En ny dag ett nytt liv

Det är inte alltid lätt. Har fanatiskt mycket på jobbet och det är kul men tungt.

I det rent privata är det mer komplicerat. Fick besked i morse som gjorde att jag kände att det är dags att ta nya steg och utveckla saker i en mer positiv riktning. Jag måste nu göra ett starkt ryck och det är svårt men spännande.

Läste en annan blogg idag och den tjejen har kanon design! Måste se till att jobba lite med min sida här.

Hela kvällen har internet strulat och jag har suttit två timmar i telefon i kundtjänst.
Nu funkar det..........delvis. Ja ja. Jobba på den imorgon.

Nu ska jag ta en promenad och sedan duscha och sova.

Imorgon är en annan dag.

Undrar en massa...............

Igår var det julbord med jobbet. Alltid trevligt att komma ut och äta. Maten var så där och servicen inge vidare men trevligt sällskap så det var helt ok. Innan vi åt var vi och spelade bowling. Tänk - jag var inte sämst. Det var ju trevligt. Jag åkte hem vid 10 - blev hämtad - himla gulligt!

Idag har det varit massa på jobbet och sedan ett trist möte hemma om lilla S. Lagade och åt god kyckling, ja jag tror det var gott ja alltså jag tyckte det, men man vet aldrig för det är ju inga stående ovationer här - inga ovationer alls faktiskt.

Åkte sedan till en tjej som far rätt illa just nu - tänk att jag inte riktigt vet hur jag ska kunna hjälpa henne mer.Jag får klura på det så att det blir något vettigt av det.

Nyss var jag och träffade en kille som ska fixa till min bil. DEN killen är en klippa! Det är rätt fantastiskt vad vissa människor gör intryck! Han är så snäll och trevlig och det är man inte bortskämd med. Ja inte på det viset alla fall. Han är en stjärna på min annars ganska mörka himmel.

Om en liten stund ska jag träffa en annan mycket trevlig kompis som ska hjälpa mig lämna stolar till stora S. Han behövde visst tvättmedel också :).

Snart sängen och tv en stund innan jag somnar . Tänker på året som gått. Det har varit så fullt av många bra och underbara stunder. Vill ha fler av dom. Det har varit tufft också men jag tror man ska minnas det som varit gott. Då känns livet fan så mycket ljusare.

Känner att jag har ett par svåra riktigt svåra beslut att ta. Ska göra det. Snart.

Man ska inte tro man är värd något speciellt............

Hur dum man är ibland!!!

Där fick jag idag!
Trodde jag skulle köpa en bil - men nej den var aningen för dyr och nu har det blivit annat så nu behöver jag inte ens leta bil längre. Är det bra? Jag vet inte - förmodligen - hade velat ha den bilen dock. Nu får jag vänta.

Trodde jag skulle få en trevlig mysit familjemiddag - nej det blev inte så. Det blev ändrat och det är väl ok men det verkade inte speciellt uppskattat och dessutom var stora S på humör så det blev mest skit.

Trodde jag skulle få lite bara lite men inte idag. Heller.

Trodde jag skulle få packa lite med stora S men det var tydligen inte aktuellt att hjälpas åt. Det är nog så att det är jag som ska fixa det och se till att allt funkar. Jag bara i min oerhörda dumhet trodde verkligen att han såg fram mot detta.

Nu har jag fått det sagt nu SKA jag se till att det blir lugnt. Ska fixa lite här hjälpa Kermit med en sak och sen skriva lite på boken och dricka vin.

Lägga mig tidigt och hoppas saker - som jag alltid gör. Kanske slår det in en dag. Vem vet??
Bara man inte tror man är värd något speciellt så går det kanske.....

Avslut - nystart

Nu imorgon flyttar stora S. Ska skriva mer om det senare...............Måste klura lite först.

Idag är det tvätta, diska, städa och kolla på bil som gäller.
Sen ska jag laga god middag med en efterrätt som man kan dö för.

Sen blogga och sova.
Så ser det ut och så får det bli.

Tänker om............

Det tar på krafterna......... att stå ut.
Jag inser att man  mest håller färgen och glider med för att inte konfrontera sig själv eller andra.

Igår blev det lite vin med gamla och nya bekanta. Det var mycket trevligt. Mer sånt i livet.

Idag ska jag nu städa och fixa här hemma, handla och kanske träffa M i Hölö. Det är alltlid trevligt.

Jag har funderat och känner att det är dags att tänka om och tänka nytt. Yes så är det.

Hahahaha


Jävla äckel

Säger bara en sak


FUCK OFF AND DIE

Så du tror du är smart??? Ehhhh not so much!

Mörkret har sänkt sig utanför - jag har lagat och ätit mat. Försökte hitta på någon kul aktivitet för julen men ack vad jag bedrog mig. Hur dum är jag?? Hur dum som helst.

Tänker på helgen, kan bli trevlig tror jag. Ska förmodligen dela en flaska vin med en vän imorgon. Lördag ja då blir det aktiviteter tänkte jag. Ska träna, sola och ägna mig åt mig  själv. Helt och hållet tror jag.
Måste handla i helgen men det får lösa sig imorgon tror jag. Skulle titta på en bil imorgon också får se om jag har tid och lust med det.

Skulle ju vilja gå på BERGET men det är ju så många som sviker så man får hitta på annat. Gissar att där är massa folk som man känner och det hade ju varit trevligt men men.

Men det visar sig här sen hur det blev.

När jag lägger mig ikväll ska jag fundera ut en alldeles speciell plan - japp jag är en kvinna med ett uppdrag!

Man ska ta hand om de sina både vänner och ovänner -så är det. Hehe hahaha.......


Att skriva jo men inte med min vardag...

SOM FAN - ELLER HUR? TRO DE??
De du DAHLBERG!!!!!! Inte illa för en korkad blondin! Hahahha - nä du - BÄTTRE ÄN BANAN!



Ja, denna eviga fråga - men inte om  jag ska eller inte här utan i min bok. Kan ju känna mig oerhört taggad på dagen och bara önska mig att åka hem, äta och sen ta ett glas vin och skriva skriva skriva.

Men det blir ju inte så - det kommer saker emellan som disk, tvätt och annat skit som tar udden av min skrivar anda. Det är lite trist. Hade såååå mycket inom mig idag och var laddad men tvätt, disk och lätt irriterade tonåringar tog överhanden. Inget ont i det men hade velat skriva.

Idag ringde dom och sa att stora S har fått sin lägenhet. DET ska bli kul att fixa iordning ett ordentligt boende där för honom. Han behöver så väl sitt utrymme och det gör vi här också. Bra för alla och jag hoppas att det här är det som vi väntat på.

Nu ska jag in på IKEAs hemsida och kolla lite priser och annat. Just nu lyssnar jag på en låt som jag bara älskar. Whitney med My love is your love...............Jesus! Den är så bra. Jag ska se nu om jag kan flirta till mig lite fler låtar - jo jag har en alldeles speciell person som har en massa bra musik! Han hjälper mig mot lite kaffe och kaka... :)
Då är livet rätt ok faktiskt  - ja jag är lätt att få glad - det är det som  STÖR mig med människor omkring mig faktiskt.
Jag är så lätt att få glad och nöjd. När jag är det är jag mer än lovligt mesig och gör allt för folk. Lätt att uttnyttja men ALLTID när jag känner mig omtyckt så VILL jag göra allt för dom omkring mig.
Mina föräldrar har nog inte hajjat det riktigt tror jag som ett exempel - men det kan man inte göra mycket åt.


Imorgon är det jobba igen och sen laga lite näringrik mat. Sen har jag precis bestämt att i helgen SKA jag skriva på min bok. Det är dags. Ska köpa lite vin och skriva skriva skriva. Blir fint det.

Men det händer en massa bra saker nu. Ska kolla på bil, har en på gång och några till ska jag nog leta upp.
Nä lite kaffe nu och en cig sen är det dusch och säng som gäller tror jag. DET är bättre än BANAN!


Ge ge ge och inte få?? Nä det orkar man inte ..........

Redan tisdag?? Hur gick det till?? Igår var det fullt ös på jobbet. Två roliga saker hände under dagen.
 1. Fick ett tips om en bil som kan vara bra. Jag kanske kan titta på en bil på fredag! Börjar närma sig nu och det är dags att leta upp bil så man är förberedd den 19:e. Det ska bli så roligt och skönt att få sätta sig i bilen och köra. Det absolut ultimata vore ju att ha en baslåda i så man kan poppa och bara vara. Jag, ifred - jesus såååååå skönt. Alla människor fattar inte hur viktigt det är med bil men jag har förmånen att i min omedelbara närhet ha folk som vet och förstår. Jag ska köra som fan när jag väl får - ja inte fort men mycket. Det är FRIHET för mig.

2. Michael från USA mailade mig! Det var kul att höra ifrån honom och jag mailade tillbaka idag och hoppas att vi nu håller kontakten. Han är ju den enda länk till min tid i USA så det är med honom man kan prata gamla minnen och skratta åt tokigheter från då. Vi hade verkligen kul och det vill jag absolut inte försätta i glömska.

Annars var dagen som mest nuförtiden. Jag kan inte förstå att en del i min närhet tycks tro att bara för att jag är gammal inte har känslor eller behov. Det är så fel! Jag behöver precis som alla andra en kram, uppskattning och lite omtänksamhet. Det är svårt att ge ge ge ge och återigen ge av sig själv när man får så lite tillbaka.

Idag ska jag träffa ett X efter jobbet. Vi har en del outklarade affärer så att säga och det känns bra att jag får chansen att säga vad jag tänker. Det har varit smart tror jag att ta en lång stund på sig att klura så jag inte säger saker i affekt - det blir ju aldrig bra. Men nu, idag ska jag säga vad jag känner.
Mer om  det senare eller imorgon.

Sitter nu och ska klara av ett antal ordrar som bara strular. Har precis träffat lilla S och det är trevligt - alltid.
Lite frustrerande att hon alltid är så go och bra för ibland behöver jag skälla men det går inte att vara arg på henne längre stunder. Men å andra sidan igen så är ju det bra också.

Detta var allt för nu.

Det vet man aldrig

Man vet aldrig om det man gör och tänker är rätt. Det är lite som för Emil - en vet inte förrän efteråt!

Jag tänker att man ska behandla andra som man vill bli behandlad själv. Det är så jag gör också.
Inte alltid så att det är det man får tillbaka men kanske blir det så i slutet alla fall - jag tror det.

Hörde en annan av mina favvolåtar idag. Promises - den är underbar!

Nu ska jag laga mat. Det är aldrig fel.
Imorgon ska jag storhandla och fixa en massa saker.
Inatt vill jag sova.
Hoppas på den. Då - när allt är som det ska - då är livet................LÄTTARE ÄN LINGON.

Sunday bloody sunday

Snabbfika hos mamma och pappa.
Nu lite datatid och desperate housewifes. Ska laga middag och sen ta det lugnt.

Gjorde bort mig för jag missade inloggning på jobbdator och nu kommer jag inte in. FAN.

TV och mys ikväll ska lägga mig tidigt. Inatt vill jag sova. Fan om jag inte får det.

Jag är snäll alla fall...............


Det är inte bra att vara snäll. Så är det bara det har jag räknat ut.
Då blir man tagen för givet och dessutom räknas man inte!
Inge bra.
Detta blir en söndag att

Bättre än lingon

Idag har jag fått lite gjort faktiskt. Skönt med sådana dagar. Tvättade och städade sen åkte jag och tog en fika med en gammal klasskompis. Jättekul att se henne igen efter så många år. Vi har barn i samma ålder och jag insåg att hon precis som jag levt livet och emellanåt har det varit tufft. Det är nog så för oss alla - livet är som en bergochdalbana. Jag gillar ju den så då är väl allt bra.
Lilla S skulle iväg så vi åt mat tidigt. Stora S hade lagat mat själv. Han är en händig man! :) s

Lagade sen mat igen och fick lite trevligt sällskap en stund.
Nu är det stan och fika med en kompis som gäller - helt otroligt att det tar en timme att åka kommunalt.
Snälla snälla ge mig mitt körkort igen!!!!!!!!!!!!!!

Fan vad jag saknar det. Men är man klantig så är man.

Imorgon blir det en bra dag tror jag. Känner det på mig. Kommer sova riktigt bra inatt.

Lördag

Vaknade tidigt av mess. Stora S kom inte hem, jag hoppas att det gick bra igår. Lilla S kom och var i schysst form. Sov sen helt ok. Lång och trevlig frukost och just nu tvättstugan. Så mycket tvätt, men det blir ju det när det är många.

Ska jobba lite en stund och tvätta klart. Det är lite fix här hemma också: måste byta ut en dörr och städa så det ser ut som ett hem igen. På måndag måste jag ringa hyresvärden för nu får dom faktiskt komma hit och tapetsera så jag får fint i mitt lilla hem. Ska bli roligt att välja färg och tapeter. Tror att jag ska fixa badrummet också. Hade en plan på att göra blått och sen införskaffa svarta detaljer. Japp! Tror det blir snyggt.

Idag klurar jag på att skriva ett mail till familjen i Götene som har mina hundar. Jag VET att man inte får göra skillnad men jag vill ha Nisse hem. Kolla in fotot. Kan man inte motstå!!  Saknar honom mer än mycket och behöver något att lägga och få värme av.

Idag gör jag det - tror jag. Är så rädd för att få nej bara. Men hur som helst ska jag åka upp och hälsa på dom.

Hörde min all time bästa låt: ONE med Mary J Blige. Fan vad bra den är! Många bra och roliga minnen till den och texten är klockren.

Igår fick jag besked om att en vän mår mycket dåligt. Ska åka och hälsa på henne. Kanske redan idag. Jag hoppas hon orkar med. Blir lite besviken på mig själv - jag borde märkt och tänkt till. Men men. Ska gottgöra det nu. Tänker på dig tjejen. Hela tiden sen igår kväll när jag fick veta.
image3

Dagen som aldrig tar slut

Nu ska jag sova. Ja snart - Lilla S kommer snart och Stora S kommer nog inte alls.

Det lät lugnt där men man vet aldrig. Kvällen började ju så där så .........

Det ska bli skönt att sova hemma i egen säng och jag vet att jag kommer sova gott i natt. Även om det finns omständigheter som gör att jag sover bättre vid andra tillfällen är jag så trött att i natt sover jag som fan.

Imorgon är en annan dag.


Grodan, Sonen och städning

Kanon!! TACK - det var mycket mycket värt att komma hem och det var ok.
Underbart.


Idag är det fredag

Kom hem kl 02 i morse efter fyra dagar i Irland. Där var intensivt, trevligt och lärorikt. Träffade en massa bra kontakter yrkesmässigt och det är ju bra.
Man inser när man reser hur viktig eller oviktig man är. Inte speciellt saknad här hemma - folk har fullt upp med sitt eget.

Ska nu duscha - städa - och se om tvättstugan är ledig. Sen ska jag handla och laga mat.

Blir trevligt att träffa barnen igen men dom lär väl dra iväg fortare än man hinner säga flaggstång. Hoppas och ber till högre makter om att föregående helger inte ska upprepa sig.............Men utsikterna är inte goda för en lugn helg.

Ja nu dusch och fix sen ska jag nog blogga lite till känner att det är helt ok att sitta så här och skriva faktiskt.


Lättare än lingon!!

Jaha då var man här.............i Bloggarnas värld. Tänkte att det är ett rätt bra istället för dagbok typ. Jobbar ju stenhårt i huvudet på min bok så det här kan bli underlaget kanske..........

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0