Sunday blues

Det blev jättefint hemma med lite adventsstämmning. Läste Ingelas blogg och såg att hon var internetlös så jag åkte dit med ett modem. Vet inte hur det gick men jag hoppas det löste sig.
När jag hämtat lilla S åkte vi till Ica Maxi och mötter Fredrik. Väl där inhandlade vi en bok till min syster och for till henne för fika.

Där blev väldigt många efter en stund - mina bägge andra systrar kom med respektive så jag valde att gå. Mycket folk är väl inte min grej.

Känner viss panik för att vara hemma imorgon. Vad fan gör man  hemma en hel dag??? Hoppas så innerligt att det inte blir långvarit . Att ligga på sängen - slappa - göra ingenting DET är inte min grej. Jag vill känna att jag gör rätt för mig. Det känns så orättvist - jag sköter alltid mitt jobb, gör bra ifrån mig. Skulle aldrig vara hemma utan rejäl anledning. Så VET man att folk är hemma för en finne i näsan, huvudvärk eller annat trams. Så orättvist. Usch.

Sunday blues hits me hard - då inte för ATT jag ska jobba utan tvärtom!!!!!! 
Imorgon ska jag söka så mycket jobb så det finns inte. Jag VET ju att det finns jobb. Det ska jag bevisa imorgon.
Man måste tagga sig själv och göra vad som helst istället för att ha något så får man ta det från där och forsätta. Japp - nu känns det bättre igen.

Ska rensa en massa imorgon - en massa papper och annat.
Är så less just nu på så mycket.  Det blir så ibland.
Ellerhur?


Julfix!

Härligt att vakna och känna lugnet från en söndag.

Nu är det dags för städa och julfixa lite.
Eventuellt ska jag åka iväg och fixa lite nya möbler också - det blir himla fint tror jag. I eftermiddag ska jag fira min äldsta syster som fyller år. Jag hoppas att jag hinner ut och övningsköra med stora S en stund också.

Inser att det blir sen eller ingen middag idag..............får väl göra en större lunch.

Nu så strykjärn och julfix!!

Ellerhur?

Första advent

Trevlig kväll i Stockholm.
Nu är det sängen som gäller.

Hade precis världens skummaste utväxling på msn med en praktidiot..............ja ja. Dom finns visst överallt.

Imorgon är det fira syster och min äldsta bror som fyller år, vi ska även fira första advent.

Det blir ljus i mitt hus......

Ellerhur?

Lugnt och skönt

Härlig dag!
Åt frukost och kollade tv. Lugnt och skönt här hemma.

Tog sen bilen och åkte till Hölö - Fredrik och jag drack kaffe och kollade min bil, det var ett länkage som spruckit.
Jag hämtade lilla S och åkte till Akalla och köpte delen à 31 kronor! Helt okej att fixa.

Nu har jag ätit och ska åka och träffa en kompis. Jag har jätteont i huvudet men man får vara glad att man har något att ha ont i brukar jag säga.

Lilla S ska på fest så henne ser man inte röken av.
Senare ikväll blir ska jag ta fram julsaker och fixa lite adventsmys här hemma. Det är så fint med ljus överallt.
Ellerhur?





Ditch Bitch!

Ja ja ja!!!!!!!!!! Rätt kul faktisk........


Insåg att min växellåda bara ville leverera växel 3 och 4! Tror att det bara är en bussning - men det vet väl inte en kärring som jag?
Hämtade barnen och det var många där som behövde skjuts så jag gjorde mitt bästa.........stora S var klart överförfriskad och det är lite synd att han blir så temperamentsfull då. Men det gick bra.

Sista gänget där skulle två av killarna till Vårsta, japp jag åker dit. Dom ska in i Hästmossen och jag missbedömde totalt var infarten var så jag satte bilen i lera och dike!! Nu var det ingen fara för vi fick hjälp snabbt.
Stod där och tittade och insåg att jag nu kan kalla mig - javisst: Ditch Bitch!

Jag bjuder på det och tycker det var rätt kul

Ellerhur?I

Tungt och trist

Idag har jag jobbat sista dagen. Tungt och trist.
Tjejerna hade köpt en mixer till mig så nu kan jag krossa is. Det var verkligen gulligt av dom, jag har önskat mig en sån länge så jag kan göra milkshakes och daquris.........

Ikväll är man lite sorglig förstårs men rätt okej ändå måste jag säga.
Sitter och har Idol på ..........Carola är där så det är lite kul. Brukar inte kolla på det annars.

Lilla och stora S är i Salem och partar bägge två. Det är väl hämtning där sen.
Jag är lite hungrig så jag får väl ta mig något.

Ingela läser min blogg och det ska du veta Ingela - du är en helt fantastisk tjej. Björn är glad som har dig, han är en helt okej kille (gott betyg för att komma från mig) och ni är bra för varandra.
Det blir inte detsamma på något jobb utan dig. Du har verkligen kvaliteér jag uppskattar.
TACK för detta.

Nu så - något annat denna kväll måste det bli..........

Ellerhur?

Riktigt såååå viktigt var det aldrig....

Hemma igen. Lilla S blev jättefin i håret. Snart är hon blond igen (som jag önskat) Strax strax dags för sängen. Skönt skönt skönt.  Om jag skriver illa nu så är det för att tangentbordet på den här datorn är så värdelöst så det finns inte. Ska skaffa nytt och en mus till så blir det bättre.

Det blir ingen resa till Sundsvall trots allt. Trist för jag hade verkligen sett fram mot att få sitta i bilen och bara vara. Men på grund av saker som jag inte rår över så blir det inget. Nu har jag bestämt mig för att jag skiter i det. Riktigt såååå viktigt var det aldrig, bara en trevlig resa.

Nu tänker jag inte fylla i här om alla mina fördomar och erfarenheter.............nix pix. Inte värt det - alls.
Men...........jag hade rätt - skulle lyssnat på magen förra helgen redan. Men det gör mig inget.

Att få åka iväg så där är så skönt. Sist jag gjorde det var för något år sen typ - då blev det några stycken sådana resor. Underbart att ha bra musik och bara åka och vara.

Jag minns Skåne - en av flera resor dit. Ray Charles i stereon.............Smygehuk..........fan vad det luktar där!! Hahhaha helt underbar resa. Kappkörning med "spurtis". Den gången blev det långa vägen hem via gården i Småland där jag spenderat mina barns somrar. Härliga tider. Det var bara en av flera resor - det kommer mer i framtiden. Det vet jag.

Tror jag ska drömma om det inatt för det var så himla härligt! Får man inte göra en resa i nutiden så får man resa i minnet det funkar kanon.
Ellerhur?


Får ett gulligt sms...

Konstigt nog känns det inte så mycket att det imorgon är sista dagen på jobbet. Kanske för att jag känner att RMJ och Ingela kommer finnas kvar i mitt liv. Det blir inga jobbiga sentimentala hejdå imorgon - för det är jag så dålig på.

Efter jobbet handlade jag med stora S och sen åkte jag med lilla S till Salem. Hon skulle färga håret, hoppas det blir fint.
Har nu varit och tagit en fika och  fixat lite. Strax ska jag hämta lilla S och sen vill jag sova sova sova. Trött som fan. Det blev ju sent inatt.

Jag har fått många frågor och gissningar på VEM det är jag skrev att jag vill klappa till. Det i sig är ju lite skoj, men jag tänker inte gå in på VEM det är, sånt håller jag för mig själv. Jag ville bara få ur mig det jag bar på igår. Det var skönt att få säga det. Jag VET att hon får det hon förtjänar - snart. Helt utan min inblandning. DET är jätteskönt.


Är så glad för så mycket - en sak som gör mig mest glad är att jag har vissa omkring mig som gör mig gott.
Får ett gulligt sms, eller ett samtal ibland - ja varje dag faktiskt. Det är inte alla förunnat. Tacksam är jag. Och det tror jag att JAG har förtjänat.
Nu ska jag hämta lilla S.

Sen ska jag blogga igen för jag har en sak jag måste skriva...........
Ellerhur?I

Att jag gladeligen skulle klappa till henne

Idag fick jag åka själv till jobbet. Lilla S har problem med ögat och Ingela skulle ha någon sotare hemma.
Ganska bra för jag fick en massa massa gjort. Det är lite krångel att avsluta allt. Jag skickar mail och försöker se till att det inte är en massa lösa ändar kvar när jag är borta.

Den 4/12 har vi julbord, tjejerna vill att jag följer med. Hade faktiskt inte tänkt det men gör kanske så. Varför jag inte tänkt det? Jo, det känns tungt - jag är VÄRDELÖS på "hejdå" lägen. Men det kan bli trevligt och inte så sentimentalt så det blir nog bra. Sen har vi juklappsutdelning den 13/12 och den vill jag gärna åka på - OM jag inte fått något jobb då.

Jag lär väl vara här en del trots att jag slutar. Blir svårt att hållla sig borta för här är så trevligt.

Idag eller imorgon gäller det att bestämma hur väglag och allt ser ut om det ska bli någon resa till Sundsvall. Jag jobbar stenhårt just nu på att hitta svepskäl till att inte åka. Jag VILL inte på något sätt. Hittar och letar fel och problem. Ja ja - åka blir det nog, trots allt. En stund alla fall.

Ska titta på en jacka idag eventuellt. Det är kul - jag behöver en vinterjacka. Ska också äta middag med min pappa, för att rodda det måste jag handla innan så lilla S klarar sig själv.

Tänk det här med folk...........ibland när folk vill ha något av dig, då ligger dom på och ringer och smsar och allt vad det är. Pratar vänligt och smickrar och går på.Sen.............mmmmm just det. Not so much.
Det är det som är vänskap.................Typ

Är så ilsket irriterad på en person. En tjej. Är så förbannad och skulle vilja servera en massa sanningar till denna någon - en riktig jävla apa är det och faktum är att jag gladeligen skulle klappa till henne så det där förbannade hånflinet försvann ur ansiktet på hennne. Självgod, idiotisk, korkad  och vidrig är hon. Usch! Går på allvar och tror hon är något eller att hon på det minsta sätt skulle vara mer än någon annan.
 
                             x&%#%#"!!

Usch! Jag har en massa fula ord och saker jag skulle vilja säga till henne..............men det gör jag inte. Men jag tänker det - hårda ord och tuffa sanningar.

Det var SKÖNT att få det ur sig..........

Ellerhur?


Lita aldrig på en man............

Ja det är tur man är effektiv och strukturerad.
Igår fick jag besök av min chef från Adecco, vi pratade länge och kom fram till det som är och hur vi gör. Han letar och gör vad han kan.

Nu är det ju så att jag är som JAG är så jag letar och söker själv - massor. Lita aldrig på en man.................

Jag har igår och idag blivit utbjuden 3 gånger!!
Först en igår som ville att vi skulle ta en kaffe.............jag sa: Jag dricker inte kaffe. (jo jag ljög)
En till igår, en kompis till Mårten som ville att vi skulle ses och då kunde jag bara säga att nej - det tycker jag inte (inte min typ)
Idag, en som ville bjuda på middag - men jag sa att jag äter alltid hemma.

Varför jag tackar nej? För att jag inte är desperat och tar vad som helst - för att jag inte nöjer mig med bara för att. Ska jag gå ut med någon så får det vara någon som får mig att reagera inombords lite. Jag har tänkt på det där massor. Det är många i mina ögon som alltid måste ha någon, för att dom inte vill vara själv.
Visst vill jag vara älskad - visst vill jag älska på fysiskt och emotionellt - visst vill jag dela min vardag.
Men nä inte med vem som. Jag anser inte att jag är någon för att jag har ett förhållande. Jag vill ha mitt liv och gärna han sitt och kanske vi med vårt. Jag har mitt egenvärde och det räcker.

Varför skriver jag och berättar om det här? Jo för att det är många som har funderingar eller åsikter om mitt singelliv. Nu vet alla som läser att det saknas inte tillfällen - jag bara griper inte efter varenda halmstrå som en löpsk hynda.

MEN det är kul att bli utbjuden och flirtad med så här. Absolut. Och JA!! Det finns killar som är bra, vackra, smarta, trevliga, roliga, snygga, sexiga och luktar GOTT precis i min smak.
Så - nog om det.

Idag har jag och lilla S kurs för körkortet. Det ska bli kanonkul. Sen blir det en snabbis hem till pappa för att säga hej, innan jag åker hem och plockar över en massa material från jobbdator till den jag nu fått låna. Det blir kanoners.

Ellerhur?

Jag har tänkt...

Idag är det måndag. FAN i mig att jag tänker se till att det blir bra nu.

Jag har tänkt - jag är faktistk BRA på det jag gör och självklart kommer jag få jobb. Ett bra jobb. Kanske inte på en gång med tanke på hur det ser ut på marknaden.

Nyss kom RMJ och berättade att mitt uppdrag går ut på fredag. Hoppsan hejsan..........ja ja .

Nu måste jag avsluta min dator här och tömma allt och se till att jag kan söka jobb. Blir lite mycket här då.

Ellerhur?


Känner mig så jävla ensam

En lugn helg. Jo jag har sökt jobb. Jobbat lite med det jag tog  hem i fredags.

Har ingen ork eller lust att skriva.

Känner mig värdelös faktiskt
Känner mig så jävla ensam

Snart är det jul
Ellerhur?

Jätteledsen

Jaha ja..............
På grund av marknaden i USA och det som händer där så blir jag inte kvar på jobbet efter jul.
Det blir enormt trist att inte vara med RMJ och Ingela. Har verkligen trivts kanon. Har mått bra och utvecklats. Jag får söka nytt jobb och det är väl inga större problem - jag kan ta vad som helst. 

Jag är verkligen jätteledsen. Vill ha en kram idag! 

ja jag VISSTE om det egentligen - min mage har ju sagt det ett tag. Men det gör inte att det känns bättre. Konstigt nog.

Ellerhur?

Ska bara

Blev väckt inatt av att Ronnie ringde........han hade somnat på kvällen och ville bara säga hej - jättegulligt av honom även om jag inte vann VM i pigg. Vi pratade en stund men sen somnade jag snabbt om.

Ska bara jobba halvdag idag - det är skönt. När jag åker hem sen ska jag se om det finns ledig tid att tvätta och försöka hinna träffa pappa en stund.

Känner mig otålig i hela kroppen. Vet inte vad det är. Är förbannad på något sätt..............konstigt


Ellerhur?


Biltur i en pimpad Volvo turbo?

Wow vilken dag..........åkte efter jobbet för att ha ett avslutande möte på Minimaria för lilla S. Det gick bra - uppsluppet och trevligt. Niklas (terapeuten) han är lite vimsing och pratar i metaforer så lilla S är inte alltid helt med där. Men mötet var bra. Efter det gjorde vi ett stopp vid ungdomsmottagningen. Vi har aldrig varit där innan så vi pratade och skrattade i trappen när vi letade efter rätt ställe. Dörren dit var öppen och när vi kommer in möter en ganska tjurig kvinna oss. Hon tittar på oss och säger: - Ja, vem är det som behöver hjälp? Ja du säger lilla S, jag är yngst så vi kör på mig. Jag sa samtidigt! Ja INTE är det jag! hahhaha tokigt det kan bli.

Sen hem och på vägen så kör en kille i en Kangoo och han kör ilsket om mig när jag försökere boxa ut honom på Ängsleden. När vi kommer vid rödljuset vid Max och han ska dra iväg lite manligt så får han "kärringstopp!" Hahahha vi skrattade som fan åt det. Han åker väl hem och spöar sin fru för han var skitsur. Jag var hungrig och  försökte ordna hempizza men hade inga kontanter så det blev att åka iväg.

Åkte till Pizzeria "stumpen" eller Rimini och hämtade mat. Gott och med ett glas rött till så blev det himmelskt.

Malin ringde - hon åker till Canada imorgon bitti för att göra ett skolarbet i två veckor. Så kul för henne. Avis är jag. Sätta sig på ett plan och dra. Nice nice nice. Vi kommer ha kontakt per msn - härligt.

Skickade mess idag om julklappslistor till dom jag har kärast. Blev ju inga långa listor tilbaka. Nåväl - jag köper bara julklappar till barnen, Pappa och en till så det ska jag väl klara av.

Just nu messar Ronnie så jag ska väl svara.

Hade en sjukt härlig dröm inatt. Drömde att jag fixade till en bil - FAN vad fin den blev!!!!  Drömde om sladdning och massa bilåkande.

Men vad är en biltur i en pimpad Volvo turbo? Det kan ju vara alldeles tråkigt och farligt och  och alldeles underbart!!!
(gjorde Askungen i en skola en gång..........känner mig sån ibland)

                                                                    Ellerhur?

Ingela fyller år .......dilemma för Björn

Ja Ingela fyller år............detta innebär ett dilemma för Björn för han vet inte vad han ska köpa.
Jag förstår honom och hans vånda. Björn och jag är av samma åsikt: Ingela har väldigt mycket prylar! Lilla S instämmer.
Jag har nu kommit på vem hon är Ingela.....egentligen ...............


Mmm just det............Madame Gadget. Vi började prata lite RMJ, Ingela och jag och nu har jag följande idé till Björn.
En


För det har hon inte.
Ellerhur?

Det luktar SKIT

Ja jag vill inte verka känslig men det luktar SKIT på jobbet.........


                                               

Det verkar som hundarna har svårt att veta vad som är inne och ute...........Känns ju sådär!
Ellerhur?

Under kvällen ringde Ronnie....

Igår blev det riktigt trevligt...............på många sätt. Det började snöa när jag åkte hem. Saknade saknade saknade min Volvo och tänkte på hur kul jag kunnat haft. Nåväl - åkte och fixade till baslådan och monterade tillbaka all inredning i bilen som jag tog bort under tiden jag felsökte värmen. Lagade god fläskfilé och åt framför tv:n. 

Under kvällen ringde Ronnie.........han förklarade hur det låg till med den inställda resan och vi kom överens om att ses nästa helg. Vi får väl se. Det var trevligt att han ringde och jo jag blev ju glad.

Pratade sedan med Ingela och vi bestämde oss för att ses för lilla S ville gå promenad med en kompis.
Jag blev så glad för jag fick ett samtal helt oväntat............ kul kul. MER sånt känner jag då. Vissa människor kan verkligen göra mig  glad.

Efter sen fika hos Ingela så åkte jag hem och la mig i min sköna sköna säng.

Idag på morgonen har stora S mått illa så jag hjälpte honom att sjukskriva sig. Inte bra för han har praktik. Jag undrar om det är latmasken som biter honom i magen.

Limi skrev att han känner att jag är ärlig.................jo det ÄR jag. Faktum är att jag som person är ärlig - ibland blir det svårt för andra att ta. Jo visst, jag som alla andra säger inte alltid som det är. MEN jag ljuger aldrig på en direkt fråga. Varför? ja för att jag inte kan. Jag är en enorm färghållare så länge jag inte får direkta frågor. Sån är jag.

Ellerhur?


Bete sig som en snorunge

Idag är det Elisabeth och Lisbeth! Såååååååååååå.................. Grattis Selma!!


Har sovit. Det är bra. Nu är det jobba och sen ska jag åka och få igång min baslåda - den la av igår. Nya stereon är riktigt bra. Skönt tycker jag. Två nya skivor brände jag i morse, så nu ska det poppas lite. Det behöver jag.

Sitter och söker och söker efter nya jobb. Spännande.............Läste en blogg av en tjej i Sollentuna som söker jobb - hon gör helt rätt och har nu en massa på G! Kul för henne, jag tror att om man är ihärdig och har ett CV som är bra så går det fint. Jo då man måste ha någon form av IQ också, och kunna föra sig såklart, det GÅR inte att bete sig som en snorunge - alla har ju inte det i sig men så går dom ju hemma månad efter månad också.

Lilla S är hemma idag och är förkyld, pappa är jätteförkyld han med. Stackars dom. Lilla S skulle försöka tvätta lite och jag hoppas hon hänger med och fixar basen sen. Om hon pallar.
NU  ska jag göra något kul för en person - sånt är bra!
Ellerhur?


Alla tycker ju ändå att jag är en bitch

Nu är jag farlig.

Berättade för Ingela för någon dag sen om hur jag skulle göra om det nu inte blev något Sundsvall

Min mage pratade med mig..........den brukar ha rätt

Well here it goes.................  Alla tycker ju ändå att jag är en bitch - så då är jag väl det.

Ellerhur?


TACK för det!!

Idag har det varit halvdag...........sen var jag och bytte till vinterdäck. Börjar bli känd där för killarna kom ihåg mig......måste börja byta däck någon annan stans.....
Åkte för att shoppa - bilstereo. Enormt bra blev det. Trevligt sällskap också. Det är så kul att prata med nån som hajjar lite, som är en rolig varm person. TACK för det!!

Sen hörde jag en reklam för Amarulla!! Fan vad nice!!! Ellerhur Ingela??

Nåväl...................fick ett samtal  sen. Det blir inget Sundsvall. Lika bra det
Ellerhur?

Man ska vara rädd för ormar - mörker och - sin mamma....

Kom hem efter jobbet och har nu ätit en god middag. Det är fint hemma med tända ljus och jag och lilla S tittade på TV tillsammans en stund. Alldeles nyss var det Extreme Makeover - home edition med Ty. Jodå  - då känns det bra i själen.

Ikväll ska jag jobba en stund för jag gick en timme tidigare från jobbet idag. Har en översättning jag ska göra åt Rose-Marie. Måste ha kaffe till det för det är komplicerad text till Engelska och det måste bli bra. Men jag ÄR faktiskt bra på sånt så det ska gå bra.

Måste kolla lite jobb också. Funderar på att ta ett extrajobb.......dela tidningar. Det är väldigt bra pengar ju. Inte helt säker för det lär bli tunnt med sovatiden och jag behöver vilan också. Rynkor ni  vet! hahaha
Men jag ska klura.

Imorgon ska jag jobba halvdag, för jag ska ta halvdag på fredag innan resan och på Adecco drar dom alltid hela dagar, och nej jag tänker inte bjuda på det.

Hördet ett uttryck idag.
Man ska vara rädd för ormar - mörker och  - sin mamma...................

Jag är inte din mamma kanske men jag är farlig  
Ellerhur?

Jag klurade...

För ovanlighetens skull hade jag ovanligt svårt att somna igår, jag brukar alltid somna direkt. Ibland vaknar jag efter en stund men alltid somnar jag bums. Dock inte igår. Låg klarvaken. Jag orkade inte sätta in linserna igen så jag låg bara där - men det var ingen fara - jag klurade på veckan och annat och somnade sen.

Idag är det full rulle - ska fixa en massa till jobbet och förbereda så att veckan blir med lagom belastning.
RMJ ska hämta hunden sen och jag ska eventuellt byta till vinterdäck åt henne idag. Jag har en telefonkonferens om en stund eller ja det är utbildning med Irland. Känner mig sådär laddad men det får väl gå.

Nu ska jag skriva lite brev och sen gå till posten..............

Känns som en trevlig start på veckan...........

Ellerhur?


Det snöar.........

Det snöar..................hade varit så kul - ja om man inte hade haft framhjulsdriven bil då.
Jag vill ut och leka
Jag vill ha tillbaka min bil
Jag vill ha kul.........med bilen

Jag vill ha Volvo. Men det har jag inte
Ellerhur?

Inte många som vet........

Idag är det lördag..........jag har fått massor gjort. Först och främst - igår kväll/natt satt jag och laddade ner musik. Det är ruggigt kul och bra som fasen blev det. Vaknade schysst idag och åt en god frukost. Fick en trevlig överraskning och med den blev det kaffe........nice nice nice. Var hemma och röjde i förråd och lägenhet. Pysslade med allt och inget. Framåt eftermiddagen hörde stora S av sig. Han behövde lite stöttning i städandet. Han hade gjort jättefint själv men jag tog med min dammsugare för hans är kass. När jag höll på i hans kök tog jag fram spisen -  stora S gjorde stora ögon och sa: Wow! Kan man ta fram den??? Hahaha - stora upptäkter för killen när det gäller hushållssysslor. Jag inser att jag borde tvingat honom hjälpa till mer när han var liten. Men det är inte lätt. Jag minns en dag när han var ungefär två........jag var lite trött och sa till stora S - Idag får Pappa diska...........Då tittar min son på mig med ett flin och ögon som glittrar.........han säger nääääääääääää och ler. Ungefär som om jag sagt att det landat ett ufo på gården. Ja ja! Han har sina könsroller klara han.

Efter middagen åkte jag och hämtade min nya säng! Fin fint kommer det bli när det är klart. For sen hem - och gjorde inte mycket. Lilla S åkte till Salem och jag tog en tur till pappa.
Jag fick ett sms idag på eftermiddagen, från Ola.  Önskar att det inte bekom mig men det gör det.  Det är inte många som vet vad det gör mig. Hade önskat jag hade någon av dom tre här att prata med då.

Nu på sena kvällen har det varit film - true lies - ganska kul. Jag ska  sova snart. Det blir upp och hämta lilla S sen. När jag städade idag hos sonen hörde jag en låt som är så fin............min nya favorit.
DEN är bra.....
Ellerhur?

Fjortisinlägg

Härlig effektiv dag på jobbet! Fan vad skönt det är att jobba, speciellt på fredagar. Vi fikar, pratar och det är allmänt skönt stämmning. Idag har jag beställt julklappar till alla och då valde vi ut glöggmuggar. Men inte till mig - jag får en grillpanna med tillhörande salt och pepparkvarn. Den var dyrare än det får vara men jag pratade snällt med killen på företaget så gick det jättebra att få lite rabatt. Så jättekul - jag har önskat mig en sån länge.

Jag läser ofta många olika bloggar, det är kul att läsa olika. Det som är tydligt och trist är att bloggar som Blondinbellas blir lite trend för unga tjejer. Det blir ett visst språk och en viss typ av utseende. Evinnerliga bilder på sig själv i olika vinklar - ofta taget ovanför huvudet på sig själv, i eller framför en spegel. Nästan alltid med putande munnar och urringade toppar. Man lägger in bilder man hittat på nätet som man lägger in texter till stulna från film eller musik strofer............(vill väl ge ett vuxet erfaret intryck??) Det kombinerat med lovord om killen man sett eller dejtat en kvart och bara ääääääääälskar och skriver andra högtravande ord kring (att man sen äääääääälskade en annan för livet för ett halvår sen är glömt). Man toppar med lite fräcka bilder från fester man går på och berättar om hur full man är och hur alla killar kollar här eller där. Man dissar högt och ljudligt det man själv då kallar fjortisar. Uppepå allt är det en miserabel svenska.

Det är ju lite trist tycker jag, för det lyser dåligt självförtroende och copycat så det dundrar om det. Tycker jag. Så idag hade jag och Ingela tänkt göra en parodi på det och göra ett  fjortisinlägg samtidigt......... idag när det är FJEDAG DEN FJORTONDE!!  men det blev inte av. Lika bra känner jag.
Sen finns det unga tjejer som kan skriva. Pillan är ett bra exempel - skriver varierat och trevligt.

Säkert finns det dom som nu sitter och blir förbannade - tycker att jag skriver en bitter tråkig kärringblogg. Det får dom tycka - det är okej.

Jag VET jag stavar också fel. Jag är inte den ultimata bloggaren. Har jag inte gett mig ut för alls.
Ellerhur? 
                                                   






Det blir en bra dag!

Igår var jag hos pappa. Jättetrevligt var det. Vi satt länge och pratade om allt och inget. Björn ringde och det gjorde pappa glad. Åkte sen hem och bestämde mig för att titta på tv i sängen.

Ronnie ringde och vi pratade en stund. Nu är det bara 7 dagar kvar tills jag åker. Ska bli riktigt trevligt.
Nu ska jag kolla upp priser och göra en lista på det jag måste skaffa till bilen. Idag ska jag också fixa inbjudningarna till festen.

Ikväll blir det rensa och fixa så jag kan ordna hemma.

Det blir en bra dag!

Ellerhur?


Positivt och glatt

Wow...............! Fan vad jag kan. Det handlar verkligen mycket om positivt tänkande och inre styrka. DET har jag massor.
Idag var det verkligen bra på jobbet och jag åkte sen och hämtade lilla S. Vi blev nu sams utan massa diskuterande. Skönt. Handlade mat och åkte hem. Lagade tacos så jag fick lite i magen. Det bästa var att IDAG kom jag ihåg att köpa chokladpudding!! Gjorde lite sånt och åt med vispgrädde.  Så gott så gott.
 
                                       
Positivt och glatt!


Satt sedan med hjälp av en annan pudding och dreglade på fina bilar. Hittade min drömbil - japp. En svart 740 turbo. Fan om jag haft 15 tusen nu. Uppsala here I come!! Men nä - det har jag inte.
Efter en stund kom stora S och vi kollade på hans hand........aj aj aj vad han har gjort sig illa. Han drack kaffe med mig - jag hade tänt massa ljus här hemma så det var riktigt varmt och trevligt. Stora S fick med sig Omega3 och C - vitaminer hem så han var nöjd.

Jag gick tillbaka till datorn och sökte lite jobb. Hittade framför allt ett som jag blev riktigt sugen på. Tänk - jag har sökt över 20 jobb nu. Det är ganska starkt tycker jag. Alla är jobb jag kan tänka mig OM jag nu måste tänka om. Men det är ju så. Man måste skicka massor av ansökningar om man tror att man ska få något. Det är ju så hård marknad och man kan inte ha någon dötid alls. Jag jobbar ju så jag får försöka söka så gott jag kan. Hade jag varit arbetslös så hade jag sökt jobb varje dag mellan 7 och 17. Det borde alla som är arbetslösa tänka på tycker jag. Det finns inga ursäkter för att gå hemma. Jag har dessutom full koll på att oavsett utbildning eller erfarenhet så FINNS det jobb. Det är bara en fråga om att kunna tänka sig ta VAD som. Men gör man inte det kan man ju lika gärna vara hemma tycker jag. För hemma tjänar man typ 0 kr i timmen så allt måste vara bättre än det..............eller. Jobba med honom kanske?

För en liten stund sen ringde Ronnie. Han är härlig. Kort och gott. Så är det faktiskt. Jag ser fram mot resan nu. Det blev en bra dag. Härligt.

Nu ska jag lägga mig och kolla Steven Segal - lite läcker på något sätt, tror det är leendet. 

Men först ta en liten chokadpudding till. Det är jag värd.

Ellerhur?

När jag gjort det kändes det bättre

Idag känns det bättre - på nästan alla fronter. Jag behövde tänka lite igår och när jag gjort det kändes det bättre.

Det är inte hela världen att söka nytt jobb. Det kan bli kul till och med. Jag har ju påbörjat mitt nya liv med den inriktingen det ska ha och det känns ypperligt att göra. Självklart blir det lite tungt ibland men det är tillfällligt. Känns bra tycker jag.

Idag är det fullt fullt på jobbet. Jättekul! Jag har inte hunnit söka fler jobb idag men jag har ju kvällen på mig. Skulle åka till pappa men han skulle visst till Maria. Igår träffade han Karolina..................känns LITE som om jag får tiden han inte har någon annan...........men det är nog så att han hugger på allt som kommer. Han VET ju att jag finns där när han så behöver.

Nästa vecka blir extremt tuff. Måste serva bilen till resan och då handlar det om flera saker att fixa. Men det ser jag varmt fram mot. Skulle nog behöva byta belägg men det får nog bli när jag kommer hem.
I helgen ska jag fortsätta det röjande jag började i helgen som gick. Det ska bli så skönt att få ordning och fint. Satt igår och hittade gardiner och annat jag vill ha. Kul kul. Jag ser fram mot att det är fin fint lagom till jul. Lilla S och jag tar en jul hemma som det verkar. Yey
Lilla S ja - vi brakade ihop igår. Är fortfarande inte sams -men det löser sig väl. Vi brukar inte vilja/kunna vara osams länge.

Ska prata med Dahlberg och se om han har släpkärra för jag ska nämnligen hämta min nya säng i helgen!! Ruuuligt.

Nu är det inventera klart och sen fika lite tror jag.
Ellerhur?


En liten ängel....låter mig stanna

Nu är det gjort.............jag har börjat söka jobb. När jag väl satte igång gick det rätt bra. Jag har sökt 5 jobb via Adecco, 4 st på Poolia, ett på en juristfirma och 4 eller var det 5 på Scania............Man får se vad det ger.

Trist är det för jag VILL inte - men det är ju inte alltid man sjäv får bestämma. Jag har lagt ribban högt och sökt "bra" jobb.
Om jag inte fått något napp om en månad - ja då får man söka mer brett och inte med några andra krav än att det ska vara betalt.
Slutar väl som diskplock någonstans...........fast det kanske kan vara skönt.

Mitt största hopp blir att det kommer en liten ängel och låter mig stanna här - kanske.


Vad är det man säger? - bollen är i rull - tärningen är kastad .
Ellerhur?


Jag har tappat sugen.......

Ja igår blev det så där på kvällen, jag var vekligen trött och seg.
Idag är det piggare men jag är inte riktigt iform. Ska hem till pappa i kväll också. Han var väldigt ledsen igår men det låter bättre idag.

Mycket på jobbet och det är revisorer på besök imorgon för inventeringen. 

Jag har tappat sugen lite på det mesta. Men det är väl så det är emellanåt.

Ellerhur?


Skitdag!!!!!!!!!

Skitdag!!!!!!!!!!!!

Försov mig
Hysteriskt på jobbet
Hann inte springa efter jobbet
Tajt med pengar
Ska åka till pappa.....jo det ska bli trevligt men jag vill sätta mig i soffan efter den här dagen. Usch

Det som är positivt är att det KAN inte bli mycket värre imorgon...det är ju bra. Jag ska uppdatera mer när jag varit hos pappa. Då är jag nog lite gladare.

Ellerhur?

Ellerhur?

Snart dags att sova.......................

                 

                                              


Ellerhur?


Vad säger du Ingela??

Vad säger du Ingela??  La in texten nedanför också.............Själv säger jag bara:

Ellerhur?



Do you know
How it feels
Lying here without you baby
You could never understand what's happening to me
So alone
Nothing's real
I just dream about you baby
And forever wonder why you had
To break free

Even though you're not my lover
Even though you're not my friend
I would give my all
To have you here
Just to hold you once again

It's so hard
To believe
I don't have you right beside me
As I long to touch you
But you're out of my reach
And my heart doesn't feel
It's so very cold inside me
Just a shadow of someone that I used to be

Even though you're not my lover
Even though you're not my friend
I would give my all
To have you here
Just to hold you once again

You were the only one (only one)
That I allowed inside my heart
Now I'm just holding on
To something so far gone
Where did I go wrong

Even though you're not my lover
Even though you're not my friend
I would give my all
To have you here
Just to hold you once again
Just to hold you once again

Dagens ros till Jamie och Pillan

Har precis varit och handlat. Stora S messade och behövde låna telefon för att kunna ringa sin pappa.
Det var meningen att han skulle åka dit för att fira Fars-dag. Stora S vaknar sent och har inga pengar på luren så han kan ringa - pappan messar! och undrar var han blir av..............Åh vad trött jag blir!! Pappan VET att stora S inte har pengar på luren så ofta. Man ringer väl för fan och kollar var han blir av??? Nä inte han inte. Har sagt det förr - säger det igen. Jävla apskaft!! Det är inte okej att skuldbelägga sina barn för att man är socialt handikappad och inte kan tänka framåt. Tänka ett varv extra för i helvete.

Nåväl stora S var trött för i fredags åkte han med Jamie och Pillan till Valdemarsvik. Jamies bil gick sönder på vägen dit redan och på lördagen så började dom meka och meka och meka.........dom höll på i typ tolv timmar!!! Jag önskar att dom hade hört av sig för jag hade kunnat bogsera ju men dom löste det. Tur att dom kunde vara inne i ett garage så dom slapp frysa.

Redan på fredagen undrade jag hur det skulle gå för jag vet ju att stora S har inga pengar, så som den hönsmamma jag är pratade jag med Pillan om matfrågan...........hon sa att dom skulle fixa det!  Hur gulligt som helst hade dom bjudit stora S på mat och sett till att han inte gick hungrig!
Dagens ros till till Jamie och Pillan!!  
                                           

Det är VERKLIG vänskap att göra så - att göra något extra för en vän så. DET är att tänka ett varv extra. Man ger av det man har och tänker till för andra. Man överger eller lämnar ALDRIG en vän som behöver hjälp. Man finns där och hjälper till. Så tycker jag och tydligen gör dom det också. Fina människor bägge två!
Ellerhur?

Lär dig...

Så sant............

Ge människor mer än vad de förväntar sej
och gör det för att du tycker om det...

Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får
och sov inte så mycket som du skulle vilja...

När du säger: ' Jag älskar dig', säg det på riktigt...

När du säger: 'Jag är ledsen', se personen i ögonen...

Om någon ställer en fråga som du inte
vill svara på, le och fråga istället:
' Varför vill du veta det?'

Närma dig köket och kärleken med djärvhet...

Lär dej alla regler, och bryt en del...

Ellerhur?


Idag blir det lugnt...

Det blev en sen natt. Var först hos Malin och Fredrik, tvingade Malin att göra kaffe åt mig - dom har tydligen ställt undan kaffebryggaren för det är en latte om dagen som gäller där......... eller nåt. Men kaffe blev det och dom drack Irländskt kaffe dom. Mums......ja för dom då. Sen körde vi Mårten till Odenplan. Kollade lite tv och framåt natten blev det lite msn med en saknad person. Gick och la mig men kunde inte sova..........spöket Laban var och hälsade på. Grubbel grubbel. Strax innan 3 ringde Kenny och han var i Tullinge och ville hem. Letade upp honom fick instruktioner av husägaren men fy vad dålig hon var på det. Tur man hittar dugligt. Sen blev det hämta Mårten i stan.
Ingen hit på svartfronten igår - usch!

Kom hem efter sedvanligt stopp på Statoil med Mårten - han ÄR så långsam. Men vid 5 på morgonen fick jag lägga mig alla fall. Vaknade tio och åt frukost. Idag blir det lugnt.
Har haft kontakt med Mårten och han är skum...........less jag blir. Nu ska jag åka och handla lite och få upp lilla S.

Jag vill GÖRA något...........får kanske gå ut och springa alla fall.

Ellerhur?

Riktigt fint här

Sov länge länge. Var ju uppe i natt och hämtade lilla S. Vaknade av att Ronnie ringde vid 9 och pratade med honom en stund. Somnade sen om, vaknade vid elva och åt en stor frukost. Städat lite idag med och sen kollat tv.
Tog sedan ett bad och gjorde mig klar. Lilla S och jag åkte en sväng och bara vara. Skönt.

Åkte hem och handlade på vägen, inne i affären träffade jag en gammal kompis till mig! Oerhört kul!
Vi bytte nummer och bestämde att det gamla gänget måste ses och göra det vi var bäst på - dricka kaffe och snacka skit.

Har nu lagat och ätit mat. Gott. Jag och lilla S tände ljus och har riktigt fint här hemma.  Fick ett mail av Michael............så kul att prata lite med honom. Han har det tufft som tonårspappa..........hahaha ja ja vi ska alla den vägen vandra.
Ronnie ringde så jag ska ringa upp honom sen. Mårten ville veta vad jag ska göra ikväll.
Men jag tror det blir lugnt lugnt.

Mitt huvud börjar bli i ordning så jag vill njuta av det.

Imorgon är det farsdag - och pappa kommer hem. Ska bli kul att höra hur han haft det.

Nu ska jag göra det Malin hatar att jag gör.............ladda ner lite musik. Hihihi
Lite Bryan Adams bland annat. Busig är jag...................

Ellerhur?

Hålla igång så man inte.......

Idag har jag:
- sprungit en halvtimme
- lagat mat
- städat klädkammare 1
- städat klädkammare 2
- skurat i kök
- dammsugit vardagsrum, hall, badrum och kök
- tvättat 4 maskiner tvätt
- diskat 2 gånger.

Nu ska jag köra lilla S till Salem. Älskar en liten stund i bilen - eller vad man nu ska kalla skiten jag åker.
 Sen hem och stryka. Om man känner mig så vet man att jag producerar på det här sättet när jag känner att jag inte räcker till eller inte mår riktigt bra.......Men det hjälper faktiskt. Dels blir man trött och kanske blir det spökfritt på natten då. Dels är det ju bra att få något gjort för då är man ju inte helt kass. Det finns alltså i min värld inga ursäkter för att inte hålla igång. Det gäller som jag brukar säga att hålla igång så man inte kan orkar eller hinner tänka så jävla mycket, ja om man inte är multieffektiv.................

Ellerhur?


Det bästa kan endast födas ur stora smärtor...

Det finns en saga om en fågel som sjunger endast en gång i sitt liv men då sjunger den vackrare än någon annan varelse på jordens yta. När den lämnar sitt bo söker den efter en törnbuske och ger sig inte förrän den har hittat en sådan. Sedan sitter den och sjunger bland de taggiga grenarna, fastnaglad vid den vassaste och längsta taggen.
 I sin dödskamp sjunger den vackrare än både lärkan och näktergalen.

En storartad sång till priset av sitt liv men hela världen stannar för att lyssna och Gud ler i sin himmel. Ty det bästa kan endast födas ur stora smärtor... så säger åtminstone sagan.

Ellerhur?

Det känns tryggt!

Idag fick jag mitt tjänstepensionsbesked....................Jag får 509 kr per månad när jag går i pension.
Jodå - Det känns tryggt!

Ellerhur??



One of these days......

Idag är det fredag. Jag har sovit illa för jag har jätteont i halsen. Usch!

Det var allmänt ingen bra dag/kväll igår. Känner att jag är lite off. Har massor på  jobbet för jag ska förbereda inventeringen det sista - göra säljsiffror - skicka massa brev. Men jag vill gå hem vettigt idag. Känns viktigt för mig.
Ska åka hem och stänga dörren och vara ifred.

This is one of these days..................

Ellerhur?

Tant Ingela..........

Suprise stealer!!!!!!!!!!

Här har jag hela veckan gått och haft span på att hon har namnsdag imorgon! Tänkte att jag skulle göra något trevligt för henne då. Men så kollar jag hennes blogg nu och ser att hon visst vet och basunerar ut det till alla. Äsch.

Tråkiga triskta tant Ingela..............ibland
Ellerhur?

Jag är ärlig

Massa jobbande idag - fan det är lite ovant. Inte har jag hunnit fixa med att söka nya jobb heller. Ja ja det är en dag imorgon också.
Jag ska köra lilla S till ett möte hon inte vill gå på och sen åker jag och handlar lite. Ska laga god middag, kanske pannbiff. Senare ska jag köra med stora S en sväng. Jag är inte så på så det får bli en sväng bara.
Jag vill sitta framför tv.n och vila.

Imorgon är det fredag. Undrar vad den dagen bidrar till.

Ronnie ringde som vanligt vid 10 sen har han inte ringt mer. Jag gissar att jag skrämt iväg honom, jag är ärlig när vi pratar, så det inte blir några överraskningar sen. Eller jag vet inte kanske är det så att han känner att jag inte är på så att säga. Ingen aning. Skiter i vilket. Är han genuint intresserad så håller han ut annars är han ju inget att ha alla fall..

Ellerhur?

Idag hade jag en gåva i min hand....

Så jag åkte hem efter jobbet. Lilla S var på så där humör uppfattade jag det som. Hämtade stora S för han ville äta hos oss. Jag åkte på en liten tripp så barnen fick klara sig själva. När jag kom hem gjorde jag mig klar för att åka med stora S till gym - han skulle träna. Sen hämtade jag lilla S och åkte till Salem.
Lämnade dotter och for ett ärende med Ingela och sen - på med världens bästa men ack så fula stora högtalare och ut och springa. Det gick skit - fy vad skit det gick!

Jag hade alldeles för mycket i huvudet och var spänd som fan hela tiden. När jag var på väg tillbaka till Ingela så lossnade det och blev skönt. Det är oerhört bra för mitt huvud att springa.

Tänkte på Laban - ja spöket då alltså. Tänkte på hur allt är och på Ronnie. Önskar att det vore 21 november NU! Samtidigt har jag noll och ingen lust. Tänkte på Jörgen som fan inte kommer ur sin drickaperiod just nu. Det gör ont i mig. Dels för hans skull men också för att det drabbar mig en del. När jag kommit en bit i tankarna kände jag att Jörgen är mitt minsta problem - jag har klargjort var jag står och även om jag inte gillar att lämna ett skepp som sjunker så måste jag. Kan inte stå med öskar när det är full flod. När det gäller Ronnie - komplicerat. Jag är inte helt med där ändå.
När det gäller spöken - ja dom kan man ju inte riktigt ta på så man får försöka få det så gott det går.

Efter springtur fick jag kaffe och fantastiskt samtal med Ingela - hon är rolig och klok.

Idag hade jag en gåva i min hand - jag ville verkligen ha den. Men det är inte alltid så att det är bara att ta. Så jag släppte den för tillfället kan man väl säga. För jag fick en känsla av att det bara var ett lån.............
Om en liten stund ringer Ronnie. Det blir ju trevligt - han är ju en härlig kille så. Sen ska jag försöka sova men gissar att det blir tungt. Jag skickade ett sms idag och skrev att jag emellanåt är på väg att gå av...........så är det idag. Helt klart. Kommer bli en natt med massa spökande tror jag. Precis som Ingela sa tidigare ikväll på sms: WOW hur ska du kunna sova inatt???? Nä det blir spoooky i guess - men det får man ta.
Ellerhur?

Värdelöst vetande - om mig

Värdelöst vetande - om mig



Vilken svordom använder du mest?
Fan, Helvete

Äger du en iPod? Nej..men lilla S har ;)

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?  05:30

Använder du flip-flops? Sällan

Var köper du dina matvaror ifrån? Maxi eller Willys

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden

Vilken var den senaste filmen du såg? Heartbreak Hotel - med Helena Bergström. Fan så kul!

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän......utan tvekan

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Vann jag mycket så en bil.

Har någon någonsin kallat dig lat? Eh nä ru Glenn

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Vid ett enda tillfälle - aldrig mer.

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?  En kanon jag bränt själv.

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Kan inte svara på det

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Det var ju hemligt då så.....

När var senast någon stötte på dig? I telefonen - idag :)

Vad åt du till middag senast? Pasta med tonfisk

Använder du huvtröjor? Ja

Kan du vissla? Jo men hur låter det??

Vem var den senaste som ringde dig? Yrkesmässigt/ en kund. Privat/Ronnie

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? T.e.x Balder

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Tror?? Nä jag vet.

Vilket riktnummer befinner du dig i? 08-530

Tittade du på tecknat när du var liten? Jo men det var ju typ på julafton då...

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Ingen aning - bryr mig föga.

Är du blyg inför det motsatta könet? Både ja och nej

Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen

Äger du några band t-shirts? Hihihi nej du

När flög du senast?  Ett år sen till Irland

Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4

Läser du för skojs skull? ibland.. det var en stund sen nu

Pratar du några andra språk? Ja engelska - varje dag.

Diskar du din egen disk? Jo every day

Har du gråtit offentligt? Ja tyvärr men det var länge sen.

Har du en stationär dator eller en laptop? Lap

Försöker du alltid lära dig nya saker? Så ofta jag kan.

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?  Skulle vilja göra bägge men tänker att jag är för gammal.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Jo jag gör nog det.

Kan du kasta macka? Japp

Har du någonsin varit på Jamaica? Nej

Vad har du med dig in på bion? Popcorn, läsk, godis

Vem var din favoritlärare och varför? Minns inte.

Har du dejtat någon av en annan religion? Ja, i Amerika. Mike var ju jude kom jag på

Vad har du för väder? Dis

Har du en blogg?Ja

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Datakunskap

Gillar du att flyga? Älskar det 

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?  Genuin

När sov du senast på golvet? Det minns jag inte

Vilken är din favoritdrink?  Strawaberry daquari

Gillar du din boende-situation? Nej på flera sätt inte.

Vilken är din mammas hemstad? Lund

Din pappas hemstad? Lund

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? För att fungera? Ingen alls men mår bäst efter 7,5

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ja men på ett bra sätt.

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Minns inte

Vilken är din favoritfrukt? Beror på årstid.......clementiner är kanon just nu

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ja - försöker få i mig mycket.

Hur gammal blir du nästa födelsedag ? Fyller inte år mer tror jag

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja - men försöker lägga band på mig 

Tror du på liv på andra planeter? Ja men funderar inte på det

Vem var den sista personen som gjorde dig arg, riktigt arg? Jörgen.

Tror du att Gud är man eller kvinna? Ett väsen

Vad var det senaste du åt? Lunch, grillad kyckling och nudlar

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Motsatt

Hur valde dina föräldrar ditt namn? Mamma ville Anna - pappa Karna så då kom dom på det. Tror jag. 

Gillar du senap? Ja

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag KAN själv!

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja!!

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Är en blandning av tjejerna i filmen jag såg sist.

Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? nej

Tycker du om att krama folk? BARA dom jag tycker om

Skulle du säga att du är trendig? Näääää

Äger du en digitalkamera? Nej

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Det har jag aldrig blivit

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja - mycket

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Många - bakom stängda dörrar. Bland annat.

Vad allergisk mot? Penicillin

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Inte det minsta

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Ingen aning - brukar skoja och säga Anders

Rätt kul
Ellerhur?

Det är trevligt att ha mycket.

Okej......här har jag suttit och pulat i min egna goda ro. Jobbat och haft en del att göra så inte för det men trots allt med full koll på läget.............
Idag kommer RMJ in med en lista på 67 punkter som ska letas upp i en prislista - räknas om till svenska kronor från dollar och sen ska det dras bort en rabatt. Inga problem. Det ska vara klart - imorgon. Så nu fick jag helt plötsligt lite mycket att göra. Jag får ta hem i värsta fall. Men det är trevligt att ha mycket. Jag få söka jobb imorgon.

Min mycket goda koll på läget som jag älskar, försvann nu plötsligt. Inventering - månadsbryt och en klimakteriehäxa (RMJ) då rockar världen runt. Men jag gillar ju sånt.....

Ellerhur?

Vem vågar säga nej till spöken?

Igår kväll blev det lugnt. Middagspyssel och sen lite tid framför datorn. När jag satt där så pratade jag med mitt himla trevliga  spöke -Laban - och vi bestämde oss för en fika.




 Messade med Ingela på vägen dit och klok som hon är så sa hon att hon trodde jag skulle få störd nattsömn. Men men - vem vågar säga nej till spöken? Inte jag så vi möttes på 
macken och pratade en stund. Jättetrevligt var det alla fall.
                                                 

Åkte sen hem och kollade på Desperate.
                                                                    
Under tiden ringde Ronnie så vi pratade ganska länge. Jag gick och la mig så somnade jag bums. Vaknade av alarmet och kände mig pigg och skulle precis upp och duscha när jag tittade på telefonen - det var inget alarm - det var ett sms!!! Klockan var 23.15!!!!!! Somna om......hihihihi rätt kul faktiskt.
Kunde inte riktigt få ro sen så jag vaknade och somnade vaknade och somnade av mitt "lilla" hjänspöke. Ja ja. Det är inte lätt när man har ett skelett i garderoben.........

                                                                               

När alarmet ljöd på riktigt var jag ändå ganska pigg så jag duschade och väckte lilla S. När vi kom till jobbet idag så var det inte riktigt som det brukar. Ingela och jag brukar ta en lugn fika - men idag - ja det började igår så har RMJ tagit med sig Tox - Uffes schäfer - så det är rena hunddagiset här!! Han är klart överaktiv eller understimulerad den hunden så det är ett himla liv. Men det är okej. Jag kan faktiskt inte annat än le när RMJ springer och fixar med hunden som ska ha vatten och måste ut. Jag sitter här och behöver inte göra något alls jag kan bara njuta.

Det roigaste av allt är att hunden nu på morgonen bajsat innen två gånger!!! hahahha RMJ är allt annat än imponerad. Hon är egentligen ingen hundägartyp så hon får slita.


 Men jag är övertygad att om han får vara här med oss en tid så lugnar han ner sig.Han har tillbringat sina dagar i Uffes bil och i mitt tycke är det inte att ha hund. Det är närmast djurmisshandel. Tox har aldrig lekt med andra hundar och är så ofostrad rent socialt att det är galet helt. Men nu får han ju vara här med sällskap OCH leka med fantastiska Selma. Ja Selma ja - hon fostrar och försöker få ordning på Tox, hon blir väl helt slut stackarn!

Nu så - jag har skrivit till Ronnie och ska snart till posten. Jag hoppas att det finns någon god mat till lunch idag.

Sen idag ska jag söka lite nya jobb - det ser ut att bli nödvändigt. Tyvärr - sen ska jag också fixa lite annat smått och gott.
Det blir en okej dag.........för spöken syns inte på dagen........

Ellerhur?


Kändisläge?

Satt och kollade mingebilderna från Torekällberget igår..................japp - där var man med!! Kändisläge? Vansinnigt ful bild men det får man ju bjuda på.
J
Jag - Dahlberg och någon jag inte känner.

Jag SER på bilden att det är bra om jag äter - väldigt mycket. Fy fan vad illa det ser ut.

Ellerhur?

Hjär(t)(n)spöke

Jag väger fortfarande över 50 kg!! Trots allt. Det går åt rätt håll.

Nu ska jag bara bli av med mitt hjär(n)(t)spöke. Jobbar på det - tro mig.
Ellerhur?


Jag slet av mig kläderna..

Åkte från jobbet direkt till samtal i Tälje. När det var klart hämtade jag lilla S och vi åkte hem. Jag slet av mig kläderna för att byta om och springa en stund. Det är riktigt skönt - jag har bra musik och får tänka en stund.Jag kommer lite längre för varje gång och känner att det GER. Nyttigt på alla håll.
Lagade sedan god kyckling, då ringde Ronnie som försökt få tag i mig hela dagen. Härlig kille och det börjar bli läge för en resa till Sundsvall.........Nu sitter jag här och är lite seg jag måste strax duscha.
En av låtarna jag har när jag springer är lugn, funkar hur bra som helst. Idag lyssnade jag på texten - den är bra bra. Låt och text kommer nedan............Nu är det dags för dusch, tv och lite kaffe..............
Ellerhur?



Brother and sister
Together will make it through
Some day a spirit will
Take you and guide you there
I know youve been hurtin
But ive been waitin to
Be there for you

And ill be there just helpin'
You out whenever i can
Everybodys Free
Listen this ones for all
The ones showin love,
Its appriciated lifes crazy man Listen to the lyrics
CHORUS.
Stay with me dont fall asleep
Too soon the angels can wait
For a moment
(They can wait for a moment)
Stay with me dont fall asleep
Too soon the angels can wait
For a moment.

Listen, listen to the words
VERSE 1.
Dont cry for me when im gone
No point of wasted tears our
Time will come one day and im

Just confrunting my fears
Though its not really a fear
It's more like a destiny some
Times i sit and wondered is this
Life really for me, cause'
Ive seen, seen, heard, felt,
Im done. I hope ur proud of
Where ive come, youve seen me
Grow and helped me through,
And there is no repayin you,
Im here and i feel like im
Delayin you, betrayin you,
And when im gone i hope theres
Somone savin' you.



I wanna see your face
Every time i come home cause'
I cant leave u like this
In this cold world alone,
But, in this life were livin'
Who knows when ill be gone,
I dont wanna leave you

With what ifs, now im in for
Long (To the world)
Theres to much to proove, and Sometimes i wonder what i
Really have to lose, and then
I really see its not all
About me, i wanna shield you from
This harsh mad reality, its real.

CHORUS.
(Like, lifes risky sumtimes,
But really, u gotta take your Chances)
Stay with me dont fall asleep
Too soon the angels can wait
For a moment(Its crazy look)
Stay with me dont fall asleep
Too soon the angels can wait
For a moment.
(Listen to the words)

Jag KAN själv!!

VÄRME HEAT AMITÉ AMICIZIA HITZE



Yes Yes Yes!!!!!!!!

Jag KAN själv! Fan vad skönt det är..igår kom jag på två möjliga lösningar till felet på min bil och kollade av det med Fredrik som är en klippa. Med hans råd i tankarna så åkte jag idag till OKQ8 i Tälje och satte igång.
Jag kopplade ur och tog loss backventilerna som av någon anledning inte gör det dom ska. NU är det full rulle på värmen in och ut. Problemet var att värmen inte gick in i kupén men gissa om det funkar nu? Äntligen värme i bilen. Tack för det.

Innan jag kom till OK terrormessade Jörgen, jävla dramakille den. Jesus. Idag fick jag nog och ringde upp och sa min mening i klarspråk. Han beter sig som en barnunge och är inte nykter. Jävla apskaft! Blir förbannad när han utsätter mig för sin fylla. Han är så instabil så det är löjligt. När han sen började skrika och kalla mig diverse saker la jag på.

Hyrde en film på vägen hem, en svensk med Helena Bergström och tog med ett par pizza. Nu är det söndagslugn hemma. Lilla S är inte så pigg idag - hahaha så kan det bli.

Nu ska jag krypa upp i soffan,  ta hand om mig själv, Ronnie ska ringa och det är trevligt ju. Jag hoppas och ber att jag får en bättre sömn i natt. ..........Jag VILL verklilgen att vissa saker sluta förfölja mig. Det är så förtvivlat slitsamt. Men jag jobbar på det.

Street Car Festival

Glömde berätta att jag var på Street Car Festival igår på förmiddagen.  Trevligt evenemang. Många fina bilar. Här är lite bilder på det.......... Jag vet inte vad NI tycker men jag gillar det. Man kan få drömma en stund för det fanns klart bilar där med ljud motor och inredning jag ville ha. Tror dessutom att jag skulle passa i en sån.
Ellerhur?

Volvo.................nice
Inte fel eller ??
Pärla
Cooolers.......

Dansade dansade och dansade.

Update för Lördag och delar av Söndag

Lördagen tog jag det lugnt åkte till Hölö och pratade med Fredrik för att kolla min värme i bilen.  Jag tror jag har koll på vad som är fel nu. Jag åkte till Biltema för att fixa lite saker när jag fick ett samtal där en "parkerat" vääääldigt nära ett träd och behövde hjälp. Jag köpte en draglina och åkte dit.
Körde vid 8 till Salem för att lämna lilla S till en fest, åkte sen hem. Dahlberg ville klättra Berg så jag bestämde mig för att hänga på.

På Berget var det KUL, jag drack lite cider men väldigt lite och vi dansade dansade och dansade. Mycket roligt. Det är VERKLIGEN roligare ute när man inte är full - som jag skrev förra helgen varför gör man det? Jag hade kul kul igår och träffade massa trevliga människor. Figge var där med sin tjej.........men han ville mest prata med mig. Patetiskt. Kenny kom och han är urkul den killen - sen var det massa Salemsfolk och annat löst folk men kontentan var bra.

Hämtade sedan stora och lilla S och åkte hem. Jag somnade bums men har vaknat och somnat och vaknat och somnat. Inge bra alls - där och då önskade jag mig att jag druckit massor för då sover man ju fyllans sömn. Nåja. Jag låg vaken en stund och kunde inte somna om. Önskade där och då att man hade någon att ringa - prata med. Hatar att drömma jobbigt och inte kunna somna om.

Lördagen var bra trots allt. Bortsett från dramamess från Jörgen - tjuriga mess från Mårten - drömmar som inte lämnar mig  ifred.

Idag har jag vaknat och ätit 3 ägg och mackor. Kaffe i massor som alltid. Ronnie ringde och vi pratade en stund. Nu är det fixa värmen i bilen om jag bara kan få upp lilla S!!! Jag ringde Ingela en sväng, när vi la på kände jag att jag verkligen tycker om henne. Fy bubblan vilken underbar kvinna hon är. Bara så där. Jag känner mig priviligierad att få ha henne och RMJ i mitt liv. Tack för det tjejer!
Nä nu - fixa stereon som hängt sig typ och sen värmen i bilen. IDAG ska det ske!
Ellerhur?

För att bara.....

ALLA  TJEJER GÖR DET HÄR TESTET !!
för att bara....

OM JUST DIG

FULLSTÄNDIGT NAMN : Annakarin Bertilsdoter.
FÖDD : 6 Oktober
BOR: Sö-tälje
SMEKNAMN : Mille
FAMILJ : Mina barn lilla och stora S
INTRESSEN : Vänner - bilkörning - musik - mat - hälsa
JOBB: Customer Care

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..

SAKNAT NÅGON : ja
ÅNGRAT NÅGOT: ja
LJUGIT : Ja
SVIKIT NÅGON : Nej
GRÅTIT : Ja
SKRATTAT : Japp
VARIT SJUK : Nix
VARIT UTOMLANDS : Neh
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN : Ja

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA :
Ja
SKRATTAR DU OFTA : Så ofta jag kan
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Glad
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: upp och ner
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Nej
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER: Ja EN stor och några små

KÄRLEK!

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Ja......potentiell alla fall
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : Nej
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : Nej
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Om bägge kämpar och vill
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Njae men jag älskar..........
OM JA, VEM : Han vet det räcker.......
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD :  0
HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD : 0
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Ja tyvärr
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Ja
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU : Fel verkar det
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Både och
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT : Längre än jag
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT:  Brukar falla för brunnetter men det har ingen roll
FÅR DU MÅNGA KILLAR : Nej Då hade jag väl inte varit singel?

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: Blond
ÖGON FÄRG: Blå
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Mellan
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Jo när dom druckit några öl så... men då är alla snygga
ELLER TVÄRTOM? : Inte TILL mig
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Jo men då är dom dyngraka
HAR DU LÅNGA NAGLAR:  Då och då
SMINKAR DU DIG: Ja
VARFÖR? ÄR DU INTE VACKER UTAN ?: För då mår jag bra.....Nej tidens tand är alldeles för vass


Ellerhur?


RSS 2.0