klart påverkad och ville att jag skulle komma och hålla dom lite sällskap på nya baren på Statt. Jag gjorde så men det blev inte långvarit alls för Lingon var kadäng för att uttrycka sig milt. Han ville att jag skulle köra honom hem så då gjorde jag det. Under resan underhåller han mig med vad som skulle kunna liknas vid Elvis men det lät som när Peter Antoiane sjunger i duschen.............not so nice. Väl framme hos honom tyckte han att det vore EN JÄTTEBRA ide om jag följde med in men serru det tyckte inte jag. Han började tjata och tyckte att jag alltid är så strikt och korrekt................jo men tacka fan för det då. Jag kunde inte ta mig därifrån fort nog och det dröjer länge innan jag hämtar honom igen och ALDRIG mer själv.

Nåväl jag satt mest vid datorn sen och hämtade lilla S framåt ett. När vi kom hem och jag precis lagt mig ringde Kenny King men det blev inget köra för han är en hänsynsfull kille han!!

Söndag hände inte mycket - framåt eftermiddagen hämtade jag stora S och han skulle få köra sig själv till T-Centralen. Han och klassen skulle på Organistations och Ledarskapsutbildning i Göteborg. Jag måste säga att det gjorde mig glad. I alla mina yrkesår och framför allt som lärare är det min kurs i just det som gett mig mest.
Vi hämtade en kille i Tumba och sen en i Huddinge. Stora S var hur rolig som helst på vägen när vi åkte, svårt att referera till men alla ni som känner honom VET hur han kläcker ur sig saker. Underbara unge.

Lilla S och jag åkte sen hem och handlade. När vi är på Ica Maxi messar stora S att tåget spårat ur och att det var kaos. Inte något min son uppskattar, ja kaos då. Dom skulle åka iväg 16.45 men kom inte iväg förrän 22...............då hade lilla S och jag ätit pasta och kollat tv en bra stund.

Sen blev det sängen och ladda för måndagen - det är ju härligt med måndag.......

Ellerhur?

TREVLIG kväll

En fredag med massa roligt blev det.
Först var det ju dags att fixa med hundvakt, sen ner till Tälje för att möta Jukka och Thomas som skulle rulla nedför backen.
 
Hela resan fånade vi oss med folk runt omkring.
Killarna var ganska nervösa............lätt illamående tror jag.



Efter avslutat rullande åkte vi hem till mig och ställde pärlan och sen for vi ner till Kinesisk restaurang. Gott och trevligt. Jukkas fru Lo var en särskilt trevlig tjej måste jag säga. Thomas körde oss hem till mig sen och där gjorde vi drinkar och hade trevligt. EN otrevlig sak hände........RMJ tog kort på mig när jag inte var målad!!! She is banned!!! Men efter Strawberry daquaris, Kiwitjoffs, vin och cider så kan det bli sånt.

Jamie hämtade min bil och tog lilla S till Stockholm, han är guld den killen. Vid tiotiden fick vi för oss att vi behövde chips och då ringde jag till Jamie som var i Tälje så han kom och körde mig för att handla.

Det var fler som var festsugna så vi fick tillskott i gänget vid elva och sen tog vi taxi ner till Flamingo. Där mötte även Mårten upp. RMJ hade kommentarer om Täljes invånare och det var väl halvbegåvat med tanke på att chauffören var släkt med dom så att säga. Hahaha jodå. Vi satt där en stund och det är märkligt vad tiden går fort, vi bestämde oss för att gå vidare till Crocs men dom hade stängt. Så då blev det Hamnmagasinet..........det är ju ett ganska värdelöst ställe men där fanns dricka så det fick duga.

RMJ och Ingela kom inte in för dom inte ville ta av sig jackorna...............
När jag sen skulle hem så stod dom kvar utanför så jag fick skjuts hem, tanken var att ha lite efterparty hos mig med partyfolket. Det blev en ganska kort stund för jag tittade på klockan och insåg att jag behövde ta det easy för jag skulle ju besiktiga bilen lördag eftermiddag.

Lilla S kom hem - Jamie hade hämtat jag ordnade så han fick betalt.....................som sagt GULD att han ställde upp.
Vi pratade lite och gick sen och la oss. TREVLIG kväll.

Vaknade dagen efter och mådde ............jo ...................BRA! Väckte lilla S så vi kunde förbereda oss för att åka till Rissne. Först åkte vi och köpte nytt däck till höger fram.................hade jag tittat hade jag nog köpt till vänster bak också.... Jamie hade rastat bilen ordentlligt. Men det var ingen fara så det gick bra.
Klart killen leker lite................helt okej.

Kanonkväll med trevliga människor, alltid kul
Ellerhur?

Lite trött

Idag är man lite trött.
Det var roligt och det blev sent igår.

Bättre berättelse om det kommer med bilder och film!!

Nu ska jag ta det lugnt och vila för det behöver jag idag.........

Ellerhur?

Inte Västerås all over men Tälje by Annakarin

Fan idag är jag snurrigare än karusell..........
upptäckte precis att jag skickat ett brev som skulle till England har gått till Sandvik i Stockholm!! Det är ju inga problem för jag fick tillbaka det men VAD har jag skickat till England?? Ja ja det blir till att detektiva lite.

                                                        

Snart ska vi åka och hämta Rose-Marie sen till Salem för att placera ut Ingelas hundar sen till lilla S för att ge henne lite pengar. SEN bär det av till Scandic i Tälje för samlig för att killarna ska få åka Zorbing.
Efter utfört uppdrag blir det kaffe och eftersnack. Vi ska äta middag på kinakrog i Tälje och sen åker jag och tjejorna till mig. Jag ska lägga slingor i mitt hår och sen blir det äta oliver, nachos och göra drinkar. Moahahahaha jag har köpt en bacardi så jag ska lura RMJ lite det blir lite gott och blandat vi har köpt:





.............inte Västerås all over men Tälje by Annakarin...

Eventuellt går vi ut........det lutar lite åt det, kul att kolla lite på folk ju. Som jag skrev igår så hämta Jamie och kör - det är skitskönt. Jag vet ju hur jag är.................vill bara hem och pallar inte mer sen. Han ska ta min bil så vi får försöka träffas innan ikväll så han får nyckel.......äh det ger sig. På nåt sätt.

Just nu sitter jag och pratar på msn med en kille som är jättegullig, ja som person. Rätt cool kille faktiskt trots sin ringa ålder.

Nä nu ska jag engagera mig lite här. Jag återkommer med filmen över Zorbing - bildbevis på oss tjejor och kvällen som den blev. Just idag mår jag bra. Är stark och har varit det en stund. Känns skönt. Nu ska jag bara vara och njuta.
Ellerhur?

Två mycket roliga saker..

Oj vad jag bloggar som fan nu då?? Ja men jag kom på att jag måste berätta att två mycket roliga saker har hänt idag.


Ett: Jag hittade Michael på Facebook. Roligt roligt. För dom som inte vet är det den kille/man jag umgicks mycket med när jag var i USA för en livstid sen...............Vi hade 6 underbart roliga månader och jag fick lära mig dricka screwdrivers bland annat. Helt enormt rolig kille.
Ska försöka ringa honom nu ikväll.

 Här är han med fru tror jag.

Två: Mårten kom förbi och fikade. Han hade en blomma med sig till mig!! Han är verkligen omtänksam den killen.
Det var en begonia................se bild.
                                                             Begonia............                                                                  


Det som var extra roligt var min lilla S.............fan hon är klockers den tjejen. När Mårten ger mig blomman blir jag jätteglad och säger: Wow, varför är jag inte gift med dig? hahah skrattar jag lite. När lilla S tittar på Mårten och säger med den lilla bittra ton hon anammat från sin mor........- Det undrar du också va?? Mårten skruvar sig aaaaaaaningen  obekväm men skrattar. Han är så go den killen. Vi vet ju alla vad som gäller - vad han än tror eller hoppas. FAST å andra sidan klart han vet..............efter 15 år så har han fattat. 

Ellerhur?

Sjuk humor............

Satt och googlade lite.......sökte bilder på ordet vanställd...............Göran Persson dyker upp????
Det fick mig att kolla lite och jag hittade  lite galenskaper. Kul kul. Jag vet jag har sjuk humor men va fan??      



 Han ser ju bra ut alla fall.....                                         




                                                                       

                                                     


                                                       Lite hängig??

                                                                  Jobbar på att bli osynlig?                    


Jag erkänner att jag är knäpp.........men det gör inget.
Ellerhur?


Okej LIMI och TACK för det Jamie

Men alltså illa............jag har inte bloggat på hela dagen! Jag har inget försvar...............alls.
Har jobbat en massa och sen städat med lilla S. Blev inte så maniskt som jag tänkt.........har jag mjuknat?? I skallen då kanske.

Okej LIMI - det finns killar som dansar för dansandet skull. Skönt tycker jag. Det är ju så inga regler utan undantag.
Det finns ju guldkorn i alla grushögar..............Dom är bara förtvivlat svåra att finna.
Men jag är inte den som är den. Jag kan erkänna när jag har fel.

Imorgon är det Zorbing för grabbarna grus. Fan vad kul det ska bli att se. Jag längtar som fan. Sen blir det vin och tjejprat hela kvällen. Nice nice. Jag har pratat med en kille som är pålitlig - Jamie - han ska köra tjejorna hem och hämta lilla S åt mig. Jätteskönt att kunna veta att det kommer funka så jag bara kan slappna av. TACK för det Jamie, ja nu läser ju inte han det här så jag får väl tacka personligen imorgon.

Känns som om det ljusnar trots att vi går en mörkare tid till mötes..........
Ellerhur?

Vilka killar dansar??

Rose-Marie på mitt jobb går med sin Uffe och lär sig dansa bugg på tisdagskvällar. Varje onsdag morgon får vi en rapport om hur det var och hur det går. Detta har gjort att vi har diskuterat detta fenomen med dans.

Idag var inget undantag. RMJ berättade om en av killarna som skulle kunna vara homosexuell.........hon tyckte det men var inte säker..........vi frågade vem han var där med. RMJ sa med sin killkompis. DAH!! Ja med det som underlag och RMJ's målande charader över hans beteende - ja han är nooooooooog det.

En av killarna var där och RMJ tyckte han är söt och skulle passa mig..........men efter beskrivning på honom tyckte jag nog att han verkar vara en högskolestudent som bor hemma hos mamma ..............alltså INTE min typ.

Dom andra är i övrigt män som är där med sin tjej/partner/fru...........och DOM är bara där för att dom vill ha sex..... ja i min mening då.

Så i konklusion.............Vilka killar dansar??

Jo
 - homosexuella. Den som är "hon" i förhållandet för att han gillar att dansa och den andre se nedan
- högskolestudenter som bor hos mamma, har märkeskläder och är potentiella mördare/psykopater för att dom är osäkra i sociala sammanhang och blir sen frustrerade i verkliga livet.
- män/partners för att dom gör sin fru/tjej till viljes för att dom senare ska få sex.

Så tror jag och jag tror att jag har rätt.
Ellehur?


Fy fan vad vidrig jag är!!

Uppdate på den då................ja på in/utbjudan.
Blev en kaffe på Heron...............helt okej. Trevlig kille..............ser helt okej ut. Precis som jag  tyckte innan. Min slutuppfattning är att han är trevlig - ja jag kan träffa honom igen. Det räcker väl?? Jajjemen. I mina ögon så.
Nu veeeeeeeeeeeet jag att Ingela när hon läser detta undrar........Hm? Inga fel?? Jo då tjejen - där kommer jag inte svika.......... han var lite rund i ansiktet. Nej inte som överviktig men rund som en boll, han hade en löjlig jacka, han var lite kort och han är norrlänning. Hahahahha fy fan vad vidrig jag är!!

Ska jag vara helt ärlig drogs mina tankar under fikat till min son och hans halkkörande, mitt sälja eller inte sälja bilen. Och så tänkte jag på pappa...............min lilla pappa. Usch - dåligt samvete för att jag inte var där idag. Har varit där alldeles för lite sista tiden.

Imorgon ska jag släppa loss min allra värsta demon - min städmani..............
Nä men ska fixa här hemma så det ser i mina ögon dugligt ut för tjejorna.............Det kommer bli trevligt. VET jag.  Så bra tjejer som det är och så kul som vi alltid faktiskt har. Trots krämpor, jobbiga barn, knasiga chefer, graviditeter? och klimakteriebesvär i en stor mix..................ja då KAN man ju inte misslyckas. Lägg där till våra enorma fördomar (mest mina fast det är inte fördomar det är observationer) om folk i allmänet och män i synnerhet............plus det faktum att alla TRE haft en hyffsat skadad uppväxt och ungdomstid  så har du receptet på massa skratt.

Ellerhur?

Utbjudan???

Hoppsan................alldeles nyss fick jag en inbjudan...............eller säger man utbjudan?? Hahaha skit samma.
Ska alla fall eventuellt om jag orkar träffa en trevlig kille ikväll.................Date? ja det kanske man ska säga.

Det är en riktigt trevlig kille som ser ruggigt bra ut...............
Vi pratade just nu - här på jobbet..............ja det är ju kanske inte sånt man ska lägga sin arbetstid till men nu blev det så.

Kan ju bli trevligt............Han är cool - helt klart, och kaffe är aldrig fel så.........Why not?

Ellerhur?

Kajsa Anka!!!!!!!!!!!

Idag var Ingela till Optikern här i Tumba Centrum..................jättetrevlig tjej som hjälpte henne. Kunnig och trevlig det är inte så vanligt i min erfarenhet............hur som helst. Ingla står där och ska betala och fixa det sista när jag TITTAR på tjejen..................jesus.................jag får använda all min kraft för att inte brista ut i skratt. Börjar prata med Ingela och jag HÖR att jag upprepar mig men känner mig inte säker i att använda annat än redan uttalade ord. Rädd att jag på något sätt ska avslöja att jag är på väg att skratta.

Vad jag skrattade åt??? Botoxläppar!!!!!!!!!!!!! Tjejen såg ut som Kajsa Anka!!! Lovar!!!
Det är inte snyggt!! Ja inte tycker jag det. Det ser så otroligt tillgjort ut. Nu hoppas jag för denna tjej att det typ var gjort igår så hon var svullen extra...............och det är ju TUR för henne att hon är så trevlig och kunnig men helskotta!!!

Det fick mig osökt att fundera på hur hennes barn kommer se ut.......

Eller hur hon själv kommer se ut som gammal..............

Det är när man tittar sig i spegeln och ser det där som man är glad över att man INTE gjort något sånt.......än
Ellerhur?

Jag är inte här........

Skriver sent idag ser jag............har inte kommit mig för.

Alldeles nyss sitter vi tjejor och fikar............pratar allmänt om dans och annat rörligt........typ män när Ingela ser att det går någon utanför. Hon säger nu kommer det en. Jag tittar ut och känner igen vederbörande och kastar mig in i rummet och säger. -Jag är inte här................Ingela skrattar lite och jag hinner få ur mig: -Allvarligt jag är inte här.

Ingela öppnar och jag kan bara säga TACK det finns absolut ingen jag hellre skulle ha med mig som livvakt eller förkläde. Hon är kanonvass!!! Underbar tjej.

Vem det var?? Äh inte viktigt..................men ingen jag vill säga och jag vet att det är en person som har svårt för att förstå så jag valde en Ros-Marie............ja nästan. Jag stängde dörren till mitt rum inte satte mig under bordet.

Fick ett mobilnummer jag ska ringa........får göra det eller messa alla fall.
Ellerhur?

Skitförbannad!

Okej..................kvällen igår var trevlig. Jag och lilla S kollade på Matakuten. Kul kul. Risken är stor att lilla S ägnar större delen av hösten och vintern till att vara med i TV.....hahah

Jag hade samtal med en vän som mår kass. Senare på kvällen kom ett mess med underliggande mening om att ta sitt liv. SÅNT gör mig skitförbannad! Där går min gräns för vad jag ska ta. Helt klart. Idiot. Antingen gör man det och då drar man fan inte in mig idet. Eller så gör man det inte och då hotar man inte om det. Helvete vad arg jag blev.

I morse vaknade jag och hade ett mail från en kille, en kille jag pratat lite med och fikat EN GÅNG med!! Han bor i Salem och jag tycker han är trevlig eller ja jag tyckte. Han ifrågasatte hur jag kunde vara online igår eftersom jag sagt att jag var upptagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tror han att han har överhuvudtaget med att göra vad jag gör??? Nä du killen försvinn ur mitt liv.

Nu ska jag lägga in reparationsorder............sen ringa pappa tror jag. Det är en härlig dag med sol! Nice nice. Jag ska nog äta med pappa idag och klippa gräset där en sista gång innan vintern..........Det blir bra.

Ellerhur?

Galet kul

Himmel vad bra det kan bli......................Har just avslutat middag och vi satt länge och bara pratade. Om allt och inget. Det är riktigt skönt. Det är då man känner vad härligt det är när barnen börjar bli stora.

Nu har jag precis lagt om annonsen på bilen, den blev bättre nu...............typ. Jag är kass på att skriva annonser men man får hoppas ju.

Idag har jag haft ett evinnerligt sammelsurium med Jörgen. Han mår inge vidare och det är förståeligt men ack så jobbigt. Man kan bara försöka stötta och finnas där så gott det går. Inte så lätt men man får försöka. Jag vet inte var det leder och en stund kändes det som det äter upp mig. Men då tänker jag gränsa.

Har också pratat med ett par riktiga hunkar idag................yeeeha. Mer sånt tack! Och JUST NU loggade Jojje in på msn, en av dom så jag får väl ägna mig lite åt det. Fast egentligen har jag inte tid för jag ska göra inbjudningar till THE P........

På fredag blir det extremt roligt tror jag. Först ska Jukka och Thomas från jobbet få prova på Zorbing...........kolla liveit.se om ni inte vet vad det är. Bilden nedanför förklarar lite.....................Det var MIN idé att dom eller det var Jukka som fick men den är för två så han tar med Thomas.................helt galet kul ska det bli. Jag ska filma - som faaaan......hihi

                                                                                  Moahaha moahahaha

Efter ska alla som vill men bestämt är Ingela och RMJ åka till mig och äta godsaker............gorgonzola och nachos, avokado gucca, parmaskinka och sånt........jo då natruligtvis vin till det. Hur härligt som helst. Oj vad jag måste städa innan tjejorna kommer...........jesus - det är ju det..............jag blir så über - hyper - galet stressad över hur folk ska se att jag har hemma..........(ja jag VET hur fan kunde jag ha ett filmteam här?? hela sverige! ) Men det får gå.

Så man förstår att jag längtar till fredag. Även om jag gillar mina veckor med struktur. Nu hör jag att Glassbilen är här!! Ingela önskar nog att hon var hos mig nu...............VET att hon skulle köpa Mövenpick tiramisu............
För det gillar hon mer än grillad kyckling.................det VET jag............
Ellerhur?

Kul inlägg

Finanskrisen dryftas i smått och stort.................

Jag såg ett kul inlägg i debatten.




Alla är sig själv närmast................
Ellerhur?

Skönt

Så var det måndag. Helgen var bra, en prommis i skogen igår och en lugn skön söndag. Jag mekade bil med lilla S och nu är bilen klar för besiktning! Skönt.
Idag ska jag fika med en person som ska få råda mig i ett dilemma. Det känns bra, det är en guldperson som jag har oerhört stort förtroende för.

Annars ser det ut att bli en lugn dag. Jag ska försöka få lite gjort här och sen åka hem och fixa lite hemma. Kanske kommer Mårten och fikar ikväll.

Har precis haft ett otrevligt samtal med Jörgen jättetrist och jobbigt. Men mest för honom.

Skit i det nu - det är mååååååååååndag och jag gillar ju måndagar

Ellerhur?

Det är ju soooool idag

Söndag morgon! Nice - jag har tvätt i maskinerna och nu ska jag äta frukost. Ägg mackor och kaffe kaffe kaffe.

Det blir en promenad med pappa sen och efter det en sväng i skogen............Nice det är ju sooooooool idag.

Det är aldrig fel. Igår fick jag ihop mig själv igen. Duktig jag är!
Ellerhur?

Det är ju DET jag alltid sagt..



Du är
Stålmannen
97%
Fantomen
86%
Batman
82%
Robin
82%
Kattkvinnan
80%
Hulken
80%
Wolverine
72%
Spindelmannen
68%
Hellboy
56%
Du är en godhjärtad person
med utomjordisk styrka som älskar
att hjälpa andra.

Klicka för att testa vilken superhjälte du är!




Jag såg att Ingela gjort sitt test........så jag var ju tvungen jag med men Det är ju DET jag alltid sagt.....Sålqinnan!!
 Thats me
Ellerhur?

Nobelpris och OSCAR

Så var det lördag. Det regnar och är ju klart trist. Men det gör inget.
Idag vaknade jag sent. Ronnie messade och sen ringde han...............bad om ursäkt för taskigt beteende. Joråsatt......Vi får väl se.
Jag har fått tvättstugetid så jag tvättar. Ska städa lite och sen har jag mer tvättid imorgon om jag vill. Skönt.
Ska ringa Rose-Marie och tvätta en jacka åt henne. Ja hon KAN tvätta själv men det är en dunjacka och vår tumlare är bra här.......så därför.

Ska stryka idag..............men nu först duscha, och lyssna på min låt som är helt enorm. Gör mig och rör mig.

Kanske blir det en rolig dag det vet man ju inte.

Måste ju kopiera loris lite..................med en lista över NOBELPRISTAGARE jag tycker borde få vara med:

Nobelpris i klavertramp - går till RONNIE för han var packad och trodde vi skulle ses
Nobelpris i osynlig  - går till PERRE för att han alltid bokar att vi ska ses men sen försvinner
Nobelpris i fantastisk - går till INGELA för att hon är klok och erfaren och sånt gillar jag.
Nobelpris i ego går till JÖRGEN för att han bara pratar om sig själv
Nobelpris i snurrig går till STORA S för att han kör bil lite virrigt bland annat.
Nobelpris i skriva (litteratur) går till DD - för jag älskar att läsa det hon skriver, känns systerligt.
Nobelpris i fjortis - går till flera men att säga det här är förmodligen förtal
Nobelpris i snäll går till MÅRTEN - odiskutabelt så
Nobelpris i leva livet går till LILLA S - hon gör det - hela tiden
Nobelpris i dum går till mig själv just nu fast å andra sidan kanske jag får vänta för jag VET att jag är nominerad till en OSCAR i för mina skådespelarprestationer......................

Nu har jag precis lagt tvätten i tork - Gud vad det luktar gott!!!
Ellerhur?

Du får inte........

Du får inte knacka på min dörr, om du inte är beredd att komma in.
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din
Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål
Inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål
Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt.
Du får inte ha mig som en dröm när jag vill vara din verklighet
Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill
Du får be en bön att tiden du behöver räcker till
O du får samla dina tankar så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade oss själva kan få gro

Du får inte inte andas på min panna., inte få mig falla ner
om du inte sen kan stå för all den oreda du ger
Du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart
men jag önskar inte hellre än att du gör allt emot mig snart

Men du får ta den tid du behöver för att första vad det är du vill
Du får be en bön att tiden du behöver räcker till
Du får samla dina tankar så att två själar kan få ro
Så att allting som vi lovade oss själva kan få gro
Vad är det du vill?





Tog den här efter jag hört låten på DD's blogg. TACK DD!! Texten är så klockren..........

Ellerhur?


Vill inte, kan inte, vågar inte

Idag är det fredag. Kände när jag vaknade att det är skönt med lördag och att jag kan få sova ut då.

Ikväll blir det lugnt. Jag ska stryka och fixa hemma. Kanske åker jag och träffar någon för en fika, har inte bestämt mig än. Hur som är det en del röja hemma som måste till. Jag har under dagen idag bestämt mig för att fullfölja det jag tog som beslut förra helgen.  Ska jag göra det och MÅ så där bra måste jag städa lite i mina skrymmen.

Att det sen blir rent i skåp och lådor under tiden är ju inte fel. Det känns lite vemodigt och tungt men - jag VET att det måste göras. Hade varit kanon med en flaska vin och lite sällskap men det ser tunnt ut på den fronten ikväll.

Mårten har en tung dag idag och jag tänker på honom.

Imorgon blir det till att fixa färdigt och sen ska jag skriva ett brev som jag skulle gjort så länge.........På söndag ska jag göra något jag inte vill men måste. Ja det är lite kryptiskt men det gör egentligen inget för det är inte just det jag ska göra utan det jag känner inför det som är viktigt.

Jag vill inte - men vet att det är nödvändigt, så jag gör det trots att det gör ont och sliter mig i stycken
Jag kan inte - men vet att jag måste för annars kommer jag nog aldrig bli hel
Jag vågar inte - men gör det ändå och hoppas att jag inte möts av hat, andras eller mitt eget

Den här helgen blir nog lite svår,,,,,,,,,,,, men så får det bli. Nästa vecka är jag nog lite trasig men det är kanske det som är vägen till att bli stark.

Samtidigt..........jag mår rätt bra. Förnuftet säger mig saker och jag är stark i det. Det gäller bara att lyssna.
Någonstans har jag hört - "Det sista som överger människan är hoppet"

Kanske är det så. I det vill jag tillägga att jag tänker: när en människa tvingas överge sina drömmar det är då hoppet sviker.
Ellerhur?


Hon är tuff den tjejen

Idag har jag jobbat som fan!! Lilla S mådde dåligt och gick hem från jobbet idag. Hoppas hon kommer sig igen. Men det gör hon nog för hon är tuff den tjejen. Hon fixade sitt hår igår och det blev fint som snus.........

När vi satt och fikade nyss försökte Rose-Marie komma mellan mina ben.........ja när hon skulle kasta kärnan till plommonet hon åt, jag hade nämnligen fötterna på sopkorgen. Närmare än så kommer inte jag något mellan mina ben. Fy fan vad tragiskt.

Nu idag fick jag reda på att det är den 9/12 som dom visar programmet vi ska vara med i. Skönt att det är lite tid kvar.
Ska hjälpa pappa att boka ett hotellrum på Arlanda idag när han ska åka till Palm Springs den 22/10.
Sen blir det middag hemma. Mårten kommer på besök.

Undrar vad jag ska bjuda på då??? Det får bli något gott................och mättande.
Ellerhur?


Ingela kom och hjälp mig!!

Fy bubblan vad trött jag är!
Snobben (lånehunden) har hoppat upp och ner upp och ner upp och ner upp och ner upp och ner upp och ner!!!
Och hostat och hosta och hostat.
Ingela kom och hjälp mig!!! Kände jag inatt

Just idag ska han med till kontoret för att se om Selma löper eller är klar.
Just nu känns det som om det vore bra så jag får sooooooooooooooova inatt.


Nu ska jag vara ärlig och säga att ett långt samtal från Ronnie gjorde att fick en sen start på sovandet men ändå...

Puss på dig Snobben - du är världssöt men just inatt hade du gått billligt....
Ellerhur

Nu har jag skavsår i öronen..........

Jo rå satt.......................hahahahaha!!
Har precis haft en fikagäst här och den du! Helvete! Jag är snackig............jag VET det men i helvete!
Denna människa KAN verkligen inte var tyst så mycket som en sekund....så nu har jag skavsår i öronen.

Jörgen messade och mår skit..........han ville ringa så det lär han väl göra snart. Han  som inte skulle/ville/kunde ha kontakt med mig för att han skaffat tjej..............om hon var svartsjuk eller vad det var egentligen det vetefan men det lär visa sig strax. Ja herregud vilka förvecklingar.......lär väl få ytterligare sår i öronen.

Vill egentligen  ringa ett samtal eller skicka ett mess.........men tänker inte göra det.
Nu kämpar jag hårt...............

Ellerhur?

Jag är inte intresserad av någon gubbe....

Jaha ja.......nu har jag ätit, det blev kycklingfile som var god.....nu sitter jag och ska författa lite och snart är det kaffe som gäller.

Idag fick jag ett mail av en man........Han undrade om jag ville ha tips på adresser till sexsajter.........
Alltså jag blev så heligt förbannad så jag svarade något otrevligt...........och tänkte att där blev det tyst men - nej då.
Här nedan följer vår mailväxling...

Jag skrev:
Varför i helvete skulle jag vilja det?? Tror du jag är så dum så jag inte vet var jag får tag i det om jag nu skulle vilja det?? Är du go i hela huvudet eller??
Han svarade:
E go i bara halva huvudet....haha
Jag:
A just det.  Du är ju 10 år ÄLDRE än jag??? Jag är inte intresserad av någon gubbe.....
Självinsikt är det att tänka på eller???????
Han:(en "rolig blondinhistoria") och sen
var "go i hela huvudet"  lite cynonymt med BLONDINER väl ?
Jag:
Cynonymt? du- Synonymt stavas det och det VET jag trots att jag är BLOND.

Ägna dig du åt att ta en kurs i stavning.

Så där fortsatte det fram o tillbaka...........

VILKET JÄVLA ÄGG!!!!!!!!!!!!!!!

Det sjuka är ju........OM jag svarat att jag var intresserad av sexadresserna hade jag ju VARIT en "blondin".
Ellerhur?

Har en rätt kul sak att berätta......

Men shit.................vilken dag!!

Har haft en massa kontakter med en massa trevliga människor idag. Nice nice.

Om en stund ska jag till kuratorn. Hon är helt fantastisk och jag ser fram mot att träffa henne idag. Jag har en massa som jag känner att jag behöver få ur mig.........

Ska åka till pappa en sväng och hjälpa honom med lakanen. Sen måste jag dammsuga hemma för det är mer än dags.
Har läst bloggar och min dotter fick sms om att det skett något i Salem........men det verkar inte vara utrett vad. VIdrigt verkar det vara alla fall.

Ska uppdatera bättre när jag kommer hem. Får inget lugn att skriva nu.................har en rätt kul sak att berätta. Men det tar vi sen.................

Det har blivit en liten skara läsare nu sen jag lösenordsskyddade...............kul men samtidigt är det lite trist för man förlorar spontanbesöken men skit samma.
Jag fick frågan av en person om VARFÖR jag skriver.........ja läs november 2007 så vet man..........det förklarade jag för honom...........han ville nog ha det till att jag gör det som någon "wanna-be-fjortis-fjolla" men då hade han fel.

TV förresten..........äh vi tar det sen..........då blir det ju två inlägg till idag...........minst.
Ellerhur?

Sluta drömma

Idag har jag bara jobbat halv dag. Sen har vi varit på Café Tratten och filmat det absolut sista. Skönt och det är ju premiär för serien ikväll så det lär man ju se.

Igår fyllde jag år. Det blev en trevlig dag, jag fick blommor o tårta på jobbet och massa uppvaktning. Enromt med sms och tillochmed min moster från USA messade.
På kvällen åt jag middag med barnen. Trevligt och gott. Fick besök när vi var klara och då tog vi kaffe.
Senare satt jag och lilla S och spånade på festen som ska bli.

Jag hade en del sms kontakt med en person igår. Gillade inte allt i dom men man får väl ta saker antar jag. Personen tycker att jag förändrad...........till det sämre. Känns ju så där. Men vad kan jag göra??? Inte ett skit faktiskt.

Just nu sitter jag och har pratat med Tommy, en kille jag skulle kunna tänka mig att träffa lite. Han är i Norrland men kommer hem imorgon. Får se vad det kan bli.

Nu ska jag åka till Salem och hämta en bur till lilla S och sen hem hem hem.

Jag skulle vilja få bestämma tre saker................men det får jag inte så jag måste sluta drömma - fan vad less jag är på att man inte kan styra sina tankar och sin hjärna bättre än man kan.

Ja ja. Off we go

Ellerhur?

Som en liten skolflicka...

Så har då dagen gått till nästan ände..... jag har inhandlat det som behövs för en god middag med mina barn. Känns som om det blir en härlig kväll med dom. Jag har fått blommor och choklad och tårta och lotter..........helt otroligt kul.
Vi hade vinlotteri idag och jag vann.........ingenting. Fast det gör inget. Thomas var här och han har börjat leva fitness liv och skoja inte om att det syns. Wow - puddingvarning på gång. Go Thomas, fast han är ju gift så det går bort men man kan ju kolla.

Alldeles nyss var jag på ica och skulle handla fläskfilé...............Jag tog en och höll den lite ekivokt när Ingela fattade galoppen och började göra jämförelser...................men då kom pryda Annakarin fram så då rodnade jag klart och tydligt så vi fnissade en lång stund. Jag kan verkligen rodna...............sjukt att jag blir så generad av sånna saker - som en liten skolflicka nästan.

Strax hemgång - ut med hunden - förbereda middag och ta det lite lugnt. Lustigt livet egentligen En del saker betyder mer än andra. Ibland ägnar vi människor oss åt att vilja det vi vet med oss är fel eller oåtkomligt. Ibland vältrar vi oss bara i det vi VET kommer göra oss illa............läser saker vi inte vill veta eller lyssnar på saker vi inte vill höra eller tror och hoppas på saker som vi innerst inne VET inte kommer att ske. Och ibland.........gör vi bara det som är rätt. Jag försöker verkligen att göra rätt. Sen i lördags vet jag vad det är och känner det också.................jo nästan hela tiden. Det är bara svårt att få det att funka 100%. Det finns störande inslag som jag inte kan värja mig och sen är det ju så som jag skrev ovan ibland vältrar man sig............men jag jobbar på det.

Nu önskar jag två saker..............Ett: att mina drömmar kunde lämna mig ifred. Det är inte kul, jag drömmer mer eller mindre samma sak varje natt. Inatt var inget undantag.................Men det är väl för att något fattas mig. Fy fan vad jag önskar att man kunde styra mer över vissa saker. Men se det kan man inte. Två: Det jag önskat så länge ... behöver väl inte säga mer............
Ellerhur?

Idag när jag fyller år.

Hur gör man då?? Ja det  verkar inte som jag fattar hur man lösenordsskyddar därför har det inte hänt än. Men jag ska fixa det under dagen.

Helgen var bra. Helt okej. Jag blev väldigt trevligt firad igår och idag blir det god mat med mina underbaraste - mina barn.
Jag ska dricka lite vin också. Det gillar jag. Imorgon blir det upp tidigt för jag ska köra Ingela till Arlanda, för hennes plan går jättetidigt och då måste hon gå upp kl 2 på natten och det kan man inte utsätta henne för. Tycker jag då.

Nu ska jag gå och fixa vin till vinlotteriet och köpa fikabröd för det tycker jag vi ska ha idag när jag fyller år.

Många har sms:at och grattat mig - kul kul.

HUR GLAD JAG ÄR!!!

Jag har ingen aning om vad det var eller jo.................det är en process som varit på gång en längre tid. Mycket som påverkat och igår kände jag hur hela världen rörde sig............ja min värld. Men positivt.
Idag när jag vaknade kände jag det igen. Hur den hamnade på plats!

Som jag längtat efter denna känsla i min kropp!! I mitt huvud! Äntligen!

Idag ska jag fixa min bil, prata med Mårten om just den samme för nu ska här städas!!!!!
Det är väl det som är liiite kämpigt - det blir så oerhört mycket städa nu framöver. MEN det blåser en härlig vind och DÅ blir man uppfriskad.

Ytterligare ska jag baka något gott som jag ska bjuda min familj på imorgon. Undrar vad det ska bli?? Tänkte igår på att kanske ska man ha lite bubbel?? Jag fyller ju för farao 40!! Ja kanske. Får klura på den.

Jag bara önskar hoppas och ber till högre makter att det inte är kört på vissa fronter för min städning...........jag har ju faktiskt hunnit ställa till en jävla mess på sina håll.................illa illa. Men en klok person sa till mig: Det är aldrig försent att förändra sig.
En annan klok sa - du kan inte förändra andra du kan bara förändra dig själv........det gör jag nu.
OM ni som läser nu bara visste HUR GLAD JAG ÄR !!! Hur skönt det är att hitta det jag hittade igår, inatt och i morse!

Jag mår bra! Helt underbart - jag är stark och nöjd för NU vet jag!!!
Ellerhur?

!!På söndag blir min blogg.......(VIKTIGT!!!)

Nu ska jag snart gå hem.

Vill bara göra alla läsare uppmärksam på att jag kommer lösenordskydda bloggen.

Är du någon läsare som önskar följa det jag skriver får du hojta till här innan söndag kväll för då ändrar jag inställningarna.


SÅ - Hör av er för på söndag blir min blogg bara för vissa speciellt utvalda................

Ellerhur?


Tog oerhört illa vid mig...

Var hos pappa en stund och åkte sen hem till en vääääääldigt trött lilla S. Jag diskade och fixade hemma lite och sen fick jag ett kort besök. Satte mig vid datron en stund men gick och la mig. Inte helt pigg själv och dom sista dagarna har sugit musten ur mig.

Ikväll blir det lugnt. Hela helgen vill jag blir lugn.
Jag tänker för mycket..........eller det gör jag inte. Jag känner för mycket och för att inte det ska bli jobbigt så tänker jag en massa så det blir logiskt och jag kan lägga det åt sidan Bara det att det händer en massa hela tiden så jag måste börja om och tänka.  Ja ja.

När jag kom igår till pappa så pågick det ett samtal där som jag tog oerhört illa vid mig att behöva lyssna på. Men jag valde att inte säga något. Kändes som om det var det bästa jag kunde göra. Idag måste jag däremot ringa ett par samtal som jag inte ser fram mot men det måste göras.


Idag hämtade jag stora S på morgonen och han fick köra syrran till jobbet och mig hit. Bra att få ihop övningskörning när bilen ändå ska ut så att säga.
Nu ska jag fakturera lite.  Jag har skrivit ett par mail på morgonen som jag tror kan få effekt under dagen..........ska bli kul att se vad det ger.......typ.

Ellerhur?

Köpa dimljus.........

Igår när jag skulle iväg med bilen kände jag att den verkade inte svara på gasen som den skulle........jag fick det att funka om jag gasade sakta........(inte min grej) och jag klurade på vad det kunde vara. Gissade att det hade med luftmassemätaren eller gasrullen att göra. Nåväl jag tog mig dit jag skulle och hem igen.

Idag nu när jag ätit lunch så gick jag ut och kollade lite och fixade och skruvade lite på gasrullen..........VIPS så blev det som det ska!! FAN vad skönt!

JAG KAN SJÄLV -det är min devis och det håller...........inte jämt men alla fall denna gång.

Ikväll ska jag fixa til mina bakljus, det är ett jordfel så jag får klura lite. Men det kanske går det med, skulle vara kul att köpa nya men det är ju jättedyrt. Sen är det regskylten, nytt däck vä fram och toningen fram...............Det ska nog gå bra. Just det måste fixa till så stereon sitter bättre också. Sen skulle jag vilja fixa mina sidoblinkers men DET vet jag faktiskt inte hur man gör så det får vara.
Nästa lön jag får så vill jag köpa dimljus..............tror jag..........men det är inte säkert för jag funderar på att skaffa annan bil. Velig?? Ja lite kanske.

Man måste ju vara lite händig när man inte har någon som fixar och hjälper. Jag har ingen lust att be folk heller alla har så mycket med sitt och betala för det har jag inte råd med..............så då får man skylla sig själv. Men det gör ingenting.

Ellerhur?

Jag gissar......

Godmorgon............idag var det tungt att ta sig upp............jag försov mig!!! Första gången på många många år. Ja jag Shit happens. Har ätit lite frukost och hunnit göra en del nytta. Det konstiga är att när dagen börjar bakvänt blir det galet hela dagen.

Ikväll ska jag till pappa en sväng. Jag ska träffa mina systrar där. Annars hoppas jag få en lugn kväll.

Jag har en del att tänka på just nu. Så jag är väl inte helt koncentrerad. Nu ska jag och tjejorna gå till centrum och köpa lite lunch............jag gissar att Ingela köper kyckling..........

Konstigt hur en del människor påverkar en?? Jag undrar vad det beror på? En del man möter i livet kan man avfärda trots länger bekantskap och en del hugger sig fast i ens själ och hjärta.

Ellerhur?


Fy fan vad dumt. Ångrar mig

Lyssnade på denna på vägen hem..............kom och tänka på att jag gjorde något på dagen idag.
Fy fan vad dumt. Ångrar mig. Men inte så lätt alla gånger att vara klartänkt.

You think your loving but you dont love me..............I want to be free...........you hurt me.............
Ellerhur?
     



Tur man gillar att köra bil

Jahaja!!
Idag har jag varit hos pappa en stund på eftermiddagen. Han mådde inte så himla bra - han hade ont i magtrakten.
Men det var trevligt och jag fick kaffe så jag var ju nöjd.
Lagade lite mat och då ringde stora S och behövde lite tvätthjälp, åkte ner och hämtade honom och tvätt. Han visade mig roliga klipp på YouTube som nu är favoriter för mig då.

Sen bar det av till Gnesta och Anders. Lite väl lång resa om jag nu ska tycka något, tur man gillar att köra bil.
Vi drack kaffe och pratade. En mycket trevlig kille måste jag säga. Kan nog tänka mig att dricka kaffe med honom igen.

Nu ska jag klä av mig och lägga mig. Måste sova lite känner jag.

Ellerhur?

Så enkelt!

Redigerat
Jag har nu redigerat min blogg från den 15 september.........tagit bort det som skulle bort.
Bara så man vet.

Varför jag gjorde det? För att jag fick ett önskemål och jag lyssnar...............så enkelt var det!

Ellerhur?

Styra mina tankar

Wow - det var svårt att komma in här idag.
Idag blir det halvdag på jobbet och sen hem och fixa hemma.

Det var verkligen en supertrevlig middag igår med Reneé. Jag hoppas att vi gör om det snart igen. Jag kom ju på att hon och Ingela har mycket gemensamt och dom skulle nog trivas i varandras sällskap. En vinkväll i helgen där kanske.??

Igår fick jag höra att jag är ytlig................ja det är jag kanske. Men det tänker jag att jag har all rätt att vara och dom som inte gillar det - ja dom får väl välja andra att umgås med.
Funderar på att lägga upp en hemsida med domännamnet spykänsla.nu......... där kan man lägga upp alla man möter eller har i sitt liv som inte duger under den hårda Annakarinska luppen..........hahhaha . Nej det ska jag inte. För SÅ ytlig är jag inte.

Har drömt inatt igen............önskar att jag kunde sluta drömma alla fall om just det jag drömmer om varje jävla natt. Jag önskar verkligen att jag kunde programmera min hjärna eller alla fall styra mina tankar mer än jag kan. MEN det går inte. Vissa saker ligger i huvudet och surrar lite lite hela tiden. Inget jag oroar mig över eller mår dåligt av men det finns där hela tiden. Undrar och saknar.

Borde ju planera min födelsedag..........fast just den dagen är inte så mycket att planera. Fest blir det men inte den dagen jag fyller. Känns skönt att få lite tid att planera och fixa färdigt.

Nä nu är det dags att slutföra dagen här....och sen hem och fixa. I will uppdatera lite later........

Ellerhur?

RSS 2.0